Οι καλύτερες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες παίζουν μπάλα στο γήπεδο του Pamestoixima.gr

Οι καλύτερες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες παίζουν μπάλα στο γήπεδο του Pamestoixima.gr

από / ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ / Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 10:46

Σύγχρονα γραφικά, θεαματική δράση και ελληνικός σχολιασμός στα Virtual Sports του Pamestoixima.gr!

Εν μέσω καραντίνας και διακοπής σχεδόν όλων των αθλημάτων ανά την υφήλιο, ολοένα και περισσότεροι παίκτες επιλέγουν να στοιχηματίσουν και να ψυχαγωγηθούν στα εικoνικά αθλήματα.

Με αφορμή αυτήν την -αναμενόμενα- καινούργια τάση, κάνουμε μία ανασκόπηση στα Virtual Sports του Pamestoixima.gr που πρόσφατα πρόσθεσε στο δυναμικό της η μία εκ των κορυφαίων στοιχηματικών στον Ελλαδικό χώρο.

Τα Virtual Sports στο Pamestoixima.gr έχουν τη σφραγίδα της PBS (διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος) και οι εγγεγραμμένοι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε αγώνες Ποδοσφαίρου,Μπάσκετ και Τένις. Πιο αναλυτικά:

Virtual Ποδόσφαιρο με Ελληνικό σχολιασμό

Οι καλύτερες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες παίζουν μπάλα στο γήπεδο του Pamestoixima.gr. Συνολικά, 28 ομάδες είναι διαθέσιμες για επιλογή στην πλατφόρμα του Pamestoixima, μεταξύ αυτών Νάπολι, Λυών, Πόρτο, Τσέλσι, Μάντσεστερ, Πράσινοι, Δικέφαλος Βορρά, Τότεναμ, Ενωση, Ερυθρόλευκοι.

♦Αγώνες κάθε 3' και στοιχηματισμός σε πολλές αγορές

Oι αναμετρήσεις διαδέχονται η μία την άλλη κάθε 3 λεπτά και ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να στοιχηματίσει σε Νικητή Αγώνα, Διπλή Ευκαιρία, Οver/Under Γκολ, Hμίχρονο/Tελικό αλλά και Ακριβές Σκορ, αγορές δηλαδή που συναντά κάποιος και στους πραγματικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Virtual Sports: Ζεις μια πραγματική εμπειρία στοιχήματος! |21+

♦Χρήσιμα στατιστικά και αποτελέσματα

Στο site μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στατιστικά και αποτελέσματα τα οποία θα βοηθήσουν στην μελέτη σας.

Virtual Μπάσκετ με σύγχρονα γραφικά