elenro
  • 04
  • Μαϊ 2013
  • 16:00

Italy Cesena - Juve Stabia

Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 03 Μαΐου 2013 16:05, Tipster:  


Οι 2 ομάδες σε παλιότερο ματς τους

Xωρίς να έχουμε τελειώσει με τη σημερινή μέρα, είπα να πάω λίγο στην Ιταλία και στα 4 μαρκαρισμένα Χ και να τα ψάξω καλύτερα.

Αυτά είναι τα: Cesena-Juve Stabia και Spezia-Lanciano από τη Serie B, ενώ από τη Serie A έχουμε τα Parma-Atalanta και Chievo-Caglari.

Προσπαθώντας να τα ταξινομήσω λίγο με σειρά μεγαλύτερης πιθανότητας, απέκλεισα απευθείας το 4ο, το οποίο δεν έχει κανένα λόγο να δίνεται τόσο χαμηλά, θεωρώ επίφοβο αυτό της Spezia, ενώ θεωρώ τα άλλα 2 τα καλύτερα με το Χ στο ματς της Serie B, να είναι άριστα μελετημένο...

Πριν αρχίσω το σκεπτικό το οποίο είμαι σίγουρος πως το έχουν κάνει πρώτα όλοι στις εκάστοτε ομάδες της Serie B, γράφω τη βαθμολογια ορισμένων ομάδων που θα με απασχολήσουν.

Juve Stabia (49), Spezia-Ternana (48), Bari (47), Cittadella (47), Cesena (46), Lanciano (45), Reggina (45), Ascoli (40), VIcenza (38). Έχουν υποβιβαστεί Pro Vercelli και Grosseto. H Pro Vercelli δεν έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, αλλά αυτό θα γίνει σήμερα το βράδυ...

Έτσι άλλη 1 ομάδα εκτός των τελευταίων 2 θα υποβιβαστεί απευθείας, ενώ οι 2 επόμενες θα παίξουν στα playout.

Η Vicenza δίνει ματς με την Empoli εντός, με την Modena εκτός και με την Reggina εντός.

H Αscoli έχει το πιο δύσκολο έργο με Βrescia εκτός, με Ternana εντός και με Cittadella εκτός.

Η Cittadella παίζει με Reggina εντός, με Empoli εκτός και με Αscoli εντός.

Η Reggina με Cittadella εκτός, με Grosseto εντός και Vicenza εκτός.

Η Cesena με Juve Stabia εντός, με Bari εκτός και με Pro Vercelli εντός.

Η Bari με Novara εκτός, με Cesena εντός και με Grosseto εκτός

ενώ τέλος η Juve Stabia με Cesena εκτός, με Verona εντός και με Crotone εκτός.

Πρώτο ΘΕΩΡΗΜΑ: Oι Pro Vercelli και Grosseto είναι αδύνατο να κόψουν βαθμούς από αυτούς που τους χρειάζονται.

2ο ΘΕΩΡΗΜΑ: H Empoli αν και στο πίνακα δείχνει αδιάφορη, δεν είναι αφού κηνυγά τις Verona και Livorno να μη τη περάσουν με πάνω από 10 πόντους γιατί τότε δε θα υπάρχουν playoffs ανόδου.

Έτσι η Vicenza που παίζει με την Empoli δύσκολα θα κερδίσει, όπως και η Ascoli των 8 ηττών στα τελευταία 9, δε θα μπορέσει να πάρει κάτι καλό στο ματς με την Brescia που δίνει τη μάχη για να μπει στα playoffs. Mόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνει κανείς, πως οι ομάδες άνω των 45 βαθμών είναι απίθανο να κινδυνεύσουν για απευθείας υποβιβασμό αλλά και ότι και αν γίνει μια τελική συγκομιδή στο 50 θα τις εξασφαλίσει 100%.

Οπότε αυτό που προσπαθούν να αποφύγουν είναι η τελευταία θέση των playouts, στην οποία αυτή τη στιγμή είναι η Reggina.

H Reggina λοιπόν έχει 42 και αν προσθέσει κανείς τους 3 με τη Grosseto πάει στο 45. Με την Cittadella θα τα παίξει όλα για όλα για τη νίκη-1/2σωτηρία, αλλά τίποτε δε μπορεί να είναι βέβαιο, αφού και η Cittadella θα κηνυγήσει τη νίκη ή έστω την ισοπαλία γιατί αλλιώς μπαίνει κι αυτή σε μπελάδες, αφού από την Empoli μάλλον δε θα πάρει κάτι. Τώρα η Reggina τη τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός με την Vicenza που σώζεται κάθε χρόνο στη τελευταία αγωνιστική και δύσκολα θα της κόψει το 3ποντο, αφού και πάλι μάλλον τη τελευταία αγωνιστική η Vicenza θα θέλει τη νίκη. ΕΠίσης πρέπει να πω, πως Reggina και Vicenza αλληλοβοηθιούνται σύμφωνα με τα ως τώρα αποτελέσματα.

