• 21
  • Μαρ 2012
  • 21:45

England Mancshester City - Chelsea

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 17:20

Tipster:  

Κατηγορία: Soccer - England Premier League
Σημείο: Over 2.5
Bookmaker: 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μονάδες: 5/10
Απόδοση: 1.85
Αποτέλεσμα: 2-1
Κέρδος: +4.25 (Won)

Πολύ μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Μάντσεστερ, ζωής και θανάτου και για τους δύο που αναζητούν τους 3 βαθμούς για δικούς τους πόντους ο καθένας. Η Σίτυ πρέπει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου και η Τσέλσι θα πρέπει να παλέψει για την τέταρτη θέση και σήμερα μπορεί αυτός ο στόχος να χαθεί και για τους δύο ανάλογα με το αποψινό αποτέλεσμα.

Η ισοππαλία δεν ευνοεί κανέναν και πιθανόν να σημάνει κακά μαντάτα και για τους δύο καθώς με την Γιουνάιτεντ να είναι 4 βαθμούς ήδη πιο μπροστά ακόμα και το Χ αφήνει αρκετά πίσω την Σίτυ και αν αναλογιστεί κανείς το σχετικά εύκολο πρόγραμμα που έχουν σήμερα Τότεναμ και Άρσεναλ κόντρα σε μια αδιάφορη Στόουκ και μία χλωμή Έβερτον αντίστοιχα. Θεωρώ πως σήμερα στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα μπουν δυνατά για την νίκη από το πρώτο λεπτό και πλέον κανείς δεν μπορεί να έχει ξεγραμμένη την Τσέλσι η οποία μετά την φυγή του Βίλας Μπόας δείχνει αν έχει αναγεννηθεί και όντως δεν έγινε από την μία μέρα στην άλλη υπερομάδα όμως πλέον βγάζει στον αγωνιστικό χώρο μαι αυτοπεποίθηση και μία αποφασιστηκότητα που είχαμε να την δούμε καιρό τώρα στα πρόσωπα των παιχτών των Μπλε. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων τα πράγματα λίγο πολύ είναι γνωστά, κανείς δεν μπορεί να μειώσει την ποιότητα που έχει η Σίτυ αλλά και ούτε την ίκανότητα που έχει να βγάζει αυτή την κλάση που διαθέτει και στον αγωνιστικό χώρο.

Τα προβλήματα για τους γηπεδούχους ενισχύουν την πεποίθησή μου για το σημείο που έχω διαλέξει και ακούν στα ονόματα των μπακ Λεσκότ και Κομπανί επίσης αμφίβολοι είναι Μπάρι και Ζαμπαλέτα. Για τους φιλοξενούμενους η απουσία είναι μία και καλή μάλιστα και αυτή είναι του Τέρι.

Εγώ πρπσωπικά περιμένω ανοιχτό παιχνίδι χάρη στην ανάγκη που υπάρχει για βαθμούς και δεν νομίζω πως δύο πανέτοιμες επιθετικά ομάδες δεν θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα σε πληγωμένες άμυνες. Πάμε λοιπόν με το οβερ2,5 το οποίο σε τιμές πάνω του 1,80 για εμένα είναι ικανοποιητικό.

Φόρμα Tipster (τελευταίοι 10 αγώνες)
Κερδ. Ισ. Χαμ. Κέρδος Yield
2023 +0 +0%
All Time 109 14 100 +47.89 +5.56%

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

-
28 Νοε 2023
Δύο… τελικοί πρόκρισης στο Group F, με Μίλαν – Ντόρτμουντ και Παρί – Νιούκαστλ! Ανάλυση, προγνωστικά και σούπερ δώρο* για να απολαύσεις την κορυφαία διοργάνωση.   Με αμείωτο ενδιαφέρον ... Περισσότερα

Τελευταία Μηνύματα από το Forum

Μήνυμα Αποστολέας Ημερ.
infobeto forum 1 στα 3 με απόδοση 1.20 Conscious Player Σήμερα 17:35
infobeto forum Ελβετικά over georgesv53 Σήμερα 17:13
infobeto forum Κρυπτονομίσματα kostastrn Σήμερα 17:08
infobeto forum IFC#20: ΚΟΥΠΟΝΙ: 13ης Αγωνιστικής 2-3/12/2023 Ertzan Σήμερα 17:07
infobeto forum Skrill τέλος στην Ελλάδα??? seftelos Σήμερα 16:55
infobeto forum Bet της πλάκας coria Σήμερα 12:28
infobeto forum Ασύμμετρα bets fairplay Σήμερα 07:36
infobeto forum Sans Voir Live nklaps Χθες 23:40
infobeto forum IFC#20 Βαθμολογία και Aποτελέσματα Ομίλου Ertzan Χθες 21:08
infobeto forum IFC#20: 11η Aγωνιστική Ertzan Χθες 21:06

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time
  • Hot Tipsters (Streak)

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +249.00 +32.55%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ +60.44 +1.66%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ -23.87 -3.35%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1362.61 +12.67%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +74.80 +1.22%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ +42.50 +0.68%

Tipster Won Draw Lost
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ10010
ΗΛΙΑΚΗΣ9011
ΡΑΠΤΑΚΗΣ8111

Please publish modules in offcanvas position.