Winmasters καταγγελια

Dim1234

New Member
18 Νοε 2020
17
2
3
Καλησπέρα σας. Θέλω να κάνω καταγγελία για την εταιρία winmasters.gr.

Έφτασα να χω ένα καλό πολύ καλό πόσο κερδών απο την εταιρία. Με κατάθεση 100€. Δεν είχα κανέναν πρόβλημα φυσικά καποια στιγμή μου εβελαν λιμιτ 1.1€ σε όλα τα στοιχήματα. Φυσικά δε μπήκα στή διαδικασία να ρωτησω κατάλαβα κατευθείαν και προχώρησαν σε ανάληψη. Το πρώτο περίεργο ειναι ότι ενώ ζήτησα αναληψη με τη μέθοδο της fast bank transfer (αυτοί μου είπαν έπειτα από επικοινωνία που ειχαμε ότι έτσι μόνο μπορούσα να ζητησω) μου ζητούσαν στοιχεία της paysafe την οποία δε τη χρησιμοποιώ καθόλου. Δεν είχα βάλει χρήματα με paysafe πάνω από 2 χρόνια.

Το δεύτερο στοιχείο που μ κάνε τρομερή εντύπωση είναι ότι ζήτησαν βεβαίωση καρτοκινητης με το ωραίο της υπόθεσης ότι έπρεπε να τους την στείλω εντός 48ωρων. Πρώτη φορά στα χρόνικα ακούω κάτι τέτοιο. Και σας ρωταω όλους σας έχει ξανασυμβεί? Έχουν δικαίωμα να βάζουν χρονικούς περιορισμούς για την αποστολη εγγράφων.? Ρωταω και τους υπεύθυνους εδώ του φόρουμ. Εχετα ξανακουσει κάτι τέτοιο? Εν μέσω καραντίνας που όλα είναι κλειστά και ή μετακίνηση έξω φαντάζει κάποιες φορές με σίγουρο 300αρι.


Τελοσπαντων επειδή μου το χε ζητήσει παλιότερα αυτό χαρτί και ή νοβιμπετ το χα και τους το έστειλα. Προς τρομερή έκπληξη μου η απάντηση τους ήταν ότι δεν έγινε δεκτο χωρίς να μου λένε το λόγο. Και ρωταω ξανά σας έχουν ξαναπει δεν έγινε δεκτο κάποιο χαρτί που ζητάνε οι ίδιοι πχ να σας λένε θελουμε χαρτί από τράπεζα έτσι και έτσι και να σας το απορρίπτουν χωρίς να σας λένε το λόγο??? Παρεμπιπτόντως ή νοβιμπετ το ίδιο ακριβώς χαρτί το αποδέχτηκε κανονικότητα. Για αυτο και πιστευω οτι ή φάση βρωμαει. Αρκετά κιόλας.

Παρακαλώ πολυ ας με ενημερώσει κάποιος ώστε να χω καμιά εξτρα ιδέα για το τρόπο που θα προχωρησω.
Επισης ξέρει κανένας ποια ελεκτικη αρχή ασχολείται με την συγκεκριμένη εταιρία???
Είναι ο ibas υπεύθυνος? Ξέρει κάποιος γιατί δε μπορώ να το βρω στο σίτε της winmasters.
 
να ενημερωσω (τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση) η MGA δεν εκανε τπτ. εριξε το μπαλακι αλλου. τα λογια της ηταν "δεν ειμαστε υπευθυνοι για τη διευθετηση διαφωνιων με τις εταιρειες"
 
Ναι τα είδα ευχαριστώ. Σχετικά με το χρονικό περιορισμό? Τι εχεις να πεις. Το χεις ξανακουσει? Κάνω copy paste το εμαιλ όλο. Να γελασετε. Έχουν δικαίωμα για χρονικό περιορισμό σχετικά με την αποστολη των εγγράφων?

Για την επαλήθευση του λογαριασμού σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε ένα screenshot (στιγμιότυπο οθόνης) του MyPaysafe λογαριασμού σας όπου να φαίνονται ο Αριθμός Πελάτη και η συναλλαγή προς την winmasters

Γι' αυτό, θα πρέπει να συνδεθείτε (login) στον MyPaysafe λογαριασμό σας και να επιλέξετε "Συναλλαγές".

