GESTIONAREA CTE

piravlos

New Member
2 Feb 2005
9,349
1,595
0
56
ATENA
Când câștigăm pariul, totul este roz. Dar cum reacționăm după un mare pariu pierdut sau după o perioadă proastă cu mai multe opțiuni „eșuate”?

Aștept cu nerăbdare gândurile tale.

PS Pot pune totul în următorul favorit pentru reîmprospătare? : twis: : twis: : twis: : twis:
 
ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΠΥΡΑΒΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΠΟΛΙΒΑΡ ΕΧΑΣΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΕΛΤΙΟ: mado: : mado: : mado: : mado: : mado: : mado:
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΑΣΩ Ή ΚΕΡΔΙΣΩ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΡΕΦΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΑΣΑ 5 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΟΛΙ ΚΑΙ ΜΕ 3 ΕΥΡΩ ΠΗΡΑ 30 ΕΧΘΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕ 3ΕΥΡΩ 25 ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΠΟΛΙΒΑΡ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΑΝΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΕΓΩ.: semn:
 
piravlos a spus:
Când câștigăm pariul, totul este roz. Dar cum reacționăm după un mare pariu pierdut sau după o perioadă proastă cu mai multe opțiuni „eșuate”?

Aștept cu nerăbdare gândurile tale.

PS Pot pune totul în următorul favorit pentru reîmprospătare? : twis: : twis: : twis: : twis:

Πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση!

Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να επιδεικνύουμε αυτοσυγκράτηση έπειτα από μία μεγάλη ήττα ή μία περίοδο που όλα φαίνεται να μας πηγαίνουν στραβά.

Εάν επιχειρήσουμε να ρεφάρουμε γρήγορα φορτώνοντας παιχνίδια για να καλύψουμε τις απώλειες, το πιο πιθανό είναι να "βουλιάξουμε" ακόμη περισσότερο.

Προσωπικά όταν μου συμβαίνει αυτό, προσπαθώ όσο μπορώ να μειώσω τα πονταρίσματα μου, τόσο σε stakes όσο και σε αριθμό. Μέχρι να μου γυρίσει... : semn:
 
Χαιρετώ το φόρουμ και τα μέλη του, μιας και αυτό είναι το πρώτο μου ποστ εδώ, και μπαίνω στο ψητό:

Προφανώς μιλάμε για απανωτές "ήττες" και όχι για χασούρα μιας ημέρας ή λίγων ημερών. Είναι αυτό που λέμε, άσχημη περίοδος ή περίοδος γκίνιας.

Συνήθως, η προηγούμενη χασούρα αυξάνει τις πιθανότητες για μια επόμενη. Ευτό έγκειται στην ψυχολογία του παίκτη, που είναι το μεγαλύτερο όπλο των μπουκ μετά από τη γκανιότα. Ο παίκτης και κατ' ουσία ο άνθρωπος, δε μπορεί να παραμείνει για πολύ στην πλευρά των χαμένων, ή τουλάχιστον θέλει να πιστεύει ότι δε μπορεί. Η ήττα, είτε είναι στο τάβλι είτε στο στοίχημα, ενεργοποιεί τα κύτταρα του εγωϊσμού του και ψάχνει άμεσα την ευκαιρία που θα του επιτρέψει να "έρθει στα ίσα του". Δηλαδή να ρεφάρει, όταν μιλάμε για στοίχημα. Όσο πιο γρήγορα ρεφάρει, τόσο καλύτερα νιώθει με τον εαυτό του. Μόνο που πάνω στην αγωνία του να πάρει πίσω όσα έχασε, ο παίκτης καταφεύγει συνήθως σε λανθασμένες επιλογές μιας και το μυαλό παύει να είναι καθαρό.

Κάπως έτσι μεταφέρεται και αυτό το πλεονέκτημα στους μπουκ και κάνει παρέα με τα αρκετά άλλα πλεονεκτήματα που ούτως ή άλλως διαθέτουν.

Όσο περισσότερο καταφέρουμε να αποβάλλουμε αυτή την ψυχολογία, τόσο πιο εύκολο είναι να μειώσουμε τα "σερί των ηττών".

