Εξωγήινοι και Μουντιάλ Βραζιλίας

από ΜΠΑΖ / MUNDIAL 2014 / Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 15:24

Την τηλεόραση μου την έχει απαγορεύσει ο γιατρός - μου είπε, "ρε Μπαζ είσαι κάποιας α' ηλικίας, ευέξαπτος με αυτά που λένε, σε βλέπω να σπας καμιά τηλεόραση ή να σου έρχεται κάνας ταμπλάς, να παθαίνεις κάνα εγκεφαλικό, κάνα έμφραγμα, κρίμα να πας από το γυαλί!"

Τώρα με το μουντιάλ αναγκαστικά την ανοίγω και φευγαλέα ρίχνω ματιές και σε παραδίπλα κανάλια. Οι ίδιες φάτσες, πρωινοί χαβαλέδες και βραδινοί χαφιέδες, αυτοί είναι οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης. Δεν τους έχει αγγίξει η κρίση, γι αυτό υποστηρίζουν την κρίση, δεν δείχνουν ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια, αλλά σε ταΐζουν «σκουπίδια».

Και πως θα ενημερώνομαι ρε ντόκτορ του λέω; Ψάξε στο διαδίκτυο μου λέει. Πάει καιρός από τότε, το έψαξα,“ στην αρχή βρήκα ότι τούτοι που χουν τα κανάλια είχαν αναλάβει και εργολαβία στο διαδίκτυο,€“ αντί να βομβαρδίζουν τα αυτιά και τα μυαλά σου με τις προπαγανδιστικές ειδήσεις τους, στις έριχναν κατευθείαν στα μάτια. Με τον καιρό βρήκα κάτι λοξά, περίεργα και παράξενα σάιτ και που και που μπαίνω σε αυτά. Τώρα, μορφώνομαι ή παραμορφώνομαι ένα θεός το ξέρει.

Χθες λοιπόν μπαίνω σε ένα από αυτά και να σου, έγραφε ένας λοξός για τον Nibiru, τον δέκατο ή τον δωδέκατο πλανήτη που σύμφωνα με τους Σουμέριους και τον Σίτσιν το τελευταία πέρασμα του ήταν το 1600π.χ. και η τροχιά του διαρκεί 3600 χρόνια και το επόμενο αντάμωμα είναι στις μέρες μας. Nibiru, Σίτσιν και οι Ανουννάκι που δεν έφυγαν ποτέ. Ναι καλά καταλάβατε τον αείμνηστο Παρασκευά μου θύμισε πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια, έγραφε τέτοια «παλαβά» στον Φίλαθλο.

Ο μάστορας δηλαδή σου έλεγε όπως και στη ζωή, έτσι και στο στοίχημα, πολλές φορές για να βρεις την αλήθεια, πρέπει να ψαχτείς και διαφορετικά, να πας κόντρα στο ρεύμα, να φτύσεις δόγματα αιώνων, μικρές αλήθειες που βολεύουν, φτιασιδωμένες αλήθειες που δεν είναι προαιώνιες, απλά είναι ανθρώπινα δημιουργήματα.

Τον δύσκολο δρόμο (του αουτσάιντερ) σου έδειξε ο Παρασκευάς, ήξερε ότι τον εύκολο δρόμο (του φαβορί) θα τον βρεις και μόνος σου, εάν δούμε σε ποιες μετοχές τοποθετηθήκαν τα λεφτά στο μουντιάλ θα καταλάβουμε ποιον δρόμο επέλεξε ο κόσμος. Και αν δούμε τα αποτελέσματα ψυχρά θα καταλάβουμε πως ο εύκολος δρόμος δεν οδηγεί πουθενά. Εξάλλου κάνεις εύκολος δρόμος δεν οδήγησε ποτέ στην γη της επαγγελίας.

Να σου λοιπόν ένα εξωγήινος, ένας προπομπός, ένας κατάσκοπος έχει έρθει εδώ να δει τι συμβαίνει στον πλανήτη μας λίγο πριν ο Nibiru έρθει σε στενή επαφή μαζί του.

Τους γράφει λοιπόν: Εδώ στην Γη όλα μοιάζουν παραδεισένια, ευτυχισμένοι άνθρωποι παντού. Η αιτία, κάπου σε μια χωρά που την ονομάζουν Βραζιλία διεξάγεται ένα παιχνίδι τόσο εύκολο σαν τα δικά μας με τις διαφορές, που τα βάζουμε στα μικρά παιδιά για να γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και οι διαφορές κάνουν μπαμ,“ βγάζουν μάτι που και ένας γκαβός τις βρίσκει. Εδώ τις διαφορές τις λένε φαβορί και τα βρίσκουν όλοι και πληρώνονται γι αυτό και οι χαρές και τα γέλια. Σαν ένας μικρός θεός να έχει κατεβεί εδώ κάτω και να σκορπά απλόχερα τα δώρα του.

Απάντηση από αρχηγείο: Ρε μαλακά που στο διάολο πηγές; Παράδεισος η Γη; Ευτυχισμένοι άνθρωποι; Σίγουρα δεν χάθηκες; Πάει καιρός στην Γη που σε στείλαμε που τίποτα δεν θυμίζει παράδεισο, μια κόλαση η Γη που βασιλεύει η απληστία για το χρήμα. Ρε αυτοί εκεί κάτω σταύρωσαν τον θεό τους για το χρήμα, γκρέμισαν ναούς, χιλιόχρονους θρόνους θεών για να λατρέψουν τον μαμωνά και μου λες πως κάποιος μικρός θεός χαρίζει λεφτά στη Γη. Κάποιος μικροδιάβολος είναι που έχει στήσει κάνα κόλπο για να κονομήσει.

Μια επώδυνη ντροπή είναι η Γη για τους πλανήτες που έχουν ζωή - ο μοναδικός πλανήτης που έχει το δώρο της ζωής πάνω του και κατάφερε να μην συνδυάσει την άνοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας με την ευημερία αλλά με πείνα και δυστυχία.

Αλλά για κάτσε ρε μπαγλαμά να πάρουμε πληροφορίες από τον υπερεγκέφαλο (ένας πολύ εξελιγμένος υπολογιστής με «ανθρωπινή» λαλιά) να του δώσουμε τα στοιχειά:€“ στοίχημα, φαβορί, Μουντιάλ, Βραζιλία και να δούμε τι θα μας βγάλει.

Ο εξελιγμένος εξωγήινος υπολογιστής επεξεργάστηκε τα δεδομένα και είπε τα παρακάτω λόγια:

Στοίχημα το λεν αυτό το παιχνίδι και τα φαβορί είναι η παγίδα που εφευρέθηκε για τους πολλούς. «Εδώ είναι το εύκολο κέρδος» λεν τα φαβορί και σου κλείνουν το μάτι.

Συνεχίζεται...

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time

Tipster Profit Yield
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +13.63 +4.77%
ΗΛΙΑΚΗΣ -9.06 -5.88%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -29.90 -1.16%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1359.85 +12.31%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +96.08 +1.48%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -137.93 -1.39%

Please publish modules in offcanvas position.