elenro
Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 16:24
Συγγραφέας 

 

Αν και το Abu Dhabi δεν κρατά φέτος τα πρωτεία της ακριβότερης πρωτεύουσας στον κόσμο ως προς την διαμονή, αυξάνει όμως το ποσοστό της πληρότητας των ξενοδοχείων με θεαματικούς ρυθμούς, καθώς έχει επιλέξει να φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις. Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής 11 του μηνός, στις 16:30, θα υποδεχθεί το ufc για την 40ή βραδιά αγώνων στην οποία δεν διακυβεύετε τίτλος. Σχετικά λίγοι αγώνες στο πρόγραμμα και φυσικά θα τους αναλύσουμε όλους.

abu dhabi

 

Antonio Rodrigo Nogueira - Roy Nelson

nelson

Ο Nelson μετά από 3 εντυπωσιακές νίκες έπεσε σε δύο στραβοπατήματα, το ένα από τον κορυφαίο και αήττητο Daniel Cormier και το άλλο από τον Stipe Miocic, χωρίς όμως να προλάβει να προετοιμαστεί κατάλληλα γιατί ειδοποιήθηκε την τελευταία στιγμή. Είναι καλός στο έδαφος αλλά μόνο αν βρίσκεται από πάνω γιατί με τα κιλά που έχει δεν μπορεί να αλλάξει θέση πολύ γρήγορα και πρόσφατα μας έχει δείξει τη νοκάουτ δύναμη, την οποία και ερωτεύτηκε γιατί νικάει πιο ξεκούραστα τους αντίπαλους. Το μοναδικό του μειονέκτημα ίνα η ταχύτητα, εξαιτίας των κιλών δεν μπορεί να ακολουθήσει γρηγορότερους μαχητές. Ο Nogueira είναι μεγάλος σε ηλικία (37 ετών) και στους τελευταίους αγώνες του δεν έδειξε κάτι το εξαιρετικό. Παλιά ήτανε πολύ καλός αλλά έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, είναι πάρα πολύ καλός στο έδαφος αλλά στην όρθια μάχη δεν έχει την ταχύτητα που χρειάζεται για να αποφύγει τις δυνατές μπουνιές του Nelson. Αν αυτός ο αγώνας πάει στους κριτές έχει πιθανότητες ο aguara να κερδίσει την απόφαση, το πιο πιθανό όμως είναι να δούμε ακόμα ένα  νοκάουτ του Roy Nelson.

 

 

Clay Guida v Tatsuya Kawajiri

kawajiri

Ο Guida έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του μέσα στο κλουβί και επειδή έχει ένα ιδιαίτερο στιλ δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος αν θα καταφέρει να μπερδέψει τον αντίπαλο με τις παράξενες κινήσεις του. Έχει αγωνιστεί με πολύ καλούς μαχητές και είχε πολύ καλά αποτελέσματα στο παρελθόν, στους τέσσερις τελευταίους αγώνες δείχνει να έχει πέσει λίγο η δύναμη του. Ο Kawajiri έχει να χάσει από το 2011 και στον πρώτο του αγώνα στο ufc ήταν πολύ εντυπωσιακός, έχει δείξει περισσότερη σταθερότητα και έχει το momentum με το μέρος του.

 

