Capitolul: ASIA - Pariuri live

GUSA12

New Member
22 Nov 2018
15
7
3
Patrioții mei bună dimineața.
Momentul în care îmi scriu primul mesaj la Infobeto la noi în America este o seară pentru tine.

Mai întâi de toate, permiteți-mi să spun că pot să scriu primul mesaj acum, dar eu o urmăresc de ani de zile.

Oh, da, te citesc fanatic si te privesc in special Shadowbetcaster, lili, Betladen, Ganian si asa mai departe.

În general, în America, ei sunt jucători, dar nu parii (parte a jocului), dar ei nu le analizează, nu le pasă, nu sunt căutați.
Vor NBA, NFL și orice altceva, cu excepția propriului nostru hobby.
Deci, discuția pe care o puteți face cu ei și cu forumul lor de fotbal este minimă.

Deci, am unul dintre motivele pentru care am făcut asta.
Pentru a fi sincer, am fost recitit probleme similare aici fie pentru că anii au trecut, fie pentru că, pe măsură ce trăim, învățăm
Am spus să o iau de la început.

Termină-mi buntul și du-te la friptură.
De ceva timp piesa noastră doi patrioți care au pagină de abonament (unul dintre cei doi este bine cunoscut ca un jurnalist-sport de pronosticuri) care se ocupă în întregime cu betting.ena live a pasiunile mele.
În mod evident, nu voi menționa site-ul pentru că nu vreau să fac anunțuri, dar conținutul și cuvintele celor doi oameni îmi cer să întreb.

1) În cele din urmă, există locuri în care puteți vedea fotografii live în Asia și de oriunde? Ce curse se încarcă, cine poate cumpăra (depășește, răsturna, etc.)
2) Dacă nu există aceste site-uri și să spunem că toată lumea susține că pentru marketing există un site care direcționează și puteți vedea în timp real ce se mișcă - spre care este direcționată piața;
evident că nu vorbesc despre imagini batch, ci despre lucruri specifice.

Aceste tipuri au un nivel foarte ridicat de succes și am vorbit despre vii, chiar și în competiții cu grupuri și țări pe care nici măcar nu le știți dacă există.
"Acum, duc o mulțime de bani peste 1,5", iar referința constantă la Asia face calea "Voi spune că există ceva acolo (pentru că este și un rezultat pozitiv)

ce doamnelor și domnilor infobeto?
ne arată și noi luminile pe care le avem doar Hochei și BOVADA.

valium

New Member
13 Mar 2018
18
20
3
Răspuns: Capitolul: ASIA-Pariuri live

Evident, unul dintre abonamentele pe care le menționați este cel pe care „Kyrou Anavasis” l-a scris ca să-l spunem direct, nu-l numiți un jurnalist / un tipster atât de cunoscut, el tocmai s-a așezat să se ocupe (în cel mai popular Blue Sky) în momentul când a venit pariul în Grecia și astfel a creat un public care îl urmărește până astăzi (ceva asemănător cu tipii din Tele City / Tele City chiar și atunci).
Așadar, Blue Sky (fără să știe ce face în formularul de abonament, dar ok îmi imaginez același lucru) scrie „următorul obiectiv atunci” pentru că primește pariuri sau „asul necazurilor cade”. Meciurile pe care le dă (de câte ori l-am urmărit pe Tespa) urmăresc cu ochiul liber (există și alte zeci de instrumente gratuite care fac asta) meciuri în care performanța unui punct rămâne nu neapărat în Asia, deoarece unele dintre ele nici măcar nu sunt disponibile pe piața asiatică. Dacă se întâmplă să înscrie, își sărbătorește propria, dacă nu, nu face nici o referință de cele mai multe ori. De asemenea, el nu deține o bancă și nici nu postează cote în special, în timp ce dă live și supără atunci când echipe care au marcat 1.10-1.25 se întâmplă să primească primele goluri "se joacă răsturnarea supereroului". Dacă vă referiți la altcineva, scrieți greșit ... totuși, „banii scad în Asia cu peste 1.5” se poate vedea dacă prețul în Asia al acestui live este pur și simplu împins (și puteți vedea acest lucru de pe portalul oddsportal, nu este știință nucleară), dar în majoritate dintre cazurile în care veți juca un preț care a scăzut în cele din urmă veți obține mai puțin (după mine), magia este să îl jucați (înainte de live) înainte ca prețul să scadă și indiferent dacă vă revine sau nu, astfel încât să câștigați mai ușor.

BetLaden

IFC # 6 campion 2009-10, IFC # 1 Super Cup câștigător 200
Membru al echipei
13 și 2002
39,032
25,943
113
51
Infobeto Town
www.infobeto.com

Bună ziua și amice, suntem bucuroși că ne-ați urmărit de atâția ani și chiar mai mult, astfel încât în ​​cele din urmă ați decis să scrieți! Cu cât mai multe vorbe, cu atât mai bine ...

pentru întrebările dvs.:

Personal nu am văzut astfel de site-uri cu cifra de afaceri din Asia. Am auzit unii oameni, dar n-am văzut pe nimeni să-l găsească.
Poate că există servicii pe care buchetele le cumpără pentru a urmări ceea ce se joacă pe piață și se acoperă.
Singura modalitate de a privi ce se joacă este prin mutarea cotelor de la site-uri numeroase și gratuite.

