Rake, returnări, companii, 0%...

Larry

Membru bine-cunoscute
1 Apr 2010
1,490
1,012
113
Bună dimineața tuturor,

(Ακολουθεί σεντόνι).

Κατ' αρχήν, να πω ότι διαφωνώ με όλες τις αψιμαχίες στο φόρουμ, χωρίς λόγο. Δεν ξέρω τι έχει γίνει τελικά με μπαν ή όχι (αναφέρομαι για το value και την πλάνη), αλλά δεν το ψάχνω και πολύ, δεν έχω και την πολυτέλεια του χρόνου, τελευταία.
Ξεκινώντας από τα γραφόμενα εκεί, ήθελα να το σκαλίσω λίγο παραπάνω το θέμα του 0% γκανιότας. Κάτι δε μου κολλούσε σε όλα αυτά και άρχισα να το ψάχνω στη θεωρία και επίσης να ξαναελέγξω τον κώδικα που είχα γράψει και διόρθωσα 1-2 συνθήκες και επίσης έκανα στρογγυλοποίηση με μεγαλύτερη ακρίβεια στις αποδόσεις. Το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό και θα παραθέσω παρακάτω τι έγινε.

Θα ξεκινήσω από μία ερώτηση, που ποτέ δεν έκανε κανένας στον εαυτό του, βλέποντας τις αποδόσεις των εταιριών :

"Γιατί οι εταιρίες κόβουν τον κόλο τους να βρουν τις ΣΩΣΤΕΣ αποδόσεις"; Ή τουλάχιστον όσο πιο σωστές γίνεται; Γιατί να προσλαμβάνουν επιτελεία, στατιστικούς, μαθηματικούς, ψυχολόγους, οικονομολόγους. Γιατί να μη δίνουν μία απόδοση 5 πάνω ή 5 κάτω και να τελειώνει η δουλειά; Και μία παρέα παικτών να μαζευτεί, θεωρώ ότι θα δώσει κοντά στις αποδόσεις νούμερα. Γιατί;

Πάμε λίγο σε ένα απλό, αλλά extreme παράδειγμα στα μαθηματικά για να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Οι αποδόσεις που ακολουθούν είναι χωρίς γκανιότα.
Ας υποθέσουμε ότι παίζουμε μονά-ζυγά σε κάποιο μπουκ. Ο μπουκ Α μας δίνει απόδοση 2,0-2,0, κύριος και καλός στα μαθηματικά. Ο μπουκ Β που είναι κύριος στη γκανιότα αλλά σκράπας στα μαθηματικά, μας δίνει 1,50-3,00. Ερώτηση: Σε ποιό μπουκ θα παίξω; Και οι 2 χωρίς γκανιότα.
Στο δεύτερο μπουκ έχω 0,5*1,50+0,5*3,00 = 2,25 / 2 = 1,125, άρα +12,5% μέσο κέρδος αν παίζω στην τύχη.
Πάμε άλλο ένα παράδειγμα : Ο μπουκ Α, ο σωστός, μας δίνει πραγματικές πιθανότητες 1,22-5,56. Δηλαδή 82%-18%.
Έρχεται ο Β πάλι και μας λέει "εγώ δίνω 1,30-4,35". Άσχετος πάλι; Ναι αλλά εις βάρος μας τώρα:
0,82*1,30+0,18*4,35 = 1,85 / 2 = περίπου 0,925. Δηλαδή μέση χασούρα -7,5%.
Τι βλέπουμε; Ότι ο μπουκ, κάθε φορά που απομακρύνεται από τις πραγματικές πιθανότητες είναι πολύ πιθανό να υποστεί ήττες ή να τα πάρει χοντρά από εμάς.
Άλλο παράδειγμα: Πραγματικές πιθανότητες 1,85-2,17, μπουκ Β δίνει 1,69-2,44. Αν κάνουμε τους υπολογισμούς, μέσο κέρδος +1,7%.
Αν κάποιος κάνει αρκετά παραδείγματα, που έκανα εγώ, θα δει ότι όσο οι πιθανότητες πλησιάζουν το 50-50, τόσο μικρότερο κέρδος ή χασούρα έχει ο μπουκ.

Συμπέρασμα 1 : Ο μπουκ θέλει ματς που να είναι κοντά στο 50-50 γιατί εκεί εξαλείφεται η πιθανότητα χασούρας του, λόγω λάθους εκτίμησης.
Συμπερασμα 2, λογω του 1, ο παίκτης θέλει ματς με μεγάλη απόσταση στις αποδόσεις γιατί εκεί μπορεί να εκμεταλλευτεί λάθη στις αποδόσεις. Με λίγα λόγια, αν ξέρω ότι ο Χ μπουκ υποτιμά ή υπερεκτιμά αποτελέσματα, διαλέγω τις αποδόσεις τύπου 1,10-10 και όχι 1,50-3,00.