Σε περίπτωση που θα συνδεθείτε μέσα από κινητή συσκευή, παρακαλούμε προσέξτε ότι στο μενού "Συναλλαγές" εμφανίζεται η συναλλαγή που κάνατε προς την winmasters και στο μενού "Ρυθμίσεις" εμφανίζεται ο Αριθμός Πελάτη.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το screenshot ώστε να φαίνονται αυτά τα 2 στοιχεία.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στον MyPaysafe λογαριασμό σας πρέπει να είναι ακριβώς όμοια με αυτά που δηλώσατε στον παικτικό σας λογαριασμό, διαφορετικά οι μελλοντικές σας αναλήψεις δεν θα μπορούν να εκτελεστούν.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα στοιχεία που απαιτείται από την MyPaysafe να είναι ακριβώς όμοια είναι τα ακόλουθα:

- Όνομα
- Επώνυμο
- Ημερομηνία γέννησης
- Διεύθυνση email

Επιπλέον, δια του παρόντος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντός 48 ωρών θα πρέπει να προβείτε σε επαλήθευση του τηλεφωνικού αριθμού που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας.

Αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί με αποστολή βεβαίωσης που θα έχει εκδοθεί από την εταιρία πάροχο του τηλεφωνικού σας αριθμού.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το σχετικό έγγραφο ως συνημμένο αρχείο απαντώντας σε αυτό το μήνυμα.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Με Εκτίμηση.
Εξυπηρέτηση Πελατών winmasters
 
Δηλαδή λογαριασμός κινητής στο ονομα σου δεν αρκει;

Οκ το 48ωρο ειναι υπερβολή... δεν νομίζω ότι έχει αξία... δηλαδή αν στείλεις σε 49 ωρες τι θα γίνει θα σου κλείσουν τον λογαριασμό και θα φας μήνυση που αργησες;
 
Δηλαδή λογαριασμός κινητής στο ονομα σου δεν αρκει;

Οκ το 48ωρο ειναι υπερβολή... δεν νομίζω ότι έχει αξία... δηλαδή αν στείλεις σε 49 ωρες τι θα γίνει θα σου κλείσουν τον λογαριασμό και θα φας μήνυση που αργησες;
Έχω καρτοκινητου και ή βεβαιωση δε που οι ίδιοι κάνουν αναφορά και καλά δε τους έκανε. Αλλά το λογο δε το μάθαμε ποτέ.
 
Να κάνω μία ερώτηση ακόμη. Στην rebels gaming όπου ανήκει η winmasters ποιες άλλες εταιρίες ανήκουν???
 
Απλά για να μην υπάρχουν καί απορίες σας στελνω και την απάντηση που πήρα όταν έστειλα το χαρτί. (Για τη paysafe δεν είπαν κάτι και καλά το δέχθηκαν)
Όπως θα δείτε καμιά αναφορά ως προς τον λόγο που δεν έγινε αποδεκτό ώστε να πάω να το ξαναζητησω ή να το τραβηξω καλύτερη φωτο. Τπτ όλα στον αέρα και με υποψιαζει ότι επίτηδες και καλά όλα αυτά για να περάσει το χρονικό όριο που μου έβαλαν. Και να πουν ότι σορρυ δε τα στείλε. Σορρυ δε τα στείλε σωστά του το είπαμε. Δε ξέρω είναι γελοιοτητες όλα αυτά. Τα παιδιά του φόρουμ μπορούν να με βοηθησουν κάπως?

Ακολουθεί copy paste το εμαιλ.

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Το έγγραφο με το αποδεικτικό τηλεφώνου δεν έγινε αποδεκτό από το αρμόδιο τμήμα.
Παρακαλούμε να στείλετε εκ νέου ένα αποδεκτό έγγραφο.

Παραμένουμε πάντοτε στη διάθεση σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Ελλάδας
winmasters Εξυπηρέτηση Πελατών στην Ελληνική & Αγγλική γλώσσα: 09:00 έως 23:00 .
Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να μας αποστείλετε τον κωδικό πρόσβασης (password).​
 
Αν θες στείλε μου με πριβε το username σου στην winmasters μήπως καταφέρω να επικοινωνήσω μαζί τους και καταλάβουμε τι χρειάζεται να λυθεί το θέμα σου.
 
Ήρθα σε επικοινωνία με την Winmasters και με ενημέρωσαν ότι:

- Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ελέγχεται από το αρμόδιο τμήμα ασφάλειας.
- Ο παίκτης θα πρέπει οπωσδήποτε να αποστείλει το έγγραφο που του έχει ζητηθεί.

Δεν νομίζω ότι περιορίζεσαι με το 48ωρο... απλά πήγαινε σε ενα καταστημα της καρτοκινητης σου όταν μπορείς ή παρτους τηλ να τους ζητησεις το εγγραφο και αν μπορουν να στο στειλουν με email.
 
