Γήπεδο: Καρταγενα
Ρεάλ Καρταγένα (Θέση11η Ν.1-Ι.2-Η.3 Τέρμ.6-7)
Και εκεί που έδειχνε να λύνει το πρόβλημα που είχε στην επίθεση με τα δύο (2) συνεχόμενα ματς, όπου σκόραρε δύο (2) τέρματα έκαστος, ήρθε η ήττα εκτος έδρας από την Ουνιόν Μαγκνταλένα με 1-0 να την επαναφέρει στην πραγματικότητα. Κλειστό ματς χωρίς πολλές φάσεις ήταν δεδομένο ότι όποιος έβαζε γκολ θα κέρδιζε. Τώρα γυρίζει στην έδρα της και θέλει να πετύχει μια νίκη με κάθε τρόπο, αν θέλει να έχει ελπίδες για μια θέση στα πλέι οφ. Ο Navvaro Bergudo F.(Ε.6συμ/4γκολ) είναι ένας παίχτης που πρέπει να προσέξουμε.
Μπόκα Τζούνιορς (Θέση14η Ν.0-Ι.1-Η.4 Τέρμ.1-9)
Όταν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις σίγουρα. Ένας απλός νόμος του ποδοσφαίρου. Η Μπόκα δεν σκοράρει πλέον ούτε με αίτηση. Στα πέντε (5) ματς που έδωσε πέτυχε μόλις ένα (1) γκολ! Μάλιστα ο βαθμός που κατάφερε να πάρει , ε τις έδρας φυσικά ήταν σε ένα κακό μάτς με 0-0. Μάλιστα είναι εντυπωσιακό ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε από τις 15.03.21 και μετά δεν έχει νικήσει ποτέ και έχει να καυχιέται για μια ισοπαλία με 1-1 που έφερε πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Η Ρεάλ Καρταγένα εντός βγάζει πάθος. Το ότι εχει πάρει μόλις τέσσερις (4) βαθμούς εντός ίσως να ευθύνεται και το πώς εξελίχθηκαν τα παιχνίδια. Η Μπόκα Τζούνιορς ειλικρινά δεν βλέπετε. Δεν μπορώ να σκεφτώ χειρότερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Άσσος.