Εγγραφή σε στοιχηματική: Προϋποθέσεις, κριτήρια και οδηγίες

Εγγραφή σε στοιχηματική: Προϋποθέσεις, κριτήρια και οδηγίες

από / ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ / Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 15:52

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε πώς ανοίγετε λογαριασμό σε μία στοιχηματική για να παίξετε όσο το δυνατόν ασφαλέστερο στοίχημα καθώς και θα σας προτείνουμε τι πρέπει να προσέξετε με κάθε λεπτομέρεια.

Διαβάζουμε και ακούμε συχνά,  ότι το να ανοίξεις έναν στοιχηματικό λογαριασμό είναι κάτι  απλό, ότι παίρνει 5 λεπτά και διάφορα άλλα ...αντιεπαγγελματικά τετριμμένα κυρίως από στοιχηματικές σελίδες ή αρθρογράφους που παίρνουν αψήφιστα τα χρήματα των αναγνωστών τους. Στο infobeto θα διαβάσετε τι πρέπει να προσέξετε σε κάθε βήμα σας πριν κάνετε την εγγραφή σας, για να ελαχιστοποιήσετε τους μελλοντικούς κινδύνους.

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ

 

Προϋποθέσεις ότι είστε έτοιμοι για να γραφτείτε

Πριν κάνετε τα παρακάτω βήματα σιγουρευτείτε ότι ισχύουν οι παρακάτω κανόνες:

 • Είστε 21 χρονών και άνω
 • Έχετε δικά σας χρήματα που σας περισσεύουν και δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα αν χαθούν.
 • Έχετε ένα ενεργό email, για να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα πριν και μετά την ολοκλήρωσης της εγγραφής σας
 • Έχετε όλα τα απαραίτητα χαρτιά που ζητάνε οι εταιρείες κατά την εγγραφή σας
 • Έχετε τραπεζικό λογαριασμό ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι για τις συναλλαγές σας 
 • Έχετε διαβάσει και κατανοήσει το άρθρο «Υπεύθυνο Παιχνίδι» και γνωρίζετε για τους εθισμούς του τζόγου
 • Έχετε διαβάσει για το ποιές είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της Ελλάδας και τι προσφέρουν

 

 

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ

 

Αφού είστε έτοιμοι με όλα τα παραπάνω θα πρέπει να επιλέξετε την σωστή στοιχηματική που θα παίξετε τα χρήματά σας και παράλληλα να ταιριάζει στο είδος στοιχηματισμού που θέλετε να κάνετε. Μαζέψετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν ακόμα και από αναφορές παικτών στο μεγαλύτερο στοιχηματικό forum της Ελλάδας.

Αυτό που πρέπει να βρείτε ως παίκτες είναι μια νόμιμη και αξιόπιστη ιστοσελίδα που να σέβεται τους πελάτες της προσφέροντας πολύ καλό support, γρήγορες αναλήψεις, πολλές μεθόδους συναλλαγών, καλές προσφορές και μπόνους εγγραφής , μικρή γκανιότα ώστε να έχετε υψηλότερες αποδόσεις και όσο το δυνατόν καλύτερο live streaming για live betting. Πλέον καλό είναι να έχει και πολύ καλή πλατφόρμα για κινητά ή ταμπλέτες γιατί θα σας βολέψει πολύ.

Ακολούθως προτείνουμε να ερευνήσετε και να θέσετε ως βασικά κριτήρια επιλογής για το που θα παίξετε στοίχημα τα παρακάτω:


Νόμιμες στοιχηματικές

Επιλέξτε να παίξετε κάπου που να είναι νόμιμα. Στην Ελλάδα από το 2011 υπήρχαν βάσει της ΠΟΛ1248/13.12.2011 και την 12η παράγραφο του νόμου 4002/2011, είκοσι τέσσερις (24) στοιχηματικές εταιρείες με προσωρινή άδεια. Από το 2021 όμως αυτ΄'η η μεταβατική περίοδος έλαβε τέλος με την οριστική αδειοδότηση των στοιχηματικών εταιρειών που κατέθεσαν αίτηση για μόνιμη άδεια. Άρα είσαστε υποχρεωμένοι να επιλέξετε μία από τις εταιρείες που λειτουργούν κάτω από αυτές τις άδειες και μπορείτε να τις βρείτε στο αρχείο που έχουμε δημιουργήσει και ανανεώνεται συνεχώς με την προσθήκη οποιασδήποτε νέας είδησης πέσει στην αντίληψή μας. Δείτε εδω τις ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ. 


