Η Crystal Palace υποδέχεται την Άστον βίλλα και πρόκειται να στηρίξω την φιλοξενούμενη και να ποντάρω στο χ2 ή στο ασιατικο (+0,5) το ιδιο πράγμα είναι.
Η 2 ομάδες βρίσκονται στην ίδια θέση με ίδίους βαθμούς με την Πάλας να ειναι 2 ματς αήττητη και την Βίλλα σε ξεκάθαρη ανοδική πορεία. Η Πάλας συνηθίζει φέτος μετα απο 1-2 καλές εμφανίσεις να εμφάνιζεται αγνώριστη και να παρουσιάζεται μια αγωνιστική πτωση, κατι τετοιο περιμένω και σήμερα, να υποτιμήσει την Αστον βίλλα που είναι μανούλα στα εκτός έδρας ματς και να την πατήσει.
Η Βίλλα απο την άλλη είναι 3 ματς αήττητη με 3 ισοπαλίες οπου βρέθηκε 2 φορές μια ανάσα απο την νίκη,πριν 2 βδομάδες ισοφαριστηκε σε 1-1 απο την Σαουθάπτον και το προηγουμενο Σάββατο ισοφαρίστηκε πάλι σε 1-1 εκτός έδρας με την Μπέρνλυ στο 87'.
Ο σούπερ σταρ και γκολτζης Μπεντέκε επιστρέφει για την ομάδα του Λάμπερτ και περιμένω μια ψυχωμενη εμφάνιση απο τους χωριάτες,και μια αφελης και υπεροπτική απο την γηπεδούχο.
Θεωρώ οτι έρχεται η ώρα να νικήσει η Βίλλα αλλα θα πάω στην διπλή ευκαιρια που προσφερεται αυτην την στιγμη στο 1.875. Ο άσσος έιναι τρομερά επίφοβος και μονο για αποδόσεις 2.05-2.10 δεν είναι η φετινη Πάλας οπου εντος έδρας ειναι μέτρια με απολογισμό 2-1-3.