Θα πει κάποιος, ωραία βρε φίλε, αλλά πώς θα ξέρω εγώ τι να κάνω; Να παίξω 10.000 στοιχήματα στην τύχη; Συμφέρει;

Αφού διόρθωσα κάποια πράγματα στον κώδικα, το ξαναέτρεξα και το αποτέλεσμα είναι υπέρ του παίκτη και θα εξηγήσω τα δεδομένα.
Υποθέτω ότι παίζω under-over , παίρνω μία τυχαία τιμή από το 6-94 για το over και το υπόλοιπο από το 100 είναι το under. Γιατί από 6-94; Για να μπορέσω να υποτιμήσω ή να υπερτιμήσω τις αποδόσεις, τυχαία κάθε φορά.
Μετά ανεβάζω ή κατεβάζω τις πραγματικές κατά 5 μονάδες, δηλαδή αν έχω over 40%, τότε το over της εταιρίας θα γίνει 45%, που σημαίνει ότι σε ποσοστά θα ήταν 2,50 και 2,22. Μετά κάνω κλήρωση, τυχαία επιλογή παίκτη και το αποτέλεσμα : +6% για τον παίκτη.
Όσο μειώνω το ποσοστό υπερεκτίμησης ή υποτίμησης, πέφτει και το κέρδος και καταλήγει στο 0, όταν οι αποδόσεις της εταιρίας ταυτίζονται με τις πραγματικές αποδόσεις.
Συμπέρασμα 3, οι εταιρίες θέλουν τη γκανιότα για να προστατευτούν από λάθη, προφανώς.

Μιλούσα χτες με έναν που κατέχει το άθλημα ως μαθηματικός και αφού του είπα το όλο πείραμα, μου είπε ότι ναι μεν μπορεί να κερδίζω, αλλά και πάλι δεν είναι η σωστή στρατηγική αυτή. Μου είπε λοιπόν, ότι η σωστή στρατηγική είναι ότι αφού κερδίζεις στις μεγάλες ψαλίδες, η στρατηγική θα πρέπει να είναι "ποντάρω τη μεγαλύτερη απόδοση" και όχι στα τυφλά.
Όντως το δοκίμασα και τα κέρδη σχεδόν διπλασιάστηκαν: +11%.
Τότε θυμήθηκα και έναν παλιό στο φόρουμ που έλεγε και ξανάλεγε "πώς υπολογίζουν στη bf και δίνουν απόδοση 500; Απόδοση 1000; Γιατί όχι 400 ή 900 αντίστοιχα;".
Μάλλον είχε δίκιο τότε γιατί στις μεγάλες αποδόσεις βρίσκονται οι μεγάλες αξίες και τα μεγάλα λάθη.

Θα ήθελα να πω ότι αυτά είναι δικά μου συμπεράσματα, σε καμία περίπτωση δεν είναι εφαρμόσιμα από τη στιγμή που δε μπορείς να βρεις χιλιάδες ματς με 0% γκανιότα. Επίσης η βασική υπόθεση που γίνεται είναι ότι ο μπουκ υποτιμά ή υπερτιμά τυχαία με πιθανότητα 50-50. Αν κάνει μονίμως το ένα από τα δύο, ή θα γίνουμε πλούσιοι ή θα μπούμε φυλακή.
Ελπίζω να γίναμε όλοι λίγο πιο σοφοί, να πήραμε τροφή για σκέψη. Επίσης δε θέλω αψιμαχίες και είμαι διαθέσιμος να δώσω ότι κώδικα έγραψα για έλεγχο, ίσως κάνω και λάθη. O @PyBet μπορεί να διαβάσει και να γράψει υποθέτω, ίσως και άλλα παιδιά.
 
