elenro
Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 03:15
Συγγραφέας 

Κάθε μήνα έχουμε πολλά events μεικτών πολεμικών τεχνών, το καλύτερο του Απριλίου θα είναι το UFC 172 οπού θα διεξαχθεί στη BALTIMORE ARENA της BALTIMORE στη MARYLAND των UNITED STATES. Η τηλεοπτική μετάδοση είναι λίγο περισσότερο μπερδεμένη από τότε που άνοιξε το ufc fight pass. Ενώ παλιά είχε μετάδοση ή από το fox sports ή pay per view, τώρα τα ανακατεύουν όλα μαζί. Οπότε έχουμε: 

Κυρίως κάρτα
Pay-per-view
Jon Jones vs. Glover Teixeira 
για τον τίτλο της light heavyweight κατηγορίας
Phil Davis vs. Anthony Johnson
Tim Boetsch vs. Luke Rockhold
Yancy Medeiros vs. Jim Miller
Andre Fili vs. Max Holloway
 
Προκριματική κάρτα
FOX Sports 1
Joseph Benavidez vs. Timothy Elliott
Takanori Gomi vs. Isaac Vallie-Flagg
Bethe Correia vs. Jessamyn Duke
Joe Ellenberger vs. Vagner Rocha
(ακυρώθηκε)
 
Προκριματική κάρτα νωρίτερα από το
UFC Fight Pass 
Charlie Brenneman vs. Danny Castillo
Chris Beal vs. Patrick Williams
 
172
 
Φυσικά θα αναλύσουμε όλες τις μάχες τις βραδιάς, με τα τελευταία νέα, τη ζύγιση και φωτογραφίες από την προετοιμασία των μαχητών.
 

Jon Jones v Glover Teixeira

jj-gt

 

Ο Jones πριν τον τελευταίο του αγώνα με τον Gustafson δεν αντιμετώπισε ποτέ καμία ιδιαίτερη δυσκολία στις μάχες του και έστρεφε το βλέμμα του στη βαρέων βαρών κατηγορία. Ο Gustafson φρόντισε να μάθει όλος ο κόσμος ότι τα Nike μπλουζάκια του Jones με την ατάκα "not quite human" δεν ήταν απλά πάρα μόνο διαφημιστικές αερολογίες. Προς υπεράσπιση του Jones, δική μου άποψη είναι ότι υποτίμησε τον Gustafson αναρτώντας στο twitter {λίγους μήνες πριν τον αγώνα} φωτογραφίες με κοιλίτσα. Τώρα όμως κατάλαβε ο Jones και όλος ο κόσμος ότι έχει να αντιμετωπίσει ακόμα αρκετούς αξιόλογους αντίπαλους στην κατηγορία του. Πρώτος στην ουρά, κλήθηκε να μπει ο Teixeira, ένας μαχητής που έχει να χάσει αγώνα μεικτών πολεμικών τεχνών από το 2005. [Ο Jones ξεκίνησε την καριέρα του το 2008] Έχει πολύ δυνατές γροθιές και μαύρη ζώνη στο bjj. Αντίθετα ο Jones ούτε έχει την ικανότητα να βγάλει κάποιον νοκάουτ με μια γροθιά έχει, ούτε η bjj ζώνη που φοράει έχει κάποιο χρώμα. Βεβαια τίποτα απόλα αυτά δεν του χρειάστηκε ποτέ, η πάλη, η αθλητικότητα και το μακρύ άνοιγμα των χεριών ήταν πάντα ένα επίπεδο πιο πάνω από τους υπόλοιπους μαχητές. Δεν μπορώ να προβλέψω την έκβαση του αγώνα γιατί είναι περισσότερο βλέποντας και κάνοντας το gameplan τους. Το σίγουρο είναι ότι ο Teixeira έχει κάποιες, έστω και μικρές πιθανότητες να κερδίσει, είτε στο έδαφος είτε στην όρθια μάχη. 

