Deși destul de bătrân, când citisem titlul nu înțelegeam despre ce este vorba și nu m-am deranjat să-l citesc până ... astăzi

.
Voi cita propria opinie personală asupra acestui subiect, care este oarecum diferită și cred că îi voi nemulțumi pe mulți (dacă nu pe toți) dintre ei, așa că vă rugăm să vă interesați doar pentru că este doar o opinie personală și nimic mai mult ...
Așadar, personal cred că oricine are tendința de a se referi la zgarieli este un joc de noroc pur și nici nu ar trebui să aibă de-a face cu pariurile. El ar putea avea de-a face cu un alt tip de joc precum loto, glumeț, kino etc. pur norocos și nu tehnic ca pariurile.
Am înțeles distresul de a avea un șorț zâmbet într-o perioadă jucăușă, dar nu înțeleg modul specific în care este gestionat. Sau, pentru a spune mai corect, înțeleg unele lucruri despre personajul acelei persoane, cum ar fi nerăbdarea. ceea ce este un defect fundamental al oricui dorește să ia în serios pariurile. De asemenea, lipsa unei viziuni obiective asupra modului de a juca și dificultatea de a se adapta.
Cineva care pierde temporar într-o perioadă relativ scurtă de timp, continuă doar modul de joc pe care îl aplica. cineva îmi va spune acum ... Cineva a urmat un anumit mod de a juca, care a funcționat cu adevărat și a fost profitabil și, brusc, a urmat același mod de a juca a venit o perioadă lungă de probleme din nicăieri? Acest lucru nu se poate întâmpla. Și statistic cineva o poate lua, concluzia este rezonabilă și corectă. Deci un astfel de caz nu există în opinia mea, deci cel care susține că minte sau ..... minte.
Să mergem acum la celălalt caz, care este cel mai comun și cum ar trebui să ne ocupăm de el.
Adică, perioadele mici de complicații care, desigur, sunt în program să se întâmple, dar sunt complet gestionabile pentru un jucător serios. Soluția este una și singură. Jucătorul continuă să pună în aplicare planul său de pariere planificat (oricare ar fi acesta), până când „reciful” de hașiș este trecut cu succes. Pentru a realiza acest „simplu”, trebuie să ai prima răbdare și a doua credință în sistemul său. Jucătorul, pe de altă parte, nu are nici unul, nici celălalt. , deci este fatal să începi să ceri mustrări în vreun fel.
Personal, consider că este greșit ca un jucător să aibă un singur sistem de joc și să-și arunce toți banii în el. natura sa este că este imposibil pentru cineva să se gândească la întruchiparea cel puțin a unor variante ale sistemului de bază al sistemului care urmează, dacă nu ceva complet diferit.Pentru mine, cineva care urmărește un singur sistem consider că are un incontestabil halo sau este caz extrem de rar de cineva care a gasit sistemul imbatabil si urmeaza-l (și corect) credincios.
Din câte îmi amintesc, chiar și atunci când am început cariera de pariuri, nu am pus niciodată bani în plus pentru a cheltui în baschet.Nu am făcut decât să reduc sumele care oricum erau programate să fie jucate la timp. trebuiau să joace până când puteam găsi ce făceam greșit și să o remediez cât mai curând posibil .. Eram sigur că greșeala era din partea mea și trebuia să găsesc o modalitate de a o remedia. pierde și nu poate găsi o cale de ieșire, f spun ei și am continuat să fac corecții minore care credeam că ar putea perturba fluxul pierderilor, jucând doar jocuri virtuale. Da. Am oprit cuțitul pentru a alimenta bani reali până am găsit cauza problemei. risipește alți bani reali de plătit.
La fel fac și în ziua de azi, când încerc diferite sisteme umbroase care îmi vin în minte.Împreună cu sistemele de bază actuale, încerc și altele noi pe care le joc cu cantități foarte mici și dacă obțin un zumzet mare, îl arunc în jocul virtual. în același timp, caut cauza problemei.Dacă, la un moment dat, nu găsesc ceea ce este vinovat, îl renunț și mă găzduiesc să lucrez la un alt sistem.
Ceva ce făceam și mă opream, era să stau pe pc live pentru a vedea rezultatele a ceea ce mă jucam. Să fiu eu însumi psihotică de dragul lor.Nu ... Lucrez vineri doar când apar toate jocurile, fac ceea ce fac și apoi PC-ul se deschide marți pentru a vedea ce am făcut. Asta se va face. Pot câștiga un pariu mare pe întârzieri sau altul l-am pierdut și la doamne Nu o știu și probabil mi s-ar fi întâmplat de mai multe ori. Nu-mi pasă. Este doar pentru că nu contează. Singurul lucru care contează este fondul și timpul pe care l-am petrecut să nu mai fac necinstire.
Nu știu dacă este vorba despre o problemă de personaj sau altceva, dar cred că este greu pentru oricine să scape de logica pariurilor.Vrește o revizuire generală dacă cineva se încadrează în acest hol pentru a se gândi la ce face și unde o va obține. nu poți ieși din acest lobby, singura mișcare corectă este să renunți și să te ocupi de ceva mai constructiv.
Sper că nu m-am supărat suficient dacă am spus de la început că am o viziune puțin diferită a capitolului Pariuri.