elenro
  • 13
  • Απρ 2014
  • 19:00

Greece Skoda Xanthi - Panathinaikos

Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 23:48, Tipster:  


Ο τελευταίο χορός ή όχι στα πηγάδια για την Ξάνθη

Τελευταίο παιχνίδι για την 34η αγωνιστική και βλέποντας κανείς την φώτο μπορεί να καταλάβει διάφορα, εγώ όπως γράφει και λεζάντα το λέω "Το τελευταίο ταγκό" στα Πηγάδια της Ξάνθης ανάμεσα στην Σκόντα Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό η Ξάνθη μετά από 4 χρόνια είναι πιο κοντά από ποτέ στον υποβιβασμό (εδώ και 25 χρόνια δεν έχει υποβιβαστεί η ομάδα), 4 χρόνια λέω γιατί και το 2010 κινδύνευε με υποβιβασμό και τότε στην Θεσσαλονίκη είχε απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την ευκαιρία να πάρει την νίκη για να σωθεί. Μια Ξάνθη τότε όπου είχε κάνει μόλις 1 νίκη στα 14 εκτός έδρας παιχνίδια τότε πανηγυρικά κέρδισε με 4-2. Τότε ο προπονητής ποιος ήταν? Ο σημερινός Νίκος Κεχαγιάς και αύριο ο Νίκος Κεχαγιάς πρέπει να βγάλει τα "κάστανα" από την φωτιά που λέει ο λόγος.

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη έχουν γραφτεί πολλά σε διάφορα σημεία. Ας πάρουμε πρώτα την Ξάνθη. Η Ξάνθη φέτος δεν τα πήγε καλά θα μου πει κανείς πότε πήγε όντως πότε πήγε απλά τις τελευταία αγωνιστικές δεν πήρε αυτά που έπρεπε να πάρει δηλαδή τους βαθμούς και τώρα είναι αυτή που κινδυνεύει άμεσα. Ποια είναι τα σενάρια για την σωτηρία της Ξάνθης ή το πως υποβιβάζεται.

Ξάνθη: Με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, σώζεται αν: α) δεν νικήσει ο Απόλλων τον Ολυμπιακό, β) χάσει ο Πανιώνιος από τον Πλατανιά. Σε τριπλή ισοβαθμία με Πλατανιά, Βέροια (μη νίκη Απόλλων), η Ξάνθη παίζει πλέι άουτ, ενώ με νίκη του Απόλλωνα υποβιβάζεται. Εννοείται ότι η νίκη είναι μονόδρομος, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι καταδικαστικό δεδομένου και του προγράμματος των άλλων ομάδων

Βέροια: Η νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την τελευταία αγωνιστική στην Ημαθία δεν αρκεί στη Βέροια, αφού θέλει ταυτόχρονα μη νίκη της Ξάνθης και του Απόλλωνα για να σωθεί. Με ισοπαλία, ήττα της Ξάνθης και ήττα του Απόλλωνα, παίζει μπαράζ με τους «κυανόλευκους» για τα πλέι άουτ. Με άλλο αποτέλεσμα του Απόλλωνα, η Βέροια παίζει πλέι άουτ.

Απόλλων: Με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Απόλλων σώζεται. Με ισοπαλία και μη νίκες Ξάνθης, Βέροιας, σώζεται. Με ισοπαλία και νίκες Ξάνθης, Βέροιας, υποβιβάζεται. Με ήττα και ήττες Βέροιας, Ξάνθης σώζεται. Σε τριπλή ισοβαθμία με Ξάνθη, Βέροια ο Απόλλων παίζει πλέι άουτ.

Πλατανιάς: Με νίκη κόντρα στον Πανιώνιο σώζεται. Σε ισοβαθμία με Βέροια, νίκη Απόλλωνα, μη νίκη Ξάνθης, παίζει μπαράζ με Βέροια για τα πλέι άουτ. Στο ίδιο σενάριο αλλά με μη νίκη Απόλλωνα, σώζεται. Σε ισοβαθμία με Ξάνθη σώζεται, σε τριπλή ισοβαθμία με Βέροια, Ξάνθη, σώζεται.

