Γήπεδο: Εστάντιο Μαρτσέλο Μπιέλσα (Ροζάριο)
Νιούελς Όλντ Μπόις (Θέση 15η Ν.1-Ι.0-Η.1 Τέρμ.3-3)
Έκανε μία καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι, απέναντι στην δυνατή ομάδα της Αργεντίνος Τζούνιορς, όμως η αποβολή του Cristaldo J.(E.2συμ./1γκολ) στο 46`, ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα, καθότι αναγκάστηκε να κλειστεί πίσω και να δεχτεί το τέρμα που έκρινε τον αγώνα στο 86`. Ήταν το 2ο σερί παιχνίδι που παίχτης δέχεται αποβολή. Θέλει να αφήσει πίσω αυτό το ματς και να επικεντρωθεί στο αποψινό με σκοπό να διεκδικήσει όσο μπορεί την έξοδο στα διεθνή κύπελλα. Απόψε θα επιστρέψει ο «υδραυλικός» Scocco I.(E.1συμ.) όμως μαζί με τον αποβληθέντα Cristaldo θα λείψουν και οι Escobar F.(Α.2συμ.) και ο Gonzalez F.(E.).
Εστουδιάντες (Θέση 13η Ν.1-Ι.0-Η.1 Τέρμ.3-1)
Μετά την εντυπωσιακή τριάρα της 1ης αγωνιστικής, ήρθε η εντός έδρας ψυχρολουσία από την Ιντεπεντιέντε στο ντέρμπι με ήττα 0-1. Δεν ήταν κακή, απλά ήταν χειρότερη από την αντίπαλο της. Ουσιαστικά έδειξε ξανά την αδυναμία της στο επιθετικό κομμάτι, όταν τα πράγματα δεν της πάνε όπως θέλει. Ελπίζει να ξεπεράσει γρήγορα την ήττα αυτή και να επιστρέψει στις νίκες με σκοπό της έξοδο στα διεθνή κύπελλα. Απών μόνο ο μακροχρόνιος Ramirez R.(E.).
Από το 1999 η Νιούελς εντός έδρας έχει χάσει μόλις τρείς(3) φορές από την Εστουδιάντες. Θεωρώ λάθος να δίνεται τόσο πολύ φαβορί η φιλοξενούμενη τόσο νωρίς και με την επιστροφή του «υδραυλικού», η Νιούελς θα έχει μια(1) ποιοτική λύση μπροστά να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Έτσι θεωρώντας ότι δεν θα χάσει απόψε η γηπεδούχος θα πάρω την διπλή ευκαιρία 1Χ.