Întrebare despre scăderea profitului

nkle

New Member
26 Nov 2015
27
4
3
Bună dimineața.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιείτε την πτώση αποδόσεων για εξαγωγή προγνωστικών και σε ποιο βαθμό.
Π.χ. Αν ένα σημείο 1-2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα πέφτει 15-20% είναι σωστό να ποντάρεις;
Υπαρχουν παιχνίδια που ένα σημείο σε βάθος 12-24 ωρών μπορεί να πέσει και πάνω απο 30%(betexplorer).
Μπορεί να μας φανεί χρήσιμο ένα τέτοιο site για εξαγωγή προγνωστικών άραγε;
 
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

γνωμη μου......δεν αξιζει τον κοπο!!!!!!
 
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

γνωμη μου......δεν αξιζει τον κοπο!!!!!!
Πάντως πολλοί στηρίζονται σ'αυτο και για να κάνουν μια πρώτη διαλογή για τα παιχνίδια που θα επιλέξουν.
 
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

εγω πιστευω οτι παιζει ρολο η πτωση αλλα να μην εισαι απολυτος, θα δεις περιπτωσεις που δεν θα επαληθευεται αυτο.
 
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

Δεν χρησιμοποιώ την πτώση αποδόσεων για την εξαγωγή προγνωστικών αλλά σαν εργαλείο για να ελέγξω ποια είδηση, πληροφορία ή γνώμη για το παιχνίδι μου μπορεί να μου έχει διαφύγει ,όταν βλέπω κάποια πτώση που αρχικά μοιάζει αδικαιολόγητη.
 
  • Aprecieri
reacţii: crea_bet
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

Επίσης είναι χρήσιμες οτάν έχω κάποια αμφιβολία για παράδειγμα αν ένας παίκτης ουσιώδης για μια ομάδα θα ξεκινήσει ή όχι.
Αν η απόδοση πέσει ξαφνικά και απότομα,μάλλον ο παίκτης θα είναι στην αρχική 11αδα.
Αν γίνει το αντίθετο μάλλον όχι.
 
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

Bună dimineața.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιείτε την πτώση αποδόσεων για εξαγωγή προγνωστικών και σε ποιο βαθμό.
Π.χ. Αν ένα σημείο 1-2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα πέφτει 15-20% είναι σωστό να ποντάρεις;
Υπαρχουν παιχνίδια που ένα σημείο σε βάθος 12-24 ωρών μπορεί να πέσει και πάνω απο 30%(betexplorer).
Μπορεί να μας φανεί χρήσιμο ένα τέτοιο site για εξαγωγή προγνωστικών άραγε;

Σίγουρα σε μη εμπορικά πρωταθλήματα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Αν μη τι άλλο, δείχνει μια κατεύθυνση, που αν έρχεται σε κόντρα με το δικό σου προγνωστικό τότε πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις για το αν πρέπει να ποντάρεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το να ακολουθεί κάποιος τυφλά πτώσεις αποδόσεων τον οδηγεί μαθηματικά στο κελί 33 :) . Για να το πω κι αλλιώς, αν κάποιος το χρησιμοποιεί σαν συμπληρωματικό εργαλείο, τότε ναι μπορεί να αποδεχθεί εξαιρετικό. Αν κάποιος πάει και ποντάρει τυφλά σε κάθε πτώση,απότομη ή μη, δεν έχει καμία τύχη.
 
