Este previzibilă ruperea favoritelor?

cosmicsports

Membru bine-cunoscute
30 IOL 2010
3,800
1,446
113
Adică casele de pariuri spun 1-X-2 iar noi spunem 2-X-1.
Desigur, nu se întâmplă întotdeauna, dar uneori se întâmplă așa cum voi explica.

Cazuri în care nu este posibil:
Unul a fost Borussia - Mainz ieri. În acest meci nu a existat niciun motiv să jucăm Borussia cu cota maximă de 1.18 favoriți pe care ni le oferă în germană, dar asul nu s-a rupt din nicio logică.
Un altul a fost AEK - Ionikos 0-1 în 2005. AEK mergea la campionat, Ionikos căzuse matematic și Vangelakis Vlachos a ieșit la radio și a spus „lasă-ne, am căzut, AEK va avea o plimbare sănătoasă”. Bineînțeles, Vangelakis era o vulpe ticăloasă și ar fi luat ceva din verdeață să mănânce fiere de călcat, dar nici aici nu există nicio logică în a sparge asul.

Dar există și situații în care se întâmplă.
Voi spune pe cele principale și apoi pe cele minore.

1) Alchetificare - În fiecare an cineva va suferi de asta. Dar să presupunem că suntem în anul Alketa, 1987-88. Suntem în apogeul Alchetizării legendei în luna noiembrie, înainte de apariția lui Taby-Agire-Funes. Pe de o parte, casele de pariuri ne-ar oferi Olympiacos ca favoriți de fiecare dată, iar pe de altă parte, ar pierde tot timpul. Ce altceva crezi că s-ar întâmpla?

2) Indiferența
- De exemplu. Olimpiacos - Corfu. Aceasta este, desigur, o sabie cu două tăișuri. În orice caz, favoritul nu este un pariu, dar se joacă și nu pentru a arăta indiferență.
Dacă știm că favorita coboară cu a doua treime, atunci da o spargem (dar în acest caz probabil că și casele de pariuri vor reacționa).

3) Psihologie proastă după rezultate nefavorabile - La fel ca alchetarea este practic aceasta, dar de obicei de durată mai scurtă.

4) Avavau - Acesta cu siguranță. Greu, însă, pentru că ultimul care a prezis avavaul a fost mâncat cu cartofi prăjiți de Paște.

Secundare sunt:

a) Absențe.
b) Starea pistei, zăpadă.
Dar acesta este ceva care tinde să dispară în etapele moderne.
c) În spatele ușilor închise-neutru. Și acestea contează puțin în fotbalul modern.

Asta e pe scurt.
Am subliniat că ruperea favorurilor este singura cale pentru a câștiga dacă se face corect.
Dar există și o problemă.
Cum se pot exprima acestea cu un parametru matematic?
O performanță 1.35-4.50-7.50 se face in varianta logica 7.50-4.50-1.35 ; Ceva la mijloc; Ce ;

Dacă cineva urmează această tactică, iese altceva:
Trebuie să joace echipe – competiții pentru care are suficiente informații.
China - Japonia - Australia pe care îl jucați nu trebuie să fie jucat din nou.

Ultima editare:
ai deschis subiecte cosmice.
Sunt de acord că se întâmplă
cum?statistici înainte de joc+statistici în joc Cred că aceasta este combinația potrivită
ceea ce ați menționat mai sus este totul înainte de joc, dacă puneți statisticile în joc în ecuație, atunci aveți o imagine mult mai clară a jocului și puteți face o predicție mai bună.
uita-te asa: pregame = trecut, live = prezent, daca acestea doua coincid, atunci sansele unei predictii corecte cresc.
acum exemplul cu returnările este extrem.nu vei găsi niciodată astfel de returnări greșite.
dar dacă presupunem că favoritul x este 1.35, care are oricare dintre elementele pe care le-ai menționat mai sus (seria proastă de rezultate, de exemplu) și nu joacă atât de bine în timp ce suntem la 65 de ani împotriva unui adversar care s-a descurcat bine în ultima vreme și de asemenea, joacă bine în acest joc special, nu merită să pariezi pe gazdele peste 0.5 sau x-2 sau sub 1.5 etc.
pur și simplu pentru a face acest lucru trebuie să ai criterii de selecție specifice și testate, care au un procent mare de verificare, pe care le atingi prin încercare și eroare.
Japonezul este o ligă grozavă, vă informez :)

