GESTIONAREA CTE

pefwtismenos

New Member
22 și 2006
6,664
2,368
0
36
Komotini-Salonic
Pentru mine, ianuarie a venit cu dreptul și am avut procente foarte bune în succese.
Odată cu începerea campionatelor turcești, care aparțin specialității mele, am început să cobor.
Prima săptămână îl pierd pe Ankaragutsu în 83 ', în timp ce până atunci scorul ar fi putut fi 3-0. În a doua săptămână joc Under Konia, care cu un penalty inexistent conduce, un minut mai târziu își dublează golurile și un final 5-1, în timp ce în weekend avem 7/8 sub !!!!
Duminică, Galata pierde 3 tet-a-tet și luni, Karsiyaka înscrie un gol care amintește de „ping-pong”.
Rezultatul final este, din păcate, ceea ce contează. Cu toate acestea, nu sunt atât de dezamăgit de rezultatul final, cât și de modul în care este format.
Aplicați sistemul b
îți iei predicțiile și le joci pe dos (se potrivește perfect în sporturile americane unde există doar 2 opțiuni).
Ceea ce sugerează piravlos poate funcționa, dar eu personal nu îl pot aplica ca să ajung la un punct și să-l joc, urmez, desigur, toți, o anumită logică.
Dacă această logică nu mă justifică până la urmă, în timp ce evoluția jocului se apropie, atunci îmi pun norocul.
Oricum ar fi piravle, îmi place propunerea dvs. ca modalitate de abordare, deoarece în cazuri similare, poate fi „cheia” pentru a reveni la succes.: semn:

Ertzan

FENER și după moarte
Membru al echipei
10 Aug 2003
45,837
20,533
113
39
CARE ESTE FENERUL
Cum gestionez înfrângerea? Dacă vorbim despre o sumă mică, atunci ok mă uit în față, nu fac nimic, cel mai important spun că "a fost un moment nefericit"
Dacă acum suma este mare, atunci este dificil. Cânt muzică clasică ca de obicei ca să mă relaxez pentru că după o mare înfrângere am de obicei nervii, jur, las lumânări și orice altceva îmi vine. Desigur, după o înfrângere, nu aș arunca-o în țigară sau în băutură. Pentru a izbucni după o înfrângere, dacă sunt Xanthi, mă duc să joc tenis dacă sunt Kozani, ceea ce se întâmplă de obicei, merg să alerg cu căștile la ureche și ascult muzică clasică
Desigur, când mă calmez, încep să gândesc logic și exclud câteva posibilități pe care probabil le-am pierdut și o iau de la capăt
: semn:

BET_ON_ME

interzis
10 Jan 2005
929
0
0
piravlos a spus:
Când câștigăm pariul, totul este roz. Dar cum reacționăm după un mare pariu pierdut sau după o perioadă proastă cu mai multe opțiuni „eșuate”?

Aștept cu nerăbdare gândurile tale.

PS Pot pune totul în următorul favorit pentru reîmprospătare? : twis: : twis: : twis: : twis:

Rwthses pws antidrame kai tha anaferthw semena sena prosfato paradeigma, opou efaga to kefali mou..eytyxws to faga me ena megalo pososto apta kerdh mou, exontas ena alpha kerdos kai xwris oute ena eyro xasoura katousian..alla opws kai to xew ..

Symperiferthika entelws lanthasmena (gia na mhn pw tipota pio vary, giati an eimai mia fora sklhros me tous allous memena eimai parapanw), enw eixa thn empeiria na symperiferthw diaforetika..o logos? Pithanologw to oti den perimena oti tha. .kai akomh pio shmantikos logos oti enw mporousa na kalypsw ta mats kai na paw tameio prin kan teleiwsoun, egw ta afhna..mou fainontan vlepete liga ta 500eurw kerdos ...: twis:

Parolafta apo ta panta mathaineis kati, opote an mou ksanadwthei analogh eykairia eimai sigouros tha symperiferthw diaforetika kai pistevw genikws to na kanei kapoios ena dialeimma kai na exei mia plhrh apoxh apta tou tzogou einai akrws thetiko..kata periodous to efarmozw eite kerdizw eite xanw: ochi:

Ena pragma pou tha to vazw pykna syxna kai to opoio den dinete thn analogh shmasia ..einai ta MAKROXRONIA stoixhmata: ochi:

Pote den me exoun paei kouva kai enas aptous logous einai oti paizw kai kalypseis na parw ta lefta mou pisw kathws kai oti mporei kapoios na kalypsei an tou xei meinei kapoio gegonos sto telos ..