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

Συνηθως αλλο πραγμα ειναι μια πτωση πχ απο 2.00 στο 1.80,και αλλο στο 1.30.Η πρωτη μπορει να διαβαστει οτι η αγορα βρηκε αξια στο 2.00 αλλα δεν βρισκει στο 1.80,ενω στην περιπτωση που η πτωση φτανει στο 1.30,σημαινει οτι η αγορα βρηκε αξια και στο 1.80-1.60-1.50-1.40 κλπ.Επισης,καποιες φορες βλεπεις μπουκ να εχουν ανοιξει πολυ ψηλα καποιες τιμες και μετα το ανοιγμα απο μπουκ που ηγουνται στην αγορα,να διορθωνουν αρον αρον για να μην βρεθουν εκτος αγορας και δημιουργηθουν καταστασεις αρμπ.Για καποιον που δεν θελει να κανει αρμπ,το καλυτερο ειναι να αγοραζει παντα τις τιμες που θα πεσουν στο μελλον,αλλα αυτο ειναι κατι παρα πολυ δυσκολο να προβλεφθει.Η πτωση πριν ξεκινησει ενα παιχνιδι,ειναι βεβαια χρησιμη πληροφορια για καποιον που παιζει στο live,αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει μεθοδος προβλεψης.Αν περναγαν συνεχεια τα σημεια που πεφτουν,οι μπουκ μαλλον θα ειχαν κλεισει.
 
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

Προσωπικά η πτώση των αποδόσεων σαν ένδειξη παιξίματος είναι ξεπερασμένη.. Αν μιλάγαμε για 07 -08 οκ, αλλά πλέον σε πάει στο κελί 33. Σαν γενικότερη ένδειξη οκ αλλά μέχρι εκεί. Γενικά , παιχνίδι που έχει "χτυπηθεί" γερά συνήθως "σπάει" για τον οποιοδήποτε λόγο.. Τις τελευταίες μέρες έχει συμβεί. Προσωπικά , τις τελευταίες μέρες έχω παίξει 5 παιχνίδια που κυριολεκτικά διαλύθηκαν και πέρασαν τα 2. Το πιο ορθό (προσωπική άποψη) να κάνεις είναι να καλύπτεις/πουλάς/κασάρεις αν δεν το πιστεύεις 100%.
 
  • Aprecieri
reacţii: joc cinstit
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

Επανέρχομαι στο θέμα της πτώσης των αποδόσεων μετά από αρκετό καιρό. Από τις τοποθετήσεις των φίλων φαίνεται ότι δεν είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για εξαγωγή προγνωστικών.
Θέλω να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία εδώ και περίπου ένα μήνα.
Βλέπω τις συμπεριφορές των αποδόσεων από δυο ιστοσελίδες που με βοηθά το στήσιμό τους. Δεν ξέρω αν είναι οι πιο καλές στο είδος τους. btfodds και bookodds.
Όταν δω μια ικανοποιητική μεταβολή (κυρίως πτώση) συμπεριλαμβάνω τον αγώνα στις επιλογές μου. Δεν ασχολούμαι με αποδόσεις κάτω από 1,5.
Μονά με σταθερό κέρδος, δυάδες και τριάδες. Όλα με το πιο μικρό ποντάρισμα γιατί είναι δοκιμαστικό.
Η επαλήθευση φτάνει γύρω στο 55% με αποδόσεις 1,7-4,00 περίπου. Ξέρω ότι είναι μικρό το δείγμα αλλά ενθαρρυντικό νομίζω.
 
