Vedeți atașamentul 27939
Acestea sunt statisticile mele din prima zi a pariurilor până în iulie 1. La agenție am jucat online până în 2019 și de atunci și până astăzi.
Când jucam la agenție, jucam o dată pe săptămână (SK), selectând 3 până la 5 puncte și punându-le într-o combo. Am fost complet amator, dar probabil a fost zeița norocului, mai ales în primii ani, care îmi oferea câteva buletine informative. Acest lucru explică randamentul uriaș.
În epoca internetului, rezultatul este marginal negativ. Nu mai joc combo. Cânt mai ales single acceptabil, dar arunc și câteva „puști”. Dar joc mult mai des și cu siguranță un număr mult mai mare de pariuri (comparativ cu 1 pe săptămână).
Nu am mult timp, joc pentru distracția mea. Eu joc doar cantități mici, pe care le consider pierdute în avans.
Nu am putut vedea niciodată pariul profesional. Unii s-ar putea descurca bine, nu îi contest.
Există pur și simplu un parametru pe care mulți îl ignoră și că este timpul. Un alt parametru este desigur sumele investite. Cei mai mulți dintre noi ținem cont de acest ultim parametru.
Este diferit să investești (risc) 100 de euro pentru a face 1 din 10.
De asemenea, este diferit să petreci 3 ore pentru a face 1 decât pentru a face 10 Euro ...
În concluzie, nu poate să-mi petrec timpul încercând să câștig bani din pariu. Cei care fac acest lucru îi felicită cu succes.
Tocmai am împărtășit câteva dintre gândurile mele companiei. Nici inteligent, nu vreau să-l "joc" sau ceva ...
Noapte bună tuturor. Deși nou aici, mă bucur cu adevărat că fac parte din forum ...