• 02
  • Νοε 2013
  • 01:00

NBA Orlando Magic-New Orleans Pelicans(-3.5)

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 14:38

Tipster:  


Ομάδα με πολύ μέλλον είναι αυτή των Magic,καθώς πρόκειται για μία εκ των νεότερων σε μ.ο ηλικίας στη λίγκα, με παίκτες που δεν τους λείπει το ταλέντο αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή τους λείπει η εμπειρία.Άλλωστε βρίσκεται σε φάση rebuilding από την στιγμή που έλαβε τέλος το σήριαλ με τον Dwight Howard και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα την δούμε και φέτος να καταλαμβάνει μία εκ των δύο τελευταίων θέσων στην Ανατολή.Η πρεμιέρα των "μαγικών" πάντως στην Indianapolis δεν ήταν κακή, παρότι γνώρισαν την ήττα με 97-87 σε ένα ματς που στην ουσία "
καθάρισε" υπέρ των Pacers στην τελευταία περίοδο, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο το Οrlando κατάφερνε να μένει κοντά στο σκορ ή και να προηγείται σε κάποια σημεία, παρότι η περιφέρεια του με τους Nelson,Afflalo και Οladipo ήταν σε πολύ κακή βραδιά επιθετικά, κάτι που ισχύει και για τον Vucevic.Αντίθετα, όλοι οι παραπάνω κανάνε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ματς στη Minnesota,αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με τον Kevin Love να στέλνει με μία τρίποντη βόμβα στο φινάλε την αναμέτρηση στην παράταση και τους "λύκους" να επικρατούν εν τέλει με 120-115.Αυτό είναι και το θέμα με τους "μαγικούς", ότι δηλάδή δε μπορούν να κερδίσουν ακόμα και στην καλή τους βραδιά, όπως φάνηκε, με την εμπειρία να παίζει καθοριστικό ρόλο.Στην preseason κατάφερε να πετύχει 2 νίκες σε σύνολο 8 αγώνων, δείχνοντας μία πολύ κακή εικόνα αμυντικά, όπως άλλωστε και στα δύο επίσημα-ειδικά στο δεύτερο-ενώ αξίζει να αναφερθεί πως γνώρισε 2 ήττες από τους Pelicans με 99-95 στην πρεμιέρα και 101-82 στο κλείσιμο της preseason.

H Nέα Ορλεάνη από την άλλη είχε εξαιρετική παρουσία στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, χάνοντας μόνο από τους Ηeat(108-95) και κερδίζοντας όπως γράψαμε παραπάνω δύο φορές το Orlando και από μία Ηοuston,Dallas,Atlanta,Oklachoma και Washington, με τις περισσότερες των επικραήσεων της πάντως να έρχονται οριακά.Είναι μία ομάδα που σφίζει από ταλέντο και ποιότητα, με τις προσθήκες των Holiday και Εvans, τον υγιή πλέον Gordon και τον βελτιωμένο Davis να την κάνουν διεκδικήτρια μιάς εκ των τελευταίων θέσεων που οδηγούν στα playoff.Παράλληλα, οι καλές εμφανίσεις του Brian Roberts στην pre, ο σταθερός Ryan Anderson(που πάντως είναι τραυματίας και δε θα αγωνιστεί για κάνα 2 βδομάδες), αλλά και η προσθήκη Morrow δημιουργούν ένα πάγκο στον οποίο μπορεί να στηριχτεί η Νεα Ορλεάνη.Στην πρεμιέρα της θα λέγαμε πως μάλλον "αυτοκτόνησε" κόντρα στην Indiana,καθώς στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 14 για να δεχτεί στο δεύτερο συνολικά 59 πόντους-πετυχαίνοντας μόλις 40- για το τελικό 95-90.Γενικότερα, ο πάγκος δε βοήθηκε καθόλου, με τον Evans να κάνω κακό επίσημο ντεμπούτο και τους Morrow,Roberts να κινούνται σε ρηχά νερά.

Εύκολα ή δύσκολα βλέπω επικράτηση των Pelicans σήμερα στη Florida, oι οποίοι θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο μετά την αυτοκτονία της πρεμιέρας.Άλλωστε το ρόστερ τους είναι κατά πολύ ποιοτικότερο αυτού των Magic.

Αγώνας: Orlando Magic-New Orleans Pelicans(-3.5)
Άθλημα: Basketball
Κατηγορία: NBA NBA
Ημερομηνία: Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 01:00
Σημείο: 2
Μονάδες: 4/10
Απόδοση: 1.88
Bookmaker: 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Αποτέλεσμα: 110-90
Κέρδος: -4 (Lost)
Φόρμα Tipster (τελευταίοι 10 αγώνες)
Κερδ. Ισ. Χαμ. Κέρδος Yield
2023 +0 +0%
All Time 130 3 100 +90.14 +8.3%

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

-

Τελευταία Μηνύματα από το Forum

Μήνυμα Αποστολέας Ημερ.
infobeto forum Πρόγραμμα Αγώνων IFC 2023-24 PANATHA Σήμερα 10:26
infobeto forum συστήματα eleutherios Σήμερα 10:19
infobeto forum Αουτραιτ(ς) grace_kelly Σήμερα 09:34
infobeto forum IFC#20: 1η Aγωνιστική eleutherios Σήμερα 09:25
infobeto forum Κλείσιμο λογαριασμού απο 365 eto Σήμερα 07:13
infobeto forum Sans Voir Live nklaps Σήμερα 00:27
infobeto forum IFC#20 - Δήλωση συμμετοχών BetLaden Χθες 21:39
infobeto forum Ελβετικά over georgesv53 Χθες 21:34
infobeto forum Bet της πλάκας coria Χθες 21:20
infobeto forum Νέες στοιχηματικές άδειες eto Χθες 19:07

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time
  • Hot Tipsters (Streak)

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +158.66 +29.88%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ +31.34 +1.27%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +21.24 +4.30%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1272.27 +12.09%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +119.91 +2.03%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ +13.40 +0.26%

Tipster Won Draw Lost
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ1307
ΡΑΠΤΑΚΗΣ1127
ΗΛΙΑΚΗΣ1118

Please publish modules in offcanvas position.