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά παλιότερα επειδή είχα κάτσει και ασχοληθεί εικονικά με τις πτώσεις αποδόσεων για 2 χρόνια (είχα άπλετο χρόνο τότε), δεν θα έχεις αποτέλεσμα μακροχρόνια παίζοντας κάθε πτώση απόδοσης. Πολλοί επιχείρησαν να παίξουν έτσι, κανείς δεν είχε αποτέλεσμα τελικά. Το συμπέρασμα που είχα βγάλει τότε ήταν ότι ναι μεν οι πτώσεις αποδόσεων έχουν σχετικά καλή επαλήθευση, αλλά όχι στην απόδοση που είχε πέσει. Αν υπήρχε η δυνατότητα να βρεις και να παίξεις στο 1,85+ ένα σημείο που από το 2,00 έπεσε στο 1,60,τότε ναι πιθανόν και να έχεις κέρδος μακροχρόνια. Αυτό ήταν το δικό μου συμπέρασμα. Συμβουλή και αν θες την ακολουθείς. Σημείωνε τα παιχνίδια που έχουν πτώσεις αποδόσεων, και αν στο live το βρεις στην απόδοση που είχε πριν ξεκινήσει η πτώση (δηλαδή κοντά στο 2,00 βάση του προηγούμενου παραδείγματος), χτύπα το. Δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα, δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται γιατί δεν υπάρχει χρόνος (θα χρειαστείς 12ώρα μπροστά από υπολογιστή), αλλά σίγουρα έχεις πιο πολλές πιθανότητες από το δοκιμασμένο (και όχι πετυχημένο) από χιλιάδες παίκτες ''ποντάρω βάση των κινήσεων του διαδικτύου''.Το να παίξεις την πεσμένη απόδοση είναι αυτό ακριβώς που θέλουν οι στοιχηματικές εταιρείες! Και μην ξεχνάς ποτέ, τις περισσότερες φορές η απόδοση πέφτει επειδή εσύ, εγώ, ο γείτονας, ο παππούς παρά δίπλα, έχουν ποντάρει.Με άλλα λόγια, εμείς οι παίκτες ρίχνουμε τις αποδόσεις,σαν κύμα... Το ότι παίρνει λεφτά ένα σημείο δεν λέει τίποτα τις περισσότερες φορές.
 
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

Καλημερα. Ωραίο θέμα.
Θα ήθελα να το δούμε από 2 οπτικές γωνίες: από την άποψη της αξίας και από την άποψη του ποιός ή τι ρίχνει τις αποδόσεις.

1) ας πούμε ότι βλέπεις έναν άσο του 50% και σου τον δίνουν στο 2.40. Την επόμενη ημέρα ο άσος πάει στο 2.10. λες "ωραία", ταιριάζει με το σενάριο μου, ας πονταρω τώρα που η "πτώση" δείχνει πως είχα δίκιο. Τί καταφεραμε; Εναν άσο του 50% που θα τον "αγοραζαμε" στο 2.40, τωρα θα τον πονταρουμε στο 2.10 δηλαδη με (σαφώς) μικρότερη αξία.

2) Είμαστε στην La Liga, παίζει η Ρεαλ Μαδρίτης με την Λας Πάλμας και ανοίγει ο άσος στο 1.20 και μετά από λίγο "πιέζεται" (προσοχή βεβαια μη... ζοριστεί!) και πάει στο 1.10. Ποιός πιστεύουμε ότι εριξε τις αποδοσεις και τί αξία έχει αυτή η πτώση; Πιστεύουμε ότι την πτώση αυτήν την προκάλεσε το "εξυπνο χρήμα";
Αντιστοιχα, είμαστε στο Πρωτάθλημα ...Ουζμπεκιστάν (που έτσι κι αλλιώς κανείς σχεδόν δεν ασχολείται) και παίζει η πρωτοπόρος στην έδρα της προτελευταίας που ζήτημα να έχει κάνει 2 νίκες σε όλο το Πρωταθλημα. Η Εταιρία έχει συμπεριλάβει στο κουπόνι και το Πρωταθλημα Ουζμπεκιστάν "από υποχρέωση" (ελα μωρε τώρα, ποιός ασχολείται;) και ένας βαριστημένος trader βάζει ένα 6.00 στην γηπεδούχο για να 'χει να πορεύεται. Ελα όμως που η πρωτοπόρος είναι ψιλοάνετη, έλα που έχει και 3-4 βασικούς ξαφνικά με ιογενή γαστρεντερίτιδα που τους έχουν πλακώσει στους ορούς στο Γενικό Νοσοκομείο της Τασκένδης, έλα που ο προπονητής της "μικρούλας" έκανε καριέρα στην μεγάλη ομάδα και υπάρχουν "δεσμοί" και αναμνησεις και έλα που τα τελευταία τα μαθαίνουν 2-3 Ουζμπέκοι και οι οικογένειες τους και ένας συγκεκριμένος εδώ στο infobeto (ονοματα δεν λέμε) και ξυπνάει την επομένη ο trader και βλέπει ενα σκασμό από πονταρίσματα στον άσο και η απόδοση "διαλύεται". Εδώ τώρα είναι το ίδιο; Οχι.

