Ανάλυση και προγνωστικά για το στοίχημα των αγώνων που προσφέρει το κουπόνι του ΟΠΑΠ για σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στην Γαλλία.
148.ΜΑΡΣΕΪΓ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
*Εξ αναβολής ματς πρωταθλήματος.
ΜΑΡΣΕΪΓ: Απολύτως ακίνδυνη στο ντέρμπι με την Μονακό την Κυριακή το βράδυ, ηττήθηκε δίκαια με 0-2. ΄Έχουμε καλούς παίκτες αλλά χρειάζονται αυτοπεποίθηση, είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλύτερα΄ είπε ο Ανιγκό. Συμφώνησε με τον κόουτς Εμόν (πρώην Αζαξιό) να πλαισιώσει το τεχνικό τιμ, προσλήφθηκε σαν τεχνικός διευθυντής μέχρι το καλοκαίρι. Απέκτησε τον καλό μπακ - χαφ Τζα Τζετζέ από την Εβιάν. Νέος χλοοτάπητας στο ΄Βελοντρόμ΄. Τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Επιστρέφει στην άμυνα ο Ν΄Κουλού(Α,20/0).Παραμένει έξω μόνο ο Α. Αγιού(Ε,10/2), νεότερες απουσίες αυτές των Αμπντάλα(Α,10/0) και Μορέλ(Α,7/0).
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Αγχωμένη στο α΄ ημίχρονο, βελτιώθηκε στην επανάληψη όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την καλή Λοριάν, έμεινε στο 1-1, αποτέλεσμα που την κρατάει χαμηλά. ΄Δεν μας βοήθησε ο κακός αγωνιστικός χώρος να βρούμε ρυθμό΄ τόνισε ο μέσος Πουζόλ. Εκτός σε ακόμα ένα οι Ρόουζ(Α,7/0), Μπαεμπέκ(Ε,13/1), Λε Ταλέκ(Ε,12/1). Έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος. Έξι συνεχόμενα G/G. Το 1980 το τελευταίο διπλό στο ΄Βελοντρόμ΄, έκτοτε μετράει (0-3-7).