Έτσι η Reggina κατά 95% δε πρόκειται να φύγει με 3/3 νίκες σε αυτές τις αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει πως max να πάρει 7 πόντους και να πάει στους 49.

Το χειρότερο όμως σενάριο για το bet μας είναι αυτό το 5% (μάλλον ούτε τόσο), που η Reggina κάνει το 3/3 (πάει 51), και η Cittadella παίρνει απλά το 3ποντο στο τελευταίο ματς και πάει 50. Όμως ακόμα και σε αυτό το σενάριο, υπάρχει και η Lanciano που έχει 45 και θα πρέπει για να φτάσει στο 50, εκτός από το να πάρει το ματιασμένο Χ, να κερδίσει άλλους 4 πόντους με Sassuolo εντός και Novara εκτός. Ή να κερδίσει τη Spezia αλλά και άλλη μία από τις προαναφερόμενες που είναι επίσης απίθανο αφού πλέον και η Sassuolo θέλει τη νίκη τη προτελευταία αγωνιστική, αφού τη τελευταία παίζει με την Livorno.

Ξέρω πως κούρασα με όλα αυτά και κουράστηκα και εγώ, αλλά ήθελα να δείξω πως ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ, ΟΙ 50 ΒΑΘΜΟΙ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ!!!! To πιο πιθανό βέβαια είναι να σωθείς και με 48 ή 49!!!

Και τώρα πάμε να δούμε πως θα φτάσουν οι δικιές μας ομάδες στο 50.

Η Juve Stabia είναι στο 49. Αν εξαιρέσει κανείς το ματς της Κυριακής, μετά παίζει εκτός με Verona, που είπαμε πως θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο χωρίς playoff, και μετά παίζει εκτός με την Crotone που κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει βαθμό ή βαθμούς στο τελευταίο ματς. Και καλά να θέλει βαθμό, θα τον πάρει εκεί. Αν όμως με Varese εκτός και Modena εντός δε πάρει τίποτα?? Τότε θα θέλει νίκη. Πάντως το πιο πιθανό σενάριο είναι να θέλει έναν βαθμό, τον οποίο θα τον μοιραστούν και θα πάει 51 η Juve Stabia.

Πάμε τώρα στη Cesena. Η Cesena έχει 46 και 3 με την Pro Vercelli στο τέλος, πάει 49. Αν πάρει και το Χ εδώ πάει 50 και σχόλασε.

Όμως η Bari έχει 47 και 3 με τη Grosseto πάει 50. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν με τη Cesena και άλλο ένα ωραίο Χ και πάνε παρέα 51!!!

Έτσι όμορφα και ωραία όλοι τους (Bari-Cesena και Juve Stabia) πάνε στους 51 με ένα σενάριο που θα είναι και η πραγματικότητα και αφήνουν Reggina και Lanciano να κουρεύονται...

Για να σπάσουν όλα αυτά, θα πρέπει ή οι υποβιασμένες να κόψουν βαθμούς, ή να γίνει αυτό το ούτε 5% που γράψαμε παραπάνω...

Τώρα, λοιπόν έρχεται η 1η ερώτηση? Αξίζει να πάρεις ένα τόσο ωραία στημένο Χ με 2,1 (είχε και 2,3 προχτές) που συμφέρει όλη τη παρέα? Η κρίση δικιά σας.

Εγώ πάντως θα το πάρω γιατί δείχνει να μη ξεφεύγει από πουθενά...

Και εδω έρχεται η 2η ερώτηση? Γιατί να μη κερδίσει η Cesena, να πάει στους 49 και να είναι ήσυχη αφού έτσι κι αλλιώς, θα το πάρει το πόντο η Juve Stabia? Και λέω πως αν το έχουν μιλήσει θα σκεφτούν όλα τα παραπάνω και θα δουν πως εύκολα δένει το γλυκο για όλους αφού η Cesena, δε παίζει απλά με την υποβιβασμένη αλλά την έχει και εντός έδρας... Αν όμως δε το χουν μιλήσει, τότε μπορεί να κάτσει και 2πλό και η Cesena να μείνει στα κρυα του λουτρού.

