PROBLEME DE PARIURI

Daglashen

Membru bine-cunoscute
9 Jan 2003
24,734
7,680
113
Atena
-Μεγάλα πρωταθλήματα ή μικρές κατηγορίες;
-Στατιστικά ή απουσίες;
-Υπέρ των φορτωμένων ματς ή κόντρα σε αυτά;
-Ποντάρουμε στο μεγάλο σερί μίας ομάδας ή περιμένουμε ότι θα σπάσει;
-Επαλήθευση αποδόσεων ή αριθμολαγνεία;
-Φαβόρες ή μπόμπες;
-Στημένα ή δολώματα;

Είναι ορισμένα από τα ερωτήματα που βασανίζουν τους παίκτες του Στοιχήματος και στην πορεία οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δοκιμάσει διάφορες στρατηγικές και συστήματα.

Θεωρητικά, ένας συνδυασμός ορισμένων από αυτούς τους παράγοντες είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να οδηγηθεί κάποιος στο Ταμείο.
Όμως αλήθεια πόσοι είναι αυτοί που μπορούν να ακολουθήσουν με αυστηρή προσήλωση ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού;

Οι περισσότεροι από εμάς εδώ (αν όχι όλοι) έχουμε το μικρόβιο του στοιχήματος μέσα μας. Ακόμη και σε μέρες με ελάχιστες επιλογές, θα ψάξουμε να βρούμε κάτι για να ποντάρουμε. Με το όποιο ρίσκο και αν συνοδεύει αυτήν τη συνειδητή επιλογή μας...

Ας δούμε όμως αυτά ερωτήματα που προανέφερα και πόσο πολύ επηρρεάζουν τον καθένα:

-Μεγάλα πρωταθλήματα ή μικρές κατηγορίες;

Ποντάροντας σε πρωταθλήματα τα οποία έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις και να εξάγεις ο ίδιος κάποια συμπεράσματα σχετικά με τη δυναμικότητα των ομάδων, έχεις τουλάχιστον ένα επιπλέον πλεονέκτημα για να βοηθήσει την κρίση σου. Πρωταθλήματα, όπως η Premier League, η Bundesliga, η Primera Division, η Serie A, αγώνες των οποίων μεταδίδονται συχνά τηλεοπτικά, είναι περισσότερο οικεία στους παίκτες.

Κανείς βέβαια δεν παραγνωρίζει ότι πληθώρα στοιχηματικών ευκαιριών κρύβονται στα λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα. Ωστόσο είναι εύκολο να εντοπιστούν;
Παράλληλα οι υπέρμαχοι της θεωρίας ότι "οι μπουκ ελέγχουν το παιχνίδι", θα προσθέσουν ότι εκεί που συγκεντρώνεται το περισσότερο χρήμα (συνήθως στα φαβορί των μεγάλων πρωταθλημάτων) γίνονται και οι μεγάλες κηδείες. Και αρκούν λίγες, για να στείλουν την πλειοψηφία των παικτών στον κουβά. Οπότε προτιμούν να ποντάρουν στα μικρότερα πρωταθλήματα, για να αποφύγουν τις μεγάλες "λακκούβες"...

-Στατιστικά ή απουσίες;

Οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια. Αλλά ποιός μπορεί να παραβλέψει κάποιο ματς, όπου η πλάστιγγα γέρνει υπέρ μιας ομάδας σε ένα σωρό διαφορετικές κατηγορίες (Φόρμα, Εντός/Εκτός, Προϊστορία, Σκοράρισμα/Άμυνα); Ειδκά σε ορισμένα πρωταθλήματα (όπως η Αγγλία), η προϊστορία είναι ένα δυνατό ατού. Η Φόρμα των τελευταίων αγώνων δείχνει τις ομάδες που έχουν πιάσει ρυθμό και συχνά συγκεντρώνουν την προτίμηση της πλειοψηφίας των παιχτών.