H idanikh periptwsh ​​gia mena an pote vrethw me lefta ta opoia na perisevoun opws poly swsta eipe to palikari pio panw, tha htan na exwna 1-4xiliarika to xrono se makroxronia stoixhmata..exei kati eykairies apisteytes..etsi gia na parete to na termatisei h manchester panw apoles tis omades plhn ths tselsi, kserete ti apodosh thn edinan sthn arxh tou prwtathlimatos ??2.6 !!!

Opws rikste mia matia pws einai ta pragmata sthn prwtia tou omilou souhdias sta prokrimatika kai ti apodoseis kykloforoun : ochi:

ps.an anaferesai Piravle sto systhma pentru exw kata nou..tote an kapoios to kontrarei tha mporouse na piasei paroli 12/12 ... kserete ti apodosh evgaze konta? 2200 kai vale! An afto den einai epityxia..tote ti?: ochi:

SuperDuper

New Member
18 Nov 2005
14,688
4,431
0
superduper-tennis.blogspot.com
A fost descoperită o nouă metodă pentru PROFITURI IMENI.

Orice sistem ai (să-l numim sistem A)
nu-l urmezi, nu pariezi constant pe el și deci nu mergi mai departe și mai jos în găleată!
ai ajuns în sfârșit la o adâncime record pentru a evita găleata și a vedea o rază de lumină!
Care a fost solutia si pentru tine ??? : sus:

Ați implementat sistemul b
luați predicțiile aeroporturilor cunoscute-necunoscute și le jucați cu susul în jos (are o aplicație perfectă în sporturile americane unde există doar 2 opțiuni).

nici nu vei crede în propriul tău succes : surpriza:

Așa cum am văzut, sistemul a fost implementat în ultimele 2 săptămâni în forum, cu rezultate strălucitoare.

felicitările mele pentru existența victimelor : bravo: : bravo: : bravo: : bravo:

denisgiann

New Member
27 Nov 2005
1,221
157
0
Atena
Hahaha, cu toate acestea, dincolo de distracție, singura modalitate de a ieși plus pe termen lung este de a vedea pariurile ca pe un loc de muncă normal: ochi: .Cu însemnele ei (creșterea treptată a pivniței), orele pe care trebuie să le dedici ei, încercarea de a-ți bate joc de șefi (carte: sus: ) și lucrați mai puțin și permisele necesare pe care trebuie să le obțineți (evitați fundul găleții) când vedeți că nu trage.

piravlos

New Member
2 Feb 2005
9,349
1,595
0
55
ATENA
SuperDuper a spus:
A fost descoperită o nouă metodă pentru PROFITURI IMENI.

Orice sistem ai (să-l numim sistem A)
nu-l urmezi, nu pariezi constant pe el și deci nu mergi mai departe și mai jos în găleată!
ai ajuns în sfârșit la o adâncime record pentru a evita găleata și a vedea o rază de lumină!
Care a fost solutia si pentru tine ??? : sus:

Ați implementat sistemul b
luați predicțiile aeroporturilor cunoscute-necunoscute și le jucați cu susul în jos (are o aplicație perfectă în sporturile americane unde există doar 2 opțiuni).

nici nu vei crede în propriul tău succes : surpriza:

Așa cum am văzut, sistemul a fost implementat în ultimele 2 săptămâni în forum, cu rezultate strălucitoare.

felicitările mele pentru existența victimelor : bravo: : bravo: : bravo: : bravo:

Evident că vorbești despre mine. Dar nu mă ascund ca tine, sunt aici și răspund: ochi:
În ceea ce privește centralul, aveți dreptate. pentru care mi s-a opus 2 saptamani pe măsură ce scrii și ai venit cu ceva.

În ceea ce vă privește, desigur, oferiți îndrăzneală pentru a ridiculiza o mizerie 2 saptamani când ai mizerie 2 ani. atât în ​​forum, cât și în principal. Rău pentru tine, desigur, este că am fost primul care „mi-am făcut publicitate” a pierderii AICI spre deosebire bineînțeles de tine care încercai să o ascunzi în spatele nenorocirilor și DIVIZII.