Pentru abonamente nu voi discuta ... Am o părere proastă și numărul 99 care există există foarte multe statistici și au cifre false. Deci ... rămân credincios infobeto-ului și tiparelor lui :)

GUSA12

New Member
22 Nov 2018
15
7
3

Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsurile și timpul acordat.

Spunându-mi adevărul, prietenei mele, Valium, nu mă uit la întâmplările televiziunii din țară, pentru că am ieșit de mai mulți ani.
În loc de descrieri, vorbim despre ele.
Permiteți-mi să vă spun adevărul meu, nu este o chestiune de oameni, am vrut să știu dacă există o modalitate de a vedea ce se joacă sau se presează la acel moment în viață.
Există două echipe și scorul este 1-0.
spune că cineva (nu din altele decât cele cu care se confruntă net intuiția), că „de data aceasta joc Overs 3.5“ „Am vrut să știu, de exemplu, site-ul, de asemenea, sunt libere (cu excepția oddsportal) pe care le vedeți în formă în timp real încetarea obiectivelor în scopuri etc .;

Pun pariu dacă în fiecare meci separat de oddsportal văd darts dar am întrebat dacă există ceva mai bine specializat (fie plătit, fie gratuit)
Cred că aceste programe speciale reprezintă o armă în mâinile celor care joacă numai în direct.

Sper că mă înțelegi, pentru că vorbesc un pic greco-american, le pot scrie și eu
dacă există ceva și doriți să îl partajați bine, dacă este din nou considerat publicitate sau link vă rugăm să trimiteți-mi un mesaj privat

Nu purtați, de asemenea, în poziția dificilă a proprietarilor proeminenți ai site-ului: semn:

îndată

Membru activ
28 Nov 2017
108
170
43

Nimeni nu poate vedea cifrele de afaceri din Asia. De exemplu, pinnacolul cunoaște numai vârful și nimeni altcineva. Totul altceva este o blocadă de oameni care sunt fie irelevanți, fie încearcă să găsească o batjocură să-și mănânce banii. Modul în care cineva spune că "joacă în prezent 3.5" este simplu. El intră într-un site ca oddsportal, privește schimbările de cote și acolo unde vede că o cădere vă spune cum se joacă acel punct.

• Aprecieri
reacţii: goal2 și GUSA12

GUSA12

New Member
22 Nov 2018
15
7
3

Nu este ușor să vezi asiați și casele de pariuri în general.
Probabil imposibil.

Poate că nu am pus-o, și sunt bună la asta, pentru că să spunem că vreau să știu dacă pot obține tendințele live, care returnează foarte repede un site web.

Aveți (dacă nu există nici o problemă cu managerii site-ului) câteva "instrumente" de încredere pentru a vedea acest lucru?
cu excepția oddsportal;
Poate că dacă ar exista într-un fel o masă cu toate jocurile și piețele (peste-sub) etc
cu fluctuațiile lor ajutându-ne foarte mult și făcând concluzii întotdeauna vorbind despre viață.

îndată

Membru activ
28 Nov 2017
108
170
43

Puteți pune o alertă arb pentru a vă arăta arborii vii. Când vedeți un arb între betfair și bet365 atunci vă uitați la ce punct există cererea în BF și există, de asemenea, căderea de obicei. Deci, singurul lucru pe care ți l-ai lăsat este să joci acest punct pe pariu înainte să-l scadă.

• Aprecieri
reacţii: GUSA12

GUSA12

New Member
22 Nov 2018
15
7
3

Puteți pune o alertă arb pentru a vă arăta arborii vii. Când vedeți un arb între betfair și bet365 atunci vă uitați la ce punct există cererea în BF și există, de asemenea, căderea de obicei. Deci, singurul lucru pe care ți l-ai lăsat este să joci acest punct pe pariu înainte să-l scadă.

Mulțumesc foarte mult Anon dacă vrei să-ți fie pm.

ganian

Membru bine-cunoscute
30 Dec 2011
1,433
1,084
113

în general, ceea ce scria Valium. O anumită sumă de bani poate fi văzută doar la betfair. Cu toate acestea, cifra de afaceri mare în formarea unei piețe nu este foarte importantă. Și cu o cifră de afaceri mică, se poate forma o tendință. Asienii au de obicei dreptate. În general, atunci când se formează o tensiune, se confirmă de obicei. Vă voi da exemple 2 cu pariurile de astăzi. Mergeți la acest link, rămâneți acolo și voi scrie din timp. VALOARE LIVE 4