Εγώ προσπαθώ να κρατάω ψυχραιμία. Υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως δεν υπάρχει βραχυπρόθεσμο κέρδος (όσοι το πιστεύουν, ας στραφούν στο ΤΖΟΚΕΡ) παρά μόνο μακροπρόθεσμο και δεν αλλάζω σε καμία περίπτωση την στρατηγική μου όσον αφορά τον τρόπο επιλογής μου και τη μεθοδολογία μου στο παιχνίδι.

Αν δω ότι πρόκειται πράγματι για αρνητική περίοδο και όχι για δυο-τρεις τυχαίες - και πάντα εντός προγράμματος - "ήττες", μειώνω προσωρινά το συνολικό ποντάρισμα μου. Όταν δω ότι αποκαθίσταται η τάξη : sus: τότε ξέρω πως έφτασε και πάλι η ώρα να επαναφέρω το ύψος του πονταρίσματος στα κανονικά του επίπεδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ισχύει και αντίστροφα! Δηλαδή, δεν αυξάνω ποτέ παράλογα το ύψος του πονταρίσματος μου όταν βλέπω ότι διανύω περίοδο ρέντας.
 
Ultima editare:
Καλως ηρθες φιλε Γιωργακη. Και επειδη γραφεις οτι ειναι το πρωτο σου μηνυμα αν αυτο ειναι το θεμα που σε εκανε να γραφτεις στο φορουμ χαιρομαι διπλά γιατι μου αρεσει να διαβαζω μηνυματα σαν τα δικα σου.

Χτες καθησα και σκεφτηκα (που λεει και η Ελενα) γιατι ορθιος δεν μπορουσα οτι αφου μονο ο Daglashen και ο Loutsos απαντησαν σε αυτο το θεμα πιθανοτατα ολοι οι αλλοι ειναι κερδισμενοι απο το στοιχημα οποτε δεν τους απασχολει να ασχοληθουν με ανουσια γι αυτους θεματα.
Ασε που πολλοι δεν θα ειχαν και τον χρονο φανταζομαι να γραψουν εδω αφου ειχαν πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουν. Οπως το να κανουν μπαχαλο για μια ακομα φορα ενα θεμα προσπαθωντας να αποδειξουν οτι ειναι καλυτεροι απο καποιον αλλο : surpriza:

: preot:
 
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Δε νομίζω να υπάρχουν τόσοι πολλοί κερδισμένοι εδώ τριγύρω (μακάρι να υπήρχαν, δηλαδή) οπότε μάλλον ισχύει η εκδοχή σου περί κάποιας άλλης ασχολίας.

Γενικά, το θέμα της χασούρας στο στοίχημα είναι ένα προβληματάκι που το αντιμετωπίζει μόλις ...το 97% των παικτών. Κάπου τόσοι είναι οι χαμένοι της υπόθεσης. : închisoare:

Το πρόβλημα των bad runs όμως (άσχημες περίοδοι, σε ελεύθερη μετάφραση) δε μπορεί παρά να το αντιμετωπίζει το 100% των παικτών που παίζει σε κάποια μακροχρόνια βάση. Είναι αναπόφευκτο, νομίζω.

Το θέμα είναι ότι το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι. Μόνο που είναι σοβαρό παιχνίδι γιατι παίζουμε τα χρήματα μας σε αυτό, δεν παίζουμε φασόλια. Όπως κάθε παιχνίδι, έχει κι αυτό κάποιους κανόνες. Το να τους ακολουθούμε χωρίς να παρεκλίνουμε δε μας εγγυάται την επιτυχία. Μας φέρνει όμως πιο κοντά της, αυξάνει τις πιθανότητες μας.

Σε περιόδους χασούρας, λόγω της ...παραζάλης συνήθως στέλνουμε στο διάολο τους κανόνες και κάνουμε του κεφαλιού μας. Αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε, κατά τη γνώμη μου.
 
Καλωσορισες φιλε Γιωργάκη στην παρεα του Ινφομπετο και καλη παραμονη : sus:

Απο τα ποστς σου αντιλαμβανομαι οτι εχεις σωστη νοοτροπια οσο αφορα το στοιχημα και αναμφισβητητα με ενα καλο ποσοστο επιτυχιας θα εισαι αναμεσα στους κερδισμενους : semn:


Πυραυλε , καλε μου φιλε ( Βεγγος) , οι αποψεις μου σε αυτο το θεμα ειναι γνωστες και τις εγραψα εξαλλου και σε ενα τοπικ πριν λιγο καιρο ..

