Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 19/02

από Infobeto / CHAMPIONS LEAGUE / Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 08:28

Ανάλυση και προγνωστικά για το στοίχημα των αγώνων που προσφέρει το κουπόνι του ΟΠΑΠ για σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη.

 

127. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Βρέθηκε στην κορυφή του έκτου ομίλου μαζί με τις Ντόρτμουντ και Νάπολι, όμως στην τριπλή αυτή ισοβαθμία βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Ετσι δεν μπόρεσε να αποφύγει την κόντρα με ένα από τα μεγαθήρια. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή ενώ στο τελευταίο ματς που έδωσε πήρε το αίμα της πίσω για τη βαριά πεντάρα από τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε εντός έδρας για το κύπελλο με 2-1 κόντρα στην ίδια ομάδα. Στη φάση των ομίλων είχε απολογισμό 2/1/0 εντός έδρας. Τιμωρημένος ο μέσος Αρτέτα. Σε διαδικασία επιστροφής ο υπερπολύτιμος μέσος και δεύτερος σκόρερ Ράμζεϊ. Χάνει τη σεζόν ο επιθετικός Γουόλκοτ.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Είχε εύκολο έργο στον τέταρτο όμιλο εκεί όπου ισοβάθμησε με τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά πήρε την πρωτιά. Στο πρωτάθλημα κάνει περίπατο ούσα στην κορυφή εδώ και καιρό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι έχει διαφορά 16 βαθμών από τη δεύτερη θέση. Στο τελευταίο της παιχνίδι είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στη Φράιμπουργκ την οποία νίκησε με 4-0. Χάνει και τις δυο αναμετρήσεις με την Αρσεναλ ο πολύτιμος Ριμπερί λόγω τραυματισμού. Διαθέσιμος ο φορ Μάντζουκιτς ο οποίος απουσίασε στο ματς πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας. Εκτός είναι ο μέσος Σακίρι. 

 

128. ΜΙΛΑΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΜΙΛΑΝ: Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, νικώντας στην έδρα της την Μπολόνια με 1-0. Πολύ μέτριο ποιοτικά ματς και ιδίως από την Μίλαν που και πάλι ήτα μέτρια. Η νίκη ήρθε στο φινάλε με ένα κεραυνό του Μπαλοτέλι από 35 μέτρα στο 86΄. 
Πολλά και πάλι τα προβλήματα για την ομάδα του Σέεντορφ καθώς εκτός αγώνα τέθηκαν οι τιμωρημένοι Μοντολίβο (σημαντικότατη απουσία) και Μουντάρι αλλά και οι τραυματίες Ρομπίνιο (18/3), Μπίρσα (12/2), Κριστάντε (3/1), Ελ Σααράουι (4/0), Σιλβέστρε (4/1). Οι Κακά, Εμάνουελσον και Μπονέρα συμμετείχαν κανονικά στην τελευταία προπόνηση και μπήκαν στην αποστολή. 
Αποστολή:Abbiati, Amelia, Coppola, Abate, Bonera, Constant, De Sciglio, Mexes, Rami, Zaccardo, De Jong, Emanuelson, Essien, Kakΰ, Poli, Balotelli, Pazzini, Petagna (n. 95), Taarabt (n. 27).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μετά από 3 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις δίχως να σκοράρει, επέστρεψε στις νίκες καθώς επιβλήθηκε 3-0 της Βαγιαδολίδ στο "Βιθέντε Καλδερόν". Όλα τελείωσαν στο 4 ετό με τους Γκαρθία και Κόστα να έχουν ήδη προλάβει να σκοράρουν. Το καλό τρίτωσε στο 74΄ ο Γοδίν. 
Τα προβλήματα των κολτσονέρος ακούν στα ονόματα των Χοσέ Βάργας, Φιλίπε Τιάγο και Χαβιέρ Μανκίγιο. Νέο πρόσωπο στην αποστολή του Σιμεόνε ο Ουρουγουανός αμυντικός Χοσέ Μαρία Χιμένθε. 
Αποστολή:Aranzubia, Courtois, Godνn, Alderweireld, Gimιnez, Juanfran, Insϊa, Miranda, Mario, Koke, Raϊl Garcνa, Arda Turan, Cristian Rodrνguez, Gabi, Sosa, Diego, Adriαn, Villa , Diego Costa.