• Aprecieri
reacţii: jogo și GUSA12

demetrio26

New Member
8 Feb 2015
39
26
0

De asemenea, am văzut problema, și din moment ce am o opinie personală cu privire la întreaga problemă, răspund ..! Ei bine ... la un moment dat în urmă cu câțiva ani, al II-lea. A spus într-una din emisiile sale (atunci când oamenii au fost și să spună fraudă) că există un schimb de pariuri în Malaezia, care corespunde cu cea a BF, fără a da mai multe detalii. El a remarcat, totuși, că nu era ceva "nebun", și că cu un pic de căutare este ceva ce poate vedea TOATE. Recunosc că și să fie căutat, un astfel de lucru nu vrika..opoios știe sau are în minte ceva mai mult, să scrie ... cu toate acestea, surprinzător că, chiar și astăzi, vorbind cu mai multă siguranță și încredere, că cutare și cutare joc tocmai s- pariuri de exemplu 300 Euro în țara respectivă. În toate punctele de 100 propuse% este pierdut, cu toate acestea, și spun acest lucru și am semn, și așa cum am spus mai sus, ceas (fara fericit urmeze orbeste) ani ... cea mai mare parte se pierde din cauza cantității de jocuri care oferă , rake-ul este mâncat pentru totdeauna. În subiectul nostru acum, este sigur că el vede ceva, undeva vede, nu poate un om rămâne în locul deceniu aproape ... minciuni. Și cu atât mai sigur este că pentru toți cei care suntem angajați în pariuri live, acest lucru ar fi un instrument excelent. Oricine dorește să-mi trimită o sumă egală pentru ca împreună să depunem eforturi pentru a găsi acest "instrument" dacă în cele din urmă există. Oricum ar fi, cu toate acestea, observăm că multe dintre jocurile care oferă gig sunt jocuri care au lovit în nivelul de pre-joc, și le poate găsi cu ușurință în cote asiatice. De exemplu, atunci când un joc a lovit Owerri, B ... dă întotdeauna Overs 0,5 jumătate și așa mai departe ... care are o tactica foarte specific, care poate explica încrederea propune jocuri.

• Aprecieri
reacţii: goal2

GUSA12

New Member
22 Nov 2018
15
7
3
Răspuns: Capitolul: ASIA - Pariuri live

Bună seara, Dimitris, probabil că vorbim despre aceeași persoană ca frazeologia și tot ce ne duce aici.
Sumele care spun că vin și când un joc spune că de exemplu este lovit greu acum (trăiesc întotdeauna) ma făcut să deschid localul.
Pentru a fi sincer, cred că o văd, nu se poate baza pe aeroport, desigur dacă arată că are acces la ceea ce se întâmplă de fapt este o altă poveste.
Poate că prematură pentru a vedea liniile date de asiatici (pinnacle, Sbo) și, în același timp, să spunem că acest lucru este valabil pentru Over.
El poate face ceea ce spui tu în direct, deoarece „cu siguranță” un meci de peste 3-3.5 va avea un gol la pauză.
Tot ce nu am idee.
El simte că poate urmări diferența de șanse dintre Asia și Soft în orice moment și în orice moment și îl poate avertiza de orice schimbare semnificativă (nu merge pe nici o piață de tip oddsportal)

goal2

Membru bine-cunoscute
25 Apr 2016
495
555
93

De ceva timp piesa noastră doi patrioți care au pagină de abonament (unul dintre cei doi este bine cunoscut ca un jurnalist-sport de pronosticuri) care se ocupă în întregime cu betting.ena live a pasiunile mele.
În mod evident, nu voi menționa site-ul pentru că nu vreau să fac anunțuri, dar conținutul și cuvintele celor doi oameni îmi cer să întreb.

1) În cele din urmă, există locuri în care puteți vedea fotografii live în Asia și de oriunde? Ce curse se încarcă, cine poate cumpăra (depășește, răsturna, etc.)
2) Dacă nu există aceste site-uri și să spunem că toată lumea susține că pentru marketing există un site care direcționează și puteți vedea în timp real ce se mișcă - spre care este direcționată piața;
evident că nu vorbesc despre imagini batch, ci despre lucruri specifice.

Aceste tipuri au un nivel foarte ridicat de succes și am vorbit despre vii, chiar și în competiții cu grupuri și țări pe care nici măcar nu le știți dacă există.
"Acum, duc o mulțime de bani peste 1,5", iar referința constantă la Asia face calea "Voi spune că există ceva acolo (pentru că este și un rezultat pozitiv)

ce doamnelor și domnilor infobeto?
ne arată și noi luminile pe care le avem doar Hochei și BOVADA.

Bună dimineața. Probabil vă referiți la „următorul obiectiv al acelei echipe”, „peste 1128,5 cornere” și „asul cade în Asia”.
Singurul lucru sigur este că cineva care caută cu disperare o modalitate de a obține un profit va acorda cea de-a cincea parte a abonamentului, deoarece când aude „Asia”, mintea lui se îndreaptă către factori de informații despre pariuri viclene.
Dar, în timp, el va afla că toate acestea sunt „următorul obiectiv Korydalos” și „Sub 0.5 € sold”
Nu le spun la întâmplare, sunt verificate și numărate pe sfaturi nemăsurate care au fost dezvăluite public.