John Howard v Ryan Laflare

howard

Εδώ έχουμε δύο μαχητές που φαίνονται ανίκητοι στους τελευταίους τους αγώνες, κάποιος όμως πρέπει να ξεχωρίσει και να κάνει το επόμενο βήμα. Ο Laflare έχει δέκα αγώνες χωρίς καμία ήττα, δεν έχει όμως την εμπειρία και την αντοχή όταν ο αγώνας πάει στην απόφαση των κριτών, δεν είναι έμπειρα προπονημένος, για αυτό και από τον δεύτερο γύρω και μετά δείχνει έντονα τα σημάδια της κούρασης. Ο Howard δείχνει αναγεννημένος στους δύο τελευταίους αγώνες του ufc,  έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Και στους δύο τελευταίους αγώνες όλοι τον θεωρούσαν μεγάλο αουτσάιντερ, τους διέψευσε όμως και έχει την ικανότητα να τους ξαναδιαψεύσει.  Επειδή η πάλη και των δύο είναι αρκετά δυνατή βλέπω, να αλληλοεξουδετερώνεται  και να κρίνεται η μάχη οριακά με πόντους. Επειδή ο Howard έχει την εμπειρία και το Muay thai που θεωρώ ανώτερο του Kickboxing , πιστεύω θα κερδίσει οριακά μια ακόμη νίκη.

 

Beneil Dariush v Ramsey Nijem

dariush

Ο Dariush μπήκε σαν σίφουνας στο ufc και έδειξε πολύ ανώτερος του πρώτου του αντιπάλου. Για να του  δώσουν αγώνες εμπειρίας και να αυξήσουν το αήττητο σερί του, που φέρνει λεφτά στη διοργάνωση, επέλεξαν να του πασάρουνε ακόμα ένα μέτριο μαχητή. Ο Nijem είναι πολύ αδύναμος στην όρθια μάχη, έχει γυάλινο πιγούνι που τον πρόδωσε πολλές φορές και το μόνο του όπλο είναι η μάχη στο έδαφος, εκεί όμως δεν έχει πάντα το σωματικό πλεονέκτημα της δύναμης και αποτυγχάνει μερικές φορές. Στον τελευταίο αγώνα του έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης στην όρθια μάχη αλλά δεν αρκούν με κάποιον αντίπαλο σαν τον Dariush.

 

Daniel Omielanczuk v Jared Rosholt

omielanczuk

Το ufc ψάχνει να βρει νέα ταλέντα στη heavyweight κατηγορία γιατί έχουν μεγάλη έλλειψη από καλούς μαχητές. Εδώ θα δούμε δύο μαχητές που στον μοναδικό τους αγώνα του ufc κερδίσανε και θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Ο νικητής αυτής της αναμέτρησης στον επόμενο του αγώνα είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει μαχητή απο το top 10 της κατηγορία. Ο ηττημένος θα έχει και άλλη ευκαιρία γιατί όπως είπαμε το ταλέντο υστερεί σε αυτή τη κατηγορία. Ο Rosholt είναι καλός παλαιστής και αν καταφέρει να παλέψει τον Omielanczuk θα έχει τον πρώτο λόγο, αν όμως η μάχη κριθεί όρθια, ο Omielanczuk επειδή έχει καλύτερη κίνηση, αποφεύγει πιο έντεχνα τις επιθέσεις των αντιπάλων και βαράει καλύτερες μπουνιές και κλοτσιές, θα καταφέρει να πάρει τους πόντους ή το νοκάουτ.

 

Johnny Bedford v Rani Yahya

yahya

Ο Yahya έχουμε ξαναπεί στον προηγούμενο του αγώνα ότι είναι εξαιρετικός στο bjj. Για αυτό τον αγώνα επέλεξε να πέσει κατηγορία κιλών για να αντιμετωπίσει ελαφρύτερο αντίπαλο, εν μέρει θα πετύχει το στόχο του αλλά ο Bedford είναι από τους πιο μεγαλόσωμους σε αυτή τη κατηγορία. Αν καταφέρει ο Yahya να βάλει στο έδαφος τον Bedford είναι πολύ πιθανό να κερδίσει μια βαρετή αλλά πολύ σημαντική νίκη.

 

Thales Leites v Trevor Smith

leites

Με μια πρώτη ματιά φαίνεται άνιση η μάχη. Στοιχηματικά δεύτερη ματιά δεν αξίζει γιατί τα ποσοστά είναι αντιπροσωπευτικά των ικανοτήτων τους, αγωνιστικά όμως μπορεί να δούμε όμορφο αγώνα. Ο Leites είναι καλύτερος παντού εκτός από την πάλη. Ας υποθέσουμε όμως ότι ο Smith παλεύει τον Leites και τον βάζει κάτω.  Εκεί ο Leites με το πολύ καλό bjj μπορεί να τον υποτάξει ανά πάσα στιγμή ακόμα και αν βρίσκετε από κάτω. Οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Smith.

