elenro
Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 04:51
Συγγραφέας 

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των Fight Night για το ufc. Δεν κρίνετε δηλαδή κάποιος τίτλος αλλα βλέπουμε πολλούς ενδιαφέροντες αγώνες κατάταξης. Την Τετάρτη 15 του μηνός στην Arena του Gwinnett Center στην πόλη Duluth της πολιτείας Georgia., το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της κάρτας θα είναι και το πιο σημαντικό για όλους τους Έλληνες! Η κύρια αναμέτρηση του δικού μας Ελληνοκύπριου μαχητή Κωνσταντίνο Φιλίππου με τον πρωταθλητή του strikeforce Luke Rokhold. Σημαντική αναμέτρηση γιατί αν διεκδικήσει τον τίτλο ο Ελληνοκύπριος, θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει από τον πρόεδρο να έρθει το ufc στη χώρα του. Με την ραγδαία παγκόσμια εξάπλωση του ufc κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο. Οπότε μέχρι να δούμε τον Έλληνα Τόν. Χριστοδούλου στο κλουβί του ufc, μόνη μας ελπίδα παραμένει ο Κώστας. Οι υπόλοιποι αγώνες της βραδιάς είναι οι παρακάτω, και φυσικά θα τους αναλύσουμε όλους μέχρι την Τετάρτη.

MATCH FIGHTERS
11 Lorenz 'The Monsoon' LarkinLorenz Larkin
14 - 1 - 0
vs Brad TavaresBrad Tavares
11 - 1 - 0
10 Beneil DariushBeneil Dariush
6 - 0 - 0
vs Charlie 'The Spaniard' BrennemanCharlie Brenneman
19 - 5 - 0
9 T.J. DillashawT.J. Dillashaw
8 - 2 - 0
vs Mike Easton
13 - 3 - 0
8 Yoel Romero Palacio
6 - 1 - 0
vs Derek BrunsonDerek Brunson
11 - 2 - 0
7 Sam SiciliaSam Sicilia
12 - 3 - 0
vs Cole 'Magrinho' MillerCole Miller
20 - 8 - 0
6 Justin 'Fast Eddy' EdwardsJustin Edwards
8 - 3 - 0
vs Ramsey NijemRamsey Nijem
7 - 4 - 0
5 Isaac Vallie-FlaggIsaac Vallie-Flagg
14 - 3 - 1
vs Elias 'Xuxu' SilverioElias Silverio
9 - 0 - 0
4 John MoragaJohn Moraga
13 - 2 - 0
vs Dustin Ortiz
12 - 2 - 0
3 Brian 'B-Hue' HoustonBrian Houston
4 - 1 - 0
vs Trevor 'Hot Sauce' SmithTrevor Smith
10 - 4 - 0
2 Vinc Pichel
7 - 1 - 0
vs Garett WhiteleyGarett Whiteley
7 - 1 - 0
1 Alptekin 'The Turkish Delight' OzkilicAlptekin Ozkilic
9 - 1 - 0
vs Louis 'Da Last Samurai' SmolkaLouis Smolka
6 - 0 - 0

 Το ζύγισμα σε pounds:


Luke Rockhold (185) vs. Constantinos "Costas" Philippou (185) - Middleweight
Lorenz "The Monsoon" Larkin (185) vs. BRAD Tavares (185) - Middleweight
TJ Dillashaw (135) vs. Mike"The Hulk"Easton Fan Page(135) - Bantamweight
Yoel Romero (185) vs. Derek Brunson (185) - Middleweight
John Moraga (126) vs. Dustin Ortiz (124) - Flyweight
Cole Miller (145) vs. Sam Sicilia (145) - Featherweight

Preliminary Card (FS1/Fight Pass):

Ramsey Nijem (155) vs. Justin Edwards (155) - Lightweight
Isaac Vallie-Flagg (155) vs. Elias Silverio (155) - Lightweight
Trevor Smith (186) vs. Brian Houston (185) - Middleweight
Alptekin Ozkilic (125) vs. Louis Smolka (125) - Flyweight
Vinc Pichel (155) vs. Garett Whiteley (156) - Lightweight
Charlie Brenneman (155) vs. Beneil Dariush (156) - Lightweight

