Am un cont la pamestoixima.gr. M-am autoexclus la cererea mea și după mult timp contul meu a fost redeschis acum aproximativ 2 săptămâni. In acest timp am facut depuneri separate de 1000 de euro. În general, am pierdut și am avut multe suișuri și coborâșuri, deoarece sunt un fan al pariurilor live. Din fericire, în ultimele zile și cu mult noroc la evenimentele din toate sporturile din pariuri live, am reușit să câștig aproximativ 700 + depunerile mele. Ieri am încercat să pun un pariu și nu mi-a permis, trimițându-mă la comunicarea cu clienții. Vorbind cu Chat, nu mi s-a dat niciun răspuns, cu excepția faptului că departamentul relevant vă va examina cazul. Am tot încercat să plasez pariuri punând 1,2 euro să văd dacă mi-au pus o limită și într-adevăr a fost. Imediat am retras ca aveam inauntru, 1700 euro, din moment ce nu avea sens si dupa cateva minute contul mi s-a inchis temporar. I-am contactat cu furie si mi-au spus ca va raspunde departamentul competent. Sunt nelinistit pentru ca e serios cat de mult si de fapt 1000 este capitalul meu. Tot ce am pariat a fost pe nba, volei, tenis de masă, totul. Este prima dată când mi se întâmplă acest lucru și am vizitat toate companiile. Aștept cu nerăbdare retragerea mea, precum și explicații de ce se întâmplă acest lucru. Daca este cineva cu experienta similara va rog sa ma sfatuiti