 

Andrew Craig v Chris Camozzi

Ο αγώνας ακυρώθηκε

Δύο μαχητές που κινδυνεύουν να φύγουν από τη διοργάνωση αν δεν δείξουν κάτι εντυπωσιακό. Ο Craig υπερτερεί στην πάλη και ελάχιστα στο έδαφος. Ο Camozzi είναι πιο έμπειρος και καλύτερος στην όρθια μάχη. Αμφίρροπος αγώνας γιατί μας έχουν δείξει και θετικά και αρνητικά στοιχεία, οπότε όποιος έκανε την καλύτερη προετοιμασία και είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση θα έχει και το πάνω χέρι.

 

Alan Omer v Jim Alers

omer

Δύο πρωτοεμφανιζόμενοι μαχητές θα προσπαθήσουν να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον στον πρώτο αγώνα της βραδιάς.  Ο Alers είναι λίγο καλύτερος στο έδαφος αλλά κρίνοντας από τα βίντεο ο Omer είναι πιο πλήρης σε όλους τους τομείς, είναι καλός δηλαδή σε όλες τις πολεμικές τέχνες. Το πόσο καλός θα μας το δείξει στην πορεία.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 06:30

Τελευταίες δημοσιεύσεις από  salonicafan

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Infobeto.com: Τα πάντα για το στοίχημα!

Το infobeto.com θεωρείται το πρώτο site που δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του χώρου των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Είναι εξάλλου και το παλιότερο σάιτ για το στοίχημα , από το 2001, που παραμένει στις επάλξεις και έχει την εμπειρία την γνώση και την ηθική να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων ώστε να προστατεύει τους παίκτες του στοιχήματος αλλά και την ίδια την αγορά.

Στο infobeto αρθρογραφούν και σας συμβουλεύουν έμπειροι παίκτες για το στοίχημα και παράλληλα θα βρείτε αναλύσεις και στοιχηματικές προτάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες παίκτες που επιδεικνύουν απόλυτο σεβασμό στον αναγνώστη κάτω από αυστηρούς κανόνες. 

Forum

Διαθέτει το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Αριθμεί περισσότερα από 13.000 εγγεγραμμένα μέλη και έχουν αναρτηθεί εκατομμύρια μηνύματα! Θεωρείται σημείο συνάντησης των περισσοτέρων ανθρώπων της αγοράς και των παικτών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγής πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ.  

Κοινωνικό έργο

Tο Ιnfobeto εκτός των άλλων είναι συνυφασμένο και με την ανθρώπινη υπόσταση και το αποδεικνύει με το κοινωνικό του πρόσωπο. Στα παιδάκια από τα ορφανοτροφεία του Λύρειου Ιδρύματος, της Αγίας Άννας ή από όποιο άλλο προταθεί από τους αναγνώστες μας,  τους χαρίζουμε ένα παραπάνω χαμόγελο στα προσωπάκια τους, που για εμάς είναι ότι πολυτιμότερο στον κόσμο.  Όλη η κοινότητα του infobeto βοηθά πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και αγάπη... Όσο κι αν ψάξετε, δε θα βρείτε πιο "άχαστο" στοίχημα από αυτό!   

Στοίχημα - Υπεύθυνο παιχνίδι

Το site μας υποστηρίζει στο έπακρο όλους τους κανόνες για υπεύθυνο στοιχηματισμό και έχει συντάξει και αναρτήσει από τους πληρέστερους οδηγούς γι αυτό.

infobeto on facebook Google+ infobeto on linkedin infobeto feed contact infobeto infobeto on twitter