elenro

Μουντιάλ 2018: Μακροχρόνια bets με την «σφραγίδα» του Infobeto!

Μουντιάλ 2018: Μακροχρόνια bets με την «σφραγίδα» του Infobeto!

από / World Cup 2018 / Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 21:51

Ένα από τα δημοφιλέστερα είδη μακροχρόνιων στοιχημάτων στις μεγάλες διοργανώσεις – είτε λέγεται Euro, είτε Μουντιάλ – είναι τα φορκάστ των ομίλων, όπου εν ολίγοις ψάχνουμε τις δυο εκ των τεσσάρων ομάδων του εκάστοτε ομίλου που θα τερματίσουν στις δυο πρώτες θέσεις, πράττοντας το όμως με συγκεκριμένη σειρά ώστε σε περίπτωση εύστοχης πρόβλεψης να πάρουμε την πιο «πλούσια» απόδοση σε σχέση, με παράδειγμα, την απλή πρόβλεψη των δυο ομάδων που θα προκριθούν ανεξαρτήτως σειράς.

Στην προκειμένη περίπτωση, λοιπόν, επιλέξαμε τρεις ομίλους στους οποίους πιστεύουμε πως υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που «οδηγούν» σε συγκεκριμένες επιλογές:

 

FORECAST ΟΜΙΛΩΝ

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση εδώ η Γαλλία, κάτι το οποίο θεωρούμε ότι πολύ δύσκολα θα αμφισβητήσουν οι τρεις αντίπαλοι της. Από κει και πέρα, αν βγάλουμε από την εξίσωση την αδύναμη Αυστραλία, είναι μάλλον ξεκάθαρο ότι την δεύτερη θέση θα διεκδικήσουν Δανία με Περού κι εδώ μετά από αρκετή σκέψη καταλήξαμε στην δεύτερη.

Είναι πασιφανές πως το εναρκτήριο παιχνίδι ανάμεσα σε Περού και Δανία θα κρίνει πολλά για τις τύχες του ομίλου, με την τυπικά γηπεδούχο της αναμέτρησης να αντιπαραθέτει περισσότερο τον ενθουσιασμό έναντι της πιθανώς μεγαλύτερης εμπειρείας ορισμένων παικτών της Δανίας ατομικά, όπως ο Πόουλσεν ή κυρίως ο Έρικσεν που αποτελεί και το βαρόμετρο της ομάδας. Εφόσον το Περού καταφέρει να επικρατήσει, θεωρούμε πως θα έχει κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, δεδομένου ότι την δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία ενόσω η Δανία θα κοντράρεται με την Γαλλία, όπερ σημαίνει πιθανή βαθμολογία τότε με Γαλλία και Περού στους 6 και Δανία με Αυστραλία 0.

Πηγαίνοντας, λοιπόν, κυρίως βάση προγράμματος κι ευελπιστώντας πως το Περού θα ξεκινήσει με το «δεξί», επιλογή μας εδώ αποτελεί το Γαλλία 1η/Περού 2ο, το οποίο η goalbet προσφέρει στο 4,33.

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Κι εδώ, παρά τα διάφορα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν και που σίγουρα ανάγκσαν τον Σαμπάολι να αναπροσαρμόσει ορισμένα από τα πλάνα του, η Αργεντινή μοιάζει ως το μεγάλο φαβορί όσον αφορά την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Με βάση αυτό κι αναζητώντας την πιθανή δεύτερη, αφού αποκλείσαμε το ενδεχόμενο νέας έκπληξης από την Ισλανδία κι έχοντας παράλληλα κατά νου τα όσα αναφέραμε στο αρχικό αφιέρωμα μας κατά την παρουσίαση των ομάδων, εκτιμούμε πως η η Νιγηρία μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη του ομίλους εις βάρος της Κροατίας.