Τα πραγματα ειναι πολύ απλά για έναν τρέηντερ σε εταιρία αν κάνει σωστά τη δουλειά του. Έχει ανοικτά σε μια τετράδα οθόνων καποιοι έχουν και 6, σε μία τη betradar με αυτά που έχει επωμιστεί να παρακολουθεί, μια τη σελίδα για την εταιρία που εργάζεται, μια τη betfair και μια για πάρτι του. Σκοπός του τρέηντερ είναι είτε να δώσει το average που θέλει, είτε αν είναι αστέρι σε αυτά που έχει επωμισθεί μία νορμάλ απόδοση και να είναι λίγο οχι πολύ, λίγο πιο γρήγορος από την αγορά. Δηλαδή ακόμα και αν πιστεύει πως ένα σημείο θα είναι στο 1,80 την ωρα που το σημείο είναι 2 ,10 να μην το δωσει το 1,80 εξ αρχής αλλά να δώσει 2,00.Παει η αγορά προς το 2,00; Πάει στο 1,90 αυτός.Δεν τον συμφέρει να ρίξει μονος του και απότομα τη τιμή για να μην πάρει μεγάλα στοιχήματα στα άλλα σημεία. Αλλωστε το οτι μπορει να προβλέψει μια τιμή δεν σημαίνει πως θα επαληθευθεί. Ετσι λοιπόν αυτός είτε γνωρίζει ειτε δεν γνωρίζει μια αγορά εκείνος θα είναι σωστός αφού θα παίζει στις τιμές των άλλων.Παμε στο κομμάτι παίκτης τώρα, ο τρέηντερ δύσκολα θα κοιτάξει κάποιο προφιλ παίκτη εκτός εάν παίζει πολά λεφτά όπου αν είναι κόκκινος θα τον αφήσει γιατί είναι κόκκινος ενώ αν κερδίσει πολλά λεφτά, αν είναι πράσινος, αν διαλέγει συγκεκριμένα πραγματα πχ ποδοσφαιρο ινδονησίας ενώ δεν παίζει κανένα ευρωπαικό ποδοσφαίρο, πάει για λίμιτ είναι θεμα χρόνου να μπει όπως επίσης αν παίζει βόλλει, χαντμπολ, και τέτοια κουλά.. Αν ειναι καινουργιος και μεινει για καιρο πρασινος τρωει λιμιτ αν γινει για λιγο καιρο πρασινος τον παρακολουθεις μηπως πρεπει να του βαλεις λιμιτ. Γενικό συμπέρασμα δεν θα βγάλεις λεφτά με καμία πατέντα από σοφτ μπουκ παρα μονο με κανα παρολί. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τρως λιμιτ. Λοιπον αυτά τα εγραψα για να ξεχάσουν καποιοι τη περίπτωση πως μπορώ να κερδίσω εταιρία.Δεν την κερδίζεις γιατί θα φας λίμιτ τον οπαπ δεν τον κερδίζεις σε παίζει με 15% γκανιότα, ότι μπορει να κανει καποιος μονο σε ανταλλακτηριο.
 
Εγώ παρέθεσα τη θεωρία (αν δεν κάνω λάθος κάπου).
Ναι, όταν η εταιρία έχει το μαξιλάρι της γκανιότας, οποιοδήποτε σφάλμα της εταιρίας που θα ήταν χρήσιμο, χάνεται για τον παίκτη.
 
  • Aprecieri
reacţii: qazdas
Και η θεωρία για εμένα έχει ένα σφάλμα και θα σου το πω. Εστω πως κάποιος παίζει μόνο τα αουτσάιντερ και ενώ βγαίνει θετικός σε τιμές πχ 2,80-5,00 δεν βγαίνει θετικός σε τιμές μεγαλύτερες του 5. Εκεί τι κάνουμε αν παίζουμε μόνο αουτσάιντερ; Τα νούμερα φυσικά και πρέπει να επαληθευθούν δηλαδή πρέπει κάποιες αποδόσεις άνω του 5 να κερδίσουν αλλά αν τα ματς που έχουν απόδοση μεγαλύτερη του 5 και επαληθεύονται δεν ανήκουν σε εκείνα που έχουν 0 γκανιότα συνεπώς δεν ποντάρονται τότε τι γίνεται;. Εχει πολλούς αστάθμητες παράγοντες αυτή η θεωρία που στην ουσία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Παράδειγμα ο Νικος που εργάζεται ως σενιορ τρέηντερ στην εταιρία επιλέγει τα ματς με μηδενική γκανιότα όπου το 60% κερδίζουν τα φαβορί σε απόδοση 1,6 και παραιτείται και αναλαμβάνει ο Σταύρος που έχει επιβεβαίωση στα φαβορί σε ποσοστό 66% στην απόδοση του 1,60 σε μία τέτοια περίπτωση πως αντιδράς όταν δεν γνωρίζεις σαν παίκτης πως ο Σταύρος αντικατέστησε τον Νίκο ενώ αυτοί που γνωρίζουν το ποσοστό το γνωρίζουν γιατί εργάζονται στην εταιρία και κρατούν αρχείο; Είναι τόσοι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες που στην ουσία ακόμα και η θεωρία είναι σχεδόν αδύνατο να επιβεβαιωθεί.
 