Ήρθα σε επικοινωνία με την Winmasters και με ενημέρωσαν ότι:

- Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ελέγχεται από το αρμόδιο τμήμα ασφάλειας.
- Ο παίκτης θα πρέπει οπωσδήποτε να αποστείλει το έγγραφο που του έχει ζητηθεί.

Δεν νομίζω ότι περιορίζεσαι με το 48ωρο... απλά πήγαινε σε ενα καταστημα της καρτοκινητης σου όταν μπορείς ή παρτους τηλ να τους ζητησεις το εγγραφο και αν μπορουν να στο στειλουν με email.
Καταρχην σε ευχαριστώ για την μεσολάβηση σου.

όμως για να τα λεμε όλα σωστα Δηλ σ είπαν ότι εγώ δεν το έστειλα? Αυτό υποννοουν με την δεύτερη σημείωση σου. "Ότι ο παίκτης θα πρέπει οπωσδήποτε να αποστειλει το έγγραφο που του έχει ζητηθεί"

Αν ισχύει ότι δεν το έστειλα τότε γιατί απαντανε ότι δεν έγινε δεκτό δηλ γιατί υπάρχει απάντηση. Αν δε το χα στείλει δε θα υπήρχε δεύτερο εμαιλ δηλ η απάντηση τους που ανέβασαν και εδω. Τελοσπαντων εγώ το χαρτί το έστειλα και φυσικά μάλλον και μετά την παρέμβαση σου ξαναστειλαν εμαιλ το οποίο με κατηγορούν για τρομοκρατία. Εντάξει εδω γελαμε ή κλαίμε. Δε ξέρω.

Το εμαιλ ακολουθεί από κάτω. Ααααααα και δείτε και πόσα χρήματα έχω κάνει κατάθεση το τελευταίο 12μηνο. Το τεράστιο ποσό των 150€. Και έτσι να μην είναι γιατί βγάζει τις τελευταίες 5 συναλλαγές (γιατί Και γω νομίζω εχω βάλει περισσότερα καμιά 300€ δηλ όχι τπτ ιδιαίτερο) δείτε τις συνολικές καταθέσεις τα 2,5 χρόνια που είμαι πελάτης στην εταιρία. Το τεράστιο ποσό των 1130 σε 2,5 χρόνια. Ένα ποσό που συγκλονίζει το πανελληνιο. που και ένας έφηβος ένας ανήλικος αν θέλει τα βρίσκει από το μπαμπά του.
Το Σκρινσοτ ειναι απο την εταιρία την ίδια για πειστήρια. Εντάξει γελάει και ο κάθε πικραμένος. Δείτε σκρινσοτ και διαβάστε εμαιλ.

Ακολουθεί το εμαιλ.



Αγαπητέ

Ως αδειούχος φορέας εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών στη Μάλτα που ρυθμίζεται από την Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας (MGA), οι αδειούχοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν αυστηρά τις ευρωπαϊκές πολιτικές για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και της τρομοκρατίας που απορρέουν από την 4η και την 5η ΕΕΠΔΑ (4th & 5th EU AMLD).

Γι΄ αυτό σας παρακαλούμε να μας παράσχετε μέσα σε 30 ημέρες οποιαδήποτε από τα ακόλουθα έγγραφα, ως μέρος της διαδικασίας Ενισχυμένης Διεκπεραίωσης:

- Εισόδημα μισθού ή κέρδος εταιρίας (Πιστοποιημένο Payslip / Πιστοποιημένη επιστολή εργοδότη / ελεγχθέντες λογαριασμοί αν αυτοαπασχολούμενοι)
- Αντίγραφα των Πιστοποιητικών Μετοχών / Επενδύσεων
- Απόδειξη πώλησης ακινήτου
- Απόδειξη κληρονομιάς
- Απόδειξη πώλησης εταιρείας
- Απόδειξη των κερδών της εταιρείας

Λάβετε υπόψη ότι έχετε ήδη παράσχει την βασική τεκμηρίωση δέουσας επιμέλειας για τη διαδικασία επαλήθευσης πελατών, ωστόσο ένα από τα παραπάνω έγγραφα είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας Ενισχυμένης Επαλήθευσης Στοιχείων Λογαριασμού (Enhanced KYC) για το λογαριασμό σας στο winmasters.

Θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας σχετικά με το παραπάνω σημαντικό θέμα και θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι όλα τα κοινόχρηστα έγγραφα διέπονται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ακολουθώντας όλες τις τυποποιημένες προφυλάξεις του κλάδου για να διατηρήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή και ασφαλή.