 

Luke Rockhold v Constantinos Philippou 

35

Δύσκολη αναμέτρηση για τον λεβέντη μας. Δυστυχώς στην τελευταία του μάχη είχε πολύ κακή takedown άμυνα, σε αντίθεση με παλαιότερες αναμετρήσεις, που ακόμα και ο πρωταθλητής Cris Weidman, δυσκολευόταν να τον βάλει κάτω. Ο λόγος αυτής της κακής απόδοσης λογικά είναι η αλλαγή προπονητηρίου και αθλητών προπόνησης. Για πιο λόγο άλλαξε προπονητήριο δεν ξέρω άλλα μέχρι στιγμής μόνο σε κακό του βγήκε. Οι δηλώσεις του στηρίζονται στην ελπίδα μιας όρθιας μάχης με τον αντίπαλο, αλλα ούτε ακούω, ούτε βλέπω κάτι που να δείχνει ότι βελτίωσε την πάλη του. Ο Luke Rockhold απτην άλλη φαίνεται πολύ συγκεντρωμένος στις δήλωσης στρατηγικής που θα ακολουθήσει, λέει ότι είδε τις αδυναμίες του Κώστα και αν δεν καταφέρει να έχει το πλεονέκτημα της όρθιας μάχης, θα τον παλέψει για να οδηγήσει τη μάχη κάτω. Αν μπορέσει ο δικός μας να κρατήσει όρθια τη μάχη, έχει πολλές ελπίδες, αν όμως τον παλέψει με επιτυχία και ο Luke, τότε θα περάσει πολύ δύσκολο βράδυ.

 

Brad Tavares v Lorenz Larkin

35

Ο Tavares έχει ένα εντυπωσιακό σερί 5 νικών στο ufc αλλα όλοι οι αντίπαλοι του, ήταν χαμηλού επιπέδου. Στον τελευταίο μάλιστα αγώνα,  αν και νίκησε, έδειξε σημάδια εξάντλησης στον 3ο γύρο. Ο Larkin είναι πολύ εντυπωσιακός striker. Η μόνη του αδυναμία, που έγραψε 2 ήττες σε όλη του την καριέρα, είναι στην πάλη. Ακόμα και εκεί όμως έδειξε σημάδια βελτίωσης στην takedown άμυνα. Στη συγκεκριμένη μάχη όμως τέτοιο πρόβλημα δεν αναμένετε να βρει, αφού και οι δύο μαχητές έχουν φιλοσοφία striker.

 

T.J. Dillashaw v Mike Easton

35

Δίνω το πλεονέκτημα στον T.J. Dillashaw επειδή είναι πολύ ασφυκτικός παλαιστής με καλό mui thai που βελτιώνετε με τη βοήθεια του Ludwig στην Team Alpha Male. Ο Easton έχει μαύρη ζώνη σε Ji jitsu και taekwodo άλλα δεν νομίζω ότι μπορεί να αντέξει την πίεση του T.J.  Επίσης ο Easton μπαίνει πολύ δυναμικά στον αγώνα αλλα στους δυο τελευταίους γύρους αρχίζει και κουράζετε.

 

Yoel Romero  vs. Derek Brunson

 35

Δύο εξαιρετικοί παλαιστές που έχουν και τη σπάνια ικανότητα της νοκάουτ επίθεσης. Σπάνια γιατί συνήθως οι παλαιστές αγκαλιάζουν και κουράζουν τον αντίπαλο μέχρι να πάρουν πόντους. Οι συγκεκριμένοι όμως, ίσως επειδή ως τώρα δεν έχουν βρει ισάξιο παλαιστή να τους απειλήσει με takedown, τα δίνουν όλα στην όρθια μάχη και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν αρκετά καλά. Αν αλληλοεξουδετερώσουν την πάλη τους, στην όρθια μάχη ένα μικρό πλεονέκτημα θα έχει ο Romero.

