De ce societatea este împotriva jocurilor de noroc?

cosmicsports

Membru bine-cunoscute
30 IOL 2010
3,713
1,419
113
Procentul în rândul cetățenilor în care un pacient are chiar o relație cu pariurile sau jocurile cu numere este de aproximativ 25%.
Dar toți ceilalți sunt împotriva ei și cu siguranță un galop la care ar participa toată lumea și nu doar pariorii ar arăta asta. Vor spune „bravo Nepal, bravo Kathmandu”, lucru pe care îl interzic acolo, așa cum se știe.

De ce se întâmplă asta?
Se face pentru că există riscul de a pierde proprietatea și riscul de dependență.
Acest lucru cred ei, deși realitatea este oarecum diferită.

Voi începe cu istoria pariurilor.
În antichitate, pariorii erau egiptenii care inventaseră quinoa și puntea.
Egiptenii jucau un joc de ascundere, iar împărații romani îi urmăreau.
Atât împărații păgâni, cât și creștinii au trimis ocazional legiuni pentru a impune ordinea.
Dar asta nu a fost suficient pentru ca jocurile de noroc să dispară.
În secolul al XVIII-lea existau și cazinouri din Monaco și o pistă de curse în Anglia unde se juca.

În zilele noastre, desigur, totul există, cel puțin în Europa, dar este un joc stealth, deoarece statul permite banilor să fure.

Cei care se opun cel mai mult la pariuri sunt:

- Talibani, ayatollahul Khomeini, centura biblică
- comune din motive evidente (desi sunt destinatare de valize de la OPAP)

La noi, aceste două mari categorii au degenerat în cuvinte la modă, ale OPAP și Melissanidis.
Scopul lor nu este să „protejeze”. Este pe de o parte să pună... taxe pe pariul deja taxat de mama lui dar și să accepte valizele.

Dar ce este cu adevărat adevărat și de ce?

Pentru „pierderea proprietății” și „dependență” este adevărat că acestea există ca riscuri în fiecare activitate umană.
Când îi spunem fiecăruia, ne referim la fiecare.
Dar pariul este izolat și învinuit pentru ei.
De ce este izolat?
Pentru că pariurile cu siguranță nu sunt o activitate productivă. Nu le aparține.
Pariurile nu sunt ca cartofii.
Cumpărarea și vânzarea de cartofi poate duce la pierderea proprietății și la dependență. Dar nu prinde.
Achizitia si vanzarea de cartofi se poate face sincer, se poate face cu palarie de la comerciantii de cartofi, se poate face si cu sombrero. Dar tot nu a fost prins.
Cumpărarea și vânzarea de cartofi este o sarcină socială - oferim cartofii oamenilor.

Pariurile sunt un joc de speranță.
Oferă o cale de ieșire din speranță.
Cu un milion de drahme, ceea ce nu era nici imposibil, nici extrem de improbabil, ai cumpărat o garsonieră în câmpul Areos și ai scăpat de chirie.
Dar ce se întâmplă?
Se pare că acea carte - conspirația globală 666 - Syriza și KKE vor să ne priveze și pe noi de această speranță.
Asta se intampla.

Ultima editare:
  • Aprecieri
reacţii: betover

theo_krom_pro

New Member
2 Dec 2020
16
10
3
dar cine fluiera si cine era KKE !!! din moment ce Mitsotakis conduce !!!!! de asemenea, ai reuși să-i faci pe ceilalți să se gândească și să facă așa ceva??? doar copia de la orice prefectura europeana daca se va intampla ceea ce spui ca se va intampla asa ca daca se va intampla, ar trebui sa ne adresam... europenilor ??? sa ne facem reclamatiile !!!!! un răspuns scurt la întrebarea foarte interesantă a tendinței, răspunsul meu, este ,,, dar de ce... Ei pierd !!! simplu !!!!! cum auzi asta!!!!! Nu stiu cine este de vina! a fost vina celor care nu au invatat/au cautat/au studiat sa gaseasca o modalitate de a castiga ?, si daca vor castiga ,,, stiu ei cat vor sa castige??? A fost vina celorlalți, care nu au făcut jucăriile, să zicem mai prietenoase, orice înseamnă asta? intrebari filozofice!!!