Η ειδησεογραφία από την άλλη είναι για τους "ψαγμένους". Σου λέει ο άλλος ότι θέλω να ξέρω που θα πάω να ποντάρω τα λεφτά μου, αν έχει απουσίες η ομάδα, αν έχει επιστροφές βασικών, κτλ... Οι καλές ειδήσεις όμως βγαίνουν συνήθως αργά και οι αποδόσεις δεν αργούν πολύ να μεταβληθούν ανάλογα.
Πόσοι είναι αυτοί που γνωρίζουν όμως ποιοί είναι οι "παίκτες-κλειδιά" κάθε ομάδας; Αρκεί ένας μεγάλος αριθμός συμμετοχών στη βασική ενδεκάδα, για να τους αποδοθούν αυτοί οι χαρακτηρισμοί;
Είναι το ίδιο να λείπουν απλά "3 βασικοί" με το να λείπει π.χ. από τον Ολυμπιακό ο Τζόρτζεβιτς, από τον Παναθηναϊκό ο Γκονζάλες, από την ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος, από τον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης, από την Ξάνθη ο Λουτσιάνο, από τον ΟΦΗ ο Μαχλάς, κτλ; Μάλλον, όχι...

-Υπέρ των φορτωμένων ματς ή κόντρα σε αυτά;

Φορτωμένα σημεία λοιπόν, που έχουν συγκεντρώσει πάνω τους πολύ χρήμα. Δυσανάλογο κάποιες φορές με την κρισιμότητα του αγώνα ή με το ειδικό βάρος ενός πρωταθλήματος.
Κάποιος λόγος θα υπάρχει σίγουρα! Το "έστησαν"; Υπάρχει κάποια εξέλιξη (είδηση της τελευταίας στιγμής) που δεν την γνωρίζει ακόμη πολύς κόσμος; Είναι απλά το όνομα της ομάδας, που προβάλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί;
Υπάρχουν πάντως πολλοί παίκτες που απλά ακολουθούν το κύμα, ποντάροντας δηλαδή εκεί που πέφτει το περισσότερο χρήμα. Δημιουργώντας με τη σειρά τους ακόμη μεγαλύτερη τάση υπέρ κάποιου σημείου.

Από την άλλη, υπάρχει εκείνη η μερίδα παικτών που στήνει καραούλια για να κοντράρει τέτοια σημεία. Με το αιτιολογικό ότι αν κάποια από αυτά σπάσουν, θα ρίξουν τη μεγάλη μάζα των στοιχημάτων στον κουβά, ενώ και οι υψηλές αποδόσεις στην κόντρα αξίζουν το ρίσκο.

-Ποντάρουμε στο μεγάλο σερί μίας ομάδας ή περιμένουμε ότι θα σπάσει;

Βλέπουμε μία ομάδα με ένα μεγάλο σερί (π.χ. 6 σερί νίκες) και αναρωτιόμαστε πόσο θα φτάσει... Ακολουθώντας το σερί, ποντάρεις τουλάχιστον σε μία φορμαρισμένη ομάδα, που έχει πιάσει ρυθμό και βρίσκει τον τρόπο τελευταία να παίρνει αυτό που θέλει, δηλαδή το αποτέλεσμα.

Από την άλλη, στατιστικά μειώνονται οι πιθανότητες το σερί αυτό να συνεχιστεί, όσο μεγαλώνει. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που κάποιοι κυνηγοί των Χ, ξεδιαλέγουν τα ματς στα οποία οι 2 ομάδες καθυστερούν να φέρουν ισοπαλίες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις...

-Επαλήθευση αποδόσεων ή αριθμολαγνεία;

Εδώ έχουμε την περίπτωση όπου ορισμένοι προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τις αποδόσεις στους αγώνες. Τις περισσότερες φορές βέβαια μοιάζουν με "Δελφικούς χρησμούς", μπορείς δηλαδή να τις ερμηνεύσεις όπως θέλεις, ανάλογα με την οπτική γωνία που θα προσεγγίσεις τους αγώνες. Όπως δηλαδή και με το "Ήξεις Αφίξεις Ουκ Εν Πολέμω Θνήξεις", ανάλογα με το που θα βάλεις το κόμμα, αλλάζει και το νόημα!

