Folosiți un browser vechi. Este posibil ca acest site sau alte site-uri să nu se afișeze corect. Trebuie să faceți upgrade sau să utilizați unul browser alternativ .
Nu spunem Mântuire. A spune că Dimitris Fragioglou i-a scris lui googlareis și a găsit-o ok este mâncat. Dar Bubble? ce este aceasta bula? precum se spune în satul meu
Programul este foarte complet astăzi .... în afară de cele două jocuri de baschet pe care echipele Ertzan le vor pierde, are și meciuri de fotbal frumoase
Programul este foarte complet astăzi .... în afară de cele două jocuri de baschet pe care echipele Ertzan le vor pierde, are și meciuri de fotbal frumoase
Adevărul este că am crezut că jucăm în interior și mă așteptam la o victorie ușoară, dar ieri am văzut că jucăm departe de casă și așa mai departe, în timp ce titanicul Zots spune „Speranțele mor ultima”
Acest site utilizează cookie-uri pentru a personaliza conținutul, personaliza experiența dvs. și pentru a vă menține conectat dacă vă înscrieți.
Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.