cosmicsports

Membru bine-cunoscute
30 IOL 2010
3,713
1,419
113
dar cine fluiera si cine era KKE !!! din moment ce Mitsotakis conduce !!!!! de asemenea, ai reuși să-i faci pe ceilalți să se gândească și să facă așa ceva??? doar copia de la orice prefectura europeana daca se va intampla ceea ce spui ca se va intampla asa ca daca se va intampla, ar trebui sa ne adresam... europenilor ??? sa ne facem reclamatiile !!!!! un răspuns scurt la întrebarea foarte interesantă a tendinței, răspunsul meu, este ,,, dar de ce... Ei pierd !!! simplu !!!!! cum auzi asta!!!!! Nu stiu cine este de vina! a fost vina celor care nu au invatat/au cautat/au studiat sa gaseasca o modalitate de a castiga ?, si daca vor castiga ,,, stiu ei cat vor sa castige??? A fost vina celorlalți, care nu au făcut jucăriile, să zicem mai prietenoase, orice înseamnă asta? intrebari filozofice!!!
Da, vreau să spun că toate partidele sunt idioți OPAP.
Syriza nu este un guvern acum, dar dacă ar fi controlat asupra neregulilor OPAP, atunci aceste nereguli s-ar întâmpla cu greu. Același lucru este valabil și pentru ND când Syriza era la guvernare.
Pentru a juca astăzi în OPAP, trebuie să devii un hoț.

• Aprecieri
reacţii: theo_krom_pro

theo_krom_pro

New Member
2 Dec 2020
16
10
3
mama sa se gaseasca sistemul profitabil!!!!! (există sau nu) chiar dacă stătea întins în afara magazinului alimentar afară !!!!!!!!!!!!! fraza este la fel la care ai raspuns m-ai sunat !!! toată lumea (ar putea) să o facă ,,, ... Dar ,,, desigur că nimeni nu a făcut-o !!! nu se ocupa! nu le face nici reci, nici calde!
Tot cazul, insa, a fost si va fi ceea ce facem noi !!!

cosmicsports

Membru bine-cunoscute
30 IOL 2010
3,713
1,419
113
mama sa se gaseasca sistemul profitabil!!!!! (există sau nu) chiar dacă stătea întins în afara magazinului alimentar afară !!!!!!!!!!!!! fraza este la fel la care ai raspuns m-ai sunat !!! toată lumea (ar putea) să o facă ,,, ... Dar ,,, desigur că nimeni nu a făcut-o !!! nu se ocupa! nu le face nici reci, nici calde!
Tot cazul, insa, a fost si va fi ceea ce facem noi !!!
Eh, ce nu înțelegem?
Jucăm cu Borussia Dortmund cu un jucător în loc de 11.

theo_krom_pro

New Member
2 Dec 2020
16
10
3
in meciul de la Dortmund ce am jucat !!!!!
si cu 4 jucatori jucand, vom prinde ce am jucat? Asta conteaza!!!!!! Un lucru sigur este că astfel de jocuri, pe care casele de pariuri nu pot... Verificați, că rezultatul depinde de factori din afara birourilor lor, doar că acesta este un + pentru ce jucător! Acum, dacă există o modalitate de a profita de acest lucru într-o măsură mai mare sau mai mică, în opinia mea, aceasta este cheia! Teoretic, companiile sunt prietenii noștri și nu vrem să se închidă! de ce sa inchizi ??? putem face profit din ele? mic!!!!! întrebări retorice care sunt esența jocului care ne place !!!

• Aprecieri
reacţii: betover

cosmicsports

Membru bine-cunoscute
30 IOL 2010
3,713
1,419
113
in meciul de la Dortmund ce am jucat !!!!!
si cu 4 jucatori jucand, vom prinde ce am jucat? Asta conteaza!!!!!! Un lucru sigur este că astfel de jocuri, pe care casele de pariuri nu pot... Verificați, că rezultatul depinde de factori din afara birourilor lor, doar că acesta este un + pentru ce jucător! Acum, dacă există o modalitate de a profita de acest lucru într-o măsură mai mare sau mai mică, în opinia mea, aceasta este cheia! Teoretic, companiile sunt prietenii noștri și nu vrem să se închidă! de ce sa inchizi ??? putem face profit din ele? mic!!!!! întrebări retorice care sunt esența jocului care ne place !!!

