de-a dreptul(e)

Vedeți atașamentul 38411

Estimarea mea @ 1.25

Rețineți că ultimele 2 echipe din Eredivisie retrogradează direct în sus, iar cea de-a treia cea mai de jos merge să joace un turneu eliminatoriu cu 3-3-4-5-6-7 cap de serie din divizia inferioară (pa în prima etapă, așa că practic are nevoie de 8 victorii, semifinale și finală) iar ultimul rămas în picioare ia al 2-lea bilet. Așadar, piața pe care o oferă Stoiximan (pentru a termina pe locul 3) nu este aceeași piață, deoarece este foarte probabil ca toate echipele din ultimele 2 să fie retrogradate (cum s-a întâmplat sezonul trecut
)

Totul a mers bine în acest weekend.

Cota actuală @ 1.20

Estimarea curentă @ 1.10

IMG_20230403_141132.jpg

• Dragoste
reacţii: defecte
Deoarece mi-am acoperit pe deplin miza inițială și Mavs au înregistrat pierderi b2b față de... Charlotte, reluez Mavs pentru a rata playoff-ul (abia aștept drama Kyrie-Luca după) @ 1.76 și acum sunt mare în asta.

Estimarea mea @ 1.40 (de fapt este mai mică decât asta)

* Estimarea mea @ 1.35

Vedeți atașamentul 38394

Cota actuală @ 1.03.
Estimare curentă @ LMAO

• Aprecieri
Nu în ultimul rând:

În ciuda incredibilelor bs care s-au întâmplat în ultimul joc al lui Heidenheim, cotele au scăzut foarte mult (un alt indiciu al valorii uriașe pe care o captăm la fiecare pariu). Dacă nu ar fi fost asta, probabil că șansele ar fi scăzut la 1.25.

Aaa și iată chestia:

Cota actuală @ 1.40
Estimare curentă @ 1.66 (.......)

= Cotele actuale sunt supraprețuite după mine.

= ???

IMG_20230402_143337.jpg
IMG_20230403_142033.jpg

• Aprecieri
Nicio șansă ca Las Palmas să fie considerat favorit pentru a termina în top 2. Cotele IMO pentru Las Palmas și Granada ar trebui inversate (și cred că Las Palmas nici măcar nu va termina pe locul 3)

Vedeți atașamentul 38351

Mai rămâne un joc pentru această rundă, așa că nu există cote disponibile la ATM. Granada s-a mutat pe prima favorită la promovare, dar din păcate a pierdut ieri cu Gijon.

Asta e tot ce am pentru moment.

Mai rămâne un joc pentru această rundă, așa că nu există cote disponibile la ATM. Granada s-a mutat pe prima favorită la promovare, dar din păcate a pierdut ieri cu Gijon.

Asta e tot ce am pentru moment.

După pierderea 100% nemeritată a Granada de sâmbătă și victoria extrem de norocoasă a lui Las Palmas de ieri, șansele lui Granada au revenit la situația anterioară.

Voi rezista, dar după multă gândire aseară am decis să scot Mavs @ 1.03. Au un program relativ „ușor” rămas, așa că DACĂ (mare dacă) obțin 4/4 victorii din asta și Oklahoma renunță la câteva jocuri, iar Minnesota face o treabă groaznică în joc în turneu (Dacă în cele din urmă reușesc, din moment ce aveau prețuri @ 1.16 după înfrângerea Warriors și acum au căzut 3 la rând și... Ei bine. Ultima a fost cea mai mare pierdere din întregul sezon NBA în ceea ce privește punctele, o echipă a fost favorizată înainte de meci) și dacă planetele se aliniază și mai multe IF-uri, pot ajunge în playoff. Nu este nevoie de atâta dramă - ai deja destulă în La Liga

