Buna seara tuturor, cautand pe google am vazut ca aici vorbeai despre astfel de subiecte pe care o sa va scriu, vreau sa intreb va rog daca a mai avut cineva o astfel de problema cu novibet, sunt batran ma jucam in opap pariu pentru ca suntem toti in familie dintr-o familie de fotbal, pana cand fiica mea mi-a cumparat o tableta ca sa nu fiu nevoita sa merg tot timpul la opap si sa pot paria de pe internet. Asa ca am decis sa deschid un cont la novibet si in timp ce fetele mele aveau si ele cont fara probleme, m-au sunat daca vreau bonus, le-am spus nu pentru ca stiu ca s-a angajat si vreau sa fac o retragere, asa ca vreau, mi-au raspuns ei. frumos, deci am jucat doar pariuri, niste oferte au avut si ti-au dat niste pariuri gratuite, am jucat pariurile gratuite in multe meciuri, cand a venit asa cu o zi inainte cu 2 zile sa solicit o retragere mi-au spus sa le trimit o poza cu mine ținând ID-ul meu, o fotografie cu mine făcând depunerea, ID-ul mobil, le-am trimis pe toate și a doua zi mi-au trimis un mesaj că contul meu este temporar dezactivat din motive de securitate și voi fi informat de către departamentul relevant, așa că departe nimic, când m-au întrebat dacă vreau un bonus, le-am spus că nu, suntem o familie, fetele mele sunt căsătorite, doar locuim pe aceeași stradă, mi-au răspuns, nu e nicio problemă, domnule, pot' nu scot banii mei, a avut cineva un astfel de incident cu această companie anume și ce a făcut, ce ar trebui să fac?