Îți voi da un răspuns simplu, dar în același timp serios.
Nu încercăm să învingem / să învingem / să falsificăm cartea, ci să extragem un mic procent din suma de bani pe care o pune în cuferele sale.
Într-adevăr, cartea are toate aceste avantaje pe care le-ai menționat, dar pe care nu ar trebui să le „monstrezi” în mintea ta. Pentru că majoritatea acestor atuuri pot fi achiziționate de tine, cu posibila excepție a uneia: rake-ul de lângă tine!
„Oamenii de știință experți” pe care îi spui și presupun că te referi la compilatorii de cote, care fac bani, nu sunt nici astrofizicieni, nici laureați ai Premiului Nobel. În cele mai multe cazuri, aceștia sunt doar jucători experimentați, de obicei „specializați” în ligi, care își oferă cunoștințele (contra cost) companiilor de pariuri.
I-am întâlnit pe unii dintre ei în timp ce răsfoiam pe forumuri străine și sunt sigur că prietenul meu darkside222 va cunoaște probabil și ceva din BA.
Nu aș spune că acești oameni au „schimbat tabăra”, așa cum a menționat mai sus un prieten. La urma urmei, chiar dacă sunt plătiți de casele de pariuri pentru a-i ajuta să facă cote pentru unele ligi, ei sunt totuși jucători înșiși. Și încearcă să câștigi cât mai mulți bani pot...
Sunt sigur că chiar și mulți de aici, pot acum, după mulți ani de pariuri, să estimeze / prezice cotele unui meci dintr-un sport / ligă (în care au fost implicați) în avans.
Ai vorbit și despre tehnologie, statistici și știri...
Dar nu ai toate astea? Sau nu le poți obține?
Calculatoarele și software-ul de toate tipurile sunt disponibile pe scară largă. Există, de asemenea, nenumărate resurse pe Internet pentru a obține statistici și informații valide. De-a lungul timpului, se învață să distingă pe cei care merită căutați și studiati...
Acum, dacă cartea are coarne și ochii Fecioarei, nu știu!
Dar știe el dacă am Puterea? Fie ca forța să fie cu tine!
Glumesc, nu?
Jucătorii și casele de pariuri au o relație interdependentă. Nimeni nu poate exista fără celălalt!
Nici jucătorii nu ar putea juca dacă nu ar exista companii de pariuri, nici casele de pariuri nu ar exista dacă nu ar avea clienți!
Banii nu vor să omoare jucătorii! Ei sunt conștienți de faptul că marea majoritate a acestora vor fi condamnați definitiv să se piardă pe termen lung.
Vrei de la lăcomia jucătorilor, vrei de la gestionarea greșită a banilor... Cert este că vor pierde. Și conform statisticilor, peste 95% dintre jucători pierd pe termen lung!
Cei cărora le este frică de dolari sunt jucătorii reținuți și sistematici. Și distingându-i pe unii pe parcurs, le impun diverse restricții, pentru a-i „condui” până la ușa de ieșire.
Ceva de genul „Du-te și ia-i de undeva inteligent!”
Cu greu vei găsi astfel de jucători pe forumurile de pariuri. Nu că nu sunt de acord să intre în astfel de comunități. Majoritatea o fac doar pentru a se familiariza, cu oameni despre care cred că îi pot ajuta, pe care îi abordează pentru o formă de „colaborare”. Rareori sunt membri activi ai unei comunități, deoarece își petrec cea mai mare parte din timpul liber studiind date (ultimele știri, statistici, cote etc.)
Mie personal nu mi-e frică de carte!
Există mulți alți factori care pot afecta rezultatul unui meci, ceea ce mă poate face să-mi pierd banii. Și, din păcate, nu le pot controla sau le pot reduce...
Un arbitru sau un jucător prost, un meci „întâmpinat” (nu trebuie să fie de carte), factorul noroc (care joacă întotdeauna un rol important) etc.
Dacă încerci să controlezi cât mai mulți parametri ai unui meci, dintre cei pe care ai capacitatea de a-i face (cum ar fi știri, statistici, etc) și, în același timp, îți poți impune reținerea și un management adecvat al tău. bani... atunci vei vedea ca rezultatele pariurilor tale se imbunatatesc dramatic!
Deși sunt implicat în pariuri de mulți ani și îmi dedic o mare parte din timpul liber studiului, mărturisesc că personal nu am reușit încă să realizez această „COMBINAȚIE DE AUR”. Dar încerc constant să învăț...