IMG_20230404_131405.jpg
IMG_20230404_131648.jpg

• Aprecieri
Iată oferta: Atlanta a câștigat 2 jocuri (vs Mavericks + vs Cavaliers) cu câte 2 puncte fiecare, pe care vizitatorii au fost jefuiți de arbitri. În această seară, ei vizitează Chicago într-un joc crucial pentru pariurile noastre. Chicago conduce deja cu 2-1 în sezon și cu încă 1 victorie îi va depăși în clasament. Programul viitor este puțin mai ușor pentru Chicago imo și cred că vor putea rămâne înaintea Atlanta în cazul unei victorii în seara asta. Mai mult, programul lui Toronto (tot cu 1 meci înaintea Chicago, dar ei dețin TB) este greu ca fk (B2B vs Boston pe grădină și apoi găzduiește Milwaukee) și cu puțin noroc... vor funcționa pentru tine (acesta este un referință pentru scena filmului preferat).

Estimarea mea @ 2.50 (pentru ca ATL să intre în playoff)

IMG_20230404_203740.jpg

• Dragoste
În primul rând vreau să menționez că ceea ce scriu aici sunt exact pariurile pe care le aleg, așa că ar fi bine să nu râzi de mine după următoarea (veche) alegere.

Îți amintești de alegerea pe care am avut-o pe Minnesota pentru a ajunge în playoff la 2.00 pe care am încasat-o ieri la aceleași cote?

Bun. Acum vom face exact același pariu din nou din cauza lipsei de estimare corectă a lui Stoiximan (victoria de ieri asupra New Orleans a fost foarte critică pentru a nu fi estimată așa cum trebuia să fie)

Estimarea mea @ 1.66

IMG_20230405_115358.jpg

IMG_20230405_115428.jpg

PS Voi face tot ce cred că este mai bine pentru pariurile mele, așa că ar fi bine să fii pregătit să încasați din nou (fără pierderi) după unele jocuri sau să alegeți altceva, sau, sau, sau.

• Aprecieri
În primul rând vreau să menționez că ceea ce scriu aici sunt exact pariurile pe care le aleg, așa că ar fi bine să nu râzi de mine după următoarea (veche) alegere.

Îți amintești de alegerea pe care am avut-o pe Minnesota pentru a ajunge în playoff la 2.00 pe care am încasat-o ieri la aceleași cote?

Bun. Acum vom face exact același pariu din nou din cauza lipsei de estimare corectă a lui Stoiximan (victoria de ieri asupra
New Orleans a fost foarte critic să nu fie estimat așa cum trebuia să fie)

Estimarea mea @ 1.66

Vedeți atașamentul 38442

Vedeți atașamentul 38444

PS Voi face tot ce cred că este mai bine pentru pariurile mele, așa că ar fi bine să fii pregătit să încasați din nou (fără pierderi) după unele jocuri sau să alegeți altceva, sau, sau, sau.

Adică peste Brooklyn (fostul New Jersey). Îmi pare rău.

• Aprecieri
Nu în ultimul rând:

În ciuda incredibilelor bs care s-au întâmplat în ultimul joc al lui Heidenheim, cotele au scăzut foarte mult (un alt indiciu al valorii uriașe pe care o captăm la fiecare pariu). Dacă nu ar fi fost asta, probabil că șansele ar fi scăzut la 1.25.

Aaa și iată chestia:

Cota actuală @ 1.40
Estimare curentă @ 1.66 (.......)

= Cotele actuale sunt
prea scump potrivit mie.

= ???

Vedeți atașamentul 38427 Vedeți atașamentul 38428
Tot aici mă refer la subpreț/supraestimat și nu la suprapreț. Deși este destul de evident din toate celelalte scrise. Îmi pare rău

• Aprecieri
IMG_20230405_163924.jpg

Estimarea mea este de 3.33, dar păstrați mizele scăzute, deoarece fluxul de bani merge în sens invers

• Aprecieri
după ce uriașa favorită Perugia (22-0 în Italia) a fost exclusă (așa a fost planul de la început) nu văd niciun motiv să păstrez pariul și să risc @ cote corecte, în timp ce Kozle a arătat o performanță foarte puternică în semifinale. Așa că încasează @ 2.50 cote curente.
(Am folosit 2 umpluturi combo pentru a crește șansele din cauza limitelor mici).