Αξιόπιστη εταιρεία στοιχήματος

Στον παραπάνω κατάλογο των εταιρειών που λειτουργούν στην χώρα μας, υπάρχουν ιστοσελίδες που έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους και άλλες που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Όσο πιο αξιόπιστη τόσο λιγότερα προβλήματα θα αντιμετωπίσετε. Προσοχή, αξιόπιστη εταιρεία δεν είναι αυτή που θα σας κάνει όλα τα χατίρια αλλά είναι αυτή που θα σας προστατεύει, θα σας παρέχει ένα ευχάριστο περιβάλλον με ξεκάθαρους όρους, με support που να είναι πρόθυμο να σας λύσει όλες τις απορίες ή προβλήματα που θα σας παρουσιαστούν, να δίνει δίκαιες λύσεις, να μην καθυστερεί καθόλου τις πληρωμές, να κάνει σωστή ταυτοποίηση στοιχείων κλπ.


Μπόνους εγγραφής και διάφορες προσφορές στοιχήματος

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να γραφτούν σε μια εταιρεία ανάλογα με το μπόνους εγγραφής που προσφέρει. Είναι ένα μπόνους  που βγαίνει σύμφωνα με το πόσα χρήματα θα καταθέσει ο παίκτης. Όμως εδώ πρέπει να προσέξετε καθώς για να τα πάρετε αυτά τα χρήματα πρέπει να τηρήσετε τους κανόνες της εταιρείας που έχει για να σας δώσει το συγκεκριμένο μπόνους εγγραφής.

Επειδή ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, πρέπει να διαβάστε σωστά τους κανόνες, να τους κατανοήσετε (αλλιώς να ρωτήστε να σας τους εξηγήσουν από το support με κάθε λεπτομέρεια μέχρι να το καταλάβετε) και ακολούθως να υπολογίσετε και να σκεφτείτε αν ο τρόπος που παίζετε θα μπορέσει να ικανοποιήσει τους όρους αυτούς χωρίς να σας πιέσει χρονικά ή να σας πιέσει με το να αυξήσετε το ποσό που ήσασταν διατεθειμένοι να παίξετε ή να σας αναγκάσει να παίξετε μεγαλύτερες αποδόσεις από ότι θα θέλατε. Τέλος φροντίστε να μάθετε τι θα συμβεί και στην περίπτωση που δεν καταφέρετε να κάνετε δικό σας το μπόνους μέσα στο χρονικό διάστημα που θα απαιτείται.

Να ξέρετε ότι πολλές φορές το να μην δεχτείτε να πάρετε το μπόνους εγγραφής σε μια στοιχηματική εταιρεία ίσως να είναι και καλύτερο, αναλόγως τον τρόπο που παίζετε.

Σημαντικό επίσης είναι να δείτε τι άλλες προσφορές έχει η κάθε εταιρεία σε σχέση με το στοίχημα. Πολλές φορές βγαίνουν μόνιμες ή και προσωρινές προσφορές που αξίζουν να μελετηθούν και να παιχτούν όπως για παράδειγμα να προτιμήσετε να παίξετε ένα παιχνίδι που το προσφέρουν μερικές εταιρείες με 0% γκανιότα ή να παίξετε κάποια συγκεκριμένη αγορά με επιστροφή χρημάτων ή να ποντάρετε σε συγκεκριμένα παρολί που σας τα προσφέρουν σε υψηλότερη απόδοση από την κανονική κλπ.  