Αφενός η Νιγηρία αποτελεί πάντα ένα υπολογίσιμο μέγεθος παραδοσιακά στα Μουντιάλ, μετρώντας τρεις προκρίσεις στις πέντε προηγούμενες συμμετοχές της, αφετέρου μετράμε πολύ την απειρία του προπονητή των Κροατών σε συνδυασμό με την ψυχολογία στην ομάδα, η οποία κυριολεκτικά κρέμεται σε τεντωμένο σχοινί. Με άλλα λόγια, είναι αυτό που λέμε ότι αν το πράγμα «στραβώσει» νωρίς (ήτοι μη νίκη στο εναρκτήριο παιχνίδι με την Νιγηρία), μοιάζει στα μάτια μας δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση, ειδικότερα όταν την δεύτερη αγωνιστική ακολουθεί το παιχνίδι με την Αργεντινή.

Όπως και στον προηγούμενο όμιλο που αναφέραμε, έτσι κι εδώ κλειδί θα αποτελέσει η πρώτη αγωνιστική, εντούτοις για το 6,50 που προσφέρει η goalbet είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε το ρίσκο με την επιλογή Αργεντινή 1η/ Νιγηρία 2η.

Ε’ ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ τα πράγματα μοιάζουν θεωρητικά πιο απλά, υπό την έννοια ότι έχουμε ένα «θηρίο», την Βραζιλία, για την οποία θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν δεν τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Από κει και πέρα, εφόσον βγάλουμε εκτός συζήτησης την κατά τα άλλα φιλότιμη Κόστα Ρίκα, θεωρούμε πως η Ελβετία υπερτερεί της Σερβίας στους περισσότερους τομείς, διαθέτοντας ένα σαφώς πιο γεμάτο ρόστερ αλλά και πολύ πιο έμπειρο προπονητή στον πάγκο.

Εν ολίγοις, πάμε με τα δυο έτσι κι αλλιώς φαβορί του ομίλου, με την επιλογή Βραζιλία 1η/Ελβετία 2η να προσφέρεται στο 2,75 στην goalbet.

 

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σχεδόν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν την Βραζιλία ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού και με βάση την μελέτη μας, δεν έχουμε πολλούς λόγους για να πάμε κόντρα στις εκτιμήσεις.

Οι Βραζιλιάνοι -την δεδομένη χρονική στιγμή- φαίνεται να έχουν το πληρέστερο ρόστερ, είναι πιο.. ομάδα από οποιαδήποτε άλλη χώρα που συμμετέχει στην διοργάνωση και διαθέτουν παίχτες ικανούς να κάνουν την διαφορά και να πάρουν από το.. χέρι την “Σελεσάο” στις δύσκολες στιγμές.

Συν τοις άλλοις, η παρουσία του τεχνικού Τίτε στην άκρη του πάγκου ισχυροποιεί το σκεπτικό μας, μιας και πρόκειται για έναν τεχνικό που επιζητεί την ουσία και όχι τις εντυπώσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως υπό τις οδηγίες του οι παίχτες της δείχνουν τέτοια προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα. Πρωτόγνωρο; Ίσως... Αλλά σίγουρα αποτελεί έργο του 57χρονου τεχνικού.

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει το 3,00 στο κατάκτηση του θεσμού από χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Κατάκτηση Μουντιάλ: Βραζιλία στο 5,00 της Betshop.gr.

 

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σε ότι έχει να κάνει με την αναζήτηση του πιθανού πρώτου σκόρερ του Μουντιάλ – αλλά και κάθε μεγάλης διοργάνωσης γενικότερα – ορισμένα από τα βασικά κριτήρια είναι φυσικά το πόσο μακριά πιστεύουμε ότι θα προχωρήσει η ομάδα στην οποία αγωνίζεται, ο ρόλος του παίκτη στην ομάδα, αν έρχεται από καλή σεζόν, αν πέραν των άλλων αναλαμβάνει και τις εκτελέσεις των «στημένων» ή και οι αντίπαλοι στην φάση των ομίλων.

Στην προκειμένη περίπτωση και κατά τις στοιχηματικές εταιρίες, πρώτα φαβορί σε αυτή την ειδική κατηγορία είναι ο Μέσι της Αργεντινής (10,00), ο Νειμάρ της Βραζιλίας (11,00), ο Γκριζμάν της Γαλλίας (13,00) και οι Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία) και Βέρνερ (Γερμανία) που προσφέρονται στο 15,00 έκαστος. Λίγο πιο πίσω, για την ιστορία, ο Χάρι Κέιν της Αγγλίας , ο Χεσούς της Βραζιλίας και ο Λουκάκου του Βελγίου, όλοι εκ των οποίων προσφέρονται στο 17,00.