Și pentru că mi-au lipsit 2 zile și ai luat curaj și ai umplut forumul cu ironii (se știe că atunci când Pisicii îi lipsește dansul șoarecilor) voi răspunde la toate mâine. Bineînțeles că ai făcut bine să vezi cine a început ironia. Pregătește-te pentru că am surprize pentru tine: ochi:

Răspunde-mi și la o întrebare ai jucat asta?
Pacers - Dolari (+7.5)2 @ 1.9420/7 20-136+6.58 SuperDuper

Ultima editare:

SuperDuper

New Member
18 Nov 2005
14,688
4,431
0
piravlos a spus:
Evident că vorbești despre mine. Dar nu mă ascund ca tine, sunt aici și răspund: ochi:
În ceea ce privește centralul, aveți dreptate. pentru care mi s-a opus 2 saptamani pe măsură ce scrii și ai venit cu ceva.

În ceea ce vă privește, desigur, oferiți îndrăzneală pentru a ridiculiza o mizerie 2 saptamani când ai mizerie 2 ani. atât în ​​forum, cât și în principal. Rău pentru tine, desigur, este că am fost primul care „mi-am făcut publicitate” a pierderii AICI spre deosebire bineînțeles de tine care încercai să o ascunzi în spatele nenorocirilor și DIVIZII.

Și pentru că mi-au lipsit 2 zile și ai luat curaj și ai umplut forumul cu ironii (se știe că atunci când Pisicii îi lipsește dansul șoarecilor) voi răspunde la toate mâine. Bineînțeles că ai făcut bine să vezi cine a început ironia. Pregătește-te pentru că am surprize pentru tine: ochi:

Răspunde-mi și la o întrebare ai jucat asta?
Pacers - Dolari (+7.5)2 @ 1.9420/7 20-136+6.58 SuperDuper

Faci o greșeală în constatarea ta ... Evident, te confunzi cu altcineva !!! Dă răspunsuri celor care te urmăresc și tu ai responsabilitatea ... personal nu vreau niciun răspuns pentru că nu mă privește!: semn:

În cele din urmă, nu sunt obligat să vă răspund la întrebări ...

piravlos

New Member
2 Feb 2005
9,349
1,595
0
55
ATENA
SuperDuper a spus:
Faci o greșeală în constatarea ta ... Evident, te confunzi cu altcineva !!! Dă răspunsuri celor care te urmăresc și tu ai responsabilitatea ... personal nu vreau niciun răspuns pentru că nu mă privește!: semn:

În cele din urmă, nu sunt obligat să vă răspund la întrebări ...

Celor care mă urmăresc și pentru că îmi asum responsabilitățile când pierd banii lor Îmi cer scuze. Deocamdată, însă, pierd profituri, după cum puteți vedea : Cool:

Nu sunteți obligat să răspundeți la întrebările mele proprietarilor infobeto, dar sunteți obligat deoarece se referă la un pariu pe central. restul mâine să aibă puțină anxietate: spite:

SuperDuper

New Member
18 Nov 2005
14,688
4,431
0
piravlos a spus:
Celor care mă urmăresc și pentru că îmi asum responsabilitățile când pierd banii lor Îmi cer scuze. Deocamdată, însă, pierd profituri, după cum puteți vedea : Cool:

Nu sunteți obligat să răspundeți la întrebările mele proprietarilor infobeto, dar sunteți obligat deoarece se referă la un pariu pe central. restul mâine să aibă puțină anxietate: spite:

Așa cum spune Voskopoulos ... Anxietate cu dor ...: semn:

biancoseleste

New Member
16 Apr 2003
15,335
5,029
0
Kyparissia
www.asterastripolis.gr
Ei bine, relaxează-te ... Nu suntem noi ultimii? În schimb, aranjează să-l spui de aproape !!! FATA ÎN FATA și sunt sigur că vei găsi soluția ... cu propria ta experiență, este bine să dai sfaturi celor mai tineri și unei coaliții (nu spun să fumezi pipa păcii ...: twis: ), precum și un climat de concurență și nu de competiție ne-ar ajuta pe toți ...
Bine, cu toții facem ironii și greșeli în ceea ce se spune ... Dar aici scopul nostru este ca centralul să meargă bine și orice altceva merge după ...