IMG_20230408_220123.jpg
IMG_20230408_210351.jpg

• Dragoste
Iată oferta: Atlanta a câștigat 2 jocuri (vs Mavericks + vs Cavaliers) cu câte 2 puncte fiecare, pe care vizitatorii au fost jefuiți de arbitri. În această seară, ei vizitează Chicago într-un joc crucial pentru pariurile noastre. Chicago conduce deja cu 2-1 în sezon și cu încă 1 victorie îi va depăși în clasament. Programul viitor este puțin mai ușor pentru Chicago imo și cred că vor putea rămâne înaintea Atlanta în cazul unei victorii în seara asta. Mai mult, programul lui Toronto (tot cu 1 meci înaintea Chicago, dar ei dețin TB) este greu ca fk (B2B vs Boston pe grădină și apoi găzduiește Milwaukee) și cu puțin noroc... vor funcționa pentru tine (acesta este un referință pentru scena filmului preferat).

Estimarea mea @ 2.50 (pentru ca ATL să intre în playoff)

Vedeți atașamentul 38437

Vedeți atașamentul 38408

Motivul pentru care nu l-am postat mai devreme s-a datorat EV limitat (oferit max @ 3.25). O voi face acum @ cele mai bune cote disponibile pe net (aceeași cote și la chioșcuri)

Estimarea mea @ 2.65

Voi face cover-uri pentru pariurile mele Oly pentru că am un sentiment prost că o variație negativă este pe cale. Trebuie făcută

IMG_20230409_095226.jpg
IMG_20230409_095251.jpg

• Aprecieri

Bun. Acum vom face exact același pariu din nou din cauza lipsei de estimare corectă a lui Stoiximan (victoria de ieri asupra New Orleans a fost foarte critică pentru a nu fi estimată așa cum trebuia să fie)

Estimarea mea @ 1.66

Vedeți atașamentul 38442

Vedeți atașamentul 38444

Ultimul meci din sezonul regulat va decide foarte mult. Dacă Timberwolves câștigă, îi depășesc pe Pelicans (1-1 până acum în sezon) ocupând locul 7 și vor avea nevoie de o singură victorie în 2 jocuri (și într-adevăr, dacă o pierd pe prima în fața Lakers, a doua va fi la locul lor) pentru a face play-off. Dacă vor pierde, vor trebui să facă 1/2, mai întâi cu Thunder acasă și apoi cu învinsul confruntării Lakers-Pelicans.