Με Εκτίμηση.
Εξυπηρέτηση Πελατών winmasters



Άρα όπως βλέπεις δε λένε για τη βεβαίωση κινητού τπτ τώρα πια. Άρα το μπορείς να καταλάβεις ότι μας κοροϊδεύουν. Παρακαλώ πολύ δες και το σκρινσοτ από τη ίδια την εταιρία.
Screenshot_20201119-113848.png
 
Δεν μου ανεφεραν τιποτα περισσοτερο απο αυτο που εγραψα. Καμία άλλη λεπτομερεια, ουτε επιβεβαιωση, ουτε διαφωνία.

Εγω καταλαβα οτι σου ζητουσαν καποιο χαρτι... δεν ξερω ποιο. Υπεθεσα οτι ειναι αυτο που ειπες περι καρτοκινητου. Απο το τελευταιο που εβαλες βλέπω ότι ζητανε να ολοκληρωσουν την διαδικασία "Ενισχυμένης Διεκπεραίωσης" στέλνοντας τους ενα (μόνο ένα, οχι όλα) από τα εγγραφα που γραφουν. Δεν βλεπω περι καρτοκινητου. Εκτός αν το εγγραφο για το καρτοκινητο είναι για ολοκλήρωση άλλης διαδικασίας.
 
Δεν μου ανεφεραν τιποτα περισσοτερο απο αυτο που εγραψα. Καμία άλλη λεπτομερεια, ουτε επιβεβαιωση, ουτε διαφωνία.

Εγω καταλαβα οτι σου ζητουσαν καποιο χαρτι... δεν ξερω ποιο. Υπεθεσα οτι ειναι αυτο που ειπες περι καρτοκινητου. Απο το τελευταιο που εβαλες βλέπω ότι ζητανε να ολοκληρωσουν την διαδικασία "Ενισχυμένης Διεκπεραίωσης" στέλνοντας τους ενα (μόνο ένα, οχι όλα) από τα εγγραφα που γραφουν. Δεν βλεπω περι καρτοκινητου. Εκτός αν το εγγραφο για το καρτοκινητο είναι για ολοκλήρωση άλλης διαδικασίας.
Ναι ρε συ. Το περί καρτοκινητου στο έδειξα ότι ήταν στα προηγούμενα εμαιλ. Μετα επανήλθαν Και άλλαξαν τελειως τι ζητανε. Και σ έγραψα ότι μάλλον άλλαξαν δρόμο από τη στιγμή που μεσολάβησες.
 
Ναι ρε συ. Το περί καρτοκινητου στο έδειξα ότι ήταν στα προηγούμενα εμαιλ. Μετα επανήλθαν Και άλλαξαν τελειως τι ζητανε. Και σ έγραψα ότι μάλλον άλλαξαν δρόμο από τη στιγμή που μεσολάβησες.
Απλά να μαθαίνουν εδώ ποια είναι winmasters. Όλοι να μαθαίνουν με στοιχεία όχι αερολογιες...
 
Γι΄ αυτό σας παρακαλούμε να μας παράσχετε μέσα σε 30 ημέρες οποιαδήποτε από τα ακόλουθα έγγραφα, ως μέρος της διαδικασίας Ενισχυμένης Διεκπεραίωσης:

- Εισόδημα μισθού ή κέρδος εταιρίας (Πιστοποιημένο Payslip / Πιστοποιημένη επιστολή εργοδότη / ελεγχθέντες λογαριασμοί αν αυτοαπασχολούμενοι)
- Αντίγραφα των Πιστοποιητικών Μετοχών / Επενδύσεων
- Απόδειξη πώλησης ακινήτου
- Απόδειξη κληρονομιάς
- Απόδειξη πώλησης εταιρείας
- Απόδειξη των κερδών της εταιρείας

Λάβετε υπόψη ότι έχετε ήδη παράσχει την βασική τεκμηρίωση δέουσας επιμέλειας για τη διαδικασία επαλήθευσης πελατών, ωστόσο ένα από τα παραπάνω έγγραφα είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας Ενισχυμένης Επαλήθευσης Στοιχείων Λογαριασμού (Enhanced KYC) για το λογαριασμό σας στο winmasters.

Δηλαδή εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας δεν τους κάνει;
 
Δηλαδή εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας δεν τους κάνει;
Μόλις έστειλα και εκκαθαριστικο εφορίας και όλο το σώμα της φορολογικής δήλωσης. Αυτούσια δηλ.

Το εμαιλ μου είναι το παρακάτω.