Θα ξεκινήσω από μία ερώτηση, που ποτέ δεν έκανε κανένας στον εαυτό του, βλέποντας τις αποδόσεις των εταιριών :
"Γιατί οι εταιρίες κόβουν τον κόλο τους να βρουν τις ΣΩΣΤΕΣ αποδόσεις"; Ή τουλάχιστον όσο πιο σωστές γίνεται; Γιατί να προσλαμβάνουν επιτελεία, στατιστικούς, μαθηματικούς, ψυχολόγους, οικονομολόγους. Γιατί να μη δίνουν μία απόδοση 5 πάνω ή 5 κάτω και να τελειώνει η δουλειά; Και μία παρέα παικτών να μαζευτεί, θεωρώ ότι θα δώσει κοντά στις αποδόσεις νούμερα. Γιατί;
Το δικο μου συμπερασμα ως τωρα ειναι οτι αναλογα με την εταιρια η καθεμια προστατευται απο λαθη αποδοσεων που δινει με διαφορετικο τροπο.Ασια-Pinnacle με το να αργουν να ανοιξουν αποδοσεις εχοντας το πλεονεκτημα να δουν και την ταση στις αλλες εταιριες, και οταν ανοιγουν να εχουν χαμηλα ορια.Eυρωπαικες με το να λιμιταρουν παιχτες που παιζουν τα λαθη, και αντιγραφοντας αποδοσεις απο αλλες(Bet365 στην αρχη και μετα Ασια).Συνεργατες , επιτελεια για μενα αποκλειεται να εχουν ολες οι εταιριες, πιστευω οτι εχουν λιγες, και οσες εχουν αποκλειεται να εχουν σε ολα τα πρωταθλημα.Aν εξαιρεσεις καμια 20αρια γνωστα Ευρωπαικα πρωταθληματα,η μεγαλα διεθνη ματς, σχεδον σε ολα τα υπολοιπα πρωταθληματα τα αρχικα σετ των soft book αρχικα και της bet365 στην συνεχεια, πολυ συχνα δεν περιλαμβανουν ουδετερη εδρα η κοινη εδρα η rotation η κινητρο.Αυτο και μονο εμενα μου δειχνει πολλα: Οτι οι εταιριες θεωρουν οτι αυτα ειναι κυριως δουλεια των παιχτων.Και φυσικα δεν αποκλειεται σε καποιες περιπτωσεις το λαθος να δινεται επιτηδες και ο trader να κανει και trading και ως παιχτης.
 
Εγώ παρέθεσα τη θεωρία (αν δεν κάνω λάθος κάπου).
Ναι, όταν η εταιρία έχει το μαξιλάρι της γκανιότας, οποιοδήποτε σφάλμα της εταιρίας που θα ήταν χρήσιμο, χάνεται για τον παίκτη.
Eχεις παρατηρισει μια αποδοση φαβορι απο την στιγμη που ανοιγει ,μεχρι να αρχισει ο αγωνας,στατιστικα το φαβορι εχει πτωση η ανοδο?
 
Εγώ παρέθεσα τη θεωρία (αν δεν κάνω λάθος κάπου).
Ναι, όταν η εταιρία έχει το μαξιλάρι της γκανιότας, οποιοδήποτε σφάλμα της εταιρίας που θα ήταν χρήσιμο, χάνεται για τον παίκτη.
Χωρις καμμια διαθεση λογομαχιας δεν ειναι σωστο αυτο που λες .....
Αν το πιστευεις αυτο που λες θα επρεπε να εχεις σταματησει ηδη το στοιχημα απο χτες ....

Υπαρχει ενας και μοναδικος τροπος να νικησεις τη γκανιοτα .Ας βαλει ο μπουκ οχι 5% αλλα και 10% ....
 