Έχοντας ως δεδομένο ότι σπάνια θα λάχει περίπτωση να δούμε κάποιο μεγάλο αουτσάιντερ να «ξεπετάγεται», ουσιαστικά οι επιλογές μας περιορίζονται σε κάποιον από τους παραπάνω και κάπου εκεί αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα.

Κατά την ταπεινή μας άποψη, οι τρεις που ξεχωρίζουν από τους παραπάνω είναι οι Μέσι, Γκριζμάν και Κέιν. Εδώ πιθανώς κάποιοι να εκπλαγούν που δεν συμπεριλαμβάνουμε κάποιον εκ των Βραζιλιάνων ωστόσο παρότι «βλέπουμε» την Βραζιλία να φτάνει μέχρι και τον τελικό, εκτιμούμε πως το σκοράρισμα μπορεί να μοιραστεί ανάμεσα σε αρκετούς παίκτες, οπότε ο πρώτος σκόρερ να μην προκύψει τελικά από εδώ.

Από τους υπόλοιπους, τρεις, λοιπόν, έχουμε αρχικά το φετινό «πολυβόλο» που λέγεται Χάρι Κειν (δείτε την πρόταση του Manoli Iliaki), ο οποίος έκανε τρομακτική χρονιά με την Τότεναμ, όντας πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ με 30 γκολ αλλά και πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη με συνολικά 58 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις . Επιπροσθέτως, έκανε και οκτώ χατ-τρικ, με τα έξι που σημείωσε στο πρωτάθλημα να αποτελούν μοναδικό ρεκόρ, συνεπώς μιλάμε για παίκτη που κυριολεκτικά...έσπασε τα κοντέρ. Ακόμη ένα θετικό στοχείο υπέρ του Κέιν είναι το γεγονός πως όπως στην Τότεναμ, έτσι και στην εθνική ομάδα θα έχει την τροφοδότηση από τους Ντέλε Άλι και Έρικ Ντάιερ, μια χημεία που κακά τα ψέματα δεν θα βρούμε εύκολα σε άλλες ομάδες. Ξέρουμε επίσης ότι θα εκτελεί κατά πάσα πιθανότητα και τα πέναλτι της ομάδας, συνεπώς το ερώτημα είναι ένα: πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Αγγλία στην διοργάνωση;

Δεύτερη περίπτωση ο Γκριζμάν στο 13.00 της Winmasters, ο οποίος είτε λόγω αδιαφορίας είτε γιατί απλά άργησε να βρει τον εαυτό του, ουσιαστικά «εμφανίστηκε» στο φινάλε της σεζόν, βοηθώντας την Ατλέτικο Μαδρίτης μεταξύ άλλων στην κατάκτηση του Europa League. Η αξία του δεδομένη ενώ θυμίζουμε πως πριν δυο χρόνια είχε βγει και πρώτος σκόρερ στο Euro. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι εκτελεί και τα περισσότερα από τα «στημένα» της ομάδας, επομένως αν συνυπολογίσουμε και την πεποίθηση ότι η Γαλλία έχει τα φόντα να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά, πρόκειται για μια αρκετά δυνατή επιλογή.

Τέλος, έχουμε τον Λιονέλ Μέσι στο 10,00 της Winmasters, για τον οποίο οι συστάσεις προφανώς περιττεύουν καθώς είναι ο ηγέτης της Αργεντινής και πάνω στον οποίο ξεκάθαρα οι άνθρωποι της στηρίζουν πολλά. Είναι δεδομένο ότι θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του, ξέρουμε επίσης ότι από τα πόδια του θα ξεκινούν και πιθανότατα θα τελειώνουν οι περισσότερες προσπάθειες της ομάδας. Γνωρίζουμε επίσης ότι εκτελεί ότι «στημένο»...κινείται εντός ή και γύρω-γύρω εκτός μεγάλης περιοχής ενώ παρά τα προβλήματα που μαζεύτηκαν, είναι από τις ομάδες που υπολογίζουμε να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον ημιτελικό, αν όχι παραπέρα. Και όταν εν πάση περιπτώσει μιλάμε για τον ίσως κορυφαίο παίκτη στον κόσμο, είναι σχεδόν αυτονόητο πως το όνομα του θα μπει στην συζήτηση των σκόρερ – δεν είναι τυχαία, άλλωστε, το πρώτο φαβορί.

