PARIUNE GÂNDIRI

pao13

New Member
28 Sep 2003
1,029
0
0
....
Evidentul
Una a spus multe absențe, cealaltă arde, aranjată
spune al treilea și da
pachetele dvs. la 1,30 și 1,35. În loc să convingă după el
jucător pierdut care a investit două parcele, una
arbitrar, soacra și doi câini în acest sens
nu se întâmplă nimic ciudat, ci pur și simplu favoritul
în care și-a investit banii a jucat mai prost decât
adversarul și pe bună dreptate a pierdut.

Ei bine, îmi vei spune acum. Cum este posibil să cad
mereu în aceeași capcană, pentru că ori de câte ori mă duc să le arunc
favorit puternic, căruia apropo a căzut toată lumea
în lume, universul conspiră să nu câștige?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Să spunem două lucruri, nu cum va fi
descoperă America (a făcut fericitul o
Columb îl panathema). Nici măcar nu am de gând să fac tutorat,
nici tip și jucător nu vreau să-l joc. Doar depun
experiența mea aici ca simplu jucător.
Cel mai de bază lucru pentru mine este un frate. Cu siguranță nu există,
pietriș, standard, beton sau așa cum îl numesc experții.
jocul este simplu, 23 de mantrahalos (nu uitați corbul)
și o minge. După cum văd, orice se poate face
în 90 de minute. De la marcarea golurilor până la rezervare
la Stadionul Saddam Kamikaze și fiți concediați la strigarea „Bush - îl luați?”. Insist asupra acestui lucru,
totul se poate întâmpla.
Acesta este probabil cel mai dureros capitol din cartea numită Jocuri de noroc. De obicei, aici se stabilesc cele mai mari capcane (noroc, adică nu vă lăsați să vă rătăcească mintea). În astfel de cazuri s-au pierdut averi întregi, bineînțeles că am văzut că biblii blestemă în alții. Problema coechipierilor nu este dacă o echipă are nevoie de puncte, problema este dacă îi poate scoate pe teren sau în afara acestuia. Sunt foarte fericit, îmi vei spune, încet ouăle. Nu numai că, campionatul este, de asemenea, important. Englezul se comportă diferit, iar omul mediteranean se comportă diferit. În Argentina este și mai rău și nu aș putea înțelege niciodată scandinavii. Dacă am vrea să punem lucrurile în ordine, am spune că de acum înainte se va vedea ce s-a făcut alisverisi în Italia și Spania și în ce stare sunt echipele de pe insulă. Aveți grijă, nu susțin că nu există afaceri pe insulă. Se întâmplă peste tot și nu numai în fotbal. Nu spun că englezii sunt fecioare, în timp ce ceilalți sunt eliberați pentru o mână de euro. Deci, în ce fel diferă? Dar pe primele le am în mod regulat, tot sezonul și le știu glumele. Celelalte sunt pentru două luni de dragoste și, după cum știți, sunt cele mai periculoase. Unde ajung. Da, voi merge cu câteva echipe care arde pentru puncte. Dar sunt în esență arzătoare și, în același timp, o pot face împotriva oponenților indiferenți. Și ai grijă la toate astea în latini pentru că la roșcate îmi place să urmăresc daunele la un moment dat. Și bineînțeles că nu mă voi ocupa de 1,25 și 1,35. Vorbim aici de valori ale jocurilor de noroc, nu de bancnote.