Ultima editare:
  • Aprecieri
reacţii: nmpropo
ai deschis subiecte cosmice.
Sunt de acord că se întâmplă
cum?statistici înainte de joc+statistici în joc Cred că aceasta este combinația potrivită
ceea ce ați menționat mai sus este totul înainte de joc, dacă puneți statisticile în joc în ecuație, atunci aveți o imagine mult mai clară a jocului și puteți face o predicție mai bună.
uita-te asa: pregame = trecut, live = prezent, daca acestea doua coincid, atunci sansele unei predictii corecte cresc.
acum exemplul cu returnările este extrem.nu vei găsi niciodată astfel de returnări greșite.
dar dacă presupunem că favoritul x este 1.35, care are oricare dintre elementele pe care le-ai menționat mai sus (seria proastă de rezultate, de exemplu) și nu joacă atât de bine în timp ce suntem la 65 de ani împotriva unui adversar care s-a descurcat bine în ultima vreme și de asemenea, joacă bine în acest joc special, nu merită să pariezi pe gazdele peste 0.5 sau x-2 sau sub 1.5 etc.
pur și simplu pentru a face acest lucru trebuie să ai criterii de selecție specifice și testate, care au un procent mare de verificare, pe care le atingi prin încercare și eroare.
Japonezul este o ligă grozavă, vă informez :)

- În joc se schimbă practic în funcție de fluctuația scorului.
- Nu am spus că japoneză nu este bună, dar nu sunt online cu Hirohito.

- În joc se schimbă practic în funcție de fluctuația scorului.
- Nu am spus că japoneză nu este bună, dar nu sunt online cu Hirohito.
exact asta am spus mai sus.daca pregame+inplay sunt de acord.
dacă șansele ca favoritul x să nu treacă din cauza statisticilor dinainte de joc este de 30%, de exemplu, dacă îl combini cu statisticile în joc și sunt de acord, atunci rata de verificare poate ajunge la 50%.px.
care sunt criteriile de selectie pentru pregame si inplay, fiecare isi stabileste pe el, le testeaza si daca sunt verificate bine, daca nu, incerci sa le imbunatatesti sau sa le schimbi in final.

exact asta am spus mai sus.daca pregame+inplay sunt de acord.
dacă șansele ca favoritul x să nu treacă din cauza statisticilor dinainte de joc este de 30%, de exemplu, dacă îl combini cu statisticile în joc și sunt de acord, atunci rata de verificare poate ajunge la 50%.px.
care sunt criteriile de selectie pentru pregame si inplay, fiecare isi stabileste pe el, le testeaza si daca sunt verificate bine, daca nu, incerci sa le imbunatatesti sau sa le schimbi in final.

Dar cum ;
Uneori, când văd și jucătorii ajung ușor în zonă, exagerez - dacă se plătește.
De asemenea, formatul Olympiacos - Panseraikos pentru goluri în ultimele minute.
Ce exemple ai pentru inplay?

Dar cum ;
Uneori, când văd și jucătorii ajung ușor în zonă, exagerez - dacă se plătește.
De asemenea, formatul Olympiacos - Panseraikos pentru goluri în ultimele minute.
Ce exemple ai pentru inplay?
la ce ma uit
lovituri la țintă
posesie
mai ales posesia mingii trebuie să fie cea mai subestimată statistică, trecută cu vederea de aproape toată lumea.
de asemenea
minute de joc
și bineînțeles scorul.
asta cu siguranță cu o combinație de prestat, așa cum ai spus foarte corect mai sus.
Vă dau un exemplu de ieri.
ASO Chlef v NC Magra 1.50-3.60-6.50 cote înainte de meci. Clef este invincibil, Mangra este rău cu 3 înfrângeri/1 egalitate
in ultimele 4.

0-1 repriza.
foarte mult în posesia favoritei, fără a fi combinat cu un șut pe poartă în repriza secundă și finala rămâne 0-1.
opțiuni de pariere în a doua jumătate prea multe.
cu două grupuri diametral opuse.
vezi subiectul domnului George cu propriile criterii de selectie, repet ca domnul George a gasit o mina de aur.

la ce ma uit
lovituri la țintă
posesie
mai ales posesia mingii trebuie să fie cea mai subestimată statistică, trecută cu vederea de aproape toată lumea.
de asemenea
minute de joc
și bineînțeles scorul.
asta cu siguranță cu o combinație de prestat, așa cum ai spus foarte corect mai sus.
Vă dau un exemplu de ieri.
ASO Chlef v NC Magra 1.50-3.60-6.50 cote înainte de meci. Clef este invincibil, Mangra este rău cu 3 înfrângeri/1 egalitate
in ultimele 4.

0-1 repriza.
foarte mult în posesia favoritei, fără a fi combinat cu un șut pe poartă în repriza secundă și finala rămâne 0-1.
opțiuni de pariere în a doua jumătate prea multe.
cu două grupuri diametral opuse.
vezi subiectul domnului George cu propriile criterii de selectie, repet ca domnul George a gasit o mina de aur.

La 6.50 cât era la pauză?
X-2?