Μόλις έλαβα τη φορολογική μου δήλωση αυτούσια και το εκκαθαριστικο εφορίας από το λογιστή μου. Σας τα στελνω και θα δείτε ότι έχω εισόδημα περιπου 7.000€ άρα δεν έχω κάποιο προβλημα να προβω σε καταθέσεις 200€-300€-400€ -500€ αθροιστικα εντός ενός ημερολογιακου έτους. Οι συνολικές μου καταθέσεις στην εταιρία σας 2,5 χρόνια πελάτης είναι 1130€. άρα φαντάζομαι και μόνο με το εκκαθαριστικο αυτού του φορολογικού έτους δικαιολογία τις συνολικές καταθέσεις μου στην εταιρια σας.


Και δεν είμαι τρομοκράτης. Έλεος.
Ταυτοποιηστε το λογαριασμό μου για να προχωρησω σε ανάληψη.


Περιμένω να δούμε.
Να χω κάνει 10.000€ καταθέσεις να το καταλάβω ότι εντάξει το ξεχεσε ο τύπος η' ξεπλενει η' δε ξέρω εγώ τι... Αλλά μιλάμε με στοιχεία. Συνολικές καταθέσεις από το φεβρουαριο του 2018 είναι 1130€. Άρα τι λένε ακριβως?
 
Από καθαρή περιέργεια (ώστε να δω αν αυτός ήταν ο λόγος της "Ενισχυμένης Διεκπεραίωσης"), μπορείς να μου πεις τι στοιχήματα έπαιξες;
 
Λάβετε υπόψη ότι έχετε ήδη παράσχει την βασική τεκμηρίωση δέουσας επιμέλειας για τη διαδικασία επαλήθευσης πελατών, ωστόσο ένα από τα παραπάνω έγγραφα είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας Ενισχυμένης Επαλήθευσης Στοιχείων Λογαριασμού (Enhanced KYC) για το λογαριασμό σας στο winmasters.

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!
Αν τα κεφάλαια είναι τόσο μικρά όποιο και να είναι το μεσο πληρωμης όποια και να είναι η απόδοση που έπαιξε (ακόμα και all in σε 1,001 να έπαιξε) δεν τ\το επιβάλει καν η directiva της Μga έχουμε αναφερθεί σε άλλο θέμα του jordanrules με την betrebels τυχαίο!!!
Άργησα να μπω... Λοιπόν θα έπρεπε να τους πεις οτι δεν προχωράς την Στην αυξημένη/ενισχυμένη επιμέλεια διότι δεν το δικαιολογούν οι συναλλαγές τους και να του προτρέψεις την άρνηση σου (μη συνεργάσιμος) και τα οικονομικά σου στοιχειά στην εταιρεία τους να τα προσκομίσουν στην επιτροπή για να αποφανθεί αν πρέπει να διερευνηθεί το ΑΦΜ σου. Τα λεφτά σου θα μείνουν δεσμευμένα μέχρι να τους απαντήσει η επιτροπή αν δεν κάνω λάθος μέσα 21 μέρες (έδωσα εξετάσεις για αυτά τα θέματα για το δικό μου επάγγελμα). Σιγά να μην γίνουν ρεζίλι τι φάκελο θα στείλουν! Το μόνο θετικό είναι οτι μετά απο αυτό το email δεν μπορούν να σου φάνε λεφτά γιατί πια δεν είναι θεμα mga, για αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να σου φάνε τα λεφτά .
Εγώ ήμουν χθες και προχθές που ταχθηκα υπέρ της winmasters για ένα θέμα που άνοιξε ένα μέλος με λάθος τίτλο για λεφτά που πήραν από τον λογαριασμό του.
Αν τα κεφάλαια είναι αυτά Ντροπή!
Προσοχή ψαχουν έγγραφα με διαφορετικές διευθύνσεις για να το πάνε άλλου πρόσεχε τι στέλνεις αν στέλνεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: FunBet
Από καθαρή περιέργεια (ώστε να δω αν αυτός ήταν ο λόγος της "Ενισχυμένης Διεκπεραίωσης"), μπορείς να μου πεις τι στοιχήματα έπαιξες;
Παίζω υπερβολικά συχνά το under goal αγώνα στο τέλος του κάθε ματς. Σε κάποια ματς ή συγκεκριμένη εταιρία το χει πολύ ψηλά κάτι σαν value. Τα διαλεγω προσεκτικά. Άλλες φορές έχω χάσει και 10 σερί τώρα ήμουν τρομερά τυχερός κ πρέπει να χω επιτυχία 80-90%.

Άλλωστε από το σκρινσοτ που έστειλα φαίνεται ότι δεν ήμουν ποτέ κερδισμένος αφού έχω κάνει μόνο καταθεσεις και ποτέ ανάληψη.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...