Tovarăși în vocabularul meu, nu există un astfel de cuvânt. Dacă aș fi fan sau chiar fan, aș continua să vorbesc despre astfel de scene. Cu toate acestea, în calitate de jucător, nu mă ia să mă ocup de așa ceva. Am spus că pot urmări fantome și umbre, poate că nu mă grăbesc să încarc pachete de oportunități de jocuri, dar nu voi spune niciodată acest lucru sau altul. Pot face presupuneri înainte de începerea jocului și dacă ceva se încurcă, îl pot face înapoi. Dar nu voi vorbi niciodată despre lăcomie după sfârșit. Și amintiți-vă că atunci când cartea află despre înființare, așa ceva încetează să mai existe ...
O altă pierdere. Mare mizerie aici. Exemplu recent tipic. Banfield-Gimnaziile. Cu doi, trei de bază oaspetele, completați echipa de acasă. Scorul final 0-1 și teza tuturor jucătorilor. Două puncte cheie aici. Nu joc doar pe baza absențelor, cu excepția cazurilor de lătrat și numai atunci când acestea sunt măturate. Mai întâi mă uit la formă, preistorie etc etc și apoi ajung la știrile de curse. Dacă acestea sunt favorabile, continuăm. Dacă nu, există și pliul. Și amintește-mă de mine, nu mă voi răzgândi niciodată din cauza tinerilor răi de curse sau voi urma până la capăt ceea ce aveam în minte de la început dacă circumstanțele o favorizează sau o voi lăsa să meargă la voia lui Dumnezeu. Dacă așa de mulți ani aș merge ca o trestie în câmpie și m-aș răzgândi, m-ai vedea cu ușurință cu un acordeon în Electric. Al doilea punct, dacă o echipă are zece absențe și toți sunt jucători în al doilea unsprezece? Bine, nu spun asta și spune ceva, dar nimic în sine. Dacă nu știi, omule, utilitatea celor dispăruți, cum vei evalua dacă absențele sunt importante și cât? Nu vă lăsați păcăliți și contează cel mai mic detaliu. Aici scriem douăsprezece ore întregi pe computer pentru a găsi trei sau patru care valorează între 300 și nu vom lua în considerare fiecare detaliu. Și dacă antrenorul unei echipe are urinări frecvente, vreau să știu și să mă las să nu o folosesc. Dar nu știi niciodată .......
Asta este tot. Feriți-vă tovarăși când vorbesc despre cote, nu înseamnă neapărat patru și cinci. Nu urmăresc patru și cinci. Urmăresc valoarea jocului. Majoritatea celor din afară merită prețul. Acestea nu mă interesează. Nu voi merge niciodată cu un 6,00 pentru că plătește. Pentru numele lui Dumnezeu. Dar voi paria la 6,00 când pe baza datelor mele valorează 3,00. Aș paria pe un 2,00 când merită 1,60. Eu nu zgomotul jos. Doar că majoritatea favoritelor, în special cele favorizate de știri, sunt subestimate de carte pentru că acolo cade toată lumea. Deci, acolo nu găsesc cu greu o oportunitate. Dimpotrivă, voi găsi cu ușurință două sau trei underdog subestimați în cei mici din Anglia, unde puțini sunt implicați și chiar mai puțini joacă serios. Bineînțeles că nu mă împiedic în doi, trei underdog subestimați și oricine primește favoarea. Este un lucru. Cu toate acestea, forma și performanța sunt un bun început pentru mine.