În primul rând, chiar dacă sunteți abonat și întrebați despre ce este „Asia”, aceștia nu vă vor oferi un răspuns serios, astfel încât să știți ce veți urma atunci când veți paria banii.
Vorbești despre Sbobet IBC, licențiat în Asia, etc.? Pentru asiatice offline, situații în stil mafiei cu pariuri subterane?
Sau pentru un birou de schimb valutar din Asia pe care nici un alt grec nu îl cunoaște și nu îl descoperă?
Să vedem una.

1) Vă voi spune cel mai simplu. Menționează achizițiile „următorul obiectiv”, achizițiile „peste colț” în echipe din liga mică, care ar trebui să primească pariuri, iar dacă vă uitați la companiile asiatice Sbobet IBC etc. în acel moment veți vedea că nici măcar nu există aceste piețe disponibile pentru astfel de ligi mici. (Următoarele obiective pe care nu le au în general)
Handicapuri din Asia. Peste și peste goluri. 1X2 Acestea sunt oferite în principal, deoarece vor face clienții lor ca ei, în principal în mâinile lui Hancock și Overster.
Există cu siguranță anumite piețe în funcție de fiecare campionat.
Pe lângă aceasta se poate vedea o cifra de afaceri a acestora, (cu excepția, poate, a jucător jucat în acesta de către broker și a dobândit prietenia cu și învață de la el unele miza suspectă) doar se poate înțelege că conține un pariu mare, dacă văzut semnificativă de exemplu, de la 2.00 la 1.80.
Dar sunt mizele pe care le-au primit și le-au făcut atât de mult? NU nu este întotdeauna, deoarece depinde de maximul pe care îl au. În ligi mici lor maxbets este amuzant, 50 80 200 euros're vorbind despre 1CH2 în declarațiile de mai sus de multe ori au 10 10 și 20 de euro.
Dacă jucați un maxbet cu aceste sume, randamentul va scădea, iar dacă jucați încă unul sau două, acesta va fi demolat. Așadar, vorbim despre „pariuri viclene” de 50 € care au scăzut în Asia dacă este partea sa legală.

2) Dacă acum merge pentru stat închis, cu o miză în casa de pariuri offline, din Asia, ei doar vă va spune este că se pare amuzant să crezi în cineva care poate avea acces acolo, în companii care operează în secret în Girona megalopaichton imens CHIAR fabrici, Karamithros din cartierul Atena, care face oferta de abonament 50 la 30 atunci când se află într-o rundă proastă.

3) Schimbul Asiatic din Malaezia menționat în fața unui prieten aici. Să presupunem că există ceva de genul acesta. În Malaezia și în multe țări asiatice, Vitfair înregistrează, de asemenea. Prefer alte persoane care joacă acolo? Să spunem că o preferă.
Și să spunem că văd 5 sau 10 sau 30 de mii de pariuri la un moment dat în live over. Dacă vedeți tipsters sugerează 50 de puncte în 50 de meciuri diferite în direct, într-o jumătate de oră, mă îndoiesc dacă au timp să caute puțin meciul sau dacă știu ce l-a precedat înainte de acest pariu, de exemplu, potrivite acum câteva minute probabil de același jucător, dar atât de mulți bani în furnică, așa că poate se tranzacționează, dacă pot afla (cât mai mult posibil, desigur, să afle întotdeauna cu certitudine și acuratețe ceva de genul asta) dacă este un jucător 100 în cota necesară sau dacă este doar o companie de pariuri " urmărește „acolo niște pariuri pe care le-a acceptat, dacă există un motiv pentru care pun aceste sume, de exemplu motivația unei echipe pentru că dorește obiective diferite, dacă așteaptă să vadă dacă aceste 10k se vor potrivi sau dacă cineva le pune doar în cote mari pentru a obține valoare preturi.

Ultima editare:

GUSA12

New Member
22 Nov 2018
15
7
3

Goodnight goal2 vă mulțumesc pentru participarea dvs.
Încep puțin cu capul în jos, spunându-vă că nu cred că acesta se referă la partea statistică a fotbalului (formă, motivație, tradiții etc.), dar din ceea ce am înțeles și nu cred că fac o mare greșeală, este tactica „Am pus bani, unde au pus”, așa că pentru acest lucru și subliniază în mod constant miza și nu fotbalul (nu neapărat rău) pentru zona de pariere.
Am realizat emisie proprie de web spunând că timpul a pus o mulțime de bani în Owerri spune ceva de mii de euro, sumă ca uita la ecran, a fost de fapt una dintre cele mai rapide Owerri l-am văzut-a confirmat.
De atunci m-am gândit să-l deschid pe cel local să o vadă.
Nu cred că are super cunoștințe, dar va avea cu siguranță un site care vede unele mișcări.
Voi fi de acord că atunci când spui Asia trebuie să știi ce Asia (buchet, schimb etc.), dar cred că majoritatea oamenilor nu o caută.
Și se înțelege că asiații nu au astfel de achiziții.
Din motivul că am avut într-adevăr Fb deschis, vine un mesaj care „spune că acest meci primește pachete ASIA.
Intru în cartea mea (America) avea o cotă de 2.6, mă uit în SBO, Pinnacle etc meciul nu exista deloc, intru din nou în a mea și au „blocat cota” mai târziu o deschid cu o cotă de 1.7 !!
De atunci m-am gândit „oh patriot, ce sfaturi are”.

