• 19
  • Σεπ 2021
  • 14:00

France Nice-Monaco (1 Π.Π.)

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 14:40

Tipster:  

Κατηγορία: Soccer - France Ligue 1
Σημείο: 1
Bookmaker: 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μονάδες: 3/10
Απόδοση: 2.72
Αποτέλεσμα: 2-2
Κέρδος: -3 (Lost)

Η Νις το καλοκαίρι άλλαξε πολλά αλλά μία ήταν η σημαντικότερη κίνηση-μεταγραφή της. Έφερε τον Γκαλτιέ από τη Λιλ που πέρσι την οδήγησε στο πρωτάθλημα-άθλος αφού κατάφερε να βάλει μέχρι και την πλούσια Παρί από κάτω της με μπάτζετ πολλές φορές μικρότερο από αυτό των Καταριανών ιδιοκτητών της Παριζιάνας. Κατά τα άλλα ενίσχυσε και άλλο το νεανικό και γεμάτο ταλέντο ρόστερ της με τις μεταγραφές των Ροζάριο, Στένγκς, Κλάιφερτ, Λεμινά, Ντελόρ να ξεχωρίζουν και μαζί με παίχτες όπως οι Γκιουρί, Ντάντε, Τοντιμπό και Ντόλμπεργκ δμιουργούν ένα σύνολο με μεγάλες βλέψεις. Το 3-1-0 με το οποίο έχει ξεκινήσει και το 10-0 των τερμάτων της είναι ενδεικτικά του πόσο γρήγορα έχει δέσει τα κομμάτια του παζλ ο ικανός προπονητής της και όλοι στη Νίκαια περιμένουν μια χρονιά ανώτερη της περσινής που τους βρήκε να αρκούνται απλά στην τιμητική ένατη θέση μακριά από τις ομάδες της κορυφής.

Η Μονακό ζει σε μια αντίθετη κατάσταση. Πέρσι με τον Κόβατς στο τιμόνι διεκδίκησε το πρωτάθλημα και τελικά η τρίτη θέση στο μείον πέντε από την πρώτη θέση αντιμετωπίστηκε από όλους σαν επιτυχία και σαν την εκκίνηση ενός πετυχημένου πρότζεκτ που χρόνο το χρόνο θα μεγαλώνει και μαζί του θα μεγαλώνουν και τα διαμαντάκια που διαθέτει στις τάξεις της, θυμίζοντας κάτι από την επιτυχημένη φουρνιά του Ζαρντίμ με Εμπαπέ, Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο, Σίλβα, Λεμάρ, Μεντί και τους υπόλοιπους που παραλίγο να τη φτάσουν μέχρι και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η φετινή εικόνα όμως τουλάχιστον μέχρι τώρα απογοητεύει, κάτι που προκαλεί εντύπωση από τη στιγμή που δεν έγιναν πολλές κινήσεις και η ομάδα τόσο στον πάγκο όσο και σε παίχτες στηρίχτηκε πάνω στην περσινή συνταγή. Αποκλεισμός από τη Σαχτάρ στο Τσάμπιονς Λιγκ, 1-1-3 στο πρωτάθλημα με αναιμικές εμφανίσεις και μία νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Στούρμ Γκρατς και αυτή με το ζόρι στο 1-0.

Χωρίς την στήριξη του ένθερμου κοινού της η γηπεδούχος μετά τα όσα έγιναν με τη Μαρσέιγ αλλά οι ομάδες έχουν μάθει πλέον στην κόβιντ εποχή που ζούμε να παίζουν και υπό αυτές τις συνθήκες. Στο 2.72 του stoiximan ο άσος αντιμετωπίζει τη γηπεδούχο σαν αουτσάιντερ και δεν έχουμε κανένα λόγο να τον αγνοήσουμε με 3/10 ποντάρισμα.

Φόρμα Tipster (τελευταίοι 10 αγώνες)
Κερδ. Ισ. Χαμ. Κέρδος Yield
2025 +0 +0%
All Time 6 2 19 -6.82 -14.83%

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

-

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Τελευταία Μηνύματα από το Forum

Μήνυμα Αποστολέας Ημερ.
infobeto forum Bet της πλάκας coria Σήμερα 23:03
infobeto forum Ελβετικά over georgesv53 Σήμερα 21:34
infobeto forum Ισοπαλίες του Eric Castel Eric Castel Σήμερα 21:22
infobeto forum Αντε πάμε ένα fun bet Balaton Σήμερα 19:56
infobeto forum 3 σερί διπλασιασμοί animusbet Σήμερα 15:59
infobeto forum Ναρκαλιευτής 2024-2025 gdouvl1984 Σήμερα 15:14
infobeto forum ΑΓΟΝΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ cosmicsports Σήμερα 15:09
infobeto forum Η κατάσταση και οι πολιτικές της ΕΕΕΠ για τα Καζίνα BetLaden Σήμερα 15:05
infobeto forum BETSHOP Mary Σήμερα 14:31
infobeto forum Triple System Bet hercules Χθες 18:44

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time

Tipster Profit Yield
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -14.75 -12.29%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1359.85 +12.31%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +96.08 +1.48%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -247.33 -2.12%

Please publish modules in offcanvas position.