Aud câteva expresii zgomotoase, cum ar fi gestionarea banilor și mă înfioră. Ce spui copilul meu, vorbesc cu jucătorii sau cu contabili îmbrăcați în negru, cu trei calculatoare și două laptopuri în mână? Ok, crama este totul pentru mine. Bătrânii obișnuiau să spună, arată-mi ce cramă trebuie să-mi spui dacă ești jucător de joc sau doar sătul de jocuri de noroc. Au spus altceva. Pariu regulat cu un început fix egal cu sinuciderea. Aceasta pentru mine frații este cea mai importantă conversație despre acest sport. Mai simplu spus, un joc zilnic cu un starter fix este cea mai scurtă cale de închisoare. Ar trebui să-l adaptez la realitatea greacă? Jocul zilnic în trei, favoritele subevaluate și rake-ul de peste 15% este pentru cei care vor să scape de bani. Arată-mi una și îmi ofer să o iau de la el. Sincer, nu pot să cred că cineva urmează această tactică și se așteaptă să câștige. Nu există un singur caz și sunt absolut sigur. Nu o dată, o spun din nou. Îmi vei spune bine și cum ar trebui să joace un jucător serios pentru a avea șanse mari? Și de unde știu? Permiteți-mi să vă spun - nu sunt o problemă. În general, nu pot vorbi despre calea spre succes, dacă există. Pentru mine, am nevoie de un pariu selectiv cu un starter plutitor în funcție de șansele la simplu și ici și colo în noduri care nu vor depăși trei sau șase opțiuni în funcție de modul de joc (paroli sau solicitat). Te-am încurcat?
Ce vreau să spun? Nu joc niciodată în funcție de câți bani am în buzunar. O mare greșeală și vorbim despre jucători, nu despre cei care joacă cinci euro la două săptămâni pentru distracție. Acestea sunt, de altfel, cele mai bune. Nu mă joc dacă am sau nu bani. Se presupune că a juca înseamnă că am fonduri disponibile, adică este o condiție prealabilă. Așa că ajungem cu ceva foarte simplu, dacă nu am nu mă joc. Da, dar îmi vei spune că începutul trebuie făcut undeva. Sunt de acord, dar basmele ca și cum am începe cu o mie, fac două, două zece, zece sute, o sută de mii și apoi îmi schimb numele în Onassis este pentru copii mici. Capitalul inițial este o condiție de bază. Încep cu o pivniță și, odată cu trecerea timpului, încerc să o cresc. Nu cu pariuri de stil pentru dublu și altele, ci cu procente mici, în funcție de valoarea de joc. Deci, nu există nicio frază pentru jucător. Nu am bani, așa că voi juca puțin. Desigur, există și altceva, reducerea starterului într-o perioadă de probleme prelungite. Acesta este ceva complet diferit. Este o modalitate de a opri pierderile și de a evita falimentul. Este folosit până când situația se stabilizează și se găsesc oportunitățile care te vor duce înapoi la un teren pozitiv și nu are nimic de-a face cu cât ai în buzunar, dar cu cât ai pierdut. Sunt de acord cu acest lucru, deși consider că este direct legat de numărul de pariuri. Pierzi, ai două opțiuni sau reduci starterul sau devii mai selectiv, adică și mai mult. Cred în principal în al doilea, deci pur și simplu pentru că, dacă trebuie să-l explic, vor trece zece zile și voi scrie în continuare. Pentru cramă voi spune doar un singur lucru, este creat cu efort, pași constanți și zgârcenie. Dacă le dai înapoi cu căldură ești condamnat. Nici dracma pentru distracție, nici dracma.
să spun evident, dar cred că unii alții și
Cred că sunt majoritari, nu i-au mai auzit niciodată.
(lipiți / copiați)