Sevi mea : semn:
 
εγω σε περιοδους ντεφορμαρισματος το ριχνω εξω!!!!: bere1: : bere1: : bere1:
δεν μειωνω το πονταρισμα μου ουτε μειωνω το ρισκο στις επιλογες μου. σταματαω τελειως το παιχνιδι για τουλαχιστον μια εβδομαδα. την εβδομαδα αυτη βγαινω σχεδον ολες τις ημερες εξω και σιγα σιγα με το γελιο και την παρεα προσπαθω να αποβαλω τον εκνευρισμο μου.
 
Το γέλιο, φίλε, μακραίνει τη ζωή, απ' ότι λένε.
Μακρύτερη ζωή σημαίνει περισσότερο στοίχημα, άρα μεγαλύτερος κουβάς!
Τζίφος πάλι! : ochi:


FOVEN a spus:
Καλωσορισες φιλε Γιωργάκη στην παρεα του Ινφομπετο και καλη παραμονη : sus:

Απο τα ποστς σου αντιλαμβανομαι οτι εχεις σωστη νοοτροπια οσο αφορα το στοιχημα και αναμφισβητητα με ενα καλο ποσοστο επιτυχιας θα εισαι αναμεσα στους κερδισμενους : semn:

Δε θα πω αν είμαι στην όχθη των κερδισμένων ή των χαμένων γιατι δεν έχει μεγάλη σημασία για σας.
Οι περισσότεροι από όσους έχω ακούσει να διαλαλούν ότι είναι κερδισμένοι κάργα, στην πραγματικότητα είναι μεγάλοι κουβάδες.
 
Για μενα το βασικο πρωτερημα του παικτη ειναι το καθαρο μυαλο στο παιχνιδι του.

Αυτο το οπλο προσπαθει ο μπουκ να χτυπηση ωστε να επιφερει απωλειες και αλλαγη ψυχολογιας στους παικτες. Και το προσπαθει με πολλους τροπους. Με μπερδεματα στις αποδοσεις, τα παπαγαλακια και πολλα αλλα.

Η ευτυχια λοιπον του ΜΠΟΥΚ ειναι με τις ηττες που θα σου επιφερει με τους παραπανω τροπους (αποδοσεις, παπαγαλακια, κακη εκτιμηση παικτη κλπ) να σου ριξει την ψυχολογια αλλα και με τον ογκο των αγωνων που πλημυριζει την αγορα να θολωσει συναμα το μυαλο των παικτων.

Εαν εχουμε χαλια ψυχολογια αλλα καθαρο μυαλο μπορουμε να αντιδρασουμε και να επανελθουμε.

Κατα την αποψη μου τα πονταρισματα πρεπει να ειναι παντα ισοποσα ακομη και σε περιοδο ηττας αλλα να καλυπτουμε περισσοτερο τα σημεια μας. Πχ σε περιοδο ρεντας παιζουμε 50 € το ματς σε μονο καρφωτο σημειο, εαν ερθουν οι ατυχιες προτεινω παιχνιδι στο ιδιο ποσο αλλα με περισσοτερες πιθανοτητες υπερ μας. Δηλαδη προτεινω 50 € παιζοντας ομως διπλες με ρυθμιζομενο πονταρισμα η διπλες ευκαιριες. Με τον τροπο αυτο και κερδιζουμε πιο ευκολα διοτι παιζουμε με 66% πιθανοτητες υπερ μας αλλα και οι ψυχολογια μας θα ανεβει διοτι κανουμε νικες εφοσον παιζουμε με μεγαλυτερο ποσοστο σημειων.

Οσοι τωρα ειναι φαταουλες δεν προκειται να εχουν ποτε καθαρο μυαλο γιατι το χρημα τους θολωνει. Ενας συνετος παικτης θα προτιμουσαι ομως να κερδιζει λιγοτερα αλλα να εχει θετικη ψυχολογια.

Αυτη κατα την αποψη μου ειναι η καλυτερη λυση. Ενας παιχτης παντως για να διαθετει ψυχολογια νικητη πρεπει να διαθετει πρωτιστως καθαρο μυαλο πριν απο καθε αντιδραση του.
 