Μπορεί να αποτελέσει κριτήριο, η απόδοση που έχει ένας συγκεκριμένος μπουκ για κάποιον αγώνα; Και γιατί να γίνει δηλαδή η μελέτη βάσει του 3.20 που δίνει π.χ. ο William Hill στην ισοπαλία; Και να μη γίνει βάσει του 3.00 που δίνει η Interwetten;

-Φαβόρες ή μπόμπες;

Τι αξίζει τελικά να παίζει κανείς; Φαβορί με χαμηλές αποδόσεις, που κατά συνέπεια έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης; Ή αουτσάιντερ με υψηλές αποδόσεις και αντίστοιχο ρίσκο;

Η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση. Τα Value Bets (Στοιχήματα που αξίζουν) είναι πάντα εκείνα που (αν η κρίση σου είναι σωστή) οι πιθανότητες που έχει να κερδίσει μία ομάδα είναι μεγαλύτερες από αυτές που θεωρεί ο μπουκ. Και κατά συνέπεια σου προσφέρει μία απόδοση, η οποία θεωρητικά τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι χαμηλότερη.

-Στημένα ή δολώματα;

"Στημένο" ή "Σε έστησαν σε μια γωνιά";
Είναι λέει το τάδε ματς στημένο. Από ποιόν; Μεταξύ των προέδρων; Είναι και ο διαιτητής στο κόλπο; Έχουν πιαστεί οι παίκτες; Μα πάνω από όλα αυτό που θα έπρεπε να αναρρωτηθεί κανείς: Είναι δυνατόν αυτοί που το έστησαν να το άφησαν να γίνει βούκινο και να το παίζει ολόκληρος ο πλανήτης;

Κάθε μέρα αμέτρητα "στημένα" κυκλοφορούν και ελάχιστες είναι οι φορές που τα σημεία επαληθεύονται. Αν αναλογιστείτε πως ορισμένα από αυτά μπορεί να ήρθαν ούτως ή άλλως φυσιολογικά, πόσα είναι αυτά τα ματς που όντως στήνονται και διαρρέουν στην πιάτσα;



ΕΠΙΛΟΓΟΣ:
Αυτά είναι οι σκέψεις ενός απλού παίκτη, όπως ο καθένας από εσάς. Και τίποτα παραπάνω.. Το πώς παίζει ο καθένας, αποτελεί προσωπική του επιλογή!
Περιμένω να διαβάσω με ενδιαφέρον και τις δικές σας απόψεις... : semn:
 
H ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΗΕΟ.

-Μεγάλα πρωταθλήματα ή μικρές κατηγορίες;
Πιστευω οτι τα μεγαλα πρωταθληματα ειναι περισσοτερο στην επιφανεια αρα και βαλλοντε λιγοτερο κατα συνεπεια. Οτι βρισκεται στην αφανεια χτυπιεται περισσοτερο γιατι απλα θεωρουμε ολοι οτι καποιοι δεν το ξερουν. Παραδειγμα εγω οταν ψαξω τα φορουμ και βρω μια ειδηση για τεραστιες απουσιες θα το βαλω για να το δουν ολοι. Αποτελεσμα ολοι φορτωνουν στο ματς. Στις μεγαλες κατηγοριες μπορει να ακουσουμε για πολλες ελλειψεις μιας ομαδας αλλα εχουμε εναλλακτικες λυσεις διοτι ασχολουμαστε περισσοτερο με τα πρωταθληματα αυτα. Αρα δεν ψαρωνουμε και ευκολα.


-Στατιστικά ή απουσίες;