 

Phil Davis v Anthony Johnson

pd-aj

 

johnson

Ο Phil Davis έχει μονό μια ήττα η οποία ήρθε με απόφαση των κριτών από τον Rashad Evans. Σε όλη τη καριέρα του αν και αντιμετώπισε λίγους μαχητές, ήταν οι περισσότεροι από αυτούς πολλοί καλοί. Είναι νούμερο 4 στη κατάταξη και προσπαθεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή. Αν νικησει αυτόν τον αγώνα θα βρίσκετε ένα βήμα πριν τη διεκδίκηση του τίτλου. Είναι πολύ καλος παλαιστής, γρήγορος στην όρθια μάχη και μας έχει δείξει ορισμένες πολύ κάλες υποταγές στο έδαφος. Ο Anthony Johnson έφυγε από το ufc το 2012 μετά την ήττα του από τον Vito Belfort. Έχει πολύ δύναμη αλλα δεν έχει πολλές ικανότητες. Βαράει δυνατές μπουνιές και κλοτσιές αλλα δεν είναι πολύ γρήγορος. Τα τελευταία δυο χρονια έκανε 6 συνεχόμενες νικες σε μικρότερες διοργανώσεις με υποδεέστερους αντιπαλους και θα προσπαθήσει τώρα να κάνει μια καλη εμφάνιση για το νέο του συμβόλαιο με το ufc. Προβλέπω ο Phil Davis να βάζει από νωρίς τον Anthony Johnson στο έδαφος και να τον υποτάσσει αργά η γρήγορα.

 

Luke Rockhold v Tim Boetsch

lr-tb

rokhold

 

Αυτή η μάχη δεν θα είναι τόσο μονόπλευρη όσο πόλοι πιστεύουν. Ο Boetsch έχει αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες στο ufc και πάντα ήταν υπολογίσιμος αντίπαλος. Είναι δυνατός παλαιστής, με δυνατές γροθιές και καλός στο έδαφος. Μερικές φορές όμως εξαντλεί όλη τη δύναμη του στον πρώτο γύρο και μένει εξαντλημένος στους επόμενους. Ο Rockhold αντίθετα έχει πολύ μεγάλη αντοχή στους αγώνες, αν καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο θα βρει περισσότερες ευκαιρίες να εκμεταλλευτεί για να κερδίσει.

 

Jim Miller v Yancy Medeiros

jm-ym

miller

 

Ο Miller ετοιμαζόταν να δώσει αυτό τον αγώνα με αντίπαλο τον Bobby Green, ο τραυματισμός όμως του Green, τον άφησε για λίγο διάστημα μετέωρο, ώσπου δέχθηκε να συμπληρώσει την κενή θέση ο Medeiros. Ο Miller είναι μέτριος στην όρθια μάχη αλλά πολύ καλός στο έδαφος, οι περισσότερες νίκες του ήρθαν με υποταγή από το εξαιρετικό bjj του. Ο Medeiros είναι πολύ καλός στην όρθια μάχη, με έφεση στα νοκάουτ, αρκετά καλή πάλη για να μην παρασυρθεί στο έδαφος και ακόμα και εκεί, αν και έχει μόνο μπλε ζώνη στο bjj, οι άριστοι δάσκαλοι στη σχολή Gracie jiu jitsu σίγουρα θα τον έδειξαν πως να φυλάγετε, έστω για τις βασικές υποταγές άμυνας. Έχασε μόνο μια φορά στους αγώνες εξαιτίας τραυματισμού, με αντίπαλο τον πολύ καλό Rustam Khabilov, σε ένα αγώνα που είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά.

 

Max Holloway v Andrew Fili 

mh-af

 

Φαβορί αυτού του αγώνα είναι ο Fili. Κοιτάω ξανά κοιτάω τα βίντεο του, αλλά μέχρι στιγμής δεν βρίσκω το λόγο που συμβαίνει αυτό. Είναι σχεδόν αήττητος και τον στηρίζει πολύ η TEAM ALPHA MALE, δεν έχει ξανά αντιμετωπίσει όμως τόσο καλό και έμπειρο αντίπαλο. Ο είναι πολύ καλός στην όρθια μάχη αλλά επειδή είναι πολύ αδύνατος μπορούνε να τον παλέψουν πολύ εύκολα οι αντίπαλοι που προτιμάνε το έδαφος και να τον κρατήσουν εκεί. Μέχρι να μου αποδείξει ο Fili ότι ανήκει στους κορυφαίους μαχητές, εγώ θα τον πάω κόντρα σε τέτοιες τιμές.

