Folosiți un browser vechi. Este posibil ca acest site sau alte site-uri să nu se afișeze corect. Trebuie să faceți upgrade sau să utilizați unul browser alternativ .
Ce complecși au fost Paokias.... celălalt a marcat goluri și în loc să alerge să sărbătorească cu coechipierii, i-a spus să se încurce cu tribunele....
Atât de mult încât știința își ține mâinile sus de ani de zile. Babiniotis știa ceva dacă te referi la mine aaaaa te referi la mine așa cum spune și Kiritsis
Nu imi pasa atat de mult de rezultat, ci de bannerul pe care l-au pus prostii....Nu doar ruineaza echipa ci si specia umana....asa gunoaie nu are loc nici pe teren, nici pe teren. în societate
Le-a părăsit pentru că nimeni nu vrea să spargă ouă.... ale noastre? cetatenii au imunitate....ai vazut vreodata jucatori sau producatori tratandu-si fanii ca pe gazde?
Le-a părăsit pentru că nimeni nu vrea să spargă ouă.... ale noastre? cetatenii au imunitate....ai vazut vreodata jucatori sau producatori tratandu-si fanii ca pe gazde?
Într-o lume ideală, când jucătorii AEK au mers la fizz, jucătorii de la Panathinaikos ar trebui să-i urmeze.....dar noi am spus...nimeni nu vrea să spargă ouă.
Într-o lume ideală, când jucătorii AEK au mers la fizz, jucătorii de la Panathinaikos ar trebui să-i urmeze.....dar noi am spus...nimeni nu vrea să spargă ouă.
Acest site utilizează cookie-uri pentru a personaliza conținutul, personaliza experiența dvs. și pentru a vă menține conectat dacă vă înscrieți.
Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.