  • Aprecieri
reacţii: goal2
Τα πραγματα ειναι πολύ απλά για έναν τρέηντερ σε εταιρία αν κάνει σωστά τη δουλειά του. Έχει ανοικτά σε μια τετράδα οθόνων καποιοι έχουν και 6, σε μία τη betradar με αυτά που έχει επωμιστεί να παρακολουθεί, μια τη σελίδα για την εταιρία που εργάζεται, μια τη betfair και μια για πάρτι του. Σκοπός του τρέηντερ είναι είτε να δώσει το average που θέλει, είτε αν είναι αστέρι σε αυτά που έχει επωμισθεί μία νορμάλ απόδοση και να είναι λίγο οχι πολύ, λίγο πιο γρήγορος από την αγορά. Δηλαδή ακόμα και αν πιστεύει πως ένα σημείο θα είναι στο 1,80 την ωρα που το σημείο είναι 2 ,10 να μην το δωσει το 1,80 εξ αρχής αλλά να δώσει 2,00.Παει η αγορά προς το 2,00; Πάει στο 1,90 αυτός.Δεν τον συμφέρει να ρίξει μονος του και απότομα τη τιμή για να μην πάρει μεγάλα στοιχήματα στα άλλα σημεία. Αλλωστε το οτι μπορει να προβλέψει μια τιμή δεν σημαίνει πως θα επαληθευθεί. Ετσι λοιπόν αυτός είτε γνωρίζει ειτε δεν γνωρίζει μια αγορά εκείνος θα είναι σωστός αφού θα παίζει στις τιμές των άλλων.Παμε στο κομμάτι παίκτης τώρα, ο τρέηντερ δύσκολα θα κοιτάξει κάποιο προφιλ παίκτη εκτός εάν παίζει πολά λεφτά όπου αν είναι κόκκινος θα τον αφήσει γιατί είναι κόκκινος ενώ αν κερδίσει πολλά λεφτά, αν είναι πράσινος, αν διαλέγει συγκεκριμένα πραγματα πχ ποδοσφαιρο ινδονησίας ενώ δεν παίζει κανένα ευρωπαικό ποδοσφαίρο, πάει για λίμιτ είναι θεμα χρόνου να μπει όπως επίσης αν παίζει βόλλει, χαντμπολ, και τέτοια κουλά.. Αν ειναι καινουργιος και μεινει για καιρο πρασινος τρωει λιμιτ αν γινει για λιγο καιρο πρασινος τον παρακολουθεις μηπως πρεπει να του βαλεις λιμιτ. Γενικό συμπέρασμα δεν θα βγάλεις λεφτά με καμία πατέντα από σοφτ μπουκ παρα μονο με κανα παρολί. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τρως λιμιτ. Λοιπον αυτά τα εγραψα για να ξεχάσουν καποιοι τη περίπτωση πως μπορώ να κερδίσω εταιρία.Δεν την κερδίζεις γιατί θα φας λίμιτ τον οπαπ δεν τον κερδίζεις σε παίζει με 15% γκανιότα, ότι μπορει να κανει καποιος μονο σε ανταλλακτηριο.
Συμφωνώ με όσα λες,ένα τρόπο που τουλάχιστον λειτουργεί για εμένα (για την ώρα παντα) είναι τα live.
Επειδή τα δικά μου ποντάρισματα είναι 70-30 live-prematch θεωρώ πως τα οποία λάθη προκύπτουν σε διάφορες αποδόσεων (εγώ συγκρίνω 365,Piny,Sbo)και αλλούς book όταν προκύπτουν και τα ποντάρω κάποιες φορές και δυνατά νομίζω πως βοηθάει στο να μην τρως λιμιτ ή τουλάχιστον να το παρατείνεις.
Να τονίσω και παλι πως σε εμένα λειτουργεί για την ώρα.
*Πάντα σε αγορές ποδοσφαίρου.
 
Χωρις καμμια διαθεση λογομαχιας δεν ειναι σωστο αυτο που λες .....
Αν το πιστευεις αυτο που λες θα επρεπε να εχεις σταματησει ηδη το στοιχημα απο χτες ....

Υπαρχει ενας και μοναδικος τροπος να νικησεις τη γκανιοτα .Ας βαλει ο μπουκ οχι 5% αλλα και 10% ....

@fairplay Κανένας λόγος για λογομαχία, αρκεί η απόδειξη με λογική ή μαθηματικά (προτιμώ το 2ο).
Έχω σταματήσει να παίζω με το σωστό τρόπο στοίχημα, δηλαδή μονά παιχνίδια. Και αυτό γιατί δε διαθέτω κεφάλαιο, τόσο που να έχω σε εύλογο χρόνο κάποια ικανοποιητικά κέρδη.
Τώρα αν λες την πρόβλεψη ως μέσο για να νικήσεις τη γκανιότα, δε διαφωνώ. Απλά η ως τώρα εμπειρία μου δείχνει ότι ελάχιστοι την κερδίζουν...
@Balaton Ναι ίσως έχεις δίκιο. Εγώ στο πείραμα θεώρησα ότι η εταιρία μόνιμα θα υπερτιμά ή υποτιμά στο ίδιο ποσοστό τα ματς και αν αλλάξει κάτι, ίσως δεν ισχύει η συνθήκη πλέον.
Μπορώ όμως να κάνω την παραδοχή, ότι αν μαζέψω όλες τις εταιρίες και τις αποδόσεις τους, ο μέσος όρος των αποδόσεων θα είναι πολύ κοντά στο πραγματικό. Που σημαίνει ότι η εταιρία με τη μεγαλύτερη απόδοση, πρέπει να πονταριστεί.
 
