De fiecare dată când începe o astfel de problemă, un lucru pe care îl înțeleg este că te uiți la CINE ARE CEL MAI MARE, acesta este cel mai fix pariu. Nimic mai mult Știi că există în viață și alte răspunsuri asta este și NU STIU unde asta în cuvântul scris înseamnă foarte simplu nu scriu și nu scriu așa să scriu.
Eu, prietenul meu, o să-ți vorbesc serios fără nicio urmă de ironie sau trolling. Mă așteptam să vezi 1 săptămână și ceva, dar vezi fără efect de substanță
Întrebarea pe care o pui este cum nu este el aici. Aici ei vă vor spune așa cum spun copiii fă asta fă asta și pe măsură ce spunem noi, cuvintele sunt în aer. Dacă aduceți o scrisoare oficială de la un avocat care să fie semnată cu numele, prenumele, AT și toate informațiile personale ale acestuia, dacă mergeți în Asia și jucați acolo sau în Anglia sau Malta sau oriunde și nu veți avea absolut nicio problemă la retrageri și depuneri si daca te confrunti cu vreo problema iti platesc bataia, imi tai @rchidia nimeni nu o va semna. Deci ce faci? Cauți pe forumuri străine ce fac străinii, dar cel mai important? Din momentul în care ai un astfel de mod al magiei tale, îți asumi un risc și mergi în străinătate la sursă și îți faci jocul cât mai departe. Nu, nu-ți garantez nimic, nici dacă vei mânca limite și nici dacă vei primi banii, dar din momentul în care vorbești despre asemenea sume ai găsit o cale, da, aș face asta, m-aș muta și orice s-ar întâmpla. Aceasta este opinia mea