elenro
Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 06:16
Συγγραφέας 

Από το Λονδίνο της Αγγλίας, πάμε στην American airlines arena, στο Dallas, του Texas των ΗΠΑ για να ανακηρύξουμε τον καινούριο welterweight πρωταθλητή. Η αποχώρηση του επί 7 χρόνια πρωταθλητή Georges St-Pierre άφησε ένα μεγάλο κενό στην κατηγορία, αλλά οι νέοι αθλητές που έρχονται φαίνονται ικανοί να τον καλύψουν επάξια και θα μας το αποδείξουν σε αυτούς τους αγώνες.

fight card

Johny Hendricks v Robbie Lawler

Ο Hendricks μετά από έξι συνεχόμενες νίκες, αντιμετώπισε τον Νοέμβρη τον πρωταθλητή και τα πήγε περίφημα, οι διαιτητές όμως δεν του έδωσαν την νίκη, τώρα έχει μια δεύτερη ευκαιρία με ένα φαινομενικά πιο εύκολο αντίπαλο για να τυλίξει επιτέλους στη μέση του, τη ζώνη του πρωταθλητή. Ο Lawler μετά από μια αξιοπρεπή πορεία στο strikeforce μπήκε στο ufc και με τρεις εντυπωσιακές νίκες, του δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο. Πολύ δυνατές γροθιές έχουν και οι δυο, με εντυπωσιακή πάλη που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα βάλει ο ένας τον άλλο στο έδαφος, άρα η όρθια μάχη είναι πολύ πιθανόν να μας αποζημιώσει με νοκάουτ.

 

Carlos Condit v Tyron Woodley

Πολύ πιθανό ο νικητής αυτής της αναμέτρησης να είναι ο επόμενος διεκδικητής του τίτλου. Ο Cond it είχε ανακηρυχθεί προσωρινός πρωταθλητής όταν νίκησε τον Nick Diaz άλλα όταν γύρισε ο Georges St-Pierre υγιείς από τον τραυματισμό του, ήταν σαν να του είπε στη μάχη τους ''ως εδώ μπορείς". Ανέκαθεν είχε αδυναμία στην takedown άμυνα, σχεδόν οποιοσδήποτε με αξιόλογη πάλη μπορεί να τον βάλει στο έδαφος. Γνωρίζει όμως την αδυναμία του και από μάχη σε μάχη δείχνει να τη μειώνει και να βελτιώνετε. Στην όρθια μάχη όμως είναι εξαιρετικός και επικίνδυνος για όλους τους αντίπαλους. Ο Woodley έχει το χαρακτηριστικό του παλαιστή, ερωτεύτηκε τις δυνατές γροθιές του όμως και προτιμάει να βγάζει νοκάουτ τους αντιπάλους του παρά να τους παλεύει. Υπάρχουν πολλά σενάρια για την εξέλιξη αυτού του αγώνα άρα στοιχηματικά δεν το πειράζουμε. 

 

Hector Lombard v Jake Shields

Αυτό είναι το επόμενο ζευγάρι της welterweight κατηγορίας με τα μάτια στραμμένα προς τον τίτλο. Ο Shields είναι από τους πιο βαρετούς μαχητές στην κατηγορία του. Στην όρθια μάχη είναι απαράδεκτος, με τις γροθιές του δεν μπορεί να σκοτώσει ούτε κουνούπι και οι κλοτσιές του είναι αδύναμες. Αντί να βελτιωθεί σε αυτούς τους τομείς που έχει αδυναμία, προπονείτε σε αυτούς που διαπρέπει, την πάλη και το brazilian jiu jitsu. Κολλάει σα βδέλλα πάνω στον αντίπαλο και προσπαθεί να τους κουράσει για να τους παρασύρει στο έδαφος και να τους υποτάξει. Ο Lombard έχει πολύ δυνατές γροθιές και η μαύρη ζώνη με τα 4 dan στο judo τον βοηθάει να κρατιέται όρθιος ενάντια στους παλαιστές. Έχει όμως πολλούς μυς που σημαίνει ότι θα κουραστεί στον 2ο και 3ο γύρο. Η μάχη βλέπω να εξελίσσετε με τους μαχητές κολλημένους στον τοίχο του κελιού για ένα ή δυο γύρους και στον 3ο γύρο που θα έχουν κουραστεί, να ξαπλώνουν στο έδαφος. Εκεί πάντα το πλεονέκτημα θα το έχει ο Shields.

