elenro
Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 08:53
Συγγραφέας 

Ξημερώματα Κυριακής ως συνήθως, στο Sacramento της California, θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας της flyweight κατηγορίας μεταξύ των Demetrius Johnson και Joseph Benavidez. Σε αυτή την κάρτα περιμέναμε να δούμε τον πολύ θεαματικό αγώνα Carlos Condit vs Matt Brown άλλα ο τραυματισμός του δεύτερου ανέβαλε τα όνειρα μας. Υπάρχουν όμως αρκετοί ακόμα λόγοι για να ευχαριστηθούμε θέαμα. Στο Sacramento είναι η έδρα τεσσάρων μαχητών της αναγεννημένης από τον Ludwig, Alpha Male TeamTeam Alpha Male

 Τους Joseph Benavidez (19-3 ma  6-1 fc , Uri jah Faber (29-6 mma  5-2 ufc) , Chad Mendes (15-1 mma  6-1 ufc)  και Danny Castillo (16-5 mma  6-2 ufc)  θα πρέπει να ενθαρρύνει και να συμβουλεύει ο Ludwig με σκοπό να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις για το κυνήγι των τίτλων σε 4 διαφορετικές κατηγορίες. Λόγο της έδρας του Sacramento οι οπαδοί στη Sleep Train Arena αναμένετε να τους αποθεώσουνε, αφού κυριολεκτικά ζούνε και προπονούνται 5' μακριά από την Arena.

 

Οι υπόλοιποι λόγοι για να δούμε την αγωνιστική κρύβονται εδώ:

 

MAIN CARD (myp2p, sport24.gr, 04:00 πμ.)

 • Demetrious Johnson vs. Joseph Benavidez – για τον UFC flyweight τίτλο
 • Urijah Faber vs. Michael McDonald
 • Matt Brown vs. Carlos Condit
 • Nik Lentz vs. Chad Mendes

PRELIMINARY CARD (myp2p,sport24.gr, 02:00 π.μ.)

 • Ryan LaFlare vs. Court McGee
 • Edson Barboza vs. Danny Castillo
 • Mac Danzig vs. Joe Lauzon
 • Bobby Green vs. Pat Healy
 • Scott Jorgensen vs. Zach Makovsky
 • Roger Bowling vs. Abel Trujillo

PRELIMINARY CARD (ufc,youtube,facebook,twiter 01:00 π.μ.)

 • Cody McKenzie vs. Sam Stout
 • Alp Ozkilic vs. Darren Uyenoyama

 

Θα τους αναλύσουμε διεξοδικά τις ερχόμενες ημέρες για να έχουμε όλα τα τελευταία νέα και το ζύγισμα.

Μην ποντάρετε τίποτα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

Το θέμα θα ενημερώνετε καθημερινά...

 

Nik Lentz vs. Chad Mendes

Δώσανε 1.16 απόδοση στον Chad και 5.50 στον Nik. Μεγάλη διαφορά άλλα δικαιολογημένη. Ο Nik παλεύει τους αντιπάλους του μέχρι να πάρει το takedown κρατώντας τους εγκλωβισμένους και ανήμπορους να αντιδράσουν στο έδαφος. Ο  Chad όμως είναι εξαίρετος παλαιστής, σε όλη τη καριέρα του δεν κατάφερε κανείς να τον κατεβάσει στο έδαφος. Η μόνη του αδυναμία ήταν στην όρθια μάχη και η μόνη του ήττα ήρθε από τον πρωταθλητή Jose Aldo με νοκάουτ. Με την προσθήκη όμως του Ludwig για πρώτο προπονητή στην team alpha male, πέτυχε μία ιδιαίτερα σοβαρή βελτίωση και σε αυτόν τον τομέα. Στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, νίκησε με νοκάουτ πολύ καλούς μαχητές και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και μέσα στην έδρα του.

 

Demetrious Johnson vs. Joseph Benavidez

Στον προηγούμενο τους αγώνα, ο Johnson (18-2-1 MMA, 6-1-1 UFC) ήταν οριακά, πιο γρήγορος αμυντικά και εύστοχος στις επιθέσεις. Υπερασπίσθηκε άλλες δυο φορές τον τίτλο του από τότε και παρέμεινε μαθητής του πολυφημισμένου Matt Hume. Την μεγαλύτερη εξέλιξη όμως την έχουμε δει και περιμένουμε να την ξανά δούμε από τον Benavidez. Ο λόγος όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι ο προπονητής Duane "Bang" Ludwig. Κανείς μέχρι το 2012 δεν πίστευε ότι ένας μόνο άνθρωπος μπορούσε να φέρει την "άνοιξη" σε όλη την ομάδα. Τα στατιστικά όμως δε λένε ψέματα. Όλη η ομάδα καλυτέρευσε σε μεγάλο βαθμό από τότε που πήρε τα ηνία. 