goal2

Membru bine-cunoscute
25 Apr 2016
495
555
93

Goodnight goal2 vă mulțumesc pentru participarea dvs.
Încep puțin cu capul în jos, spunându-vă că nu cred că acesta se referă la partea statistică a fotbalului (formă, motivație, tradiții etc.), dar din ceea ce am înțeles și nu cred că fac o mare greșeală, este tactica „Am pus bani, unde au pus”, așa că pentru acest lucru și subliniază în mod constant miza și nu fotbalul (nu neapărat rău) pentru zona de pariere.
Am realizat emisie proprie de web spunând că timpul a pus o mulțime de bani în Owerri spune ceva de mii de euro, sumă ca uita la ecran, a fost de fapt una dintre cele mai rapide Owerri l-am văzut-a confirmat.
De atunci m-am gândit să-l deschid pe cel local să o vadă.
Nu cred că are super cunoștințe, dar va avea cu siguranță un site care vede unele mișcări.
Voi fi de acord că atunci când spui Asia trebuie să știi ce Asia (buchet, schimb etc.), dar cred că majoritatea oamenilor nu o caută.
Și se înțelege că asiații nu au astfel de achiziții.
Din motivul că am avut într-adevăr Fb deschis, vine un mesaj care „spune că acest meci primește pachete ASIA.
Intru în cartea mea (America) avea o cotă de 2.6, mă uit în SBO, Pinnacle etc meciul nu exista deloc, intru din nou în a mea și au „blocat cota” mai târziu o deschid cu o cotă de 1.7 !!
De atunci m-am gândit „oh patriot, ce sfaturi are”.

Kalispera.Apo celălalt vă voi spune că am văzut sugerează Anders 2.5, deoarece a luat pariu, fie ascuns gol 2 și în cele din urmă meciul să expire 8-0.
Am văzut, de asemenea, o asemănare într-un grup de luptători francezi pentru că primesc pachete în Asia și cenușa a scăzut cu câteva ore în urmă și apoi a scăzut la un nivel minim.

Ce vreau să spun. Nu te uita la ceea ce face cineva pe un 2 la 10 pe 20 pe meciurile 100. Totul poate fi impresionant într-un eșantion scurt de concurenți. Întrebarea este dacă va fi un rezultat bun (impresionant este dificil să fie) după mai multe meciuri.
Dacă ați constatat că, în cursul rezultatelor sunt buni și nu se datorează numai pentru a noroc, dar avantajele pe care le are, atunci secvențele sau totuși, chiar și mai bine, ce faci și încearcă să găsească și să învețe cum să joace și voi în acest fel .

În turneu și în această și în alții și puteți vedea pariuri. Ați spus că emițătorul raportează o sumă de mii de euro când se uită la ecranul său. Ai văzut cum arată ecranul lui? Nu. Și vă pot spune acum că pachetele zboară spre Boca Junkers și dacă mă întreabă dacă o să vă spun în Asia, voi fi văzut o miză într-o burghezie.
În ultimii ani, cuvântul „Asia” s-a vândut și a fost exploatat de unele site-uri de abonament pentru a avea o clientelă.

Nu este dificil să vezi pariuri, acestea pot fi văzute de oricine în schimburi chiar dacă nu au un cont acolo. Lucrul dificil este să încercați să „citiți” pariurile pe care le veți vedea. Este nevoie de mulți bani pe un punct. Deci, ce? Ce inseamna asta; Pentru că a primit bani, punctul va ieși? Desigur că nu. Știi cine le îmbracă? Nu..Din ce motiv le pune? Nu, dar aici, dacă ați câștigat ceva experiență în privința lor, puteți face o evaluare, nu întotdeauna, uneori. De aceea am menționat în mesajul meu anterior dacă ați văzut un pariu în punctul opus chiar înainte, adică tranzacționarea sau dacă știți că o echipă vrea diferite terminale.

Pe măsură ce aveți, dacă doriți să se ocupe cu ea și pentru a găsi biroul de cineva sau ceva mai jos pariurile vor vedea, puteți încerca cu cantități mici și poate verifica pentru tine daca este în valoare. Dacă aș fi făcut asta ar fi nu numai cât de mult bani kopitaza joacă, dar se va considera în continuare mai important ce performanța te joci, vreau să spun cât de mult mai scăzut este de aici că ei au alți parteneri, și va fi în căutarea de a juca unele cea mai bună performanță posibilă.
Aș păstra, de asemenea, o arhivă a tuturor pariurilor pe care le-aș juca și mă uit la campionatele și echipele în care există un nivel înalt de verificare și la ce nivel scăzut.