 

Joseph Benavidez v Timothy Elliott

jb-te

elliot

Ο Benavidez στους συνολικά 23 αγώνες του, έχει χάσει μόνο από δύο πρωταθλητές αλλά δύο φορές. Οι Dominick Cruz και Demetrius Johnson είναι οι κρυπτονίτες του. Τώρα θα χρειαστεί να ξανά ξεκινήσει μια κούρσα αγώνων μέχρι να ξανά διεκδικήσει τίτλο. Πρώτο του εμπόδιο ο Timothy Elliott. Ένας δυνατός και μεγαλόσωμος παλαιστής με άχαρη όρθια μάχη και δυνατές γροθιές. Η λογική λέει ότι ο τεχνικά καλύτερος παντού θα αποφύγει τις μονοδιάστατες επιθέσεις του και θα πάρει τους κρίσιμους πόντους που χρειάζεται. Στις συνεντεύξεις όμως φαίνεται πεσμένο το ηθικό του από την τελευταία του ήττα. 

 

Takanori Gomi v Isaac Vallie-Flagg

tg-ivf

 

gomi

Ο Gomi είναι πολλά χρόνια στο χώρο τον μεικτών πολεμικών τεχνών. Ήταν από τους πιο διάσημους μαχητές του Pride (ιαπωνική διοργάνωση μεικτών πολεμικών τεχνών προ δεκαετίας). Στο ufc όμως δεν τα πήγε πολύ καλά. Στους εφτά αγώνες νίκησε μόνο τους τρεις, οι οποίοι τρεις έχουν φύγει οριστικά από τη διοργάνωση λόγο των κακών αποτελεσμάτων τους. Ο Vallie-Flagg ενώ είχε κρατήσει ένα μεγάλο σερί νικών για 6 χρόνια, στον τελευταίο του αγώνα ενάντιων του Silverio έκανε πολύ άσχημη εμφάνιση. Ίσως για αυτό να τον δίνουν σαν καθαρό αουτσάιντερ. Η συνολική τους εικόνα όμως γέρνει υπέρ του Vallie-Flagg.

 

Jessamyn Duke v Bethe Correia

jd-bc

duke

Η Duke δημιούργησε μια πολύ χρήσιμη φιλία στο the ultimate fighter με την πρωταθλήτρια Ronda Rousey. Προπονούντε μαζί πολλές φορές και φαίνεται η βελτίωση στη δουλειά που κάνουν. Έχει μεγάλο άνοιγμα χεριών που την επιτρέπει να χτυπάει από απόσταση, αλλά στην προσπάθεια της να παλέψει τις αντιπάλους της και να εφαρμόσει αυτά που τις μαθαίνει η Rousey, κάνει αρκετά λάθη και δείχνει την απειρία της. Η Corrie πήρε το ψευδώνυμο "Pitbull" από τα αδέρφια Pit bull και στον τελευταίο της αγώνα μας πλήρωσε μια πολύ καλή απόδοση με την εμφάνιση της. Μέχρι να αντιμετωπίσει κάποια κορυφαία αντίπαλο, πολύ δύσκολα θα χάσει.

 

Charlie Brenneman vs. Danny Castillo

cb-dc

 

Εδώ έχουμε δυο παλαιστές. Ο Brenneman βρίσκετε σε χειρότερη βαθμολογική θέση από τον Castillo και στον τελευταίο του αγώνα τα πήγε χάλια. Έχει φέρει όμως αρκετούς παλαιστές σε δύσκολη θέση. Ο Castillo αν και έχασε στον τελευταίο του αγώνα, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση για ενάμιση γύρους. Στο δεύτερο γύρο άρχισε να κουράζετε και στον τρίτο έδειξε εξαντλημένος. Είναι το λογικό φαβορί αλλά αν δεν βελτιώσει την αντοχή του, μπορεί να ξανά συναντήσει πρόβλημα στον 3ο γύρο.

