Nu am fost niciodată cel mai tăcut copil
Vorbim despre sezoanele 2006-2010, dacă îmi amintesc bine atunci un lot iertat Yannisss (Aektsis), Werwolf (cumva plin Olympiacos), Tenekes (tot Olympiacos), Theo (dacă nu s-a bătut cu nephelim forex și laptele de pasăre tot Olympiacos). ), unul dintre șefii nektar, Daglashen (Panathinaikos), johnbill (Olympiakos) obișnuia să o facă, vino și vezi vremurile lui Bajevic, Oforikwe imaginează-ți atât de mult timp în urmă desigur și acolo avertismentele nu fac rugăciuni și pedepse.
Apoi vine și celălalt lot din 2011 și apoi dacă îmi amintesc bine unde un site dacă îmi amintesc corect bala.gr trebuie să fi fost numit așa ceva s-a alăturat forumului unde mai mulți tipi ca tovarășul nikitas (full Panathinaikos) care au răspuns mai sus au venit la pe forum și așa ne-am întâlnit mai devreme, a fost un alt MAN7 (Olympiacos complet) și acești doi erau ca Waldorf și Statler în show-ul muppet, bineînțeles că au fost alți tipi, dar ceea ce spune partenerul am avut fani și politică atunci a fost un problema daca stai sa te gandesti ca eram un forum de pariuri, bine, nu puteai sa fii placut de toata lumea si de toate, dar si scrierile au avut interpretari diferite pentru unii pentru ca dupa cum stii, cuvantul scris este usor de inteles gresit si asa copiii „au plecat” desigur, în afară de asta, se schimbă și vremurile, cresc alte ocupații, se schimbă viața de zi cu zi, familia și prioritățile, atunci avem acum social media și bineînțeles că prieteniile rămân, să zicem că eu și Nikita ne-am întâlnit aici , dar urcă din când în când pentru alte slujbe la Komotini și ne întâlnim la o guscătură sau o cafea.
Dar acelea erau vremuri bune atunci dacă stai pe loc și te gândești la asta