Ultima editare:
Ωραίο θέμα φίλε μου,πραγματικά μεγάλη περίοδο 'ντεφορμαρίσματος' προσωπικά δεν είχα και άμα τύχει να χάνω αυξάνω το ποντάρισμά μου να πάρω και τίποτα πίσω αλλά και πάλι δεν παίζω και τρελά λεφτά.Δεν λέω ότι είμαι + από το στοίχημα (κάποτε ήμουν...) αλλά σκοπός είναι η δράση και η τσίτα και να τα παίρνεις πίσω μαζεμένα.Τώρα ζηλεύω αυτούς που σταματούν αμα δεν τους πηγαίνει καλά,εγώ άμα έρθει ΣΚ με τρώει και λέω έλα μωρέ συν ότι όλο και κάτι θα βρώ μέσα στην εβδομάδα.Πάντως δεν με πειράζει και πολύ η συνεχόμενη χασουρά γιατί την συνηθίζεις και λες σιγά που θα μου γυρίσει και θα το πιάσω,οπότε το περιμένεις,ενώ κάτι όπως το σημερινό που έφτασα 7'00 το απόγευμα να περιμένω την κ@λ@ Brugge έχοντας περάσει από σκόπελους και να μου φέρνει Χ μου ερχόταν να παω στο Βέλγιο να τους αρχίσω στις κλοτσιές:curse:.
 
Σε περιοδο 'ανωμαλη' δεν αναλαμβανουμε αποστολη. Για να επιτυχει μια αποστολη ειναι απαραιτητα τα κατωθι

ευρεσις αντικειμενου (παιχνιδιου) ανιχνευσις/κατοπτευσις χωρου (στατιστικα/τελευταια νεα/συμπεριφορες) αναλυσις περιβαλλοντος (ποσο φορτωνεται το παιχνιδι / ποιο το ρισκο στησιματος) και ιδιαιτεροτητων (αδιαφορια/'αδιαφορια'/καιρος κλπ) μετα αναλογως αποστασεως (ποσοστο) ρυθμιζουμε τα κλικ μας (ποσο στοιχηματος) κραταμε την ανασα μας και οταν αισθανθουμε εκεινη την αυρα να μας διαπερνα πιεζουμε γλυκα την σκανδαλη και πυροδοτουμε το στοιχημα...φυσικα χρειαζεται να 'αδειασουμε' απο καθε ειδους συναισθηματα (οπαδιλικια/αδυναμιες/'λογικες' αλλων τιπστερς/φοβιες) και να 'δουμε' μονοι καταματα τον στοχο μας..

αν η ψυχολογια μας ειναι ασχημη, αν εχουμε καποια(ες) αποτυχια(ες) τοτε χρειαζεται περισσυλογη , ηρεμια , απομακρυνσις απο το πεδιο μαχης για οσο χρειαστει ,αναλυσις αποτυχημενης αποστολης και πνευματικη/ψυχικη νηφαλιοτης.

οποιος ακολουθησει ανωτερω οχι μονο θα ειναι κερδισμενος στο στοιχημα αλλα και στην ζωη ! ακομη αν καποιος κινειται/δρα με αυτον τον τροπο τοτε πρεπει να θεωρειται μελος μας (κομμαντο) .
 
Ανακαλυφθηκε καινουρια μεθοδος για την αποφυγη της χασουρας.

Εχετε ενα συστημα (ας το ονομασουμε συστημα Α)
το ακολουθειτε, πονταρετε συνεχεια και πατε ολο και πιο κατω στον κουβα?
εχετε φτασει σε βαθος ρεκορ και δεν βλεπετε ουτε μια αχτιδα φωτος?
τωρα υπαρχει λυση και για σας : sus:

Aplicați sistemul b
îți iei predicțiile și le joci pe dos (se potrivește perfect în sporturile americane unde există doar 2 opțiuni).

nici nu vei crede în propriul tău succes : surpriza:

Το συστημα οπως ειδα εφαρμοστηκε τις 2 τελευταιες μερες στο φορουμ με λαμπρα αποτελεσματα.

τα συγχαρητηρια μου στον εφευρετη : bravo: : bravo: : bravo: : bravo:
 
piravlos a spus:
Ανακαλυφθηκε καινουρια μεθοδος για την αποφυγη της χασουρας.

Εχετε ενα συστημα (ας το ονομασουμε συστημα Α)
το ακολουθειτε, πονταρετε συνεχεια και πατε ολο και πιο κατω στον κουβα?
εχετε φτασει σε βαθος ρεκορ και δεν βλεπετε ουτε μια αχτιδα φωτος?
τωρα υπαρχει λυση και για σας : sus:

Aplicați sistemul b
îți iei predicțiile și le joci pe dos (se potrivește perfect în sporturile americane unde există doar 2 opțiuni).

nici nu vei crede în propriul tău succes : surpriza:

Το συστημα οπως ειδα εφαρμοστηκε τις 2 τελευταιες μερες στο φορουμ με λαμπρα αποτελεσματα.