Γκανιότα

Πολύ σημαντικός παράγοντας κατά την γνώμη μας για να έχετε κέρδος είναι να επιλέξετε στοιχηματική με όσο το δυνατόν χαμηλότερη γκανιότα, δηλαδή οι αποδόσεις που σας προσφέρονται στα γεγονότα προς στοιχηματισμό να είναι υψηλές. Να συγκρίνετε τις αποδόσεις διαφόρων εταιρειών και θα καταλάβετε την διαφορά που έχουν. Ο πιο εύκολος τρόπος σύγκρισης είναι να δείτε αγορές με δύο επιλογές (π.χ. Under και Over) όπου θα καταλάβετε ότι όσο πιο κοντά είναι και οι δυο τιμές προς το 2.00 τόσο καλύτερα για εσάς.  Σκεφτείτε τώρα ότι  αν βρείτε διαφορά 10% στις τιμές από εταιρεία σε εταιρεία σημαίνει αντίστοιχη ζημιά στα κέρδη σας αν επιλέξετε αυτήν με τις χαμηλότερες αποδόσεις ή αύξηση 10% αν επιλέξετε αυτή με τις μεγαλύτερες.


Στοιχηματικές επιλογές

Μικρές εταιρείες που φοβούνται μήπως κερδίσουν οι παίκτες, συνήθως προσφέρουν λίγες επιλογές σε αγώνες αλλά και σε επιμέρους επιλογές σε κάθε αγώνα. Επαναπαύονται με το να δίνουν προς στοιχηματισμό μόνο τα μεγάλα και γνωστά  πρωταθλήματα ή κατηγορίες αυτών, αποφεύγοντας τα πιο άγνωστα πρωταθλήματα ή προσφέροντας ελάχιστα είδη στοιχήματος ή βάζοντας πολύ χαμηλά τα όρια πονταρίσματος ή των κερδών από αυτά. Αυτές τις εταιρείες καλό είναι να τις αποφεύγουμε γιατί αν κάποιο μήνα οι παίκτες κερδίσουν πολλά, θα τα βρουν σκούρα με άγνωστες συνέπειες.


Όροι και προϋποθέσεις στοιχηματικών

Το σημαντικότερο σημείο για την σωστή «συνεργασία» παίκτη και εταιρείας είναι οι ξεκάθαροι κανόνες, όροι και προϋποθέσεις στοιχηματισμού όχι μόνο του μπόνους αλλά και όλων των περιπτώσεων για κάθε στοίχημα που μπορεί να ποντάρετε τα χρήματά σας. Θέλει μεγάλη προσοχή καθώς κανείς δεν δίνει σημασία στα... ψιλά γράμματα μέχρι που θα του παρουσιαστεί το πρόβλημα ή η απορία και μετά θα τρέχει να κάνει τα παράπονά του στo forum του infobeto.com.

Αφιερώστε λίγο χρόνο να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους γενικούς κανόνες της εταιρείας που θέλετε να επιλέξετε. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους κανόνες, επικοινωνήστε με το support της εταιρείας ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με αυτά που αναφέρονται.


Τρόπος κατάθεσης και ανάληψης κερδών

Σημαντικό κριτήριο για επιλογή εταιρείας είναι το τρόπος καταθέσεων και αναλήψεων κερδών από το στοίχημα . Η εταιρεία που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας πληρώνει άμεσα χωρίς καθυστερήσεις όπως επίσης πρέπει να δείτε με ποιόν τρόπο θέλετε να συναλλάσσεστε με την κάθε εταιρεία βρίσκοντας τις επιλογές που θα έχετε για να κάνετε κατάθεση ή ανάληψη.