 

Cole Miller v Sam Sicilia

35

Δύο άχαροι μαχητές με πολλά τεχνικά ελαττώματα και αρκετές ήττες. Ο Miller με τα μακρυά του άκρα προσπαθεί να κρατάει τον αντίπαλο σε απόσταση και να βουτάει όποτε αυτός θέλει σε take down προσπάθειες για να οδηγήσει τον αγώνα στο έδαφος και να πάρει την υποταγή. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Sam βρίσκετε στις δυνατές γροθιές του. Στους τρεις τελευταίους αγώνες έχει δύο ήττες και μία νίκη που σημαίνει ότι αν χάσει και τρίτη φορά θα μας χαιρετήσει, καθότι δεν είναι ψιλά στο βάθρο των διεκδικητών. Οι αντίπαλοί του όμως ήτανε λίγο καλύτεροι από τους αντίπαλους του Miller οπότε θεωρώ ότι και αυτός θα είναι λίγο καλύτερος του στην όρθια μάχη, με τον μόνο φόβο να μην υποταγή. 

 

Beneil Dariush v Charlie Brenneman

35

Θα καταλάβατε από τα στοιχήματα μου πιστεύω ότι μου αρέσει να ποντάρω σε νέους αήττητους μαχητές. Ένας από αυτούς είναι και ο Beneil Darius. Σε 6 mma αγώνες έχει 6 νίκες και μόνο ο πρώτος από αυτούς έληξε με απόφαση των κριτών. Έχει αρκετά καλή επίθεση στην όρθια μάχη αλλα το πιο δυνατό του χαρτί είναι στη μάχη εδάφους με το πολύ καλό brazilian jiu jitsu. Αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει με διαφορά το πιο δύσκολο εμπόδιο στην έως τώρα mma καριέρα του. Ο Brenneman είναι ασφυκτικός παλαιστής και η λογική λέει ότι θα βάλει πολύ εύκολα κάτω τον Dariush για να τον σφυροκοπήσει με πιεστικό ground n pound. Είναι όμως μόνο blue belt στο jiu jitsu και όταν κάνει ένα λάθος, ο Dariush θα βρει την ευκαιρία να τον υποτάξει.

 

Justin Edwards v Ramsey Nijem

35

Ακόμα δύο άχαροι μαχητές με ήττες. Ο Nijem πιστεύω έχει το πλεονέκτημα στο έδαφος με τον συνδυασμό ικανοτήτων της πάλης και του jiu Jitsu άλλα στην όρθια μάχη είναι κακοί και οι δύο. Οπότε λογικά θα ξαπλώσουν στα πατώματα μέχρι να εξαντληθούν.

 

Isaac Vallie-Flagg  vs. Elias Silverio

 35

Με έχετε δει πολλές φορές να παίρνω το μέρος αήττητων νέων ταλέντων. Εδώ όμως μας δίνουν τον μόλις 2 ετών mma μαχητή Silverio σαν φαβορί. Απέναντι του μάλιστα δεν βάλανε τον οποιονδήποτε. Ο Vallie-Flagg είναι mma μαχητής από το 2003, η τελευταία του ήττα ήρθε το 2007, προπονείτε στο καλύτερο camp (Jacksons mma) και οι μόνες 3 ήττες στην καριέρα του ήρθαν με υποταγή. Ο Soriano όμως δεν έχει κερδίσει ποτέ αγώνα με υποταγή.

Brian Houston v Trevor Smith

35

Ο Smith φημίζεται για τις υποταγές του αλλά πολλές φορές προσπαθεί να τα βάλει με τους αντιπάλους του στην όρθια μάχη και το πληρώνει ακριβά. Ο Huston έκανε μόνο μια εμφάνιση στο ufc και έχασε πολύ γρήγορα, οπότε δεν είδαμε πολύ ξεκάθαρα τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του. Οι προηγούμενοι όμως αγώνες του, στις μικρότερες διοργανώσεις, έχουνε λήξη πολύ γρήγορα υπέρ του με δυνατές γροθιές, οπότε αν ο Smith επιλέξει για ακόμη μια φορά την όρθια μάχη, θα κινδυνέψει πολύ σοβαρά να ξαναπέσει νοκάουτ.

