• 23
  • Μάι 2016
  • 03:00

Hockey Pittsburgh - Tampa Bay (5 goals)

Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 21:00

Tipster:  


Πέμπτο ματς της σειράς ανάμεσα σε Πίτσμπουργκ Πένγκουινς και Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ με το σκορ στο 2-2. Απόψε η σειρά επιστρέφει στο Πίτσμπουργκ με τους Πένγκουινς να ανακοινώνουν αλλαγή στα δοκάρια. Ο βασικός γκολκίπερ όλη τη σεζόν Μαρκ-Αντρέ Φλέουρι θα ξεκινήσει για πρώτη φορά μετά τις 31 Μαρτίου. Είχε τραυματιστεί, γύρισε αλλά δεν ξεκινούσε επειδή ο Ματ Μάρεϊ τα πήγαινε καλά. Ο πιτσιρικάς, όμως, έκανε πολλά λάθη στο προηγούμενο ματς και έτσι επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Φλέουρι που μπήκε ως αλλαγή την Παρασκευή στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου, δέχθηκε επτά σουτ (η Τάμπα Μπέι κέρδιζε... άνετα και δεν έκανε επιθέσεις πολλές) αλλά το γεγονός ότι δεν έχει αρχίσει παιχνίδι εδώ και 52 μέρες είναι ένα θέμα. Ο Φλέουρι ξεκίνησε δύο φορές απέναντι στην Τάμπα Μπέι στην κανονική περίοδο φέτος και έγινε.. σουρωτήρι. Στο ένα ματς δέχθηκε πέντε γκολ, στο άλλο τέσσερα σε μόλις 29 λεπτά πριν να γίνει αλλαγή. Στην Τάμπα Μπέι συνεχίζει στα δοκάρια ο Βασιλέβσκι, που δεν τα πάει άσχημα, παρότι δέχεται γκολ, αφού το Πίτσμπουργκ τον πυροβολεί ασταμάτητα. Οι Πένγκουινς έχουν μια σημαντική απουσία στην άμυνα σήμερα με τον Ντέιλι να τίθεται νοκ άουτ.

Είναι περίεργο το σημερινό ματς, με τη σειρά στο 2-2 κάθε λάθος πληρώνεται ακριβά. Ακόμη και έτσι, η φιλοσοφία των δύο αυτών ομάδων είναι επιθετική. Το Πίτσμπουργκ έχει βρει τον τρόπο να κάνει πάρα πολλά σουτ απέναντι στην Τάμπα Μπέι η οποία με τη σειρά της την Παρασκευή έδειξε ότι όταν παίζει επιθετικά είναι σαφώς καλύτερη.

Με το μεγάλο ερωτηματικό σε τι κατάσταση θα είναι ο Φλέουρι, θα πάω σε λίγο πιο ασφαλές (όλα σχετικά είναι) μπετ. Θα παίξω Over αλλά στα 5 γκολ (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να παιχθεί σε μπουκ που μετράει την παράταση, για το ενδεχόμενο ισοπαλίας 2-2, που σε αυτήν την περίπτωση είναι επιστροφή) στο 1.72.

Αγώνας: Pittsburgh - Tampa Bay (5 goals)
Άθλημα: Hockey
Κατηγορία: Hockey NHL
Ημερομηνία: Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 03:00
Σημείο: Over
Μονάδες: 5/10
Απόδοση: 1.72
Bookmaker: 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Αποτέλεσμα: 3-4
Κέρδος: +3.6 (Won)
Φόρμα Tipster (τελευταίοι 10 αγώνες)

Το ποδόσφαιρο ΔΕΝ μου αρέσει (ως άθλημα). Το βαριέμαι ρε παιδί μου, πως να
το γράψω διαφορετικά. Αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα - Ρεάλ
(τυχαίο το παράδειγμα) και ένα «τελειωμένο» ματς NFL (τα τελευταία χρόνια,
παλιότερα θα έγραφα ματς ΝΒΑ αλλά αυτό κατάντησε... παρωδία), θα πήγαινα στο
δεύτερο. Στοιχηματικά όμως, λατρεύω το ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια λατρεύω
την Ισπανία (ο καθένας έχει τα... προβλήματά του). Βέβαια και εδώ υπάρχει
ένα παράδοξο. Προτιμώ το Γιαγκοστέρα - Χιρόνα (επίσης τυχαίο το παράδειγμα),
από το προαναφερθέν σούπερ ντέρμπι. Χούγια είναι αυτά και δεν αλλάζουν εδώ
και μια ζωή (17 χρόνια) που παίζω στοίχημα.

Κερδ. Ισ. Χαμ. Κέρδος Yield
2023 +0 +0%
All Time 117 12 147 -28.63 -2.4%

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

-

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time
  • Hot Tipsters (Streak)

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +135.50 +34.22%
ΛΙΑΠΗΣ ΦΩΤΗΣ +129.73 +23.85%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +11.01 +3.02%
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ -13.73 -2.73%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -78.70 -4.31%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1249.10 +12.03%
ΛΙΑΠΗΣ ΦΩΤΗΣ +144.96 +8.94%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +109.68 +1.90%
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ +40.82 +0.84%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -96.64 -2.17%

Please publish modules in offcanvas position.