@fairplay Κανένας λόγος για λογομαχία, αρκεί η απόδειξη με λογική ή μαθηματικά (προτιμώ το 2ο).
Έχω σταματήσει να παίζω με το σωστό τρόπο στοίχημα, δηλαδή μονά παιχνίδια. Και αυτό γιατί δε διαθέτω κεφάλαιο, τόσο που να έχω σε εύλογο χρόνο κάποια ικανοποιητικά κέρδη.
Τώρα αν λες την πρόβλεψη ως μέσο για να νικήσεις τη γκανιότα, δε διαφωνώ. Απλά η ως τώρα εμπειρία μου δείχνει ότι ελάχιστοι την κερδίζουν...
@Balaton Ναι ίσως έχεις δίκιο. Εγώ στο πείραμα θεώρησα ότι η εταιρία μόνιμα θα υπερτιμά ή υποτιμά στο ίδιο ποσοστό τα ματς και αν αλλάξει κάτι, ίσως δεν ισχύει η συνθήκη πλέον.
Μπορώ όμως να κάνω την παραδοχή, ότι αν μαζέψω όλες τις εταιρίες και τις αποδόσεις τους, ο μέσος όρος των αποδόσεων θα είναι πολύ κοντά στο πραγματικό. Που σημαίνει ότι η εταιρία με τη μεγαλύτερη απόδοση, πρέπει να πονταριστεί.
Buna dimineata ...:)
Με την προβλεψη δεν νικησε ποτε κανεις τη γκανιοτα μακροπροθεσμα , αρα διαφωνουμε παλι αλλα ποιος νοιαζεται?:)
Τα υπολοιπα που λες για την μη υπαρξη καβας ειναι ολα κατανοητα και ανθρωπινα , εξαλλου ο καθενας μας πονταρει τα λεφτα του οπως και οπου αγαπαει αυτος ...
Το βασικοτερο απ ολα ειναι χασεις- κερδισεις να ξερεις γιατι εχασες- κερδισες ....αν χασεις και δεν ξερεις το γιατι θα ξαναχασεις γιατι δεν ξερεις τι να αποφυγεις...αν κερδισεις και δεν ξερεις τπ γιατι δεν μπορεις να το επαναλαβεις γιατι εχασες τη συνταγη....
 
  • Aprecieri
reacţii: qazdas
Ας αναφερω ενα παραδειγμα με 0%,

2,43 -3,40 - 3,40

αν ερθει ερθει το 2,43 τι σημαινει?

αν ερθει χ=3,40 τι σημαινει?

και αν ερθει 2=3,40 τι σημαινει?

Η βασει αυτων τι υποθετει ο μπουκ οτι θα ερθει?
 
Buna dimineata ...:)
Με την προβλεψη δεν νικησε ποτε κανεις τη γκανιοτα μακροπροθεσμα , αρα διαφωνουμε παλι αλλα ποιος νοιαζεται?:)

Τουλάχιστον πες τι εννοούσες όταν έλεγες ότι η γκανιότα νικιέται...Πώς;
 
Τουλάχιστον πες τι εννοούσες όταν έλεγες ότι η γκανιότα νικιέται...Πώς;

Multumesc :)
Τη γκανιοτα την αγνοεις εντελως και μακαρι να την κανει και 10% ο μπουκ οταν καταφερνεις οντως να βρισκεις βαλιου μπετ αλλα με πλεονεκτημα 30% plus ...

Και για να μην ειναι θεωριτικη η κουβεντα και για να καταλαβαινουν οι νεοτεροι δινω χειροπιαστο παραδειγμα....χτες ο iliakis ( μπραβο του ) εδωσε ενα 1dnb @ 5,00 απο 3η Νορβηγιας το οποιο εκλεισε σχεδον στο 2,00 ...
Παιχτηκε στο 5,00 ....
Εκλεισε στο 2,00 ....
Βρες μονος σου ποσο πλεονεκτημα ειχε και αφαιρεσε τη γκανιοτα για να δεις ποσο καθαρο πλεονεκρημα ειχε ....
Για ποια γκανιοτα μιλαμε ?
Και ολα αυτα ανεξαρτητως αποτελεσματος ....η βγει η χαθει ενα συγκεκριμενο μπετ δε λεει τιποτα ....μας νοιαζει το συνολο ....
Νομιζω εγινα σαφης ...
Για την ιστορια το bet βγηκε και μαλιστα με ανατροπη αλλα ειπαμε οτι αυτο δεν παιζει ρολο .
Ενα μεγαλο μπραβο στον κυριο iliakis :)
 
Multumesc :)
Τη γκανιοτα την αγνοεις εντελως και μακαρι να την κανει και 10% ο μπουκ οταν καταφερνεις οντως να βρισκεις βαλιου μπετ αλλα με πλεονεκτημα 30% plus ...