τα συγχαρητηρια μου στον εφευρετη : bravo: : bravo: : bravo: : bravo:

Γιατι δεν μας το λες το μυστικο να το ακολουθούμε και εμεις που δεν ξερουμε...
 
Gia na pw kai egw ... Prwton ayto pou metraei einai to poso sigouros kai poso meletas to protathlima pou asxoleisai. Aytomata ayto dinei mia esthisi sigourias otan tha pontareis. Tha xaseis alla ksereis oti eixes epignosi alla den pires to risko na to pontareis anapoda gia paradeigma. Ara nr 1 einai to focus se 1-2 protathlmata (oxi alla). Deyteron einai h moirasia ths kavas sou. Thn mirazw sta 3 kai paizw to 3-4% ths ypokavas. Ara kai na me paei anapoda gia arketo kairo exw alles 2 ;-) Otan girisei omos o troxos kai H MELETI KAI H STENI PARAKOLOUTHISI TWN OMADWN apodidei karpous anaivazw ta pontarismata mou sto 5% ths ypokavas. H zwh pou kaneis kai o xaraktiras pou eisai kathreftizetai kai ston tzogo (osoi paizoun sistimatika kai sovara) gia ayto tha elega pos h psixologia kai h thetiki skepsi paizei enan poly simantiko rolo sto na meneis psixraimos. Prosopika den tha epaiza pote ta triplasia lefta meta apo mia htta apla kai mono gia na refarw. Aytos o tropos paixnidiou kata thn apopsi mou mporei na xaraktiristei "aera patera" kai oti katsei ... pou fisika odigei sto na paizeis oti vgei mprosta sou kai oti akouseis sto dromo pros to praktoreio... Aytopitharxia, sistima kai lefta theli o tzogos :)
 
Ultima editare:
31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2007...

Τελευταια μέρα του μήνα...και
διαφοροι παικτες (ή δηθεν παικτες) του στοιχηματος (συνηθως αυτοι που συχναζουν σε πρακτορεια αλλα και άλλοι διαμέσου των σάιτ του διαδικτυου) βλέποντας ότι ενας μήνας τους εχει οδηγήσει στον κουβά: kouvas: αποφασίζουν να ρεφάρουν με τροπους που φυσικα καθε άλλο παρα συνετοί είναι.
Ετσι βάζουν ότι τους εχει απομείνει απο το κομποδεμα τους σε αποδόσεις του 9.00 του 10.00 ή και του 12.00 μηπως και γίνει το θαυμα: surpriza: .
Φυσικα αποτυγχανουν και συγχρονως παρασύρουν και άλλους ανυποψίαστους θαμωνες των πρακτορείων ή και αναγνωστες (σε περιπτωση που τα προγνωστικα τους ειναι σε'κοινη θέα') στο δικο τους κατηφορο που συνηθως δεν έχει σταματημο.
Και καλά αν καποιος παίζει αυτα που διαλαλει στο πρακτορείο της γειτονιας του ή σε εφημεριδες ή σε σαιτ του διαδικτυου ...ποναει , και ο ιδιος το ξέρει ποσο.Σε αυτον τον παικτη που δινει σε άλλους σημεια αφού τα εχει παιξει πρωτα αυτός ...οκ...δεν του λες τιποτα απλα θες και τον ακολουθεις μεχρι να καταλαβεις ότι δεν σε βοηθαει.
Αλλα σε αυτόν που απλα διαλαλει και δεν παιζει ουτε ενα ευρώ ...τι να του πεις. Θα το παιζει 'τζαμπα μαγκας' αν κατα λαθος βγει το σημειο του και θα πάει ενα ταξιδάκι αναψυχής μεχρί την Κινα (κανοντας τον κινεζο) ...θεωρώντας πως η αποτυχία του οφειλόταν στον διαιτητη ή την ατυχία ή επειδή τον στησανε οι μπουκ...
Ιστοριες καθημερινης τρελλας ...που σχεδον καθε μερα τις συνανταμε στο διαβα μας...
 