Daglashen

Membru bine-cunoscute
9 Jan 2003
24,734
7,680
113
Atena
M-am așezat și am citit cu atenție articolul dvs., care trebuie să spun că este unul dintre cele mai remarcabile pe care le-am citit aici!
Poate că sunt de acord cu majoritatea și nu sunt de acord cu unele puncte, dar asta nu contează prea mult. Pentru că fiecare își face alegerile și până la urmă este responsabil pentru acțiunile sale.
Evidentul poate fi familiar celor mai mulți, dar sunt sigur că nimeni nu îi urmărește literalmente tot timpul și nu scot coada.
Jucătorul de Pariuri este dependent și greu se poate plia, având răbdarea să aștepte când va lovi. M-am surprins de multe ori auzind o voce care-i spunea: „Sunteți Mal * kas care v-ați împărțit pariurile în meciuri X, în timp ce ați putea lovi puternic în 1-2 că ați fost mai încrezători!”
Singurul lucru bun pe care îl am este că pariez rar pe un meci pe care nu am informații, așa că nu regret alegerile meciurilor specifice.

Predictii

• 17: 00
    Novasports Prime
    • Aris - Olympiacos
  • 19: 25
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 00
    Novasports Prime
    • AEK - PAOK
  • 20: 30
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 45
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Germania - Mauritius
  • 21: 30
    Start Novasports
    • Cagliari - Bari
  • 22: 00
    Novasports 1HD
    • Alavés - Eibar
  • Mâine 09-06-2023
  • 00: 00
    ERT3
    • Cupa Mondială pentru tineret U-20 FIFA
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Danubio - Huracan
  • 03: 00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Flamengo - Racing Club
  • 20: 00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Karsijaka - Turk Telecom
  • 21: 15
    ERT3
    • Liga Basket 2022-23
  • 22: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Real Madrid - Badalona
  • Mâine 09-06-2023
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 12: 00
    Eurosport 1
    • Open francez
  • 12: 00
    Eurosport 2
    • Open francez
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • Ertzan Ertzan:
    Hangiul Ataman se văică și o fană ne-au condus afară. La SEF ce va face, va cere golirea întregului SEF? : paidi:
  • Ertzan Ertzan:
    108-66 fierbinte fierbinte va veni taverna 42 de puncte în cap
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul methegeorge a început un nou subiect numit „Husa 3X3 pentru copertina plianta" în Anunturi, Colectii, Schimburi.
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul methegeorge a început un nou subiect numit „Ventilator mare de perete 60 cm" în Anunturi, Colectii, Schimburi.
  • PANATHA PANATHA:
    Pentru că scoți limba..... acum bucură-te de trio-ul din Galata....
  • Ertzan Ertzan:
    se aștepta la victorie încet lucrul pe care Vassilis Karras îl spune în cântecul său
  • PANATHA PANATHA:
    da.....ne-a incantat baschetul jucat de echipa de rugby....
  • Ertzan Ertzan:
    Uite, victoria este o victorie cu 14-0 și vom avea ușor 16-0
  • Ertzan Ertzan:
    Am dat puncte fixe 3-0 și 3-1
  • PANATHA PANATHA:
    Da, cu siguranță e 3-0... nu avem nicio îndoială....
  • PANATHA PANATHA:
    Bartzokas are un mare complex cu Panatha....o arata de fiecare data cand face declaratii
  • Ertzan Ertzan:
    Nu am auzit, dar voi citi. A plâns ea?
  • PANATHA PANATHA:
    „Panathinaikos este mulțumit că se luptă cu jocurile, am încredere în copii și vom continua”.....nu este prima dată când vorbește într-un mod atât de derogatoriu....
  • PANATHA PANATHA:
    Georgiou merge și el...
  • PANATHA PANATHA:
    Ertzan ce s-a intamplat.... "tavernicul" a facut dubla mare....ca ce va face in SEF....
  • Ertzan Ertzan:
    lasa-l in pace cu tristetea, eu sunt fundul mare. După ce m-am încurcat în 90-89, îi scriu lui Kostas pe messenger de parcă l-aș fi știut, fără buzzer beater noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiing Clyburn si stingerea luminilor ok si cu 2 deasupra lui ce poti sa spui
  • Ertzan Ertzan:
    da, cu excepția faptului că nu vor fi Larkin și Clyburn
  • PANATHA PANATHA:
    nu face niciodată bine într-o serie de victorii cu mult
    mare diferență de puncte... se întoarce înapoi
  • Ertzan Ertzan:
    Știu că încă îmi amintesc Olympiacos-Siena
  • PANATHA PANATHA:
    da, am avut in vedere si acest serial
  • A Chat Bot:
    avator a părăsit încăperea.
  • CMWH Forum Bot:
    Utilizatorul CMWH a început un nou subiect numit „RIP Terastie Georgiou" în Cafenea.
  • cosmicsports Forum Bot:
    Utilizatorul cosmicsports a început un nou subiect numit „Este previzibilă ruperea favoritelor?" în Pachete de conversații.
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul Mak84 a început un nou subiect numit „Paysafe - incapacitatea de a se retrage din bet365" în Portofele electronice.
    M Forum Bot: Utilizatorul Mak84 a început un nou subiect numit „Paysafe - nu se poate retrage din bet365” pe...