Πανιώνιος: Τουλάχιστον ισοπαλία και σώζεται. Σώζεται και με ήττα, αρκεί να μη νικήσουν Ξάνθη, Βέροια. Σε τριπλή ισοβαθμία με Ξάνθη, Βέροια και νίκη του Απόλλωνα υποβιβάζεται. Στο ίδιο σενάριο με μη νίκη του Απόλλωνα, παίζει πλέι άουτ. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
13) Πανιώνιος 38
14) Πλατανιάς 37
15) Απόλλων 36
16) Ξάνθη 35
17) Βέροια 35

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Πανιώνιος - Πλατανιάς
Ολυμπιακός - Απόλλων
Ξάνθη - Παναθηναϊκός
Βέροια - Αστέρας Τρίπολης


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (37 β.) παίζει έξω με Πανιωνιο

Ξανθη                   3-0,  3-2    Υπερτερεί σε ισοβαθμία

Απόλλων              2-0, 1-3     Μπαράζ

Βέροια                  2-2, 2-2     Μπαράζ

 

Απόλλων  (36 β.) παίζει έξω με Ολυμπιακό

Ξάνθη                    2-0, 2-3    Υπερτερεί σε ισοβαθμία         

Πλατανιάς            3-1, 0-2     Μπαράζ

Βέροια                  0-0, 1-1     Μπαράζ

 

Ξάνθη (35 β.) παίζει μέσα με ΠΑΟ

Απόλλων               3-2, 0-2    Υστερεί σε ισοβαθμία 

Πλατανιάς             2-3, 0-3     Υστερεί σε ισοβαθμία

Βέροια                  3-0, 2-3      Υπερτερεί σε ισοβαθμία

 

Βέροια (35 β.) παίζει μέσα με Αστέρα Τρ.

Απόλλων               1-1, 0-0      Μπαράζ               

Πλατανιάς            2-2, 2-2      Μπαράζ

Ξάνθη                    3-2, 0-3      Υστερεί σε ισοβαθμία

Το παραπάνω είναι από το thrakisports.gr

Η Ξάνθη και συγκεκριμένα οι Ξανθιώτες λοιπόν για το συγκεκριμένο παιχνίδι μιλάνε για συσπείρωση και ζητάνε να γεμίσουν το γήπεδο, εισιτήρια δεν θα δοθούν και δικαιολογημένα στους Παναθηναϊκούς αντίθετα θα μοιράσει προσκλήσεις μόνο για Ξανθιώτες για να πάνε να υποστηρίξουν την ομάδα. Μια συσπείρωση όμως που ήρθε αργά και δεν ήρθε με τον σωστό τρόπο. Πριν 2 βδομάδες με Πλατανιά ήμουν στο γήπεδο και άκουγα συζήτηση που έλεγαν κάποιοι "Μίλησα με τον Κώστα και του είπα: Ρε Κώστα είστε πολύ απόμακρη από την ομάδα γενικά και οι παίκτες. Υπάρχετε δεν υπάρχετε δεν έχει σημασία για τους Ξανθιώτες στον δρόμο να σας δουν δεν θα σας γνωρίσουν δεν σας χαιρετάνε δεν σας μιλάνε." και όντως έτσι είναι τα πράγματα χθες το Σάββατο άνοιξε υποκατάστημα η Forthnet και είδα 2 παίκτες της Ξάνθης Βάλλα και Χοσέμι ήταν στα εγκαίνια. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκαν παίκτες σε εγκαίνια. Επίσης η ομάδα Ξάνθης ενώ έμενε στα Πηγάδια πριν από αγώνες σήμερα αποφάσισε να μείνει σε ξενοδοχείο μέσα στην πόλη. Μάλιστα έκαναν και κάτι εγώ πάλι δεν θυμάμαι να το έχει κάνει η Ξάνθη τουλάχιστον τα τελευταία 3-4 χρόνια. Αντί να πάει η ομάδα κατευθείαν στο ξενοδοχείο όπου μπορούσε να το κάνει προτίμησε να περάσει μέσα από την πόλη και με συνοδεία αυτοκινήτων οπαδών. Αυτές οι προσπάθειες λοιπόν προσπαθούν να γίνουν για να εμψυχωθούν έστω και αργά οι παίκτες.

Για τον διαιτητή θα γράψω τελευταία αλλά και εδώ παράπονα υπάρχουν από τους Ξανθιώτες αφού υποστηρίζουν οι οπαδοί πως είναι κανονισμένο όλο αυτό συγκεκριμένα λέει