2 ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙ),ΟΤΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!
Joc BETFAIR KAI ΚΥΡΙΩΣ LAY ΣΤΟ "ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ" ΑΠΟ ΤΟ 75' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ....
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Μ'ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.....
ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...
ΕΧΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΤΣΕΚΑΡΙΣΑ" (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ) 3 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ OVER ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ...(BAYERN,PORTSMOUTH,READING)!!!
1/3 ΚΥΡΙΟΙ!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.....
ΣΤΟ LIVE ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΣΤΟ LAY ΤΗΣ BAYERN ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 60' ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ 1.40!!!
ΤΙ ΛΕΤΕ? ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ?
 
Εγω πιστεύω,όπως λέει και ο Tomaso,οτι ο τρόπος για να βγάλεις κέρδος απο το στοιχημα είναι να το βλέπεις καθαρά επαγγελματικά και ψυχρά.Δεν υπάρχει σύστημα που θα σε πάει ταμείο αλλά μόνο η πειθαρχία που δείχνεις στο παιχνίδι.Βάζεις ένα ρεαλιστικό στόχο (βάση κάβας) των χρημάτων που θέλεις να βγάλεις σε ένα μήνα.Αν το καταφέρεις σταματάς να ποντάρεις ακόμα και αν το έκανες στο μισό μήνα.Αν καταφέρεις να βγάλεις μόνο το μισό κέρδος απο το προβλεπόμενο αλλά δεν βλέπεις στοιχηματικές ευκαιρίες στον ορίζοντα δεν το πιέζεις με το ζόρι αλλά σταματάς.Αν δείς οτι όχι μόνο δεν κερδίζεις αλλά αρχίζεις να χάνεις κιόλας σταματάς τελείως το ποντάρισμα για κανα δυο μέρες γιατί σίγουρα θα σου έρθει η επιθυμία να ποντάρεις ακόμα περισσότερο στο επόμενο για να ρεφάρεις τη χασουρα.Το μυστικό είναι να παίζεις με τα λεφτά τους και όχι με τα λεφτά σου.Συναισθήματα του στυλ η ομάδα μου η ομάδα σου έξω απο το παράθυρο.Γίνεσαι καλός γνώστης σε μία στοιχηματική αγορά(άντε δυο) και απο τις υπόλοιπες τα βασικά.Ειδικά δε, άμα πιστεύεις οτι είσαι Ο γνωστης και ο υπέρτατος γκουρού δεν πρόκειται να σταυρώσεις δεκάρα τσακιστή.Η επιτυχία λοιπόν για μένα είναι ο έλεγχος του εγωισμού σου και των πονταρισμάτων σου.
 
denisgiann a spus:
Εγω πιστεύω,όπως λέει και ο Tomaso,οτι ο τρόπος για να βγάλεις κέρδος απο το στοιχημα είναι να το βλέπεις καθαρά επαγγελματικά και ψυχρά.Δεν υπάρχει σύστημα που θα σε πάει ταμείο αλλά μόνο η πειθαρχία που δείχνεις στο παιχνίδι.Βάζεις ένα ρεαλιστικό στόχο (βάση κάβας) των χρημάτων που θέλεις να βγάλεις σε ένα μήνα.Αν το καταφέρεις σταματάς να ποντάρεις ακόμα και αν το έκανες στο μισό μήνα.Αν καταφέρεις να βγάλεις μόνο το μισό κέρδος απο το προβλεπόμενο αλλά δεν βλέπεις στοιχηματικές ευκαιρίες στον ορίζοντα δεν το πιέζεις με το ζόρι αλλά σταματάς.Αν δείς οτι όχι μόνο δεν κερδίζεις αλλά αρχίζεις να χάνεις κιόλας σταματάς τελείως το ποντάρισμα για κανα δυο μέρες γιατί σίγουρα θα σου έρθει η επιθυμία να ποντάρεις ακόμα περισσότερο στο επόμενο για να ρεφάρεις τη χασουρα.Το μυστικό είναι να παίζεις με τα λεφτά τους και όχι με τα λεφτά σου.Συναισθήματα του στυλ η ομάδα μου η ομάδα σου έξω απο το παράθυρο.Γίνεσαι καλός γνώστης σε μία στοιχηματική αγορά(άντε δυο) και απο τις υπόλοιπες τα βασικά.Ειδικά δε, άμα πιστεύεις οτι είσαι Ο γνωστης και ο υπέρτατος γκουρού δεν πρόκειται να σταυρώσεις δεκάρα τσακιστή.Η επιτυχία λοιπόν για μένα είναι ο έλεγχος του εγωισμού σου και των πονταρισμάτων σου.

