NFL 9η Εβδομάδα - Το κίνητρο μας οδηγεί

NFL 9η Εβδομάδα - Το κίνητρο μας οδηγεί

από / NFL/NCAA / Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 04:40

 

 

 

Η προηγούμενη εβδομάδα ως ήθισται επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις, αλλα όσο πλησιάζουμε στα μισά της σεζόν οι ομάδες πλεόν είναι πάνω κάτω γνωστές και το μόνο το οποίο μπορεί να αλλάξει τις κλίμακες σύγκρισης είναι οι τραυματισμοί αλλά και η θέση την οποία καταλαμβάνουν οι ομάδες στο Division και η οποία θα τους επιτρέψει να εισέλθουν στα Playoffs με απότερο σκοπό το Superball  στο τέλος της σεζόν

Για την ένατη αξωνιστική θα ασχοληθώ με τα παρακάτω παιχνίδια εκ των οποίων όλα έχουν ως κοινό παρονομαστή το «κίνητρο», και λιγότερο την φόρμα στην οποία βρίσκονται.

Denver Broncos (Away) @ Cincinnati Bengals (Home)

Οι Broncos επισκέπτονται to Cincinnati ερχόμενοι από νίκη με τους Αγιους της Νεας Ορλεάνης την προηγούμενη εβδομάδα με 34-14 και έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν το σερί τους στις τρεις νίκες. Ο γερο-Manning ως σταθερή αξία πασσαρει γύρω στις 300 γιάρδες ανά παιχνίδι, πράγμα το οποίο δείχνει το επιθετικό στυλ που έχει η ομάδα του Denver.

(Peyton Manning)

Από την άλλη οι Bengals έχουν ξεκινήσει άσχημα την σεζόν, όχι ότι περίμενα κάτι καλύτερο, και μέχρι στιγμής υπολύπονται μίας νίκης από στους Steelers και δύο νίκες από τους Ravens με τους οποίους βρίσκονται στην ίδια κατηγορία για την είσοδο τους στα playoffs και για μένα το παιχνίδι αυτό είναι κομβικό. Αμυντικά βρίσκονται σχεδόν στον πάτο του πρωταθλήματος έχοντας την 21η άμυνα στο NFL και έχοντας δει αρκετά παιχνίδια τους φέτος στηρίζονται αρκετά στο passing game. Το πρόβλημά τους είναι ότι το Quarter Back τους ο Andy Dalton νομίζει ότι παίζει ακόμη στο κολλεγιακό πρωτάθλημα και είναι επιρρεπής στα λάθη ενώ πολλές φορές εκβιάζει τις πάσσες του χωρίς να αφήνει την ομάδα του να αναπτυχθει.

Γενικά πιστεύω ότι θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι που θα κριθεί στο τέλος, αλλα αυτό που με συγκινεί σε αυτό το παιχνίδι είναι από την μία ο παρορμητικός επιθετικός ρυθμός που δίνει στην ομάδα του ο Peyton Manning, ο οποίος πριν από 3 εβδομάδες κατάφερε κάτι μοναδικό για τα δεδομένα του NFL και έφερε την ομάδα του στην νίκη κι ενώ βρισκότανε 24 ολόκληρους πόντους στο ημίχρονο απέναντι στο San Diego. Από την άλλη οι Cincinnati έχουν την πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον 25 πόντους εάν θέλουν να έχουν τύχη στο παιχνίδι πράγμα το οποίο εάν συμβεί το οβερ 48 συνολικά και για τις δύο ομάδες θα βγει καθότι το Denver έχει τη δυνατότητα να σκοράρει άλλους τόσους μέσα σε ένα ημίχρονο μόνο. Με αρκετές πιθανότητες επιλέγω το οβερ 48 για το παιχνίδι αυτό.

Επιλογή: Οβερ 48 συνολικά - απόδοση 1.91

 

Dallas Cowboys (Away) @ Atlanta Falcons (Home)

Οι Cowboys πάνε στην Atlanta αυτή την εβδομάδα και επισκέπτονται τα Γεράκια, τα οποία είναι η μοναδική αήτητη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Οι Cowboys του Dallas είναι ήδη στην κόκκινη ζώνη και με ρεκόρ 3 νίκες και 4 ήττες βλέπουν μία ακόμη σεζόν να τους αποχεραιτά εάν δεν κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.

(Miles Austin)

Οπως γίνεται συνήθως στο NFL όπως σε όλα τα αθλήματα, τα λάθη ήταν αυτά που καθόρισαν την πορεία του τελευταίου παιχνιδιού που δώσανε οι Cowboys οι οποίοι παρά το ότι ανατρέψανε μια διαφορά 23-0 απέναντι στους Γιγαντες την προηγούμενη εβδομάδα, παρόλαυτα χάσανε στο τελευταίο δευτερόλεπτο μια διαφορά μισού δακτύλου που πατούσε εκτός γραμμής και τους απέτρεψε να πανυγυρίσουν την ολική επαναφορά. Aν θέλουνε να γυρίσουνε στο Dallas, τότε ο Tony Romo, ο Miles Austin και η παρέα τους πρέπει να κερδίσουνε, αλλιώς ο Jerry θα αρχίζει να κόβει κεφάλια όπως συνηθίζει. Θεωρώ κλειδί του παιχνίδι τον Miles Austin ο οποίος με την ταχύτητα του είναι ικανός να ανατρέψει ένα παιζνίδι μόνος του. Εάν ο Τony Romo επαναλάβει το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στους Γιγαντες την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς τα λάθη, τότε οι Cowboys θα φύγουν νικητές από την Ατλάντα.