IMG_20230409_100933.jpg

• Aprecieri

Predictii

• 19:30
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Salernitana - Frosinone
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Osnabrück - Hamburg
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Al Nasr - Al Ahli
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Stuttgart - Darmstadt
    Novasports 4HD
    • Palermo - Cosenza
  • 21:45
    Novasports 2HD
    • Standard Liège - Westerlo
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Lecce - Genova
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Alves - Athletic Bilbao
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Birmingham - QPR
    Novasports Prime
    • Monaco - Frumos
    Start Novasports
    • Cartagena - Eibar
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Famalikao - Aruka
  • Mâine 23-09-2023
  • 02:00
    OPEN Hybrid
    • Corinthians - Botafogo
  • 10:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Intercontinentală FIBA ​​Singapore 2023
  • 12:00
    Sport24.gr
    • Show trebuie să meargă
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Intercontinentală FIBA ​​Singapore 2023
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Maccabi Tel Aviv - Steaua Roșie
  • 21:15
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Olympiacos - Zalgiris Kaunas
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Olympiacos - Zalgiris Kaunas
  • Mâine 23-09-2023
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 05:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • WNBA 2023
  • 05:30
    ANT1 +
    • Formula 1, GP Suzuka, antrenamentul 1
  • 06:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 07:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 08:40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 09:00
    ANT1 +
    • Formula 1, GP Suzuka, antrenamentul 2
  • 10:40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 11:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 12:00
    Novasports 6HD
    • WTA 250 Guangzhou Open
  • 12:55
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 250 2023
  • Mâine 23-09-2023
  • 01:30
    Novasports 6HD
    • Maria Sakkari - Caroline Garcia
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • animusbet animusbet:
    vorbești, client al lui Giannakis Goumas?
  • Ertzan Ertzan:
    Vorbești, client, am plecat devreme din Rodos? După cum spune un suflet nevinovat, aici este Rodos, aici este saltul: banana:: smk1:
  • animusbet animusbet:
    ai grijă pentru că va fi mult aman aman anul acesta și nu te ascunde
  • Ertzan Ertzan:
    Vlachodemos a dispărut și Benfica arată gol
  • PANATHA PANATHA:
    Maine Brighton - AEK si asul da 1.20?? adică dacă ar juca cu City, cât ar da?
  • Ertzan Ertzan:
    PANATHA a spus:
    Maine Brighton - AEK si asul da 1.20?? adică dacă ar juca cu City, cât ar da?
    sa vedem ce AEK va juca, am citit ca Ministerul Afacerilor Externe a mediat sa intre in Anglia (au fost trecuti pentru refugiati care incearca sa intre ilegal cu tricourile) deci poate au trecut cu rezervele, de aceea performanta : paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    „Kroto” a făcut cu... bună dimineața în Liga Campionilor din acest an, Salzburg, care pentru grupa a 4-a a fost impusă cu 2-0 de Benfica în „Da Luz” și a făcut un start impresionant.
    Lucrul special și unic este însă că a reușit, aliniându-l pe cel mai tânăr unsprezece din istoria Ligii Campionilor. Vârsta medie a formației de start a fost de 21 de ani și 183 de zile, iar cei mai tineri au fost mijlocașul israelian Oscar Gluck, în vârstă de 19 ani, atacantul ivorian Karim Konate, în vârstă de 19 ani, și stoperul austriac Samson Baido, în vârstă de 19 ani. Cel mai în vârstă a fost portarul austriac, Alexander Schlager, în vârstă de 27 de ani.
    +1
  • BetLaden BetLaden:
    În Grecia le-ar avea pe toate în echipa B sau împrumutate la echipe surori
  • PANATHA PANATHA:
    Ok, ce putem spune acum... in Grecia nu le pasa... spre deosebire de Salzburg care este un scop in sine
  • Ertzan Ertzan:
    Mi-a atras urechea ceva că Escobar nu vrea un arbitru grec în derby
  • PANATHA PANATHA:
    Practic ca sa spun totul... de ce si-ar dori vreo echipa un arbitru grec??
  • PANATHA PANATHA:
    Principalul lucru este, mai ales că meciul este luni - când există mai multe opțiuni,
    să găsești un arbitru străin serios și să lași meciul să se desfășoare normal...
  • PANATHA PANATHA:
    Fener zboară...
  • Ertzan Ertzan:
    iar Panathinaikos văd că vine ca PASOK : smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Toate marile echipe grecești zboară astăzi....
  • Ertzan Ertzan:
    dacă Grecia ar juca și echipa a primit 2 penalty-uri împotriva AEK Escobar ar marca și ar lua echipă
  • PANATHA PANATHA:
    Sau ar arunca mingi pe teren...
  • animusbet animusbet:
    Victoriile lui AEK și PAOK sunt foarte importante și merită felicitări, restul rezultatelor echipelor grecești conform așteptărilor
  • Ertzan Ertzan:
    Bine, Brighton a câștigat, hai să nu înnebunim
  • Ertzan Ertzan:
    ceva asemănător atenianului Angliei
  • PANATHA PANATHA:
    Și cu cine se juca Olimpiacos?
  • Ertzan Ertzan:
    Cu Astera Tripoli din Germania
  • PANATHA PANATHA:
    Improbabil AEK și Panathinaikos, excelent PAOK.....Olympiacos s-a sinucis....
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „Evaluare și rezultate de grup IFC#20" în Concursul IFC.
  • McLaren17 Forum Bot:
    McLaren17 a început un nou fir numit „IFC#20: Prima competiție„în Concursul IFC.
    McLaren17 Forum Bot: McLaren17 a început un nou thread numit „IFC#20: 2nd Competition” în IFC Competition.