Τον περασμένο Μάρτιο επαιξε η Ντορτμουντ με την Τότεναμ για το Europa League. Με ξένισαν οι αποδοσεις του διπλού της εξαιρετικής Τότεναμ, που ήταν κάπου 6.00. 1-2 ωρες πριν το ματς αυτό το 6.00 έγινε 8.00 και φυσικά ο άσος της Ντορτμουντ επεσε περαιτερω. Εγώ έκανα τη βλακεία να πονταρω το διπλό πιστευοντας ότι το 8.00 ήταν σούπερ value. Αν έκανα τον κόπο να διαβάσω ότι ο Ποκετίνο(ς) είχε μια σκασίλα για το ματς και κατεβασε πολλά "δευτερα", δεν θα έπαιζα. Καλως τα τα παιδιά: 3-0 η Ντορτμουντ! Αρα όταν βλεπουμε κάτι παραξενο, πάντα ρωταμε "γιατί" η απάντηση όμως δεν είναι παντα εύκολη.

Για να μην κουραζω, πιστευω ότι όπως εξατομικεύουμε κάθε ματς για να δούμε τι θα παιξουμε έτσι και κάθε πτώση αποδοσεων εξατομικεύεται. Αλλα πάντως, νομίζω ότι είναι λάθος να περιμένουμε την πτώση των αποδοσεων για να μας δώσει την αφορμή να παίξουμε, διότι έτσι χανουμε value. Μπορούμε όμως αφού παίξουμε να δούμε που θα πάει η απόδοση, αλλά για να ερμηνεύσουμε τις μεταβολές, πρεπει να ψάξουμε το γιατί.
 
Απάντηση: Ερώτηση για πτώση αποδόσεων

Ο μόνος τρόπος που μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί την πτώση αποδόσεων,είναι να πάρει το ρίσκο και να ποντάρει ελπίζοντας πως η απόδοση θα πέσει κι άλλο.
Σε κάθε άλλη περίπτωση μακροπρόθεσμα θα είναι χαμένος.
 
