GÂNDURI DESPRE PESTE 2,5

Thanasis

New Member
Câteva observații

echipele au o mulțime de atacatori și unii dintre ei sunt în formă ...

regula ... o echipă care înscrie multe goluri în interior confruntată cu o echipă care înscrie o mulțime de goluri în afara ...

... fenomen brusc ... echipa marchează goluri în ultima vreme și apărarea este deteriorată și apa curge ...

dintr-o echipă mediocră care joacă acasă, lipsește o căruță de jucători, astfel încât înlocuitorii atacanți sau oprimații găsesc ocazia de a înscrie goluri în timp ce apărarea nu reține ...

când meciul are loc pe un teren neutru, se întâmplă în mod regulat ca chiar și echipele clasice ale bărbaților să joace ... (nu vorbim acum despre finale)

... suspecții clasici ... adevărați, cartierul general rom, om unit la începutul sezonului, în general echipele mari și cele mai germane sezoniere, de exemplu ...

... unii jucători specifici ... de exemplu, când îi joacă pe Carlos și Ronaldo în joc, merge la un over ...
când morile se joacă în boro, este periculos pentru bărbați ...

când unii jucători ai unei echipe au jucat în echipa adversă ...

... atunci când nu există echipe care să fi dat prea mult mingea în afara terenului pentru apărare și au suficient respect de sine pentru a nu o arunca în lovituri de îndată ce o găsesc întunecată ...

... paradoxal ... jocul de duminică seara din Italia anul acesta, de exemplu ...

... „lipiciosul” 2-2 pe care Brescia îl joacă din când în când în Italia, de exemplu, precum și unele engleze, germane ...

...................................

pericol când ...

echipa are un nou antrenor ... pentru că primul lucru pe care îl face este să-i înființeze defensiv, de obicei ...

jocuri inutile fără interes de scor ...

jocuri în care echipa poate înscrie sau nu 3 goluri pentru că se poate baza pe apărarea foarte bună și se poate încheia 1 sau 2-0 ...

echipa s-a săturat de jocuri suplimentare în cupe, europene sau când se află într-o perioadă care va juca 9 meciuri în 4 săptămâni de ex.

când yiannis se teme de fiară și bobul se teme de yiannis ... ca United / Arsenal anul acesta ...

când ne bazăm pe fostele firme și acum pe jucătorii de asfalt să înscrie goluri cu speranța că pentru că au marcat 2/3 goluri în primele meciuri ...

υ.γ. De asemenea, am observat că jocurile care se joacă mai devreme, de exemplu la ora unu sau două, merg de obicei pentru bărbați, indiferent de condiții prealabile (cu excepția turcilor, Danemarca)

Ultima editare:

Predictii

• 17: 00
    Novasports Prime
    • Aris - Olympiacos
  • 19: 25
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 00
    Novasports Prime
    • AEK - PAOK
  • 20: 30
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 45
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Germania - Mauritius
  • 21: 30
    Start Novasports
    • Cagliari - Bari
  • 22: 00
    Novasports 1HD
    • Alavés - Eibar
  • Mâine 09-06-2023
  • 00: 00
    ERT3
    • Cupa Mondială pentru tineret U-20 FIFA
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Danubio - Huracan
  • 03: 00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Flamengo - Racing Club
  • 20: 00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Karsijaka - Turk Telecom
  • 21: 15
    ERT3
    • Liga Basket 2022-23
  • 22: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Real Madrid - Badalona
  • Mâine 09-06-2023
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 12: 00
    Eurosport 1
    • Open francez
  • 12: 00
    Eurosport 2
    • Open francez
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • Ertzan Ertzan:
    Hangiul Ataman se văică și o fană ne-au condus afară. La SEF ce va face, va cere golirea întregului SEF? : paidi:
  • Ertzan Ertzan:
    108-66 fierbinte fierbinte va veni taverna 42 de puncte în cap
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul methegeorge a început un nou subiect numit „Husa 3X3 pentru copertina plianta" în Anunturi, Colectii, Schimburi.
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul methegeorge a început un nou subiect numit „Ventilator mare de perete 60 cm" în Anunturi, Colectii, Schimburi.
  • PANATHA PANATHA:
    Pentru că scoți limba..... acum bucură-te de trio-ul din Galata....
  • Ertzan Ertzan:
    se aștepta la victorie încet lucrul pe care Vassilis Karras îl spune în cântecul său
  • PANATHA PANATHA:
    da.....ne-a incantat baschetul jucat de echipa de rugby....
  • Ertzan Ertzan:
    Uite, victoria este o victorie cu 14-0 și vom avea ușor 16-0
  • Ertzan Ertzan:
    Am dat puncte fixe 3-0 și 3-1
  • PANATHA PANATHA:
    Da, cu siguranță e 3-0... nu avem nicio îndoială....
  • PANATHA PANATHA:
    Bartzokas are un mare complex cu Panatha....o arata de fiecare data cand face declaratii
  • Ertzan Ertzan:
    Nu am auzit, dar voi citi. A plâns ea?
  • PANATHA PANATHA:
    „Panathinaikos este mulțumit că se luptă cu jocurile, am încredere în copii și vom continua”.....nu este prima dată când vorbește într-un mod atât de derogatoriu....
  • PANATHA PANATHA:
    Georgiou merge și el...
  • PANATHA PANATHA:
    Ertzan ce s-a intamplat.... "tavernicul" a facut dubla mare....ca ce va face in SEF....
  • Ertzan Ertzan:
    lasa-l in pace cu tristetea, eu sunt fundul mare. După ce m-am încurcat în 90-89, îi scriu lui Kostas pe messenger de parcă l-aș fi știut, fără buzzer beater noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiing Clyburn si stingerea luminilor ok si cu 2 deasupra lui ce poti sa spui
  • Ertzan Ertzan:
    da, cu excepția faptului că nu vor fi Larkin și Clyburn
  • PANATHA PANATHA:
    nu face niciodată bine într-o serie de victorii cu mult
    mare diferență de puncte... se întoarce înapoi
  • Ertzan Ertzan:
    Știu că încă îmi amintesc Olympiacos-Siena
  • PANATHA PANATHA:
    da, am avut in vedere si acest serial
  • A Chat Bot:
    avator a părăsit încăperea.
  • CMWH Forum Bot:
    Utilizatorul CMWH a început un nou subiect numit „RIP Terastie Georgiou" în Cafenea.
  • cosmicsports Forum Bot:
    Utilizatorul cosmicsports a început un nou subiect numit „Este previzibilă ruperea favoritelor?" în Pachete de conversații.
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul Mak84 a început un nou subiect numit „Paysafe - incapacitatea de a se retrage din bet365" în Portofele electronice.
    M Forum Bot: Utilizatorul Mak84 a început un nou subiect numit „Paysafe - nu se poate retrage din bet365” pe...