BetLaden

IFC # 6 campion 2009-10, IFC # 1 Super Cup câștigător 200
Membru al echipei
13 și 2002
39,029
25,985
113
52
Infobeto Town
www.infobeto.com
biancoseleste a spus:
Ei bine, relaxează-te ... Nu suntem noi ultimii? În schimb, aranjează să-l spui de aproape !!! FATA ÎN FATA și sunt sigur că vei găsi soluția ... cu propria ta experiență, este bine să dai sfaturi celor mai tineri și unei coaliții (nu spun să fumezi pipa păcii ...: twis: ), precum și un climat de concurență și nu de competiție ne-ar ajuta pe toți ...
Bine, cu toții facem ironii și greșeli în ceea ce se spune ... Dar aici scopul nostru este ca centralul să meargă bine și orice altceva merge după ...

dreapta!!!!

Gargan

New Member
28 IOL 2006
458
0
0
biancoseleste a spus:

fenomen

New Member
25 și 2004
157
10
0
48
peiraia
scriind puțin mai târziu, dar nu contează cine îl va citi.
În ceea ce privește problemele și extensiile, dacă ți-aș vorbi în direct, mi-ar fi mai ușor, dar să mergem în scris.
Jucați mingea într-o echipă din Hamburg, de exemplu, și faceți 5 înfrângeri la rând. Abținerea este mai rea. alte categorii de mai jos până când prindeți fundul găleții.exemplul cred că include totul dacă îl vedeți în profunzime. acum cât de mult va putea câștiga toată lumea este o altă pălărie cred că cât de mult singur nu puteți. pentru că nu am găsit pe cineva explică-mi ce citește când citește un scor și câte victorii a făcut bara la rând și vine din 3 duble și va pierde acum și așa ceva și ca să te ajute d se citește după comparații.întregul lucru este să poți citi ceva și să-l înțelegi. După ce vi se oferă continuarea proiectului, de câte ori este înțeles sfârșitul proiectului. Știți de ce? De ce ați văzut alte 11 similare, dar de câte ori același proiect cu aceleași condiții v-a surprins în 3, așa că ar trebui să aveți ceea ce ați văzut nu-l apăsați și apăsați-l și de aceea nu acordați atenție detaliilor din mijlocul lucrării. și pentru a nu vă obosi cu metafore mele. Îți voi da fără să vreau să joc guru-ul pariurilor după ore de studiu imperfecte. Cred că cum pot face un joc cu 10% probabilitate
să ajung la subiect și, de asemenea, statisticile fondului 1 din 5 .de ce? Îți voi spune că merg mereu pentru mult joc 5 jocuri 3 trei jocuri. dar când m-am apucat de a 5-a oară, a trebuit să joc încă zece și, în același timp, să-mi fie foame și să mă încarc pe cluburile mele. Nu sunt rele pentru că le facem rele cu greșelile noastre și greșelile arbitrului. singurul lucru este să nu citim porcarea a arbitrului de ex. : semn:

kibros

Membru bine-cunoscute
17 Apr 2005
3,798
2,212
113
Din orașul lui DUMNEZEU
Majoritatea jucătorilor au impresia că pariul este un sprint de 100 de metri, iar regulile și reacțiile lor la ceea ce li se întâmplă sunt proporționale. Dar pariul nu este un sprint, ci un maraton și chiar în sus. Necesită răbdare, persistență și, în principal, rezistență pentru a face față tuturor Ghinion. Și totuși ceva foarte de bază. Nu-l văd niciodată ca pe un mijloc de supraviețuire sau de îmbogățire. Văd și citesc mulți care caută sistemul nesfârșit care să le rezolve problema mijloacelor de trai. Ei rătăcesc amarnic. Singura modalitate sigură de a câștiga este. De acolo și dincolo, cu o gestionare adecvată și o strategie de pariere, puteți gusta câteva bucurii mici ale vieții De exemplu, o masă bună într-un restaurant bun sau în cea mai bună săptămână o vacanță bună pe o insulă. Acestea sunt scrisorile și cine crede că opusul este un candidat victime ale jocurilor de noroc. Nu există pentru totdeauna și nu se obosesc să le caute.

Sfaturi prietenoase .......................

Există multe lucruri de care să te bucuri în viață departe de un computer ..............