Δεν είναι δεδομένο ότι όλες οι ιστοσελίδες στοιχημάτων παρέχουν τον ίδιο αριθμό και τρόπο πληρωμών, επομένως πρέπει να επιλέξετε μια εταιρία που να δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε π.χ. με έμβασμα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, ή μέσω πιστωτικής κάρτας ή από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό πορτοφόλι (skrill, paypal, neteller κλπ)

Πέρα από τα παραπάνω να ελέγξετε και τα ποσά χρεώσεων για κάθε συναλλαγή σας.  Η ανάληψη π.χ. σε τραπεζικό λογαριασμό, χρεώνεται με ένα σημαντικό ποσό από κάποιες εταιρίες και αυτό θα πρέπει να το ξέρετε προτού κάνετε την επιλογή σας. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, επιλέξτε μια κάρτα με χαμηλό όριο ανάληψης ώστε να αποφύγετε πιθανή υπέρβαση που θα σας κοστίσει. Επιλέξτε την εταιρεία που δέχεται την μέθοδο πληρωμής και κατάθεσης βάση της χρεωστικής κάρτας που έχετε ώστε να αποφύγετε παραπάνω έξοδα.

Λεπτομέρειες τέτοιου είδους για κάθε εταιρεία μπορείτε να βρείτε σε ειδική κατηγορία που έχουμε δημιουργήσει για εσάς για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. 


Όριο πονταρίσματος και όριο κερδών στα στοιχήματα

Αν είστε παίκτες που ποντάρουν μεγάλα ποσά τότε από τα σημαντικά που πρέπει να ψάξετε είναι τα όρια πονταρισμάτων που δέχονται οι εταιρείες ανά άθλημα, διοργάνωση, πρωτάθλημα, κατηγορία, αγώνα που προτίθεστε να παίζετε. Αν δεν το βρίσκετε, ζητήστε να σας πουν  ποιο είναι το μάξιμουμ ποντάρισμα που δέχεται η στοιχηματική.

Επίσης μπορεί να είστε από αυτούς που παίζουν λίγα και ψάχνουν τα πολλά. Κι εσείς αναζητήστε ποια είναι τα ανώτερα κέρδη που μπορείτε να αποκομίσετε από κάθε στοίχημα ανά ημέρα, ανά εβδομάδα, ανά μήνα ή τον χρόνο ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων αν κερδίστε κάποιο μεγάλο ποσό και δεν σας το δώσουν.


Παρακρατήσεις και φόροι

Κάθε ευρώ έχει αξία και ειδικά αν παίζετε μικρά ποσά καλό είναι να βάλετε ως κριτήριο επιλογής στοιχηματικής εταιρείας και τις παρακρατήσεις στις καταθέσεις ή στις αναλήψεις αλλά και τον τρόπο που υπολογίζει η εταιρεία τον φόρο στα κέρδη. Διαβάστε στους κανόνες τα σχετικά άρθρα και αποφασίστε αναλόγως τον τρόπο που παίζετε για να εξασφαλίσετε τα μέγιστα κέρδη στην τσέπη σας.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ

 

Διαδικασία εγγραφής σε στοιχηματική 

Αφού καταγράψετε όλα τα παραπάνω και καταλήξετε σε ποια ή σε ποιες εταιρείες θα γραφτείτε, διότι μπορεί να σας βολέψουν περισσότερες εταιρείες από μία για να καλυφθείτε, θα σας αναλύσουμε πως γίνεται η εγγραφή σε αυτές.

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε πώς ανοίγετε λογαριασμό σε μία στοιχηματική ιστοσελίδα και τι πρέπει να προσέξετε.

Για να βοηθήσετε την κοινότητά μας, να συνεχίσει να έχει την δύναμη να είναι κοντά στους παίκτες και να βοηθά όπου μπορεί, κάντε τις εγγραφές σας πατώντας τα links ή τα banners των εταιρειών που επιλέξατε από το infobeto.com. 


Προσωπικά στοιχεία - Ταυτοποίηση

H  διαδικασία της εγγραφής πραγματοποιείται στην ειδική φόρμα εγγραφής της στοιχηματικής που πρέπει να συμπληρώσετε. Τα δεδομένα που ζητά η κάθε εταιρεία συνήθως είναι: όνομα, επίθετο, ημερομηνία γέννησης, τόπος κατοικίας, διεύθυνση, χώρα διαμονής, τηλέφωνο επικοινωνίας αλλά και email.

Φροντίστε όλα τα στοιχεία που θα γράψετε να είναι σωστά από την αρχή. Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας όπως ακριβώς εμφανίζεται στην ταυτότητά σας και όχι όπως σας φωνάζουν οι φίλοι σας.