 

Chris Beal vs. Patrick Williams

cb-pw

williams

 

beal 2

Δύο νεοεισερχόμενοι μαχητές θα ξεκινήσουν τη βραδιά μας. Ο Beal γνωστός από το the ultimate fighter 18, έχασε από τον τελικό νικητή Holdsworth, αλλά είχε κάποιους μικροτραυματισμούς στο χέρι και δεν μπορούσε να αγωνιστεί επιθετικά. Πάντα είχε τη φήμη του νέου αήττητου ταλέντου, συνδυασμένη με τη νίκη εναντίων του καρκίνου των οστών. Είναι καλός στην όρθια μάχη και προσπαθεί με την πάλη του να μην παρασυρθεί στο έδαφος γιατί εκεί δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις. Ο Williams έχει 10 αγώνες με 3 ήττες και μάλλον κλήθηκε από το ufc επειδή δίνει εντυπωσιακούς αγώνες πηγαίνοντας για το τελείωμα. Υπέρ του θα είναι το γεγονός ότι είναι λίγο καλός και στο έδαφος.  

 

Στη ζύγιση όλοι οι μαχητές ήταν μέσα στα επιτρεπόμενα όρια. Εντύπωση μου έκανε ότι ο Takanori Gomi δεν βρίσκετε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, η Jessamyn Duke περνάει ένα κεφάλι σε ύψος την Bethe Correia και ο Jon Jones κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο του, αυτό δεν το έχει ξανά κάνει. Πήρε κουράγιο και θάρρος από τη συνοδεία των αδερφών του (διάσημοι αθλητές του αμερικάνικου ποδοσφαίρου) φαίνεται. Λέτε να του βγει σε κακό;

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 10:12

Τελευταίες δημοσιεύσεις από  salonicafan

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Infobeto.com: Τα πάντα για το στοίχημα!

Το infobeto.com θεωρείται το πρώτο site που δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του χώρου των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Είναι εξάλλου και το παλιότερο σάιτ για το στοίχημα , από το 2001, που παραμένει στις επάλξεις και έχει την εμπειρία την γνώση και την ηθική να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων ώστε να προστατεύει τους παίκτες του στοιχήματος αλλά και την ίδια την αγορά.

Στο infobeto αρθρογραφούν και σας συμβουλεύουν έμπειροι παίκτες για το στοίχημα και παράλληλα θα βρείτε αναλύσεις και στοιχηματικές προτάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες παίκτες που επιδεικνύουν απόλυτο σεβασμό στον αναγνώστη κάτω από αυστηρούς κανόνες. 

Forum

Διαθέτει το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Αριθμεί περισσότερα από 13.000 εγγεγραμμένα μέλη και έχουν αναρτηθεί εκατομμύρια μηνύματα! Θεωρείται σημείο συνάντησης των περισσοτέρων ανθρώπων της αγοράς και των παικτών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγής πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ.  

Κοινωνικό έργο

Tο Ιnfobeto εκτός των άλλων είναι συνυφασμένο και με την ανθρώπινη υπόσταση και το αποδεικνύει με το κοινωνικό του πρόσωπο. Στα παιδάκια από τα ορφανοτροφεία του Λύρειου Ιδρύματος, της Αγίας Άννας ή από όποιο άλλο προταθεί από τους αναγνώστες μας,  τους χαρίζουμε ένα παραπάνω χαμόγελο στα προσωπάκια τους, που για εμάς είναι ότι πολυτιμότερο στον κόσμο.  Όλη η κοινότητα του infobeto βοηθά πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και αγάπη... Όσο κι αν ψάξετε, δε θα βρείτε πιο "άχαστο" στοίχημα από αυτό!   

Στοίχημα - Υπεύθυνο παιχνίδι

Το site μας υποστηρίζει στο έπακρο όλους τους κανόνες για υπεύθυνο στοιχηματισμό και έχει συντάξει και αναρτήσει από τους πληρέστερους οδηγούς γι αυτό.

infobeto on facebook Google+ infobeto on linkedin infobeto feed contact infobeto infobeto on twitter