s1

s2

s3

s4

 Urijah Faber vs. Michael McDonald

Αυτός ίσως να είναι ο καλύτερος αγώνας της αγωνιστικής. Πολύ δύσκολα το ''φαινόμενο bang'' να σταματήσει στον Urijah. Ο Καλιφορνέζος βετεράνος διψάει απεγνωσμένα για τον τίτλο και το μόνο που τον χωρίζει από τη 4ή διεκδίκηση του, είναι ο McDonald. Ο Urijah έχει χάσει 3 φορές σε 2 διαφορετικές διεκδικήσεις τίτλων στο ufc. Δεν χάνει όμως ποτέ, στην πορεία του μέχρι τη διεκδίκηση. Αν δει ότι χάνει στην όρθια μάχη, θα ψάξει να βρει τον σωστό τρόπο για να παλέψει τον McDonald μέχρι να κερδίσει τους βαθμούς ή την υποταγή. Ο McDonald έχει πάρα πολύ ταλέντο αλλα είναι ''μικρός και άπειρος'' ακόμα σε σχέση με τον Urijah. Δεν έχει σοβαρή βοήθεια από προπονητικό team, πάρα μόνο τα αδέλφια του που είναι και αυτοί επαγγελματίες μαχητές.

 

Mac Danzig vs. Joe Lauzon

Αμφίρροπη μάχη από δύο μαχητές που αν και έχουν κάποια καλά στοιχεία, με 3 ήττες στους 4 τελευταίους τους αγώνες θα μονομαχήσουν απλά για την παραμονή τους στο ufc. Στην όρθια μάχη ένα μικρό πλεονέκτημα έχει ο Danzing επειδή ο Lauzon είναι καθαρά grappler. Επειδή όμως αρέσουν και στον Danzig η υποταγές, το πιο φυσιολογικό θα είναι να παρακολουθήσουμε μια μάχη στο έδαφος για υποταγή, στην οποία το μικρό πλεονέκτημα έχει ο Lauzon.

 

Ryan LaFlare vs. Court McGee

Ο αήττητος Γάλος Ryan LaFlare αντικατέστησε πολύ πρόσφατα τον τραυματισμένο Kevin Gastelum για αυτό τον αγώνα ενάντιων του Court McGee. Αυτό κρύβει θετικά και αρνητικά στοιχεία.  Το θετικό είναι ότι νιώθει ανίκητος και προσπαθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανέβει πολλά σκαλιά. Δεν είναι όμως συνηθισμένοι όλοι οι μαχητές να αγωνίζονται τόσο συχνά γιατί καταπονούν το σώμα τους για να παραμείνουν σταθερά στο πιο χαμηλό τους βάρος. Ο Court McGee μετά την κατάκτηση του The Ultimate Fighter 11 έκανε 2 ήττες και 2 νίκες στο ufc. Η προπόνηση του για τον αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, επειδή και οι δυο αντίπαλοι που κλήθηκε να αντιμετωπίσει είναι παλαιστές.

 

Scott Jorgensen vs. Zach Makovsky

Ο Scott έχει 3 νίκες και 3 ήττες στο ufc αλλά οι 3 ήττες του ήταν από πολύ καλούς μαχητές. Ο Zach απολύθηκε από το Bellator μετά από δυο συνεχόμενες ήττες. Πιστεύω σε κάθε περίπτωση, ότι ένας μέτριος μαχητής του ufc θα είναι καλύτερος από ένα μέτριο μαχητή του Bellator. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ο Scott έχει να αγωνιστή 9 μήνες ενώ ο Zach μόλις 3 εβδομάδες.

 

Roger Bowling vs. Abel Trujillo

Πριν 4 μήνες, ο αγώνας τους, μας έδειξε ότι ο Bowling είναι λίγο καλύτερος παλαιστής και ο Trujilo λίγο πιο επικίνδυνος στο να κερδίσει κάποιο νοκάουτ, ελπίζοντας να είναι και νόμιμο αυτή τη φορά. Λόγο της μεγάλης μυϊκής τους μάζας, καθοριστικό ρόλο θα παίξει το απόθεμα ενέργειας που θα τους έχει μείνει μέχρι τον 3ο γύρο.

 

Cody McKenzie vs. Sam Stout

Ο Sam είναι το δικαιολογημένο φαβορί γιατί έχει περισσότερες ικανότητες. Στην όρθια μάχη ειναι πολύ καλός στο kick boxing και τελευταία έχει προσθέσει και την ικανότητα της πάλης για να ρίχνει τους αντίπαλους στο έδαφος. Αν παλέψει όμως τον Cody κινδυνεύει πολύ σοβαρά να υποταχθεί γιατί στον μοναδικό τομέα που είναι πολύ καλός ο Cody, είναι το Brazilian jiu jitsu.