: semn:

* Καλο θα ειναι το συγκεκριμενο θεμα να το διαβασουν καποιοι απο την αρχη. θα βγαλει χρησιμα συμπερασματα
 
Egw den tha pw mono gia stoixima apla afora olo ton tzogo genikotera! Pws prokyptei kapoios tzogadoros ayto den to kserw an exei na kanei me gonidia, mias kai o pateras mou den exei akoumpisei trapoula sta xeria toy!
Epeidh exei tyxei na milisw me megalous anthrwpous pou exoun tzogari kai to spiti toys pou leei o logos, epeidh ola ayta exoun na kanoyn me tyxh kai tipote allo kai oxi an o ouranos einai mple h mavros to prwi ena pragma mou emathan... OLOS O KOSMOS EXEI THN EYKAIRIA TOY NA KERDISEI,APLA FRONTISE OTAN ERTHEI EKEINH H STIGMH NA EISAI EKEI...

Y.G1 TA SKEPTIKA MHN PAIZEIS SYNEXEIA KAI PAIZE MONO OTAN EISAI SIGOUROS KTL TA AKOUW VERESE!DHLADH XTES AN EPAIZA THN REAL ASSO KAI KOUVADIAZOMOUNA KAI META TO TROUA-LYON DIPLO KAI PALI KOUVAS TI SHMAINE?DEN HMOUNA SIGOUROS?

Y.G2 TO THEMA EINAI ENA KAI MONADIKO,AMA DEN SOU PERISSEVOUN MHN PAIKSEIS!!EFAGA TRELH HTTA OLH THN XRONIA PERYSI KAI PLEON AMA DEN EXW DEN PAIZW KAI AKOMA KSEXREWNW...
 

Predictii

  • 14:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Emisiunea UEFA Youth League
  • 15:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Olympiacos - Nantes
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Emisiunea UEFA Youth League
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Al Nasr - Al Fayha
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Porto - Milano
  • 19:30
    Novasports 2HD
    • Nürnberg - Paderborn
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Genova - Lazio
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Al Ahly - Al Hilal
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Eintracht Frankfurt - Augsburg
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Palermo - Parma
  • 21:30
    Start Novasports
    • Tenerife - Leganes
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Cagliari - Juventus
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Athletic Bilbao - Granada
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Nisa - Lorient
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Rio Ave - Aruca
  • 13:35
    Acțiunea 24
    • Sirenele Grevenei - Kastoria
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Leicester - West Brom
  • 15:00
    Novasports 1HD
    • Celta - Las Palmas
  • 15:00
    Novasports 2HD
    • Asteras Tripoli - Panaitolikos
  • 16:30
    Novasports 2HD
    • Wolfsburg - Bochum
  • 16:30
    Novasports 3HD
    • Hoffenheim - Gladbach
  • 16:30
    Novasports 5HD
    • Heidenheim - Leipzig
  • 16:30
    Novasports Prime
    • Ziua live minut cu minut
  • 16:30
    Start Novasports
    • Köln - Darmstadt
  • 17:00
    Novasports 4HD
    • Luton - Brentford
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Watford - Hull
  • 17:00
    Novasports Premier League
    • Sheffield United - Burnley
  • 17:15
    Novasports 1HD
    • Vallecano - Osasuna
  • 18:00
    Novasports Extra 1
    • Nantes - Rennes
  • 18:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • OFI - Volos NPS
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Empoli - Napoli
  • 19:15
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Manchester City - Chelsea
  • 19:15
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • QPR - Preston
  • 19:30
    Novasports 1HD
    • Valencia - Betis
  • 19:30
    Novasports 3HD
    • Union Berlin-Bayern Munchen
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Atromitos - Kifissia
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Atromitos - Kifissia
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Al Etifaq - Al Wehda
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Hamburg - Holstein Kiel
  • 21:30
    Novasports Premier League
    • Lupii - Arsenal
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Hellas Verona - Udinese
  • 21:45
    Start Novasports
    • Genk - Anderlecht
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Girona - Cadiz
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Lance - Clermont
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Braga - Vizela
  • 20:15
    ERT3
    • Panathinaikos - Peristeri
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 E3326
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Baskonia - Virtus Bologna
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Fenerbahce - Darussafaka
  • 16:00
    Acțiunea 24
    • Herakles - Megarida
  • 17:15
    ERT3
    • Hoteluri Aris - Kolossos H
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA on Fire 2023-24 E25
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 21:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Cremona - Brescia
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • NBA 2023-24
  • Mâine 21-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 06:30
    ANT1 +
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Practice 1
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 10:30
    ANT1 +
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint Calificare
  • 10:40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 11:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 12:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
  • 13:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:30
    Novasports 5HD
    • WTA 250 Open Metropole
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 06:00
    ANT1 +
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint
  • 10:00
    ANT1 +
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Califying
  • 10:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Masculin - Feminin Cupa Greciei 2024
  • 12:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Masculin - Feminin Cupa Greciei 2024
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:20
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    De aceea sunt aici...să informez despre toate : bravo: : ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Utilizatorul BraShaVa8888 a început un nou subiect numit „|_ Live _|" în Fotbal Predictii.
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Ertzan:
    conform presei grecești, din câte am citit, Panathaspor a decis să cumpere Giannis Goumas din Turcia. Foarte buna miscare, bravo : smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Potrivit antrenorului Ismail Kartal, cu excepția lui Ostervolde unde a operat și Perez nu există absență. Deci, ceea ce aștept și ceea ce 99% dintre cei care urmăresc Fener așteaptă este următoarea gamă