Για τον Σπάθα τι να αναφέρουμε...; Η ιστορία μιλάει από ΜΟΝΗ ΤΗΣ! Βέροια-Ξάνθη φέτος στην Ημαθία και ...αποβολή Βασιλακάκη με τόσο εύκολο τρόπο που ΚΑΘΑΡΙΣΕ τους ακρίτες στο παιχνίδι, την ίδια ώρα που πολύ ΕΥΚΟΛΑ μας έβαλε στην εστία! Παράλληλα όλοι γνωρίζουν αρκετά για τον τρόπο που του συμπεριφέρεται το ΣΥΣΤΗΜΑ του Ελληνικού ποδοσφαίρου!
Ο Επόπτης Δημητριάδης ήταν παράλληλα στον αγώνα της Βέροιας με τον Πανιώνιο, με τους Νεοσμυρνιώτες να ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ κυριολεκτικά από την διαιτησία του παιχνιδιού! Ανάλογα ισχύει και για έτερους τους Τσολάκη-Ιωαννίδη!Να μην παρακολουθούμε τα δρώμενα με "χαλαρό" μάτι! Η συγκεκριμένη τετράδα ΠΡΟΚΑΛΕΙ φόβο σε όλους μας για τον τρόπο που θα επιλέξει να χειριστεί τον πιο κρίσιμο αγώνα μιας ομάδας που φέτος "σφαγιάστηκε" από την διαιτησία! Να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ο κόσμος και με...φωνή να προστατέψει την ομάδα μας!Είναι ΕΝΑ ΜΑΤΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ με χειρουργικές αποφάσεις!Και έχουν την εμπειρία να το κάνουν!Ας έχουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι, αλλά να μην αφήνουμε μόνη της την ομάδα!

Στα αγωνιστικά εκεί το πρόβλημα είναι αμυντικό μιας και Βάλλας και Χοσέμι δεν θα αγωνιστούν.

Ο Παναθηναϊκός τώρα είναι ο "ρυθμιστής" της τελευταίας αγωνιστικής. Εδώ πάλι έχουμε την πίεση του κόσμου του Παναθηναϊκού θυμίζοντας βέβαια την ιστορία και συγκεκριμένα το 2002 τότε που ο Παναθηναϊκός ήταν κοντά στον τίτλο αλλά η Ξάνθη τους έκοψε μιας και είχε φάει 5 γκολ από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα στον Παναθηναϊκό υπάρχει κοπή της πίτας και οι οπαδοί της το έχουν συνδυάσει και με το να ρίξουν την Ξάνθη ή αλλιώς όπως το λένε "Το παράρτημα".

Εκτός αυτού δηλώσεις ήρθαν και από τον Αναστασίου όπου δήλωσε πως η ομάδα θα παίξει για την ιστορία του κτλπ.

Ανακοινώσεις για τον διαιτητή ήρθε και από την πλευρά του Παναθηναϊκού όπου δήλωσαν

"Με αφορμή φήμες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαιτεί, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στην Ξάνθη, οι διαιτητές που θα ορίζονται να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων αντιμετωπίζοντας τις ομάδες επί ίσοις όροις και εφαρμόζοντας το «50-50».

Επομένως, οποιαδήποτε αδικία εις βάρος της ομάδας μας ή ακόμη και εύνοια υπέρ της θα θεωρηθεί ότι γίνεται εκ του πονηρού".


Σε αυτό επί του πονηρού εντάξει γελάμε μιας και έχουν γίνει πολλά για πολλά από διαιτητές και τώρα θυμήθηκαν τα εκ του πονηρού.

Στον Παναθηναϊκό τώρα μεσοβδόμαδα υπάρχει και ο αγώνας Κυπέλλου με τον Όφη όπου κρίνει έναν τίτλο. Σκεπτόμενος λοιπόν αυτά ο Αναστασίου άφησε αρκετούς παίκτες εκτός. Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από

Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς. Σε αυτούς θα προστεθούν και οι νεαροί Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη και Β. Αγγελόπουλο

Κοιτάζοντας την προϊστορία τώρα στα πηγάδια έχουμε από τις 6/12/2008 όλα διπλά

Τελευταίο άφησα τον διαιτητή της αναμέτρησης. Διαιτητής λοιπόν ο Ηλίας Σπάθας από τον Πειραιά. Με το άκουσμα του διαιτητή ήρθαν οι παραπάνω δηλώσεις των 2 ομάδων. Μόνο το ότι είναι από τον Πειραιά καταλαβαίνει κανείς τι θα παίζει. Μάλιστα οι αποδόσεις με την ανακοίνωση του διαιτητή άλλαξαν. Ο άσσος της Ξάνθης άνοιξε έξω στο 2.10 και με την ανακοίνωση του Σπάθα πήγαν στα 1.80-1.70. Εντύπωση προκαλεί βέβαια ότι ο ΟΠΑΠ δεν έχει αλλάξει την απόδοση του άσσου με αποτέλεσμα να δίνει παραπάνω απότι οι εταιρίες έξω. Συγκεκριμένα ο ΟΠΑΠ δίνει 1.95 στον άσσο όταν οι άλλες έχουν μέσο όρο 1.81.

Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος θα πάω με την Ξάνθη. Θα πάρω Ξάνθη λοιπόν γιατί:

Μπορεί να παραπονιούνται οι Παναθηναϊκοί για το 2002 όμως από το 2008 και μετά από την Ξάνθη μόνο διπλά παίρνουν

Γιατί υπάρχει ο αγώνας Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό μεσοβδόμαδα οπότε και να χάσει οι οπαδοί της λίγο θα στεναχωρηθούν.