 

Bobby Green vs. Pat Healy

Ο Bobby είναι πολύ γρήγορος στην όρθια μάχη, τόσο επιθετικά, με γροθιές και κλοτσιές που βρίσκουν αστραπιαία επαφή με τον αντίπαλο, όσο και αμυντικά, κουνώντας εύκολα ώμους και κεφάλι για να αποφύγει με ελιγμούς τα χτυπήματα των αντιπάλων. Ο Pat όμως δεν είναι γρήγορος striker. Έχει πολύ δύναμη, καλή πάλη και αρκετή αντοχή για να στριμώξει τον Bobby σε κάποια γωνία και να τον εξουθενώσει με αφόρητη πίεση.

 

Edson Barboza vs. Danny Castillo

Παρόμοιος αγώνας με τον από πάνω. Ο Barboza είναι εξαίρετος striker, ειδικά οι κλοτσιές του μπορούν να αφήσουν αναίσθητο οποιονδήποτε στην κατηγορία του. Τα βρήκε όμως δύσκολα στην μοναδική του ήττα από τον παλαιστή Jamie Varner. Ο Castillo είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της Team Alpha Male, ο προπονητής του όμως ανέφερε σε συνέντευξη ότι είναι και ο μαχητής με την μεγαλύτερη εξέλιξη στην ομάδα. Το μόνο που μένει είναι να το δούμε στην πράξη και κατά πόσο αυτή η εξέλιξη είναι αρκετή για μια νίκη επί του Barboza. Στα υπέρ του Castillo είναι και το ότι είναι παλαιστής.

 

Alp Ozkilic vs. Darren Uyenoyama

Ο πρώτος Τούρκος μαχητής που θα μπει στο κλουβί του ufc είναι ο Alp Ozkillc. Έχει μόνο μία ήττα (με απόφαση των κριτών) και 8 νίκες στο ενεργητικό του. Μέχρι πριν από 3 βδομάδες ήταν στο προπονητήριο του πρωταθλητή Dominic Cruz για να τον προετοιμάσει για την υπεράσπιση του τίτλου του.  Όταν πήρε την πρόσκληση για να αντικαταστήσει τον τραυματισμένο john moraga στο ufc, ενθουσιάστηκε πάρα πολύ, τους παράτησε και ξεκίνησε την δική του προετοιμασία. Ο Uyenoyama έχει μαύρη ζώνη στο Ji-jitsu και θεωρείτε έμπειρος βετεράνος τον πολεμικών τεχνών, άλλα η ηλικία του (34 χρονών), του προσδίδει σημάδια κούρασης καθώς περνάνε τα λεπτά. Αν εκμεταλλευτεί ο Τούρκος την κούραση και τα λάθη που κάνει ο Uyenoyama, θα πάρει και τη νίκη.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 10:11

Τελευταίες δημοσιεύσεις από  salonicafan

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Infobeto.com: Τα πάντα για το στοίχημα!

Το infobeto.com θεωρείται το πρώτο site που δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του χώρου των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Είναι εξάλλου και το παλιότερο σάιτ για το στοίχημα , από το 2001, που παραμένει στις επάλξεις και έχει την εμπειρία την γνώση και την ηθική να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων ώστε να προστατεύει τους παίκτες του στοιχήματος αλλά και την ίδια την αγορά.

Στο infobeto αρθρογραφούν και σας συμβουλεύουν έμπειροι παίκτες για το στοίχημα και παράλληλα θα βρείτε αναλύσεις και στοιχηματικές προτάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες παίκτες που επιδεικνύουν απόλυτο σεβασμό στον αναγνώστη κάτω από αυστηρούς κανόνες. 

Forum

Διαθέτει το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Αριθμεί περισσότερα από 13.000 εγγεγραμμένα μέλη και έχουν αναρτηθεί εκατομμύρια μηνύματα! Θεωρείται σημείο συνάντησης των περισσοτέρων ανθρώπων της αγοράς και των παικτών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγής πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ.  

Κοινωνικό έργο

Tο Ιnfobeto εκτός των άλλων είναι συνυφασμένο και με την ανθρώπινη υπόσταση και το αποδεικνύει με το κοινωνικό του πρόσωπο. Στα παιδάκια από τα ορφανοτροφεία του Λύρειου Ιδρύματος, της Αγίας Άννας ή από όποιο άλλο προταθεί από τους αναγνώστες μας,  τους χαρίζουμε ένα παραπάνω χαμόγελο στα προσωπάκια τους, που για εμάς είναι ότι πολυτιμότερο στον κόσμο.  Όλη η κοινότητα του infobeto βοηθά πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και αγάπη... Όσο κι αν ψάξετε, δε θα βρείτε πιο "άχαστο" στοίχημα από αυτό!   

Στοίχημα - Υπεύθυνο παιχνίδι

Το site μας υποστηρίζει στο έπακρο όλους τους κανόνες για υπεύθυνο στοιχηματισμό και έχει συντάξει και αναρτήσει από τους πληρέστερους οδηγούς γι αυτό.

infobeto on facebook Google+ infobeto on linkedin infobeto feed contact infobeto infobeto on twitter