Αποδόσεις συστημάτων στο στοίχημα

από / ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ / Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 19:54

Το στοίχημα του ΟΠΑΠ παίζεται με δύο τρόπους από τους παίκτες. Πλήρες δελτίο ή με σύστημα. Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να πιάσει όλους τους αγώνες που πόνταρε για να πάει... ταμείο. Στη δεύτερη, υπάρχει το περιθώριο λάθους ή λαθών, ανάλογα με το σύστημα.

αποδοσεισ οπαπ

Εάν ένα δελτίο είναι με σύστημα και πιάσει αυτός που έπαιξε όλους τους αγώνες, τα κέρδη του βγαίνουν μέσα από μια διαδικασία ανάλογη με την ανάπτυξη του συστήματος, τις στήλες και τα ζητούμενα σημεία.

Ο συνδυασμός του συστήματος καθορίζει τα μεγάλα ή μικρά κέρδη και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα κρίνει την απόδοσή του. Ο κάθε παίκτης ρυθμίζει το σύστημα που ακολουθεί ώστε να έχει την απόδοση σε κέρδη σύμφωνα με τα "θέλω" του. Ένα σύστημα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ιδανικό για όλους τους παίκτες. Ούτε αποδίδει τα ίδια σε όλες τις ...τσέπες. Ένα σύστημα με απόδοση 3% θα ικανοποιεί έναν παίκτη που διαθέτει μεγάλο πορτοφόλι αλλά δεν θα ευχαριστεί καθόλου πιθανόν τους μικρότερους παίκτες. Παρόλα αυτά με τα συστήματα μπορεί ο καθένας και τα διαμορφώσει ανάλογα και να τα προσαρμόσει στις απαιτήσεις του, αυξομειώνοντας το κόστος και την απόδοση του δελτίου. Για παράδειγμα εάν επιλέξει κάποιος να βάλει μέσα και στάνταρ σημεία, τότε μειώνεται το κόστος του διότι διαφοροποιείται η ανάπτυξη αλλά και απόδοση του συστήματος.

αποδόσεις συστημάτων

Κι αυτό έχει σχέση με τη στατιστική και τις πιθανότητες. Εξάλλου στο στοίχημα υπάρχει πληθώρα αποδόσεων που μπορεί ο καθένας να βρει αυτό που του ταιριάζει. Από μικρά στανταράκια έως σύστημα με "ειδικά στοιχήματα" που λόγω των υψηλών τους αποδόσεων μας δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερο κέρδος. Γι' αυτό γίνεται λόγος για τα ...έξυπνα συστήματα.

Συγγραφέας

Administrator

Administrator

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time

Tipster Profit Yield
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +13.63 +4.77%
ΗΛΙΑΚΗΣ -9.06 -5.88%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -25.28 -1.07%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1359.85 +12.31%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +96.08 +1.48%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -133.31 -1.37%

Please publish modules in offcanvas position.