Ultima editare:
  • Aprecieri
reacţii: Tigres

GUSA12

New Member
22 Nov 2018
15
7
3

Vă mulțumim pentru sfaturile dvs. și pentru obiectivul dvs. de timp2.
Adevărul este că nu țin statistici despre ceea ce propune.
Nu contează victorii / înfrângeri etc. Ceea ce ma făcut să scriu a fost întrebarea dacă există într-adevăr un astfel de site sau ceva care poate oferi astfel de informații.
Nu-mi pasă să joc pe care l-a dat pur și simplu când l-am urmat în câteva propoziții pe care le spunea că vede pariuri foarte puternice, au fost confirmate (cu siguranță că unii nu au ieșit, dar nu l-am urmărit în acea zi)
Pentru goal2, aceasta urmărește (mai degrabă) unele pariuri privind tendințele care joacă profesioniști.
Acestea, la rândul lor, au făcut ceea ce mi-ați scris mai sus.
Asta este, să spunem doar că aceasta îi urmează.
Acum, dacă este ASIA sau dacă este altceva, numai el o știe.
Aici, din păcate, nu sunt foarte implicat în pariuri.
Oamenii pot avea o bucată de hârtie care încearcă să scrie, tot timpul pentru a rupe ruletă, dar nu un pariu.
Deci înțelegeți că atunci când am văzut acest lucru, am fost încântat.
Poate că datele și experiența dvs. nu sunt importante.

goal2

Membru bine-cunoscute
25 Apr 2016
495
555
93

Nu contează victorii / înfrângeri etc. Ceea ce ma făcut să scriu a fost întrebarea dacă există într-adevăr un astfel de site sau ceva care poate oferi astfel de informații.
Nu-mi pasă să joc pe care l-a dat pur și simplu când l-am urmat în câteva propoziții pe care le spunea că vede pariuri foarte puternice, au fost confirmate (cu siguranță că unii nu au ieșit, dar nu l-am urmărit în acea zi)
Pentru goal2, aceasta urmărește (mai degrabă) unele pariuri privind tendințele care joacă profesioniști.
Oamenii pot avea o bucată de hârtie care încearcă să scrie, tot timpul pentru a rupe ruletă, dar nu un pariu.

da Kalimera.E rezonabil este de a avea orice întrebări, dacă într-adevăr există nici un astfel de site sau ceva care poate oferi astfel de informații, după ce ascultă-mă Asies PARIURI de către profesioniști, etc vă voi spune că 99.99% dintre aceste tipuri văd vorbind într-o anumită un schimb de mărfuri pe care oricine îl poate vedea. Totul despre cifra de afaceri, dar în Asia, care spun că numai ei au acces, etc pentru mine este prea pentru a atrage clienții la site-ul, de asemenea, tous.Opos au spus că alți copii au răspuns că sunteți aici, și în general, agentul de pariuri din Asia Bookie cineva VA cineva să dezvăluie cifra de afaceri a acestora a lui. SCHIMB doar pentru a arăta bani la fel de mult ca paizontai.Episis și să caute EXCHANGE Asia, acesta va fi doar pentru a găsi 2-3 care, totuși, au numai steeplechase-Ogari.
Ori de câte ori doriți după ce să se ocupe de acest lucru, pornește de la cunoscuta antallaktiria.Xereis einai.Den ceea ce trebuie să faceți înregistrarea, veți fi în căutarea pur și simplu pariu și vă voi judeca dacă cineva merită să-l urmeze jucând acolo joacă acum.

Pentru tipurile pe care le spui, mă îndoiesc dacă, în plus față de banii de abonament, câștigă bani în plus. Acesta este modul în care a fost deja ratat. Unul dintre ei a dat un meci, când duminica ia dat-o lui Kyriaki în mijlocul lui 1.50. În condiții, o performanță 1,50 poate valora, chiar și una în 1.20, dar nu este problema. Ideea este că pariurile pe care le-a menționat la 13.00 la mijlocul lunii au fost lansate de sâmbătă.
Performanța inițială 1.95 în companiile și stadioanele asiatice. Apoi, jucătorii profesioniști au lovit, după-amiază și sâmbătă noaptea 1.50 ore înainte ca guru-ul să le vadă. Când avea 20 și 1.95 și nu 1.85, ar fi mai degrabă să vadă o miză când a coborât peste tot în Asia și în burgheză și ia dat-o.
Adică meciul https://prnt.sc/lqehca
Și, ca și când nu ar fi fost de ajuns, l-ați fi văzut spunând că „au pus la 1.30 în peste 2.5 acum, dar eu nu joc cote atât de mici 1.30 și voi aștepta să crească”. Apoi, până când urcă, intră un gol și spune „a mâncat-o, hai să mergem peste 3.5 - 1.60 ".
Hahahaha, pentru râs și pentru clovni. Kala are dar, după ce găsește fraierii și plătește pentru a nu fi liber în găleată.

De asemenea, aceștia raportează pe unul dintre site-urile lor care promovează linii fierbinți 090: „Veți afla pariurile ciudate cu puțin timp înainte de începerea jocurilor” Este simplu. Dacă ceva este pariat în acest moment, cu o jumătate de oră înainte de începerea unui meci, de obicei nu rulează nimic ciudat sau suspect. Acest lucru se întâmplă foarte des, chiar și în meciurile mari, deoarece în acest moment 11 echipe sunt deconectate, există câteva absențe neașteptate ale jucătorilor într-o echipă și unii jucători ascuțiți pariază imediat pentru a obține cote de valoare.