 

Diego Sanchez v Myles Jury

Ο Sanchez είναι πολύ επιθετικός μαχητής που πάντα ευχαριστεί τα πλήθη με την απουσία στρατηγικής. Γιαυτό κάνει πολλά λάθη και πληγώνετε πολύ, με αποτέλεσμα να χάνει τις πιο σημαντικές μάχες τις καριέρας του. Ο Jury είναι νέος, αήττητος και πολλά υποσχόμενος. Έχει πάντα σαν πρωτεύον τακτική να οδηγήσει τον αγώνα στο έδαφος με την πάλη του και αν δεν τα καταφέρει θα πάει συντηρητικά μέχρι να κερδίσει με χτυπήματα τους απαραίτητους πόντους. Προβλέπω ότι για ακόμα μια φορά, η επιθετικότητα του Sanchez θα αποδειχθεί ότι είναι η αχίλλειος πτέρνα του.

 

Nikita Krylov v Ovince Saint Preux 

Ο Krilov πρόσφατα νίκησε πολύ εντυπωσιακά στη heavyweight κατηγορία. Επειδή ήταν πολύ αδύνατος σε σχέση με τους αντιπάλους, άλλαξε κατηγορία για να μην έχει σωματικό μειονέκτημα. Ο Saint Preux είναι στο ίδιο περίπου ύψος και μέγεθος με τον Krylov, είναι πολύ αθλητικός και έχει αρκετή δύναμη. Αφού όμως ο Krylov τα πήγε πολύ καλά απέναντι σε αντιπάλους με μεγαλύτερο σωματικό βάρος, γιατί να μην εμφανιστεί το ίδιο καλός και στη light heavyweight κατηγορία; Η απόδοση εξάλλου είναι πολύ καλή.

 

Kevin Gastelum v Rick Story

Ο Gastelum είναι ένας από τους αγαπημένους μου μαχητές αλλά δυστυχώς αρέσει και στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τον δίνουνε σαν φαβορί με ένα πολύ έμπειρο αντίπαλο. Έχει μονό 8 αγώνες στη καριέρα του άλλα στο the ultimate fighter ήταν πολύ εντυπωσιακός και συνέχισε να εντυπωσιάζει στο ufc. Είναι εξαιρετικός παλαιστής, δεν κάνει ποτέ πίσω και έχει πολύ δυνατές γροθιές . Ο Story είναι από τους πιο μικρόσωμους μαχητές στη κατηγορία του και παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Η μόνη μου ανησυχία για τον Gastelum είναι η φυσική του κατάσταση μετά τον μικροτραυματισμό. Αυτό όμως δεν θα με αποθαρρύνει να τον εμπιστευτώ.

 

Dennis Bermudez v Jimy Hettes

Ο Bermudez έχει 6 συνεχόμενες νίκες στο ufc και σε κάθε αγώνα δείχνει και πιο εντυπωσιακός, έχει πολύ μεγάλη δύναμη, μπορεί στη κυριολεξία να πιάνει τους αντιπάλους, να τους σηκώνει στον αέρα  και να τους πετάει με δύναμη στο έδαφος. Αν όμως σε αυτόν τον αγώνα κάνει το λάθος να παλέψει με τον αντίπαλο στο έδαφος, θα κινδυνεύσει να υποταχθεί. Επειδή είναι έξυπνος όμως και έχει τακτική πιστεύω ότι θα μπορεί να κρατήσει τη μάχη σε όρθια στάση για να έχει πάντα το πλεονέκτημα. Ο Hettes έχει μονό μια ήτα στη καριέρα του η οποία ήρθε από έναν αντίπαλο που μπόρεσε να κρατήσει τη μάχη όρθια. Στο έδαφος έχει μια ύπουλη ικανότητα να πιάνει τους αντιπάλους με υποταγές. Πολύ πιθανόν να δούμε 3 ολόκληρους γύρους, επειδή και οι δύο αντέχουν σε πολλά χτυπήματα.