Και για να μην ειναι θεωριτικη η κουβεντα και για να καταλαβαινουν οι νεοτεροι δινω χειροπιαστο παραδειγμα....χτες ο iliakis ( μπραβο του ) εδωσε ενα 1dnb @ 5,00 απο 3η Νορβηγιας το οποιο εκλεισε σχεδον στο 2,00 ...
Παιχτηκε στο 5,00 ....
Εκλεισε στο 2,00 ....
Βρες μονος σου ποσο πλεονεκτημα ειχε και αφαιρεσε τη γκανιοτα για να δεις ποσο καθαρο πλεονεκρημα ειχε ....
Για ποια γκανιοτα μιλαμε ?
Και ολα αυτα ανεξαρτητως αποτελεσματος ....η βγει η χαθει ενα συγκεκριμενο μπετ δε λεει τιποτα ....μας νοιαζει το συνολο ....
Νομιζω εγινα σαφης ...
Για την ιστορια το bet βγηκε και μαλιστα με ανατροπη αλλα ειπαμε οτι αυτο δεν παιζει ρολο .
Ενα μεγαλο μπραβο στον κυριο iliakis :)

Μην αρχισουν μονο οι ειδικοι οτι με 30 τετοια εχεις φαει limit κλπ κλπ ....το στοιχημα ετσι ειναι δυστυχως ....η κερδιζεις και καποια στιγμη τρως limit η χανεις και εισαι ο καλυτερος πελατης του μπουκ ...
Μονο με τη σωστη προβλεψη μπορεις να νικησεις τον μπουκ βραχυπροθεσμα η μεσοπροθεσμα ......μακροχρονια θα σε κερδισει αυτος οσο καλη προβλεψη και να εχεις ....

Μεγαλο πκεπνεκτημα .....μεγαλο μαξιλαρι οπως λεει κι ενας καλος μου φιλος ...οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα .....
 
Ας αναφερω ενα παραδειγμα με 0%,

2,43 -3,40 - 3,40

αν ερθει ερθει το 2,43 τι σημαινει?

αν ερθει χ=3,40 τι σημαινει?

και αν ερθει 2=3,40 τι σημαινει?

Η βασει αυτων τι υποθετει ο μπουκ οτι θα ερθει?
Τις πιθανοτητες αποτυπωνει. Δεν υποθετει τιποτα
 
  • Aprecieri
reacţii: joc cinstit
Ενα παραδειγμα
οοοοο%.jpg



Το σημειο 2=2,15@ το εδωσε σωστα?

Εσυ ποιο σημειο αν ηταν να πονταρεις θα πονταρες?
 
Απο την μια τιποτα σεβσστη η αποψη, αλλα με ποιο σκεπτικο την μοιρασε ετσι?
Cehia a jucat 4 meciuri împotriva unor echipe puternice, mediocre și proaste. Muntenegru, de asemenea, 4 curse în aproximativ aceleași condiții.
Cehia a câștigat 2 meciuri și a pierdut celelalte 2... adică 50% din victorii.
Muntenegru are 2 înfrângeri și 2 egaluri.
Cu 2 egaluri, celelalte 50% din cealaltă parte sunt luate.
Îmi veți spune că el joacă și că câștigarea nu reprezintă 50% din procentul de egalitate.
De la cealaltă până la 50%, victoria Cehiei se oprește.
Ce avem???? Cota 2.00 pentru Cehia, spun cifrele.
Ar trebui să se ciupească puțin scaunul? 2.10 Cred că e bine de văzut... ce coincidență;)
 
  • Aprecieri
reacţii: qazdas și stxma
Τώρα έχει την Αμερική με την Γαλλία μου αρέσει νίκη της Αμερικής και η απόδοση που δίνει ο στοίχιμαν 1,32: Nesigur:
 
Για τον Lary ,προφανως ο μπουκ εχει κοστολογισει για παραδειγμα οτι ο αγωνας
οοοοο%.jpg


θα ειναι 90% τουλαχιστον σημειο Χ=3,65, και κανει τον κινεζο με δολωμα το 2,15 να τα μαζωξει απο εκει.
Γιατι κανονικα το Χ επρεπε να το εχει το πολυ 1,30!!
Δεν απορεις γιατι σπανια το Χ δεν πεφτει κατω απο 2,60?
 