Έγγραφα ταυτοποίησης λογαριασμού:

 • Έγχρωμο αντίγραφο δύο όψεων της ταυτότητάς σου ή του διαβατηρίου σου. Το δίπλωμα οδήγησης δεν γίνεται αποδεκτό.
 • Έγχρωμο αντίγραφο ενός λογαριασμού στον οποίο να αναφέρονται ο φορέας, η πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης, το ονοματεπώνυμό σου και η διεύθυνση κατοικίας που μας έχεις δηλώσει (πχ ΔΕΚΟ – ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, OTE, λογαριασμός κινητού, λογαριασμός τράπεζας, εκκαθαριστικό εφορίας, δήλωση ΑΦΜ, Υπεύθυνη Δήλωση Ν105 με στοιχεία κατοικίας επικυρωμένη από ΚΕΠ ή την αστυνομία με στοιχεία κατοικίας, κλπ). Ο λογαριασμός ή το έγγραφο πρέπει να έχει εκδοθεί πρόσφατα στο όνομά σου και να ανανεώνεται σε ετήσια βάση. Επίσης, θα χρειαστεί να λάβουμε ολόκληρο το όποιο έγγραφο και όχι μέρος αυτού.
 • Έγχρωμο αντίγραφο δύο όψεων της κάθε πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας που χρησιμοποιείς στην στοιχηματική εταιρεία καλύπτοντας τον 3ψήφιο κωδικό ασφαλείας στην πίσω όψη και αφήνοντας στην μπροστά όψη της κάρτας να φαίνονται καθαρά τα 6 πρώτα και τα 4 τελευταία ψηφία, το ονοματεπώνυμο του κατόχου και η ημερομηνία λήξης (αν ο αριθμός φαίνεται και στην πίσω όψη τότε θα χρειαστεί να γίνει και εκεί το ίδιο).

Όλα τα παραπάνω έγγραφα πρέπει να έχουν εμφανή και τις 4 γωνίες και να είναι έγχρωμα σκαναρισμένα αντίγραφα σε αρχεία jpeg ή png (όχι φωτοτυπία).


Όνομα χρήστη / username

Επιλέξετε ένα ψευδώνυμο γραμμένο στα λατινικά το οποίο θα χρησιμοποιείτε για μπαίνετε στο λογαριασμό σας αλλά και για να επικοινωνείτε με την στοιχηματική για οτιδήποτε χρειαστείτε.


Κωδικός πρόσβασης /password

Επιλέξτε ένα ισχυρό κωδικό επίσης στα λατινικά, φροντίστε να αποτελείται από γράμματα και αριθμούς ή και σύμβολα αν το επιτρέπει η εταιρεία και να έχει μήκος τουλάχιστον 8 ψηφίων για να έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο κωδικός ασφαλείας είναι αυστηρά προσωπικός και δεν πρέπει να τον μοιραστείτε με κανέναν. Επίσης να γνωρίζετε ότι καμία στοιχηματική δε θα σας ζητήσει ποτέ τον κωδικό σας. Απαγορεύεται.


Captcha

Αν αναρωτηθείτε τι είναι αυτό, είναι ένα πεδίο που πρέπει να συμπληρώσετε για να καταλάβει το πρόγραμμα ότι είστε ανθρωπος πίσω απο το πληκτρολόγιο και όχι κάποιο ρομπότ που προσπαθεί να κλέψει δεδομένα.  


Κωδικός ασφαλείας

Κατά την εγγραφή σας πιθανόν να σας ζητηθεί να επιλέξετε μια προσωπική ερώτηση ασφαλείας που είναι απαραίτητη για την διευθέτηση προβλημάτων που έχουν να κάνουν συνήθως με τραπεζικές συναλλαγές.

Mόλις συμπληρώσετε όλα τα πεδία και πατήσετε εγγραφή, ελέγξτε το email σας για να δείτε αν λάβατε email επιβεβαίωσης (σε κάποιες δεν αποστέλλεται ή συνδέεστε αυτόματα στο λογαριασμό με την εγγραφή σας).