• Aprecieri
reacţii: BetLaden și Diego

Predictii

• 17: 00
    Novasports Prime
    • Aris - Olympiacos
  • 19: 25
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 00
    Novasports Prime
    • AEK - PAOK
  • 20: 30
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 45
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Germania - Mauritius
  • 21: 30
    Start Novasports
    • Cagliari - Bari
  • 22: 00
    Novasports 1HD
    • Alavés - Eibar
  • Mâine 09-06-2023
  • 00: 00
    ERT3
    • Cupa Mondială pentru tineret U-20 FIFA
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Danubio - Huracan
  • 03: 00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Flamengo - Racing Club
  • 20: 00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Karsijaka - Turk Telecom
  • 21: 15
    ERT3
    • Liga Basket 2022-23
  • 22: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Real Madrid - Badalona
  • Mâine 09-06-2023
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 12: 00
    Eurosport 1
    • Open francez
  • 12: 00
    Eurosport 2
    • Open francez
Chat general
Ajutor utilizatori
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul methegeorge a început un nou subiect numit „Ventilator mare de perete 60 cm" în Anunturi, Colectii, Schimburi.
  • PANATHA PANATHA:
    Pentru că scoți limba..... acum bucură-te de trio-ul din Galata....
  • Ertzan Ertzan:
    se aștepta la victorie încet lucrul pe care Vassilis Karras îl spune în cântecul său
  • PANATHA PANATHA:
    da.....ne-a incantat baschetul jucat de echipa de rugby....
  • Ertzan Ertzan:
    Uite, victoria este o victorie cu 14-0 și vom avea ușor 16-0
  • Ertzan Ertzan:
    Am dat puncte fixe 3-0 și 3-1
  • PANATHA PANATHA:
    Da, cu siguranță e 3-0... nu avem nicio îndoială....
  • PANATHA PANATHA:
    Bartzokas are un mare complex cu Panatha....o arata de fiecare data cand face declaratii
  • Ertzan Ertzan:
    Nu am auzit, dar voi citi. A plâns ea?
  • PANATHA PANATHA:
    „Panathinaikos este mulțumit că se luptă cu jocurile, am încredere în copii și vom continua”.....nu este prima dată când vorbește într-un mod atât de derogatoriu....
  • PANATHA PANATHA:
    Georgiou merge și el...
  • PANATHA PANATHA:
    Ertzan ce s-a intamplat.... "tavernicul" a facut dubla mare....ca ce va face in SEF....
  • Ertzan Ertzan:
    lasa-l in pace cu tristetea, eu sunt fundul mare. După ce m-am încurcat în 90-89, îi scriu lui Kostas pe messenger de parcă l-aș fi știut, fără buzzer beater noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiing Clyburn si stingerea luminilor ok si cu 2 deasupra lui ce poti sa spui
  • Ertzan Ertzan:
    da, cu excepția faptului că nu vor fi Larkin și Clyburn
  • PANATHA PANATHA:
    nu face niciodată bine într-o serie de victorii cu mult
    mare diferență de puncte... se întoarce înapoi
  • Ertzan Ertzan:
    Știu că încă îmi amintesc Olympiacos-Siena
  • PANATHA PANATHA:
    da, am avut in vedere si acest serial
  • A Chat Bot:
    avator a părăsit încăperea.
  • CMWH Forum Bot:
    Utilizatorul CMWH a început un nou subiect numit „RIP Terastie Georgiou" în Cafenea.
  • cosmicsports Forum Bot:
    Utilizatorul cosmicsports a început un nou subiect numit „Este previzibilă ruperea favoritelor?" în Pachete de conversații.
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul Mak84 a început un nou subiect numit „Paysafe - incapacitatea de a se retrage din bet365" în Portofele electronice.
  • Ertzan Ertzan:
    Arbitrii împing mingea și Panathinaikos câștigă jocul pentru că altfel nu
  • Ertzan Ertzan:
    Ne-au schilodit ca să ne bată, se joacă baschet sau rugby?
  • Ertzan Ertzan:
    Fault simplu într-un headlock lasă-l să arunce și nici un tackle pentru a completa cadrul
    Ertzan Ertzan: Fault simplu într-un headlock lasă-l să arunce și nici un tackle pentru a completa cadrul