Predictii

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Bristol City - Leicester
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Wrexham - Mansfield
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Norwich - Plymouth
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Blackburn - Ipswich
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Benfica - Salvări
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Al Etifaq - Al Ahly
  • 21:30
    Start Novasports
    • Burgos - Espanyol
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Cadiz - Granada
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Lille - Lance
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Watford - Leeds
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Estrella - Sporting Lisabona
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Bursaspor - Tofas
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Fenerbahce - Alba Berlin
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Besiktas - Burg
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 E3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • London Lions - Paris
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Real Madrid - Steaua Roșie
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Virtus Bologna - Panathinaikos AKTOR
  • Mâine 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Indiana Pacers - Los Angeles Lakers
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquette
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdue
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • San Antonio Spurs - New York Knicks
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ERT3
    • Panathinaikos - Milos
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ERT3
    • Olympiacos - PAOK
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Mâine 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    Ai văzut reluare?
  • Ertzan Ertzan:
    da
  • PANATHA PANATHA:
    Fenerbahce a vrut să amâne derby-ul din 7 aprilie cu Galatasaray pentru Supercupa Turciei din mila lui...Olympiakos, însă cererea sa concretă nu a fost acceptată de federația de fotbal a țării.
  • PANATHA PANATHA:
    Federația Turcă de Fotbal (TFF) a informat ambele cluburi că
    acest lucru are de-a face cu faptul că nu există o dată alternativă din cauza programului încărcat al echipelor.
  • Ertzan Ertzan:
    Urma sa o scriu dimineata dar nu a venit de pe telefonul mobil. Nereligioșii, așa cum era normal, au spus că nu vor accepta amânarea meciului. Echipa noastră a aplicat pentru amânare și din câte am citit au spus că meciul ar trebui să se țină la finalul campionatului, dar Federația, care s-a turnat pe ea și mai are de luat decizia pe „penalty-uri”, nu a acceptat-o.
  • Ertzan Ertzan:
    Fenerbahce este echipa care a strâns cele mai multe puncte din Europa, dar ei nu o văd așa, e în regulă, dar Dumnezeu este grozav
  • PANATHA PANATHA:
    ANT1 arata F1 duminica dimineata??
  • Ertzan Ertzan:
    Cred că doar plusul îl va avea
  • PANATHA PANATHA:
    Oh, la naiba...
  • Ertzan Ertzan:
    a avut o ofertă prin PPC pentru 9 luni gratuit acum 1 lună
  • PANATHA PANATHA:
    Da, știu....
  • PANATHA PANATHA:
    iar filmările sunt prezentate de Ant1, canalul gratuit la ora 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Anglia - Brazilia 0-0 la 36......Peste 0,5 in prima repriza
  • PANATHA PANATHA:
    Performanţă
    @31.0
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul MrChow a început un nou subiect numit „Sfaturi pentru Maurice Moss" în Fotbal Predictii.
  • Ertzan Ertzan:
    Oferta PPC pentru Antenna plus continuă, cred, până pe 14 aprilie
  • Ertzan Ertzan:
    Cu câteva zile înainte de întâlnirea de la Fenerbahce, a ieșit la iveală întâlnirea pe care Hugh Dallas a avut-o cu arbitrii și discuțiile despre meciul Galatasara-Antalyaspor, unde arbitrul VAR recunoaște că a greșit în penalty-ul executat de jucătorul gălățeanului, unde de fapt a spus că jucătorul „se scufundă” în contactul mic pe care l-a avut care nu a fost pentru un penalty. Președintele nostru a vorbit și despre această fază în care a spus ce se întâmplă și Federația l-a găsit mincinos, lucruri drăguțe
  • S Forum Bot:
    Utilizatorul std157489 a început un nou subiect numit „Cercetarea studenților în comerțul cu amănuntul" în Cafenea.
  • PANATHA PANATHA:
    Doar Javelas ar putea primi un cartonaș roșu fără să joace... copilul este cu adevărat prost...
  • Ertzan Ertzan:
    pariase pe el :p
  • PANATHA PANATHA:
    Chiar ma intreb... pentru ca la fiecare meci e nervos pentru ca nu taie firul si se apuca de pescuit....
  • PANATHA PANATHA:
    Fotis o va reuși în puțin timp...
  • PANATHA PANATHA:
    Lucrurile astea nu se intampla...
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „Cupa IFC#15 Semifinală (30-31/3/2024)" în Concursul IFC.
    Ertzan Forum Bot: Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „Semifinala Cupei IFC#15 (30-31/3)”...