 

Sean Spencer v Alex Garcia

Ο Spencer έχει έναν αγώνα και μια ήτα παραπάνω από τον Garcia. Δεν έχει δείξει κάτι το εντυπωσιακό στην έως τώρα καριέρα του.  Ο Garcia φαίνεται να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και δείχνει περισσότερο εντυπωσιακός. Η απόδοση όμως για δυο φαινομενικά ισάξιους μαχητές δεν είναι πολύ δικαιη. Πιστεύω ότι ο Garcia θα κερδίσει αλλα δε θέλω να τον ποντάρω σε τόσο χαμηλή τιμή.

 

Bubba McDaniel v Sean Strickland 

Ο McDaniel είναι από τους μαχητές που τα πηγαίνουν πολύ καλά στην προπόνηση αλλα στους αγώνες κάνουν πολλά λάθη, βλέπω να έχει το πλεονέκτημα μόνο στο έδαφος. Ο αήττητος Strickland φαίνεται καλός στην όρθια μάχη από τα λίγα βίντεο που έχω δει αλλά θα πρέπει να μου αποδείξει περισσότερα για να τον εμπιστευτώ.

 

Συνεχίζω...

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 07:38

Τελευταίες δημοσιεύσεις από  salonicafan

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Infobeto.com: Τα πάντα για το στοίχημα!

Το infobeto.com θεωρείται το πρώτο site που δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του χώρου των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Είναι εξάλλου και το παλιότερο σάιτ για το στοίχημα , από το 2001, που παραμένει στις επάλξεις και έχει την εμπειρία την γνώση και την ηθική να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων ώστε να προστατεύει τους παίκτες του στοιχήματος αλλά και την ίδια την αγορά.

Στο infobeto αρθρογραφούν και σας συμβουλεύουν έμπειροι παίκτες για το στοίχημα και παράλληλα θα βρείτε αναλύσεις και στοιχηματικές προτάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες παίκτες που επιδεικνύουν απόλυτο σεβασμό στον αναγνώστη κάτω από αυστηρούς κανόνες. 

Forum

Διαθέτει το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Αριθμεί περισσότερα από 13.000 εγγεγραμμένα μέλη και έχουν αναρτηθεί εκατομμύρια μηνύματα! Θεωρείται σημείο συνάντησης των περισσοτέρων ανθρώπων της αγοράς και των παικτών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγής πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ.  

Κοινωνικό έργο

Tο Ιnfobeto εκτός των άλλων είναι συνυφασμένο και με την ανθρώπινη υπόσταση και το αποδεικνύει με το κοινωνικό του πρόσωπο. Στα παιδάκια από τα ορφανοτροφεία του Λύρειου Ιδρύματος, της Αγίας Άννας ή από όποιο άλλο προταθεί από τους αναγνώστες μας,  τους χαρίζουμε ένα παραπάνω χαμόγελο στα προσωπάκια τους, που για εμάς είναι ότι πολυτιμότερο στον κόσμο.  Όλη η κοινότητα του infobeto βοηθά πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και αγάπη... Όσο κι αν ψάξετε, δε θα βρείτε πιο "άχαστο" στοίχημα από αυτό!   

Στοίχημα - Υπεύθυνο παιχνίδι

Το site μας υποστηρίζει στο έπακρο όλους τους κανόνες για υπεύθυνο στοιχηματισμό και έχει συντάξει και αναρτήσει από τους πληρέστερους οδηγούς γι αυτό.

infobeto on facebook Google+ infobeto on linkedin infobeto feed contact infobeto infobeto on twitter