 

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΟΜΑΔΑΣ

Πάολο Γκερέρο (Περού): Όπως όλοι γνωρίζετε (και είχαμε αναφερθεί εκτενέστερα στο previews του 3ου ομίλου) ο Πάολο Γκερέρο αρχικά δεν ήταν στην προεπιλογή του Περού λόγω χρήσης κοκαϊνης στην οποία βρέθηκε θετικός έπειτα από σχετική εξέταση που του έγινε μετά το παιχνίδι της 6ης Οκτωμβρίου με την Αργεντινή. Η τελική απόφαση για την τύχη του Γκερέρο βγήκε πριν λίγες ημέρες, με τον CAS να δικαιώνει τελικά τον παίκτη, ο οποίος πλέον έχει το ελεύθερο να συμμετάσχει κανονικά με την ομάδα του, λύνοντας παράλληλα τα χέρια του Γκαρέκα. Μάλιστα, ο 34χρονος έδειξε αρκετά ζεστός στο φιλικό με την Σ. Αραβία (σκόραρε 2 φορές) και μετά την περιπέτεια που είχε σίγουρα θα θέλει να αποδείξει πράγματα. Ο Γκαρέκα τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και το 3,50 στο να είναι ο κορυφαίος σκόρερ του Περού δεν περνά καθόλου απαρατήρητο.

Φέντορ Σμόλοφ (Ρωσία): Ο υψηλόσωμος φορ της Κράσνονταρ αποτελεί το «κανόνι» των Ρώσων. Παίχτης που στις τρεις προηγούμενες σαιζόν σκόραρε διπλάσιο αριθμό τερμάτων με την ομάδα του ενώ εκτελεί και τις στημένες μπάλες. Απόντος άλλου αξιόλογου φορ στο γκρουπ, ο Σμόλοφ της οικοδέσποινας Ρωσίας (πιθανότατα να έχει και κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση ως διοργανώτρια χώρα) έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο κορυφαίος σκόρερ των Ρώσων σ' αυτό το Μουντιάλ.

Ρομελού Λουκάκου (Βέλγιο): Μολονότι, λοιπόν, το τέλος της σεζόν τον βρήκε σε μια μάλλον μέτρια κατάσταση αγωνιστικά, η επανεμφάνιση του στα φιλικά προετοιμασίας του Βελγίου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, κάνοντας τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, γνωρίζοντας ότι ο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ουσιαστικά το...βαρύ πυροβολικό στην γραμμή κρούσης. Κρίνοντας, δε, από την χθεσινή εξαιρετική του εμφάνιση στην πρόβα τζενεράλε εναντίον της Κόστα Ρίκα όπου έδειξε πολύ κεφάτος σημειώνοντας δυο τέρματα και μοιράζοντας μια όμορφη ασίστ στον Μέρτενς, αίσθηση μας είναι πως το φορμάρισμα αυτό έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή, ενισχύοντας την πιθανότητα να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας στην διοργάνωση, επιλογή που η goalbet προσφέρει στο 2,75.


ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ:

Βραζιλία – Γαλλία (απόδοση: 25.00): Εμμένουμε στην άποψή μας ότι οι Βραζιλιάνοι θα είναι αυτοί που θα σηκώσουν την κούπα, αλλά θεωρούμε ότι και οι Γάλλοι θα πραγματοποιήσουν αξιόλογη πορεία. Οπότε, σε στυλ.. κάλυψης θα ποντάρουμε και στο ζευγάρι τελικού Βραζιλία-Γαλλία.