Γιατί το γήπεδο θα είναι καμίνι και θα υπάρχει και ο "φόβος" να μην γίνει κανένα ντου μέσα

Γιατί ο Γιάννης Γκούμας είναι βοηθός προπονητής στην Ξάνθη και δεν θα ήθελαν οι Παναθηναϊκοί να στεναχωρήσουν τον πρώην αρχηγό τους

Και γιατί διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Σπάθας όπου τον ρόλο του θα τον παίξει αν χρειαστεί. Ένα σπρώξιμο παραπάνω για την Ξάνθη ένα πεναλτάκι, κάποια κόκκινη κάρτα στον Παναθηναϊκό και τον Πανόπουλο με τον Αλαφούζο να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον για ανακοινώσεις και τιτιβίσματα αντίστοιχα μετά από πέναλτι ή αποβολή.

Βέβαια σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσω και την ικανότητα των παικτών τις Ξάνθης γιατί στην Κρήτη με Όφη και στην Ξάνθη με Πλατανιά μόνο ικανούς δεν τους είχα ελπίζω σήμερα να έχουν και την βοήθεια του Θεού μιας και την Παναγιά την έχει καβατζώσει ο Αναστασίου του Πλατανιά

Όταν σκεφτόμουν να γράψω αυτόν τον αγώνα είχα στο μυαλό μου ένα τραγούδι ένα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα και της Άννας με τον τίτλο "Ο τελευταίος χορός" οπότε σήμερα θα μάθουμε αν θα είναι ο τελευταίος χορός για την Ξάνθη μετά από 25 χρόνια ή όχι. Γι'αυτό και η σχετική φώτο.

 

Αγώνας: Skoda Xanthi - Panathinaikos
Άθλημα: Soccer
Κατηγορία: Greece Greece Super League
Ημερομηνία: Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 19:00
Σημείο: 1
Μονάδες: 4/10
Απόδοση: 1.80
Bookmaker:
Αποτέλεσμα: 3-1
Κέρδος: +3.2 (Won)
Φόρμα Tipster (τελευταίοι 10 αγώνες)
W L W W W L W L L L
Κερδ. Ισ. Χαμ. Κέρδος Yield
2017 19 3 16 -4.85 -4.11%
All Time 547 46 392 +6.99 +0.18%

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Αναζήτηση Προγνωστικών

-

Infobeto.com: Τα πάντα για το στοίχημα!

Το infobeto.com θεωρείται το πρώτο site που δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του χώρου των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Είναι εξάλλου και το παλιότερο σάιτ για το στοίχημα , από το 2001, που παραμένει στις επάλξεις και έχει την εμπειρία την γνώση και την ηθική να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων ώστε να προστατεύει τους παίκτες του στοιχήματος αλλά και την ίδια την αγορά.

Στο infobeto αρθρογραφούν και σας συμβουλεύουν έμπειροι παίκτες για το στοίχημα και παράλληλα θα βρείτε αναλύσεις και στοιχηματικές προτάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες παίκτες που επιδεικνύουν απόλυτο σεβασμό στον αναγνώστη κάτω από αυστηρούς κανόνες. 

Forum

Διαθέτει το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Αριθμεί περισσότερα από 13.000 εγγεγραμμένα μέλη και έχουν αναρτηθεί εκατομμύρια μηνύματα! Θεωρείται σημείο συνάντησης των περισσοτέρων ανθρώπων της αγοράς και των παικτών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγής πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ.  

Κοινωνικό έργο

Tο Ιnfobeto εκτός των άλλων είναι συνυφασμένο και με την ανθρώπινη υπόσταση και το αποδεικνύει με το κοινωνικό του πρόσωπο. Στα παιδάκια από τα ορφανοτροφεία του Λύρειου Ιδρύματος, της Αγίας Άννας ή από όποιο άλλο προταθεί από τους αναγνώστες μας,  τους χαρίζουμε ένα παραπάνω χαμόγελο στα προσωπάκια τους, που για εμάς είναι ότι πολυτιμότερο στον κόσμο.  Όλη η κοινότητα του infobeto βοηθά πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και αγάπη... Όσο κι αν ψάξετε, δε θα βρείτε πιο "άχαστο" στοίχημα από αυτό!   

Στοίχημα - Υπεύθυνο παιχνίδι

Το site μας υποστηρίζει στο έπακρο όλους τους κανόνες για υπεύθυνο στοιχηματισμό και έχει συντάξει και αναρτήσει από τους πληρέστερους οδηγούς γι αυτό.

infobeto on facebook Google+ infobeto on linkedin infobeto feed contact infobeto infobeto on twitter