Îi explic bunului simț că ne aseamăn cu echipa adversă care joacă împotriva lui Dortmund și nu cu pariorii care vor să joace acest meci.
Deci în carte jucăm 10 împotriva 11, în OPAP Kaznaferis ne-a scos și încă unul și jucăm cu unul.

• Aprecieri
reacţii: theo_krom_pro

Predictii

• 15: 00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Forest Green Rovers - Sheffield Wednesday
  • 16: 00
    Novasports Prime
    • Kazahstan - Danemarca
  • 18: 15
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Raith Rovers - Hamilton
  • 19: 00
    Novasports 1HD
    • Anglia - Ucraina
    Novasports 2HD
    • Slovenia - San Marino
    Novasports Prime
    • Minut în minut
    Start Novasports
    • Liechtenstein - Islanda
    ALPHA
    • Anglia - Ucraina
  • 21: 45
    Novasports 1HD
    • Malta - Italia
    Novasports 2HD
    • Luxemburg - Portugalia
    Novasports 3HD
    • Irlanda de Nord - Finlanda
    Novasports Prime
    • Minut în minut
    Știri Novasports
    • Slovacia - Bosnia și Herțegovina
  • 22: 00
    Start Novasports
    • Las Palmas - Sporting Gijon
  • 15: 15
    ERT3
    • Kifissia - Ilioupoli
    Novasports Prime
    • Grecia - Lituania
    ALPHA
    • Grecia - Lituania
    Novasports 1HD
    • Olanda - Gibraltar
    Novasports 2HD
    • Irlanda - Franta
    Novasports 3HD
    • Muntenegru - Serbia
    Novasports 4HD
    • Ungaria - Bulgaria
    Novasports 5HD
    • Suedia - Azerbaidjan
    Novasports Extra 1
    • Austria - Estonia
    Novasports Prime
    • Minut în minut
    Start Novasports
    • Polonia - Albania
    Știri Novasports
    • Moldova - Cehia
  • 05: 30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans
  • 14: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Tenerife - Gran Canaria
  • 15: 00
    Steaua Greciei Centrale
    • Meci de baschet
  • 15: 45
    ERT3
    • Peristeri - Kolossos H Hotels
  • 17: 00
    ERT Sports 1
    • Karditsa - Lavrio
  • 18: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Tofas - Fenerbahce
  • 19: 15
    ERT3
    • Olympiacos - PAOK
  • 19: 15
    ERT Sports 1
    • Karditsa - Lavrio
  • 20: 00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Charlotte Hornets - Dallas Mavericks
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Brescia - Armani Milano
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Virtus Bologna - Pesaro
  • 21: 20
    Novasports 4HD
    • NCAA March Madness
  • 22: 30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Los Angeles Lakers - Chicago Bulls
  • 00: 05
    Novasports 4HD
    • NCAA March Madness
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Atlanta Hawks - Memphis Grizzlies
  • 03: 30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • Mâine 28-03-2023
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 02: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Detroit Pistons - Milwaukee Bucks
  • 04: 30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Denver Nuggets - Philadelphia 76ers
  • 05: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves
  • 10: 50
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Cupa Red Bull MotoGP Rookies 2023
  • 11: 40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 12: 45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 14: 00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 15: 30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2023
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Miami Open
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2023
  • 23: 00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • World Padel Tour 2023
  • 00: 00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2023
  • 01: 30
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • World Padel Tour 2023
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Miami Open
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2023
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2023
  • Mâine 28-03-2023
  • 01: 30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2023
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    zorian a spus:
    Nu are meciuri și căutăm să ne relaxăm puțin ;)
    Nu pot face aceasta relaxare...daca nu se potriveste 4-5 zile intru in depresie...haha
  • animusbet animusbet:
    Marinakis și Karapapa nu fac nimic pentru a avea un tiff
    +1
  • PANATHA PANATHA:
    Ertzan a spus:
    Am citit știrea și azi am citit că stadionul AEK a primit licență temporară de funcționare pentru încă 6 luni, spune el. Ei bine, au construit un stadion arbitrar? Dar logic cu președintele Al Capone aici a construit stadionul cu banii altora în arbitrar s-ar lipi? : paidi:
    spune-o prietene.. sunt niste echipe care cu scandaluri mari s-au trezit cu un teren de nicaieri.... le-au dat datorii.....
  • Ertzan Ertzan:
    Știam ce simți pentru mine. Am o alergie la Nationale, ar trebui sa o schimbe pentru a trimite jucatori din rezerve la Nationale si echipele sa joace normal cu jucatorii principali,
  • Ertzan Ertzan:
    Thrylos a fost un mare as în seara asta la Belgrad
  • PANATHA PANATHA:
    Da...ne-ai spus mai devreme.....nu ca nu am fi stiut sigur...
  • Ertzan Ertzan:
    ca sa nu-mi bat joc de asta nu am spus-o, dar era semafor