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, σας συμβουλεύουμε να απαιτήσετε να γίνει ταυτοποίηση στοιχείων σας (αποστολή απαραίτητων εγγράφων)  πριν προχωρήσετε σε κατάθεση. Μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση στοιχείων και λογαριασμών και πάρετε την τελική έγκριση, ρωτήστε αν στο μέλλον θα χρειαστούν κάτι άλλο ώστε να το διευθετήσετε από την αρχή. Αλλιώς υπάρχει περίπτωση να καταθέσετε τα χρήματά σας και όταν θα ζητήσετε ανάληψη να σας την μπλοκάρουν με την αιτιολογία ότι λείπει κάτι ακόμα για την ταυτοποίηση σας. 

Στη συνέχεια θα χρειασθεί να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα μεταφέρετε τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας ώστε να ξεκινήσετε να στοιχηματίσετε. Ο κάθε τρόπος κατάθεσης έχει και την αντίστοιχη μέθοδο ανάληψης που συνήθως για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται επιβεβαιωμένους λογαριασμούς και κατ΄επέκταση επαληθευμένα τα στοιχεία που δηλώθηκαν κατά την διάρκεια εγγραφής στην στοιχηματική εταιρεία. Για αυτό σας προτείναμε πιο πάνω να ξεκινήσετε από την αρχή να ταυτοποιήσετε το λογαριασμό σας για να μην «τρέχετε» μετά.


Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Όπως είναι φυσικό η ασφάλεια προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη σε διαδικασίες που εμπλέκονται χρήματα. Έτσι λοιπόν καλό είναι να γνωρίζετε ότι κάθε στοιχείο που έχει καταχωρηθεί στην εταιρεία, έχει κρυπτογραφηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η προστασία του από τυχόν αναπάντεχες διαρροές που μπορούν να προκαλέσουν  πρόβλημα τόσο στον πελάτη, όσο και στην φήμη της στοιχηματικής εταιρείας.

Αφού ακολουθήσετε αυτόν τον χρονοβόρο και επίπονο τρόπο να είστε σίγουροι ότι θα έχετε καλυφθεί στο μέγιστο δυνατό και θα έχετε κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα να γλυτώσετε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις αλλά παράλληλα θα διασκεδάσετε με ασφάλεια, γνώση και σίγουρα μεγαλύτερα κέρδη.

Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία.

 

Για να διατηρήσουμε την στοιχηματική μας κοινότητα ενεργή ώστε να συνεχίσει να βοηθά τον παίκτη του στοιχήματος, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάντε τις εγγραφές σας μέσω των links και banners του infobeto. Σας ευχαριστούμε πολύ!

 

* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

 

Συγγραφέας

Άρης Τριανταφυλλόπουλος

Άρης Τριανταφυλλόπουλος

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Τελευταία Μηνύματα από το Forum

Μήνυμα Αποστολέας Ημερ.
infobeto forum Ελβετικά over georgesv53 Σήμερα 23:05
infobeto forum Bet της πλάκας coria Σήμερα 22:53
infobeto forum ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ texnokratis Σήμερα 22:30
infobeto forum It's coming Xome ? Eric Castel Σήμερα 08:47
infobeto forum Αουτραιτ(ς) grace_kelly Χθες 21:49
infobeto forum Προγνωστικά 2024 Kavajim Χθες 21:32
infobeto forum Δήλωση σε εφορία Didi Χθες 21:14
infobeto forum ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ Costas1974 Χθες 19:54
infobeto forum Xινάρια του Mister-X Mister-X Χθες 22:03
infobeto forum Euro 2024 betover Χθες 19:28

Στατιστικά Tipsters

 • Profit-Yield 2022
 • Profit-Yield All Time

Tipster Profit Yield
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +13.63 +4.77%
ΗΛΙΑΚΗΣ -9.06 -5.88%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -50.13 -1.97%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1359.85 +12.31%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +96.08 +1.48%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -158.16 -1.59%

Please publish modules in offcanvas position.