Ultima editare:
  • Aprecieri
reacţii: Tigres și GUSA12

loxagos marca

Membru bine-cunoscute
9 IOL 2013
668
632
93
lac din penthouse

Bună ziua după-amiaza. Nu sunt în măsură să cunosc gradul angajamentului tău cu pariul GUSA FILES, că eu sunt de acord cu tine că sunt factori minimali de intensitate și de timp și de alți factori.
Dacă nu vii și nu mănânci pește, nu ieși, spun oamenii înțelepți. Acesta este modul în care lucrurile sunt și edo.Kathise 3 4 luni, în cazul în care în mod natural au timpul si a apetitului și a înregistrat pariul minim 300 400 500. Gaming vor fi cele care oferă perioada de timp o săptămâna viitoare 2 poli și un număr de 30 40 pariurile în 400, dar PENTA se va termina și este probabil să fie în proiecția. Dacă nu discutăm atunci ...

• Aprecieri
reacţii: GUSA12 și goal2

goal2

Membru bine-cunoscute
25 Apr 2016
495
555
93

Ceea ce ma făcut să scriu a fost întrebarea dacă există într-adevăr un astfel de site sau ceva care poate oferi astfel de informații.

Almeria-Tarragona, cu cateva ore inainte de start, 224 a venit in X (in cerere) la X in aceeasi performanta ca si Pinacle, etc. 3.40.
Nu se potrivea nimic pentru o lungă perioadă de timp, apoi se potriveau puțin și, pe măsură ce se potriveau în jos și cereau mai mult
scăzută.
Desigur, performanța în alte companii. Cu o oră înainte de a începe, se potriveau cu 24. 3.40 revine la 3.00.
Unele punct începe să se scade brusc, urmată de panică peste tot, în câteva minute, a scăzut sub 2,30, a avut crize și 200 și pune atât de mulți alții, el a jucat un total de peste € 400.000. Pinnaclul ascuțit care spune că nu se teme de nici un alt jucător asiatic a făcut meciul,
Aici, când vezi ceva de genul asta, chiar dacă nu te joci în felul următor, chiar dacă te întrebi dacă e bunica
companiile de pariuri, cineva nebun care nu știe de câte ori de două ori și trebuie să joace pentru o jumătate de miros să se distreze, urmați acest pariu și vedeți meciul pentru a vedea dacă vedeți ce așteptați.
Văzând-o, după 1-1, care sa întâmplat undeva în 80, am simțit senzația că au reușit chiar să aterizeze elicoptere în fața șuturilor pentru a nu obține alte goluri.
Iată un ecran cu suma care apare în oddsportal. Că valorile 3.37 sunt în loc de 3,35, aceștia fac acest lucru în decursul acestui an pentru întoarcerea către unele companii, dar sumele sunt valide.
https://prnt.sc/jmtcx7
Iată videoclipul jocurilor.
https://www.youtube.com/watch?v=Y6WUW_5hHRA

Ultima editare:

cernit

Membru activ
14 Oct 2013
231
151
43

Cum apare suma în cotele de împrumut? : surpriza:

• 02: 00
    OPEN Hybrid
    • Defensa Hustisia - Veles
  • 15: 15
    ERT3
    • Super League greacă 2 2022-2023
  • 19: 30
    Novasports 2HD
    • Nürnberg - Darmstadt
  • 21: 30
    Novasports 3HD
    • Eintracht Frankfurt - Bochum
    Novasports Extra 2
    • Genova - Regina
  • 21: 45
    Știri Novasports
    • Zulte Waregem - Anvers
  • 22: 00
    Novasports 1HD
    • Mallorca - Osasuna
    Novasports 2HD
    • Marsilia - Montpellier
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Burnley - Sunderland
    Novasports Extra 1
    • Levante - Zaragoza
  • Mâine 01-04-2023
  • 03: 30
    OPEN Hybrid
    • River Plate - Santa Fe Union
  • 05: 30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 19: 15
    ERT3
    • Prometeu Patras - AEK
  • 20: 30
    Novasports 5HD
    • Anatolou Efes - Virtus Bologna
  • 21: 00
    Novasports 4HD
    • Maccabi Tel Aviv - Armani Milano
    Novasports Prime
    • Barcelona - Alba Berlin
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 02: 30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Milwaukee Bucks - Boston Celtics
  • 20: 00
    Novasports 4HD
    • Zalgiris - Valencia
    Novasports 6HD
    • Bayern Munchen - Monaco
    Novasports 5HD
    • Partizan - Real Madrid
    Novasports Prime
    • Olympiacos - Panathinaikos
    Start Novasports
    • Coșuri - Fenerbahce
    Novasports 4HD
    • Wilburan - Steaua Roșie
  • Mâine 01-04-2023
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 02: 30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Brooklyn Nets - Atlanta Hawks
  • 03: 00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers
  • 05: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Portland Trail Blazers - Sacramento Kings
    Novasports 6HD
    • Elena Rybakina - Jessica Pegula
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2023
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Francisco Cerundolo - Karen Katsanoff
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2023
  • 14: 55
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 15: 45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 16: 40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 18: 00
    ERT Sports 1
    • Milos - Olympiacos
  • 19: 10
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2023
  • 20: 55
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 21: 15
    ERT3
    • PAOK - Panathinaikos
  • Mâine 01-04-2023
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2023
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    Da...ne-ai spus mai devreme.....nu ca nu am fi stiut sigur...
  • Ertzan Ertzan:
    ca sa nu-mi bat joc de asta nu am spus-o, dar era semafor