 

Alptekin Ozkilic  vs. Louis Smolka 

 35

Για τον Ozkilic σας έχω μιλήσει πρόσφατα στο UFC ON FOX 9 οπού προέβλεψα επιτυχώς τη νίκη του επί του Uyenoyama. Τώρα όμως τον έχουμε σαν πολύ ισχυρό φαβορί απέναντι σε αήττητο και εντυπωσιακό νεοεισερχόμενο μαχητή με πολλές προοπτικές. Αμφίρροπος αγώνας, ίσως και να αξίζει ένα πολύ μικρό ποντάρισμα ο Smolka λόγο απόδοσης. 

John Moraga v Dustin Ortiz

35

Τελευταία φορά που είδαμε τον Moraga ήταν στη διεκδίκηση του τίτλου εναντίον του πρωταθλητή Demetrius Johnson, από τον οποίο έχασε πολύ γρήγορα με υποταγή. Έχει αρκετά καλή πάλη και kick boxing αλλά γενικά είναι well rounded μαχητής και από τους καλύτερους featherweights του κόσμου. Ο Ortiz μπορεί να μην έχει την εμπειρία του Moraga, αλλά έχει αντιμετωπίσει σχεδόν ισάξιους αντίπαλους και με το επιθετικό στιλ του μπορεί να ξαφνιάσει τον Moraga όπως τον ξάφνιασε και ο πρωταθλητής. Σε γενικές γραμμές κατά τη γνώμη μου ο Moraga θα έπρεπε να είναι οριακό φαβορί στον αγώνα. Η μεγάλη διαφορά όμως της απόδοσης δίνει αφορμή για ένα μικρό ποντάρισμα στον Ortiz.

 

GARRETT WHITELEY V VINC PICHEL

35

Εφτά νίκες και μία ήττα έχουν και οι δύο μαχητές αυτού του αγώνα. O Pichel όμως έχει ακόμη μια ήττα από το ultimate fighter η οποία δεν συμπεριλαμβάνετε στην επαγγελματική του καριέρα και είναι χωρίς αγώνα εδώ και 1 χρόνο λόγο τραυματισμού.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 15:39

Τελευταίες δημοσιεύσεις από  salonicafan

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Infobeto.com: Τα πάντα για το στοίχημα!

Το infobeto.com θεωρείται το πρώτο site που δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του χώρου των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Είναι εξάλλου και το παλιότερο σάιτ για το στοίχημα , από το 2001, που παραμένει στις επάλξεις και έχει την εμπειρία την γνώση και την ηθική να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων ώστε να προστατεύει τους παίκτες του στοιχήματος αλλά και την ίδια την αγορά.

Στο infobeto αρθρογραφούν και σας συμβουλεύουν έμπειροι παίκτες για το στοίχημα και παράλληλα θα βρείτε αναλύσεις και στοιχηματικές προτάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες παίκτες που επιδεικνύουν απόλυτο σεβασμό στον αναγνώστη κάτω από αυστηρούς κανόνες. 

Forum

Διαθέτει το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Αριθμεί περισσότερα από 13.000 εγγεγραμμένα μέλη και έχουν αναρτηθεί εκατομμύρια μηνύματα! Θεωρείται σημείο συνάντησης των περισσοτέρων ανθρώπων της αγοράς και των παικτών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγής πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ.  

Κοινωνικό έργο

Tο Ιnfobeto εκτός των άλλων είναι συνυφασμένο και με την ανθρώπινη υπόσταση και το αποδεικνύει με το κοινωνικό του πρόσωπο. Στα παιδάκια από τα ορφανοτροφεία του Λύρειου Ιδρύματος, της Αγίας Άννας ή από όποιο άλλο προταθεί από τους αναγνώστες μας,  τους χαρίζουμε ένα παραπάνω χαμόγελο στα προσωπάκια τους, που για εμάς είναι ότι πολυτιμότερο στον κόσμο.  Όλη η κοινότητα του infobeto βοηθά πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και αγάπη... Όσο κι αν ψάξετε, δε θα βρείτε πιο "άχαστο" στοίχημα από αυτό!   

Στοίχημα - Υπεύθυνο παιχνίδι

Το site μας υποστηρίζει στο έπακρο όλους τους κανόνες για υπεύθυνο στοιχηματισμό και έχει συντάξει και αναρτήσει από τους πληρέστερους οδηγούς γι αυτό.

infobeto on facebook Google+ infobeto on linkedin infobeto feed contact infobeto infobeto on twitter