Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 11/03

από Infobeto / CHAMPIONS LEAGUE / Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 08:47

100. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΙΛΑΝ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Αυτός με το προσωνύμιο «Ελ Γκουάχε» (στα Αστουριανά σημαίνει, παιδί) που λέγεται Νταβιδ Βίγια ήταν όλα τα λεφτά στην αναμέτρηση των «κολτσονέρος» μέσα στην Θέλτα. Σχεδόν από το πουθενά μέσα σε δύο λεπτά σκότωσε την Θελτα χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη για την ομάδα του, που έπαιξε όσο χρειαζόταν για να νικήσει. 
Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην Ατλέτικο της οποίας ο προπονητής πήρε 21 παίκτες στην αποστολή. Το παρών δίνει ο Τιάγκο που είχε τραυματιστεί με την Αλμερία. 
Πιθανή 11αδα: Courtois; Juanfran, Godin, Miranda, Luis; Suarez, Koke, Gabi, Garcia; Villa, Costa
Αποστολή: Aranzubia, Courtois, Godín, Filipe, Alderweireld, Giménez, Juanfran, Insua, Miranda, Mario, Tiago, Koke, Raúl García, Arda, Cristian Rodríguez, Gabi, Sosa, Diego, Adrián, Villa , Diego Costa.
ΜΙΛΑΝ: Το ροτέισον του Κλάρενς Ζέεντορφ που κράτησε τη μισή ομάδα στον πάγκο απέναντι στην Ουντινέζε λόγω του επαναληπτικού στο Champions League, έφερε νέα τη νέα ήττα για την Μίλαν με 0-1. Είχε συντριπτικά την κατοχή αλλά όχι ευκαιρίες, με την άμυνα να μπάζει από παντού. Την εκτέλεσε ο Ντι Νατάλε στο 67΄. 
Οι Ιταλοί πήραν μαζί τους τρεις τερματοφύλακες αλλά και τον Μπαλοτέλι που ήταν τραυμτίας στο πρώτο ματς και πρόλαβε με την Ουντινέζε να πάρει λεπτά συμμετοχής. 
Πιθανή 11αδα: Abbiati; Zapata, Rami, Mexes, Sciglio; De Jong, Taraabt, Essien, Kaka; Balotelli, Pazzini
Αποστολή: Abbiati, Amelia, Coppola, Abate, Bonera, Constant, De Sciglio, Mexes, Rami, Zaccardo, Zapata, Birsa, De Jong, Emanuelson, Essien, Kakà, Muntari, Poli, Balotelli, Pazzini, Robinho, Taarabt.

 

101. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ

ΜΠΑΓΕΡΝ: Εχει το πάνω χέρι για την πρόκριση μετά τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι με 2-0. Στο Γερμανικό πρωτάθλημα συνεχίζει τον περίπατο της, αφού συνέτριψε τη Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας με 6-1. Αυτή ήταν η 16η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα ενώ μέσα στο 2014 μετράει μόνο νίκες (10) σε όλες τις διοργανώσεις και γκολ 37-3!!! Πλήρης αποστολή.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Το εντός έδρας 0-2 του πρώτου αγώνα από την Μπάγερν ήρθε δίκαια με τους Γερμανούς να είναι κυρίαρχοι ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Σέζνι. Μοιραίος παίκτης ο Οζίλ ο οποίος έχασε πέναλτι στα πρώτα λεπτά, μια εξέλιξη που θα μπορούσε να είχε αλλάξει άρδην την ιστορία του ζευγαριού. Σφράγισε την πρόκριση της στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας μετά την εντός έδρας νίκη επί της Εβερτον με 4-1. Τιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ Σέζνι. Χάνει το σημερινό ματς ο βασικός αρ. μπακ Γκιμπς ενώ εκτός είναι κι ο αναπληρωματικός επιθετικός Σανογκό. Εκτός παραμένει ο υπερπολύτιμος μέσος Ράμζεϊ (18/8). Εκτός για 1,5 μήνα ο μέσος Γουίλσιρ (23/3). Χάνει τη σεζόν ο επιθετικός Γουόλκοτ (13/5).