: paidi:
  • Ertzan Ertzan:
    Frauda de baschet și non-religiosul Ataman a declarat că nu există play-off anul acesta
  • PANATHA PANATHA:
    se incheie contractul de anul acesta?
  • Ertzan Ertzan:
    Îl poftești?
  • Ertzan Ertzan:
    Spune-i șefului tău să reducă praful de marmură, să nu mai cumpere Mercedes și să te mai plângă, să nu mai mănânci la escrocheria culinară numită Salt Bae că naiba se numește fripturi de aur și să-l taci confortabil. : bask: sa vedem ca avem nevoie si noi clienti-antrenori, la 12-0 cati au onorat stria oeo : bask:
  • PANATHA PANATHA:
    esti un fan pe care il vad pe presedinte....ti descurca bine....ma uit la URIASA dpg....azi citeam niste articole - comentarii care spuneau despre Ataman ca joaca la Panatha.. ...dar nu știam elementele de bază. ..dacă contractul se încheie...
  • Ertzan Ertzan:
    Pentru că și eu am citit-o, de aceea am spus-o. Expiră anul acesta. Uită-te la minciuni, cred că aceeași listă este obosită și anul acesta, nu știu, dar să recunoaștem, echipa s-a „dezumflat”
  • CMWH Chat Bot:
    CMWH a conectat la cameră.
  • PANATHA PANATHA:
    În general, problema în baschet este că sunt puțini antrenori grozavi
  • PANATHA PANATHA:
    oricum, dintre cei 3-4 care scriu ca sunt candidati, as prefera pe Saras
  • Ertzan Ertzan:
    Da, Saras merită cu siguranță o șansă, dar ar trebui să existe și un transfer al avansului
  • PANATHA PANATHA:
    daca il urmaresti vei fi vazut ca exista certitudinea ca anul acesta va face transferuri serioase....dar unde auzi multe cirese tii un cos mic.
  • Ertzan Ertzan:
    Am mai auzit de la o altă persoană cu gânduri asemănătoare că anul viitor le vei „smulge” pe toate, dar ce spui la sfârșit „când auzi multe cireșe, ține un coș mic”
  • PANATHA PANATHA:
    Ca sa-i "sfarci" ai nevoie de o echipa noua fata de cea de anul acesta.....mai bine ii tine pe greci...daca vrei 6-7 transferuri dupa aceea bugetul joaca un rol si bineinteles ca noi o sa vada mai tarziu cati jucatori sunt liberi si va trebui sa concureze cu alte 5-6 echipe pentru a le semna....si in toiul tuturor astea....ma enerveaza ca se preface ca vom" rupe"-i cat avem martie...mai intai iti creezi mari asteptari si daca in loc de Saras, sa zicem Serelis, toata lumea se va plange
    de ce sa nu vorbesti si sa-i prinzi in somn....
  • PANATHA PANATHA:
    Așa că nu împărtășesc nicio părere despre „ruperea”..... aș vrea dar...
  • Ertzan Ertzan:
    Pentru transferuri, trebuie să vadă și cine este antrenorul. Una este să ai pe bancă un antrenor cu nume care să motiveze jucătorii care vor veni și alta e să ai un Serelis pe bancă.
  • PANATHA PANATHA:
    Da, este valabil... dar presupune ca a angajat antrenor...
  • PANATHA PANATHA:
    Ce facem Alania?
  • PANATHA PANATHA:
    Fotbal Calificări EURO 2024 Kazahstan - Danemarca 0-1 în 30 de minute....Cred că vom mai avea un gol în prima repriză...Peste 1,5 @2.25
    PANATHA PANATHA: Fotbal Calificări EURO 2024 Kazahstan - Danemarca 0-1 în minutul 30....Cred că vom mai avea unul...