Μεγάλο παιχνίδι για τη μάχη του υποβιβασμού, αγώνας ο θάνατός σου η ζωή μου ανάμεσα στη Maghreb από το Fes ή Fez και τη Chabab Rif Hocheima. Οι δυο αντίπαλοι βρίσκονται αγκαλιά με τη γραμμή του υποβιβασμού, ένας βαθμός η μεταξύ τους απόσταση και σίγουρα όποιος κερδίσει εδώ δεν παίρνει μόνο προβάδισμα για τη σωτηρία αλλά στέλνει και τον αντίπαλο στα τάρταρα. Τα λεγεόμενα εξάποντα.
Οι φιλοξενούμενοι είναι περίεργη ομάδα, σε βαθμό παρεξηγήσεως. Σε κάποια παιχνίδια παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σε άλλα παρουσιάζονται κοντά στην αθλιότητα. Έχουν σαφές πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην άμυνα αφού δέχονται γκολ από το πουθενά. Γενικά αδύναμη ομάδα εκτός έδρας, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια της και σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή.
Και η Maghreb δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά όπως και να έχει ως όνομα είνια πολύ βαρύτερο από την αντίπαλό της. Κλασικά και φέτος ξεκίνησε τραγικά τη χρονιά, ξεκίνησε όμως την αντεπίθεσή της και κατάφερε να αναρριχιθεί στη βαθμολογία, κυρίως αποφεύγοντας να χάσει. Στα τελευταία 13 έχει ρεκόρ 3-7-3, ενώ στα πρώτα 6 παιχνίδια ήταν στο 0-2-4. Είναι εμφανής η βελτίωση της ομάδας.
Θα ποντώρω στην καλύτερη κατάσταση που δείχνουν οι γηπεδούχοι αυτόν τον καιρό, στο μεγαλύτερο όνομα που έχουν καθώς και στην προϊστορία, αφού η ομάδα από τη Hocheima δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Fes, 3-1-0 με 3 ήττες στις τελευταίες 3 επισκέψεις της. Η απόδοση ανέβηκε ανέβηκε τις τελευταίες ώρες κι αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο στοίχημα. Το 2.37 της bet365 δείχνει αρκετά καλό, το 2.30 που έχουν ο stoiximan και η Interwetten είναι επίσης καλή απόδοση.