Ηλεκτρονικά πορτοφόλια e-wallets

Ηλεκτρονικά πορτοφόλια e-wallets

από / ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ / Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 23:56

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταθέτεις στους λογαριασμούς σου και γενικά για να κινείς τα χρήματά σου. Ο ευκολότερος και ο πιο αξιόπιστος τρόπος είναι τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (e-wallets). Έχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα και σου επιτρέπουν να αποφεύγεις προβλήματα και καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν με τις πιστωτικές κάρτες ή τα εμβάσματα. Επιπλέον, η ασφάλειά τους είναι μνημειώδης. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι η ταχύτητα, καθώς οι καταθέσεις σε ένα bookmaker γίνονται μέσα σε 1 δευτερόλεπτο, ενώ οι αναλήψεις γίνονται σε μερικές ώρες. (Μου έχει τύχει ανάληψη από bookmaker σε λιγότερο από 3 λεπτά)
Επίσης, με τον κίνδυνο θέσπισης τεκμηρίου στις συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών, υπάρχει περίπτωση να μας καλέσουν να πληρώσουμε κάποιους αδιανόητους φόρους στο μέλλον. (Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια μας προφυλάσσουν από αυτό).

Μπορείς να βρεις περίπου 20 ηλεκτρονικά πορτοφόλια στην αγορά. Κάποια από αυτά έχουν ιδιοκτήτες απατεώνες, και δυστυχώς αρκετός κόσμος έχει χάσει λεφτά, ή, εξακολουθεί να είναι εκτεθειμένος. Εδω θα παρουσιάσουμε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά πορτοφόλια της αγοράς.

Το Neteller είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, κατάλληλο για τον επαγγελματία arber ή trader, αλλά και για τον σοβαρό παίκτη του στοιχήματος. Σχεδόν όλοι οι bookmakers το δέχονται. Τα όρια είναι πολύ υψηλά. Το Neteller μαζί με το Moneybookers αποτελούν εξαιρετικά εργαλεία στη διάθεσή μας, παράσχοντας εγγύηση ότι τα χρήματα θα κυκλοφορούν από τον ένα bookmaker στον άλλο πολύ γρήγορα, και με χαμηλό κόστος. Ένας παράγοντας κλειδί σε αυτήν τη δουλειά. Αν και το Moneybookers είναι καλύτερη επιλογή, αυτά τα 2 ηλεκτρονικά πορτοφόλια ανταγωνίζονται μεταξύ τους και θα έπρεπε να τα έχεις και τα 2. Αν το προφίλ σου είναι χαμηλό, τότε περιορίσου στο Moneybookers, και άσε το Neteller. Το Neteller προσφέρει που και που μια cash back προωθητική ενέργεια, βασισμένη στις δραστηριότητές σου. Αν τη χειριστείς κατάλληλα, μπορεί να αποτελέσει μια επι πλέον πηγή εισοδήματος.

Το Moneybookers είναι άλλο ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, κατάλληλο για τον επαγγελματία arber ή trader. Σχεδόν όλοι οι bookmakers το δέχονται, και οι πολλοί από αυτούς μπορεί να σου δώσουν και ένα extra ,bonusακι για να το χρησιμοποιείσεις. Τα όρια είναι τα υψηλότερα στην αγορά. Το Moneybookers αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο στη διάθεσή μας, παράσχοντας εγγύηση ότι τα χρήματα θα κυκλοφορούν από τον ένα bookmaker στον άλλο πολύ γρήγορα, και με χαμηλό κόστος. To κόστος μεταφοράς χρήματος είναι φθηνότερο εδώ απ’ ότι στο Neteller. Το Moneybookers προσφέρει που και που μια cash back προωθητική ενέργεια, βασισμένη στις δραστηριότητές σου. Αυτή είναι μια έξτρα πηγή εισοδήματος, που αν ξέρεις πως να χρησιμοποιείσεις, θα μπορούσε να είναι και 4ψήφια. Καθόλου άσχημα.

Το PayPal είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, κατάλληλο για τον ερασιτέχνη και μικρό παίκτη. Σχεδόν όλοι οι bookmakers το δέχονται. Επιπλέον, πολλά ιντερνετικά καταστήματα έχουν το PayPal σαν το μοναδικό τρόπο συναλλαγής. Αν το προφίλ σου είναι εξαιρετικά χαμηλό, μάλλον εδώ θα έπρεπε να απευθυνθείς.

Η δικιά μου σειρά είναι:

  1. Moneybookers
  2. Neteller
  3. Paypal

Συγγραφέας

greenbook

greenbook

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time

Tipster Profit Yield
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +13.63 +4.77%
ΗΛΙΑΚΗΣ -9.06 -5.88%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -25.28 -1.07%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1359.85 +12.31%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +96.08 +1.48%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -133.31 -1.37%

Please publish modules in offcanvas position.