Predictii

• 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Al Tai - Al Nasr
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Hamburg - Fortuna Dusseldorf
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Al Hilal - Al Shabaab
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Hoffenheim - Dortmund
  • 21:45
    Novasports 2HD
    • Strasbourg - Lance
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Leganes - Ferol
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Sheffield Wednesday - Sunderland
    Novasports Prime
    • Barcelona - Sevilla
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Benfica - Porto
  • 17:00
    ERT3
    • Peristeri - Olympiakos
  • 20:30
    ERT3
    • PAOK - Panathinaikos
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Manresa - Real Madrid
  • Mâine 30-09-2023
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Dallas Wings - Las Vegas Aces
  • 07:10
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 07:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 08:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 08:55
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 09:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 11:00
    Novasports 6HD
    • Maria Sakkari - Caroline Garcia
  • 11:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 14:35
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • 16:25
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • Mâine 30-09-2023
  • 02:35
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 03:20
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 04:05
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 04:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    a dat în cuie....AEK 2-1....
  • Ertzan Ertzan:
    cu o penalizare
  • Ertzan Ertzan:
    jucătorul Atromitos a fost semnat
  • PANATHA PANATHA:
    Ce fază când suporterii de pe bănci fac glume și mănâncă cărți....parcă nu vor juca în meciul următor....
  • PANATHA PANATHA:
    In Live am facut ceva....dar in pre-game 0/4.....
  • Ertzan Ertzan:
    În altă ordine de idei, echipa feminină a echipei mele a învins Lyon în Supercupă cu 109-52 : smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Ceilalti s-au jucat mai putin cu mine??
  • PANATHA PANATHA:
    Azi mi-am luat ziua libera si nu am scris nimic
    ....din meciurile de seara vad Hoffenheim - Dortmund o remiza frumoasa cu scorul de 1-1, in Benfica - gol Porto - gol si cartonas rosu usor, in Strasbourg francez - Lens as merge la 1X & GG ( 1-1 goluri / 2-1) și la Barcelona - Sevilla foarte frumos „Leva să înscrie și Ramos să primească cartonaș galben” de Stoiximan în Super Enhanced Odds cu un randament de 4.65 în timp ce la un moment dat cred că Sevilla nu va pierde.....excelent X2 & Over 3,5 cu un randament de 8.75
  • Ertzan Ertzan:
    Admitere KED: Au fost introduse linii greșite în golul anulat al lui Atromitos - Papapetrou este pe „gheață”

Lucruri frumoase
  • PANATHA PANATHA:
    Da, dar apoi au spus că ar fi trebuit să intre cum trebuie, poate a fost în ofsaid... păi, ghici ce... ceva de genul puțin gravidă
  • PANATHA PANATHA:
    Pe celălalt l-ai văzut....Improbabil și totuși grecesc! In urma unui studiu TAIPED, la adapostul Calatrava a fost constatata o problema statica, in urma careia OAKA a fost incuiat.
  • Ertzan Ertzan:
    Săptămâna trecută, AOX-Kimmeria a fost fără suporteri pentru că spune că stadionul nu a avut autorizație de securitate la incendiu reînnoită, adică în toți anii anteriori pe care a avut-o, dar acum nu a avut ce este Grecia nemuritoare.
  • Ertzan Ertzan:
    Este logic că OAKA și acoperișul nu sunt întreținute, de ce ar trebui să-l întrețină când la fiecare 2500 de ani se țin jocurile olimpice
  • PANATHA PANATHA:
    Da, dar ieri s-au adunat acolo vreo 60000 de oameni... adică mai întâi au fost meciuri și apoi au fost controalele?
  • Ertzan Ertzan:
    se întâmplă mereu așa pe toate fronturile, chiar și cu inundații, mai întâi totul se scufundă și toată lumea se îneacă, apoi vedem problema
  • Ertzan Ertzan:
    Nu înțelegi că trăim din noroc? Când norocul ne părăsește, atunci murim
  • PANATHA PANATHA:
    Și printre toate acestea, Panatha va căuta și un stadion pentru Europa...
  • Ertzan Ertzan:
    De ce nu poate fi pe Avenue? Dacă îmi amintesc bine, trebuie să declarați și un stadion alternativ
  • PANATHA PANATHA:
    Da, a declarat-o....dar altul acolo cu 13.000 de bilete si altul la OAKA cu 60.000.....
  • animusbet animusbet:
    Ok, dacă nu putem juca în OAKA și nici Leoforos nu este potrivit, atunci hai să ne jucăm în casa noastră de vară: bask:
  • Ertzan Ertzan:
    care casă de ţară 54-19 te am pe tine
  • Ertzan Ertzan:
    Schalke este o cafenea grozavă
  • animusbet animusbet:
    Nu am pomenit de stadionul Ercan, dar vă înțeleg anxietatea: twis:
  • PANATHA PANATHA:
    Salke am avut-o pe cineva
    în ciuda planurilor pe termen lung de promovare... cine își poate imagina cum se va lupta să salveze...
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „IFC#20: Prima competiție" în Concursul IFC.
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20: 3η Aγωνιστική" στο Διαγωνισμός...