Προσωπικά θα το πάρω με ευχαρίστηση, αφού δε μιλάμε για ένα απλό Χ στο 2,1, αλλά είναι σα να παίζεις  ένα μπάζο που καίγεται απέναντι σε μια καλύτερη αδιάφορη ομάδα που ο άσσος θα δίνει 2,1

Όσες πιθανότητες έχεις να χάσεις και εκείνο έχεις να χάσεις και αυτό

Αγώνας: Cesena - Juve Stabia
Άθλημα: Soccer
Κατηγορία: Italy Serie B
Ημερομηνία: Σάββατο, 04 Μαΐου 2013 16:00
Σημείο: X
Μονάδες: 4/10
Απόδοση: 2.1
Bookmaker:
Αποτέλεσμα: 3-1
Κέρδος: -4 (Lost)
Φόρμα Tipster (τελευταίοι 10 αγώνες)
Κερδ. Ισ. Χαμ. Κέρδος Yield
2018 +0 +0%
All Time 579 65 691 +86.64 +1.94%

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Cesena
Είδος Σύνολο Εντός Εκτός
Νίκες 6 5 1
Ισοπαλίες 13 7 6
Ήττες 11 2 9
Γκολ υπέρ 35 21 14
Γκολ κατά 38 12 26
Καθαρή εστία 7 5 2
Μ.Ο. γκολ υπέρ
(ανά παιχνίδι)
1.17 1.50 0.88
Μ.Ο. γκολ κατά
(ανά παιχνίδι)
1.27 0.86 1.62
Μ.Ο. πρώτου γκολ υπέρ 45m 41m 50m
Μ.Ο. πρώτου γκολ κατά 41m 48m 37m
Χωρίς σκοράρισμα 8 2 6
Juve Stabia
Είδος Σύνολο Εντός Εκτός
Νίκες 14 9 5
Ισοπαλίες 7 3 4
Ήττες 8 2 6
Γκολ υπέρ 47 30 17
Γκολ κατά 29 11 18
Καθαρή εστία 11 7 4
Μ.Ο. γκολ υπέρ
(ανά παιχνίδι)
1.62 2.14 1.13
Μ.Ο. γκολ κατά
(ανά παιχνίδι)
1 0.79 1.20
Μ.Ο. πρώτου γκολ υπέρ 36m 35m 36m
Μ.Ο. πρώτου γκολ κατά 41m 50m 36m
Χωρίς σκοράρισμα 5 1 4

Αναζήτηση Προγνωστικών

-

Τελευταία Μηνύματα από το Forum

Infobeto.com: Τα πάντα για το στοίχημα!

Το infobeto.com θεωρείται το πρώτο site που δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του χώρου των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Είναι εξάλλου και το παλιότερο σάιτ για το στοίχημα , από το 2001, που παραμένει στις επάλξεις και έχει την εμπειρία την γνώση και την ηθική να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων ώστε να προστατεύει τους παίκτες του στοιχήματος αλλά και την ίδια την αγορά.

Στο infobeto αρθρογραφούν και σας συμβουλεύουν έμπειροι παίκτες για το στοίχημα και παράλληλα θα βρείτε αναλύσεις και στοιχηματικές προτάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες παίκτες που επιδεικνύουν απόλυτο σεβασμό στον αναγνώστη κάτω από αυστηρούς κανόνες. 

Forum

Διαθέτει το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Αριθμεί περισσότερα από 13.000 εγγεγραμμένα μέλη και έχουν αναρτηθεί εκατομμύρια μηνύματα! Θεωρείται σημείο συνάντησης των περισσοτέρων ανθρώπων της αγοράς και των παικτών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγής πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ.  

Κοινωνικό έργο

Tο Ιnfobeto εκτός των άλλων είναι συνυφασμένο και με την ανθρώπινη υπόσταση και το αποδεικνύει με το κοινωνικό του πρόσωπο. Στα παιδάκια από τα ορφανοτροφεία του Λύρειου Ιδρύματος, της Αγίας Άννας ή από όποιο άλλο προταθεί από τους αναγνώστες μας,  τους χαρίζουμε ένα παραπάνω χαμόγελο στα προσωπάκια τους, που για εμάς είναι ότι πολυτιμότερο στον κόσμο.  Όλη η κοινότητα του infobeto βοηθά πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και αγάπη... Όσο κι αν ψάξετε, δε θα βρείτε πιο "άχαστο" στοίχημα από αυτό!   

Στοίχημα - Υπεύθυνο παιχνίδι

Το site μας υποστηρίζει στο έπακρο όλους τους κανόνες για υπεύθυνο στοιχηματισμό και έχει συντάξει και αναρτήσει από τους πληρέστερους οδηγούς γι αυτό.

infobeto on facebook Google+ infobeto on linkedin infobeto feed contact infobeto infobeto on twitter