: paidi:
  • Ertzan Ertzan:
    Frauda de baschet și non-religiosul Ataman a declarat că nu există play-off anul acesta
  • PANATHA PANATHA:
    se incheie contractul de anul acesta?
  • Ertzan Ertzan:
    Îl poftești?
  • Ertzan Ertzan:
    Spune-i șefului tău să reducă praful de marmură, să nu mai cumpere Mercedes și să te mai plângă, să nu mai mănânci la escrocheria culinară numită Salt Bae că naiba se numește fripturi de aur și să-l taci confortabil. : bask: sa vedem ca avem nevoie si noi clienti-antrenori, la 12-0 cati au onorat stria oeo : bask:
  • PANATHA PANATHA:
    esti un fan pe care il vad pe presedinte....ti descurca bine....ma uit la URIASA dpg....azi citeam niste articole - comentarii care spuneau despre Ataman ca joaca la Panatha.. ...dar nu știam elementele de bază. ..dacă contractul se încheie...
  • Ertzan Ertzan:
    Pentru că și eu am citit-o, de aceea am spus-o. Expiră anul acesta. Uită-te la minciuni, cred că aceeași listă este obosită și anul acesta, nu știu, dar să recunoaștem, echipa s-a „dezumflat”
  • CMWH Chat Bot:
    CMWH a conectat la cameră.
  • PANATHA PANATHA:
    În general, problema în baschet este că sunt puțini antrenori grozavi
  • PANATHA PANATHA:
    oricum, dintre cei 3-4 care scriu ca sunt candidati, as prefera pe Saras
  • Ertzan Ertzan:
    Da, Saras merită cu siguranță o șansă, dar ar trebui să existe și un transfer al avansului
  • PANATHA PANATHA:
    daca il urmaresti vei fi vazut ca exista certitudinea ca anul acesta va face transferuri serioase....dar unde auzi multe cirese tii un cos mic.
  • Ertzan Ertzan:
    Am mai auzit de la o altă persoană cu gânduri asemănătoare că anul viitor le vei „smulge” pe toate, dar ce spui la sfârșit „când auzi multe cireșe, ține un coș mic”
  • PANATHA PANATHA:
    Ca sa-i "sfarci" ai nevoie de o echipa noua fata de cea de anul acesta.....mai bine ii tine pe greci...daca vrei 6-7 transferuri dupa aceea bugetul joaca un rol si bineinteles ca noi o sa vada mai tarziu cati jucatori sunt liberi si va trebui sa concureze cu alte 5-6 echipe pentru a le semna....si in toiul tuturor astea....ma enerveaza ca se preface ca vom" rupe"-i cat avem martie...mai intai iti creezi mari asteptari si daca in loc de Saras, sa zicem Serelis, toata lumea se va plange
    de ce sa nu vorbesti si sa-i prinzi in somn....
  • PANATHA PANATHA:
    Așa că nu împărtășesc nicio părere despre „ruperea”..... aș vrea dar...
  • Ertzan Ertzan:
    Pentru transferuri, trebuie să vadă și cine este antrenorul. Una este să ai pe bancă un antrenor cu nume care să motiveze jucătorii care vor veni și alta e să ai un Serelis pe bancă.
  • PANATHA PANATHA:
    Da, este valabil... dar presupune ca a angajat antrenor...
  • PANATHA PANATHA:
    Ce facem Alania?
  • PANATHA PANATHA:
    Fotbal Calificări EURO 2024 Kazahstan - Danemarca 0-1 în 30 de minute....Cred că vom mai avea un gol în prima repriză...Peste 1,5 @2.25
  • Rezistent la apă Forum Bot:
    Utilizatorul Rezistent la apă a început un nou subiect numit „înainte de joc sau pariu live" în Pachete de conversații.
  • Ertzan Ertzan:
    în cele din urmă, Naționalele au trecut și înapoi la realitate
  • cosmicsports Forum Bot:
    Utilizatorul cosmicsports a început un nou subiect numit „ALEGERI, CE VEZI?" în Cafenea.
  • Dumba Forum Bot:
    Utilizatorul Dumba a început un nou subiect numit „PRONOSTICELE DUMBA" în Fotbal Predictii.
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „IFC CUP 2022-23: Semifinale 1-2/4/2023" în Concursul IFC.
    Ertzan Forum Bot: Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „IFC CUP 2022-23: Semifinale 1-2/4/2023”...