  • Aprecieri
reacţii: nklaps

Predictii

  • 17:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • PAS Lamia - PAOK
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Aris - Olympiacos
  • 20:00
    Novasports 2HD
    • Monaco - Lille
  • 20:00
    Novasports 3HD
    • Lorient - Paris Saint Germain
  • 20:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • AEK - Panathinaikos
  • 21:30
    Novasports Extra 2
    • Club Brugge - Genk
  • 21:30
    Știri Novasports
    • Anderlecht - Cercul Brugge
  • 21:45
    Novasports Extra 1
    • Lupii - Bournemouth
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Ajax - Excelsior
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Atalanta - Fiorentina
  • 22:00
    Novasports 3HD
    • Marsilia - Nis
  • 22:00
    Novasports 5HD
    • Manchester City - Sheffield United
  • 22:00
    Start Novasports
    • Crystal Palace - Newcastle
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Everton - Liverpool
  • Mâine 25-04-2024
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Independiente del Valle - Palmeiras
  • 16:00
    Steaua Greciei Centrale
    • Esperos Lamias - AE Psychikos
  • 20:00
    Novasports 6HD
    • Monaco - Fenerbahce
  • 22:00
    Novasports 4HD
    • Barcelona - Olympiacos
  • Mâine 25-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Boston Celtics - Miami Heat
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 12:00
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Mutua Madrid Open - optimile de finală
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    Sportime a atins fundul....nu crezi niciodată...
  • PANATHA PANATHA:
    Bineînțeles că râzi, dar povestea cu Ioannidis a arătat încă o dată cât de jos au devenit rețelele de socializare....fiecare idiot scrie că este hărțuit fără consecințe firești....și bine că în câteva ore ipoteza s-a dovedit a fi o farsă...și nu a funcționat
    2-3 zile...
  • Ertzan Ertzan:
    dar situația e de râs, În ziua de azi nu mă întreb de nimic cu adevărat
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „FINALA Cupei IFC#15 (20-21/4/2024)" în Concursul IFC.
  • Ertzan Ertzan:
    În ochii mei cu cei unsprezece pe care i-a trimis Fener și este cel pe care l-am scris mai sus, Fener câștigă în mod normal cu 2-0 cel puțin pentru că mingea este o curvă, așa cum a spus și Osim că tot ceea ce vedem poate merge prost (vezi cel de ieri)
  • Ertzan Ertzan:
    Atjun a arătat încă o dată cât de mare este fan Fenerbahce și meciul va fi difuzat gratuit pe TV8 : smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    odată cu intrarea lui Zaits, Fener joacă în prezent cu 10 jucători
  • PANATHA PANATHA:
    Eu zic că se va ajunge la penalty-uri
  • Ertzan Ertzan:
    Mi-aș dori
  • Ertzan Ertzan:
    Dzikou ține apărarea
  • Ertzan Ertzan:
    în acest moment Fener joacă cu 10 jucători
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic chiar intră
  • Ertzan Ertzan:
    dacă Olympiacos poate și își înscrie cu adevărat magia, dacă pierde își merită soarta
  • Ertzan Ertzan:
    Acum antrenorul lui Fener i-a "dracu" dar iti spune ca nu vine Olympiacos ca sa ii pun eu
  • Ertzan Ertzan:
    dupa cum i-am scris unui prieten in afara de Batshuayi, nu as schimba pe nimeni si chiar daca ar trebui sa le amputeze picioarele, poate in locul lui Bekao daca s-ar fi accidentat l-as pune pe Bonucci la penalty.
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar că inutil acolo este pus incompetentului
  • Rezistent la apă Forum Bot:
    Utilizatorul Rezistent la apă a început un nou subiect numit „exista un portofel anonim?" în Portofele electronice.
  • S Forum Bot:
    Utilizatorul SSK a început un nou subiect numit „Pariu dublu" în Fotbal Predictii.
  • PANATHA PANATHA:
    Ce liga nebună e asta...
  • K Forum Bot:
    Utilizatorul kandalf a început un nou subiect numit „Managementul contului" în Pachete de conversații.
  • Ertzan Ertzan:
    Copiii noștri i-au învins pe italieni, mai ales cu 3-0, chiar și Cristiano Ronaldo ar fi gelos
  • Ertzan Ertzan:
    PRIMA ECHIPĂ GRECĂ CÂȘTIGĂ UN TITLU EUROPEAN LA FOTBAL, TINERII OLIMPIILOR : smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Primul trofeu european pentru Grecia și echipa Panathinaikos U19 din Olanda în 1980 ... apoi Barcelona și Ajax au fost eliminate !!!!
  • Ertzan Ertzan:
    Tavernicul a spus că dacă nu mergi în Final Four, nu va fi în echipă anul viitor. Bine, știm cât de nebun este, sper că ai aflat și tu. Pierzi meciul, jucătorii sunt îngrijorați, îi arunci și tu mingea „e vina ta” și încarci mai multă presiune
  • Ertzan Ertzan:
    PANATHA a spus:
    Primul trofeu european pentru Grecia și echipa Panathinaikos U19 din Olanda în 1980 ... apoi Barcelona și Ajax au fost eliminate !!!!
    În cupa Milko? : paidi:
    Ertzan Ertzan: Primul trofeu european pentru Grecia și echipa Panathinaikos U19 din Țările de Jos în 1980...