Το σωστό bankroll για arbing & trading.

Το σωστό bankroll για arbing & trading.

από greenbook / ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ / Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 21:07
Το trading δεν απαιτεί μεγάλα bankrolls, όμως στο arbing πρέπει να έχεις την άνεση του χρήματος, το οποίο θα σου επιτρέψει να το μοιράσεις σε αρκετους bookmakers για να εκμεταλλευτείς όσο το δυνατό μεγαλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες. Τα basebooks θα έχουν και το μεγαλύτερο ποσοστό χρημάτων, ενώ από εκεί και πέρα η εμπειρία και το προσωπικό σου στυλ, θα σου δείξουν που πρέπει να υπάρχουν χρήματα. Γενικά δεν πρέπει να υπάρχουν χρήματα σε αναξιόπιστους bookmakers, ενώ επιδίωξή μας θα είναι σε κάθε bookmaker να έχουμε τόσα χρήματα όσα χρειαζόμαστε, και όχι παραπάνω, έτσι ώστε να μην υπάρχει νεκρό κεφάλαιο. 
 
 5.000 €: Είναι ικανοποιητικά για να κάνεις trading στις ιπποδρομίες. Είναι καλά για αρχή, για εκπαίδευση και για ερασιτεχνικό trading. Εάν αποφασίσεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το trading, θα χρειαστείς και άλλα κεφάλαια, καθώς θα εμφανιστούν περιπτώσεις όπου ένα μεγαλύτερο bankroll είναι απαραίτητο.
Εάν αποφασίσεις να ασχοληθείς με το arbitrage, πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Με 5000 μπορείς να καθαρίσεις κάποια μπόνους και να βγάλεις ένα χιλιαρικάκι μέσα σε μια βδομάδα περίπου. Εν' συνεχεία, το arbitrage που μπορείς να κάνεις είναι πολύ περιορισμένο και πολύ σύντομα θα χρειαστείς και άλλα κεφάλαια ακόμα και αν ασχοληθείς ερασιτεχνικά.
 10.000 €: Μπορείς να ασχοληθείς επαγγελματικά με το trading ιπποδρομιών. Θα χρειαστεί όμως να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο, και να αποκτήσεις αρκετή εμπειρία, έτσι ώστε να καταφέρεις να πεις ότι με 10 χιλιαρικάκια κάνεις τέτοια χρήματα που αξίζουν τον κόπο.
Εάν επικεντρωθείς στο arbitrage, για αρχή, θα καθαρίσεις πάνω από 2000 ευρώ από μπόνους, μέσα σε χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων. Εν συνεχεία θα μπορέσεις να κάνεις ερασιτεχνικό arbitrage για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Αργά η γρήγορα οι bookmakers θα σε περιορίσουν και θα αναγκαστείς να επενδύσεις ακόμα περισσότερα προκειμένου να χρησιμοποιείσεις και άλλους bookmakers, ή, να χρησιμοποιείσεις και άλλες ταυτότητες, (πράγμα παράνομο) ώστε να επαναλάβεις τη διαδικασία. Σε κάποιες χώρες που το κόστος ζωής είναι χαμηλό, ακόμα και 10.000 ευρώ, μπορούν να σου εξασφαλίσουν έναν αξιοπρεπή μισθό. 

 50.000 €: Μπορείς να ασχοληθείς επαγγελματικά με το trading ιπποδρομιών. Στην πραγματικότητα, δεν νομίζω να χρειαστείς πάνω από 20.000 ευρώ για να είσαι ένας επαγγελματίας. Από εκεί και πάνω, κάθε ποσό είναι περιττό. Καλύτερα βάλτα στην τράπεζα.
Όσον αφορά το arbitrage, με 50.000 θα καθαρίσεις πάνω από 4200 ευρώ σε μπόνους μέσα σε χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων. Από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις άνετα arbitrage, χωρίς όμως να χρησιμοποιείσεις το μέγιστο δυνατό αριθμό από bookmakers. Ένα εισόδημα των 3000 το μήνα είναι εφικτό. Κάποια στιγμή όμως θα χρειαστεί να χρησιμοποιείσεις και άλλες ταυτότητες (πράγμα παράνομο), ώστε να επαναλάβεις τη διαδικασία και να διατηρηθούν τα εισοδήματά σου. Μία ταυτότητα το χρόνο είναι αρκετή.

100.000 €: Με αυτό το bankroll μπορείς να ασχοληθείς επαγγελματικά με το trading ιπποδρομιών. Στην πραγματικότητα, δεν νομίζω να χρειαστείς πάνω από 20.000 ευρώ για να είσαι ένας επαγγελματίας. Από εκεί και πάνω, κάθε ποσό είναι περιττό. Καλύτερα βάλτα στην τράπεζα.
Στο arbitrage, με 100.000 θα καθαρίσεις πάνω από 5000 ευρώ σε μπόνους μέσα σε χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων. Από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις άνετα arbitrage, χρησιμοποιώντας το μέγιστο δυνατό αριθμό bookmakers. Ένα εισόδημα των 6000 το μήνα είναι εφικτό. Κάποια στιγμή όμως θα χρειαστεί να χρησιμοποιείσεις και άλλες ταυτότητες (πράγμα παράνομο), ώστε να επαναλάβεις τη διαδικασία και να διατηρηθούν τα εισοδήματά σου. Μία ταυτότητα το χρόνο είναι αρκετή. Για υπολόγισέ τα...μιλάμε για 75-80 χιλιάρικα το χρόνο. Καθόλου άσχημα. Όσο και αν ακούγεται εξωφρενικό νούμερο, είναι πέρα για πέρα αληθινό, όμως για να επιτευχθεί χρειάζεται συσσωρευμένη εμπειρία. Για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, ένας νέος στο παιχνίδι ΔΕΝ θα τα καταφέρει, και ΔΕΝ θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο αν δεν περάσουν 1-2 χρόνια επίπονης εργασίας.

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time

Tipster Profit Yield
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +13.63 +4.77%
ΗΛΙΑΚΗΣ -9.06 -5.88%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -25.28 -1.07%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1359.85 +12.31%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +96.08 +1.48%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -133.31 -1.37%

Please publish modules in offcanvas position.