Από την άλλη οι Falcons έχουν εντυπωσιάσει φέτος έχοντας το καλύτερο ρεκόρ της franchise ιστορίας τους. Παρα το 7-0 ρεκόρ που έχουν άντως δεν με τρομάζουν και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ξεφουσκώσουν. Έχοντας κερδίσει αρκετές αξιόλογες ομάδες ως τώρα θεωρώ ότι γενικά το πρόγραμμά τους ήτανε σαφώς ευκολότερο από τους Dallas ενώ δυσκολευτήκανε αρκετά απέναντι σε κάτω του μετρίου ομάδες όπως τους Carolina Panthers και Oakland Raiders. Πολλοί αναλυτές ήδη μιλάνε για τους Ατλάντα Falcons ως την πιο ολοκληρωμένη ομάδα του NFL φετος, αλλα προσωπικά πιστεύω ότι έχουν πολλά ψωμιά ακόμη. Λιγο το καλό ροστερ τους, λίγο η τύχη αλλά και το εύκολο πρόγραμμα τους έχει φέρει σε αυτή την θέση.

Προσωπικά πιστεύω ότι εδώ θα γίνει το μπαμ της αγωνιστικής και οι Cowboys θα φύγουν με τη νίκη. Θα επιλέξω την ασφάλεια των 3.5 πόντων handicap που τους δίνουν τα πρακτορία και είμαι έτοιμος να με πληρώσουν πάλι, παρόλο που τους είχα κοντράρει την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στους Γίγαντες.

Επιλογή: Dallas Cowboys +3.5 - απόδοση 1.91

 

Pittsburg Steelers (Away) @ New York Giants (Home)

Αυτό το παιχνίδι πέρα από την στοιχηματική αξία του, αξίζει να το δει κάποιος καθότι και προβλέπω και τις δύο αυτές ομάδες να φτάνουν τουλάχιστον μέχρι τον δεύτερο γύρο των Playoffs.

Οι Γιγαντες με τον σταθερο Eli Manning είναι σταθερή αξία και έχουν την στάμπα του νικητή ιδίως όταν πάνε ως αουτσάιντερ στα παιχνίδια τους. Σε αυτό το παιχνίδι όμως τόσο οι κριτικοί όσο και οι bookies τους έχουν ως οριακό φαβορί, οπότε αρχίζει και με πιάνει φαγούρα. Οι Γίγαντες έχουν την δυνατότητα με νίκη τους να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από το Dallas και την Philadelphia, αλλά σχεδόν όλα τα παιχνίδια που κερδίσανε με εξαίρεση στο παιχνίδι με τους 49ers κερδίσανε οριακά και στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Από την άλλη έχουμε να κάνουμε με τους Steelers ομάδα διόλου τυχαία και με φανέλα βαριά σαν τσιμεντόπλακα. Οι Steelers τα πάνε σχετικά μέτρια ως τώρα κερδίζοντας αρκετά παιχνίδια με την φανέλα και την αξία τους παρά κάποιες βασικές απουσίες στην άμυνα κυρίως, αλλά έχουν τις δυνατότητες να ανακόψουν τους Γίγαντες καθότι χρειάζονται την νίκη περισσότερο για να ανέβουν στην βαθμολογία και να πλαισιωθούν σε όσο καλύτερη θέση μπορούν πριν από τα playoffs. Νομίζω ότι το κλειδι στον αγώνα αυτό θα είναι ο Roethlisberger με όνομα όσο μεγάλο όσο και η παικτική του αξία. Το παιχνίδι του είναι πολυπληθές και ο θυριώδης quarter back μπορεί να τρέξει την μπάλλα μόνος τους. Οι Γίγαντες για να τον ανακόψουν πρέπει να βγούνε λίγο έξω από τα νερά τους.

(Ben Roethlisberger)

Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό με λίγους πόντους αλλά κυρίως θα κριθεί στο τέλος υπέρ των Steelers λόγω της δυνατότητας τους αλλά και της ανάγκης τους να ανέβουν στην βαθμολογική κατάταξη. Θα επιλέξω το +3 handicap που δίνουν τα πρακτορία υπέρ των Steelers το οποίο δίνει και ένα μικρό μαξιλαράκι ασφαλείας.

Επιλογή: Pittsburg Steelers +3 - απόδοση 2.00

 

 

 

Συγγραφέας

gastone

gastone

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2020
  • Profit-Yield All Time
  • Hot Tipsters (Streak)

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +94.71 +25.53%
ΠΡΑΓΙΑΣ +62.71 +42.95%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +12.71 +3.92%
ΕΡΤΖΑΝ +1.28 +2.06%
ΠΕΝΝΟΣ +1.13 +16.14%
ΤΣΙΩΚΟΣ -13.18 -7.49%
ΚΩΤΑΚΗΣ -23.78 -31.29%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1093.23 +13.94%
ΠΡΑΓΙΑΣ +231.57 +21.52%
ΚΩΤΑΚΗΣ +164.25 +5.17%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +88.00 +2.25%
ΠΕΝΝΟΣ +84.57 +10.09%
ΕΡΤΖΑΝ +6.97 +0.16%
ΤΣΙΩΚΟΣ -71.32 -10.23%

Τζίροι

Atalanta v Paris St-G €6755310
AU Perth Glory v Western United €3669604
Beijing Guoan v Hebei CFFC €1410559
Rangers v St Johnstone €242698
Motherwell v Livingston €122761
Tomsk v Spartak Moscow II €109730
Malmo FF v Orebro €70727
Ross Co v Kilmarnock €63032
IK Brage v Norrby IF €60913
Djurgardens v Mjallby €55182

Περισσότερα...

Please publish modules in offcanvas position.