    Livakovic

    Osagi Samuel-Tsikou-Bekao-Kantioglou

    Ismail Yuksek-Fred
    Shimansky
    Kahveji-Tadic
    Jacko
    aceasta este setarea din fabrică a lui Fener aici, nici măcar nu aveți nevoie de un autocar, totul funcționează pe auto
  • PANATHA PANATHA:
    Unde ai citit asta?
  • Ertzan Ertzan:
    conform beisports Turcia este o publicație a sportime spune
  • Ertzan Ertzan:
    iubitul a fost acuzat de dopaj? probabil a exagerat cu viagra : smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Sportime a atins fundul....nu crezi niciodată...
  • PANATHA PANATHA:
    Bineînțeles că râzi, dar povestea cu Ioannidis a arătat încă o dată cât de jos au devenit rețelele de socializare....fiecare idiot scrie că este hărțuit fără consecințe firești....și bine că în câteva ore ipoteza s-a dovedit a fi o farsă...și nu a funcționat
    2-3 zile...
  • Ertzan Ertzan:
    dar situația e de râs, În ziua de azi nu mă întreb de nimic cu adevărat
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „FINALA Cupei IFC#15 (20-21/4/2024)" în Concursul IFC.
  • Ertzan Ertzan:
    În ochii mei cu cei unsprezece pe care i-a trimis Fener și este cel pe care l-am scris mai sus, Fener câștigă în mod normal cu 2-0 cel puțin pentru că mingea este o curvă, așa cum a spus și Osim că tot ceea ce vedem poate merge prost (vezi cel de ieri)
  • Ertzan Ertzan:
    Atjun a arătat încă o dată cât de mare este fan Fenerbahce și meciul va fi difuzat gratuit pe TV8 : smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    odată cu intrarea lui Zaits, Fener joacă în prezent cu 10 jucători
  • PANATHA PANATHA:
    Eu zic că se va ajunge la penalty-uri
  • Ertzan Ertzan:
    Mi-aș dori
  • Ertzan Ertzan:
    Dzikou ține apărarea
  • Ertzan Ertzan:
    în acest moment Fener joacă cu 10 jucători
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic chiar intră
  • Ertzan Ertzan:
    dacă Olympiacos poate și își înscrie cu adevărat magia, dacă pierde își merită soarta
  • Ertzan Ertzan:
    Acum antrenorul lui Fener i-a "dracu" dar iti spune ca nu vine Olympiacos ca sa ii pun eu
  • Ertzan Ertzan:
    dupa cum i-am scris unui prieten in afara de Batshuayi, nu as schimba pe nimeni si chiar daca ar trebui sa le amputeze picioarele, poate in locul lui Bekao daca s-ar fi accidentat l-as pune pe Bonucci la penalty.
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar că inutil acolo este pus incompetentului
  • Rezistent la apă Forum Bot:
    Utilizatorul Rezistent la apă a început un nou subiect numit „exista un portofel anonim?" în Portofele electronice.
    Rezistent la apă Forum Bot: Utilizatorul Waterproof a început un nou subiect numit „există un portofel anonim?” în...