Καλημέρα.... το μαρτύριο μου ξεκίνησε όταν αποφάσισα να κάνω εγγραφή στην συγκεκριμένη εταιρεία και να κάνω καταθέσεις και αναλήψεις με τραπεζική κάρτα..από τις 16/6 μέχρι και σήμερα δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στις κινήσεις της κάρτας μου ούτε κατάθεση ούτε ανάληψη...επικοινωνώ κάθε μέρα με emails..χτες μάλιστα μου έστειλαν με email τα δήθεν αποδεικτικά αναλήψεων με κωδικούς πληρωμής πάνω για να πάω με αυτά στην τράπεζα και να γίνει εντοπισμός χρημάτων.. η υπάλληλος στην τράπεζα απόρησε προφανώς..μου είπε να επικοινωνήσω με το support της winbank..επικοινώνησα τίποτα και εκείνοι...
Είναι δυνατόν η τράπεζα να μην ξέρει και αυτοί να είναι σωστοί?? Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Το θέμα είναι να μην βρεθώ μπλεγμένος πουθενά..το μόνο που θέλω είναι να γίνει συμψηφισμός των ποσών να πάρω τα κέρδη μου και να μην ξανά ασχοληθώ μαζί τους..
Αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι πολύ ευχαρίστως...έχω κουραστεί να ασχολούμαι μαζί τους κάθε ημέρα με τα emails.
Είναι δυνατόν η τράπεζα να μην ξέρει και αυτοί να είναι σωστοί?? Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Το θέμα είναι να μην βρεθώ μπλεγμένος πουθενά..το μόνο που θέλω είναι να γίνει συμψηφισμός των ποσών να πάρω τα κέρδη μου και να μην ξανά ασχοληθώ μαζί τους..
Αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι πολύ ευχαρίστως...έχω κουραστεί να ασχολούμαι μαζί τους κάθε ημέρα με τα emails.