Βραζιλία – Αργεντινή (απόδοση: 20.00): δείτε εδώ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Μονά αποδεκτά:

Κατάκτηση: Βραζιλία στο 5,00 με 40 μονάδες

Πρώτος σκόρερ:

Γκριζμάν στο 13.00 με 10 μονάδες

Μέσι στο 10.00 με 10 μονάδες

Ζευγάρι τελικού:

Βραζιλία – Γαλλία στο 25.00 με 5 μονάδες

Βραζιλία – Αργεντινή στο 20.00 με 5 μονάδες

Σύνολο μονάδων: (70 μονάδες)


Trixie (σύστημα 2-3) με forecast ομίλων:

Βραζιλία 1η/Ελβετία 2η στο 2,75

Γαλλία 1η/Περού 2ο στο 4,33

Αργεντινή 1η/ Νιγηρία 2η στο 6,50

Με 7 μονάδες στις δυάδες και 2 στην τριάδα (σύνολο: 23)


Trixie (σύστημα 2-3) με κορυφαίους σκόρερ ομάδων:

Σμολόφ στο 2,87 – Λουκάκου στο 2,75 – Γκερέρο στο 3,50

Με 7 μονάδες στις δυάδες και 3 στην τριάδα (σύνολο: 24)


Κάβα Μουντιάλ:

Ανοιχτά πονταρίσματα: 117 μονάδες

Συγγραφέας

infobeto

infobeto

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

14 Φεβ 2019
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου το απόγευμα (19:55) και τα φώτα πέφτουν πάνω στους κορυφαίους παίκτες των δύο ομάδων στη φάση των ομίλων. Ο Κώστας Φορτούνης διανύει την καλύτερη σεζόν ... Περισσότερα

Τελευταία Μηνύματα από το Forum

Μήνυμα Αποστολέας Ημερ.
infobeto forum Rotterdam/New York/Buenos Aires Kavajim Σήμερα 18:07
infobeto forum Bet agents + bonus question Ertzan Σήμερα 17:27
infobeto forum sans voir SIDDHARTHA Σήμερα 17:23
infobeto forum Ελβετικά over georgesv53 Σήμερα 16:51
infobeto forum Ισοπαλίες του Eric Castel Eric Castel Σήμερα 16:12
infobeto forum Ο ΚαθηγητήςΤ προτείνει. syllektikos Σήμερα 15:21
infobeto forum Bet της πλάκας syllektikos Σήμερα 15:14
infobeto forum Πονταρίσματα 2018-19 syllektikos Σήμερα 15:01
infobeto forum Online τζόγος για λίγους και ισχυρούς GATHS Σήμερα 10:30
infobeto forum IFC#15: Α ΟΜΙΛΟΣ: 26η αγωνιστικη animusbet Σήμερα 10:12

Μεγάλοι Διαγωνισμοί!

To infobeto διοργανώνει 3 νέους μεγάλους διαγωνισμούς για το Champions League, το Europa League και το Ελληνικό πρωτάθλημα!

Ενημερωθείτε από το παρακάτω link για τους όρους συμμετοχής και για το πως μπορείτε να λάβετε μέρος και να κερδίσετε πλούσια δώρα!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2019
  • Profit-Yield All Time
  • Hot Tipsters (Streak)

Tipster Profit Yield
Iliakis +92.87 +76.75%
Tsiokos +6.94 +30.17%
giannis26 +4.15 +11.22%
Kotakis -9.40 -58.75%
Ertzan -16.52 -44.65%
Raptakis -19.95 -22.17%

Tipster Profit Yield
Iliakis +987.10 +15.01%
Nash +374.47 +10.81%
Kotakis +175.54 +6.16%
Raptakis +77.22 +2.41%
giannis26 +60.81 +9.40%
Tsiokos +6.94 +30.17%
Ertzan -27.59 -0.67%

Tipster Won Draw Lost
Iliakis1217
Nash1208
giannis261208
Kotakis8111
Ertzan6113
Tsiokos502
Raptakis4313

Τζίροι

Newport County v Man City €3543445
Cagliari v Parma €1013424
Hertha Berlin v Werder Br... €589838
Sociedad v Leganes €559503
Barcelona v Valladolid €543775
Atalanta v AC Milan €306491
Angers v Nice €196183
Monaco v Nantes €136719
Az Alkmaar v VVV Venlo €85442
Zaragoza v Albacete €80283

Περισσότερα...

Please publish modules in offcanvas position.