Εγω σαν βαση του παιχνιδιου μου εχω τα στατιστικα. Τις απουσιες τις ειχα σαν συμπληρωμα. Εχουν ερθει ομως μερες που εχω χασει πολυ δυνατα σημεια επειδη τις εμπιστευτηκα που εαν ειχα ακολουθηση τα στατιστικα θα πληρωνομουνα. Τα στατιστικα δειχνουν τον αγωνιστικο ρυθμο μιας ομαδας και δεν μπορουν να παραποιηθουν. Απλα χρειαζεται να τα διαβαζουμε σωστα και πιστευω υπαρχει τεραστιο ποσοστο επιτυχιας. Οι απουσιες λογω τιμωριας ειναι στοιχειο που δεν μπορει να παραποιηθη απο κανεναν. Σχετικα ομως με τους τραυματισμους τα πραγματα ειναι μετεωρα καθως κανεις δεν γνωριζει την κατασταση του εκαστοτε τραυματισμενου παικτη. Εκει ο παικτης μπορει να παθει μεγαλη στοιχηματικη ζημια. Επισεις ζημια μπορει να παθει σε πρωταθληματα οπου κυριαρχει το παθος του παικτη για αναδειξη και δοξα πχ αγγλια. Εκει οι τραυματισμοι για μενα παιζουν μηδενικο ρολο σε ολες τις κατηγοριες.


-Υπέρ των φορτωμένων ματς ή κόντρα σε αυτά;
Ποτε δεν γνωριζουμε ποιος φορτωνει τα ματς για να εχουμε μια σωστη κριση. Λεμε οι παικτες αλλα δεν το ξερουμε. Ξερουμε ομως πως υπαρχουν αλισβερησια μεταξυ εταιριων. Εγω προσωπικα προτεινω στα φορτωμενα ματς πρωτο σημειο την ισοπαλια να βολευονται και οι δυο ομαδες. Και εχω δικαιωθει απειρες φορες για αυτην την επιλογη κυριως σε φορτωμενα.



-Ποντάρουμε στο μεγάλο σερί μίας ομάδας ή περιμένουμε ότι θα σπάσει;
Αυτο ειναι προσωπικη αποψη του καθενος. Απο την πλευρα μου οταν μια ομαδα κανει μια δυο νικες την στηριζω αναλογα τον αντιπαλο. Οταν φθανει τις τρεις σερι νικες την παιζω αναποδα. Μακροχρονια θα ειμαι κερδισμενος.


-Επαλήθευση αποδόσεων ή αριθμολαγνεία;
Ειναι ενας τροπος κυνηγιου και αυτος. Αλλα πιστεψτε με και χωρις αυτον τον τροπο κυνηγας μπομπες και μαλιστα τεραστιες σε αποδοση και αυτη η σελιδα το εχει αποδειξει επανηλλημενως. Χωρις προγραμματα και χωρις τιποτα. Μονο και μονο απο υπαρχοντα στατιστικα η ειδησειογραφικα στοιχεια. Πραγματικα παντως με βαση οπισμενους τομεις της στατιστικης μπορεις να κανεις θαυματα απο πλευρας αποδοσεων.


-Φαβόρες ή μπόμπες;
Εαν τα στοιχεια δινουν φαβορι η μπομπες αχαστα τοτε αξιζει τον κοπο. Προσωπικα μ`αρεσει το ψηλο κυνηγι γιατι καλυπτει χασουρα πιο γρηγορα αλλα και με τον τροπο που διεξαγωνται σημερα τα ματς ειναι πιο ευκολο να τα πιασεις σε μεγαλη αποδοση.


-Στημένα ή δολώματα;
Και τα δυο ειναι παγιδες και παιζουν σημερα εναντια στον παικτη. Και ματς στηνονται και δολωματα βαση πληροφοριων αλλα και βαση φορτωματων παιζουν. Για μενα η λυση σε τετοιου ειδους ματς με πολυ ντορο ειναι μια. ΙΣΟΠΑΛΙΑΑΑΑΑ.




Λογω του οτι τρελαινομε για καποιους τομεις της στατιστικης θα σας προτρεψω να ασχοληθειται πρωτιστως με την παρακατω στατιστικη μελετη σε ενα ματς το οποιο κανω εγω χρονια τωρα.

α) Να κοιτατε παντα τα τελευταια 6 ματς των ομαδων.

β) Ποσα ματς εδωσαν μεσα-εξω, με ποιας δυναμικης αντιπαλους, και τα αποτελεσματα που ηρθαν στα 6 αυτα ματς.

γ) Συγκριση αμυνας-επιθεσης που ειναι σημαντικοτατο στοιχειο για την εκτιμηση ενος ματς. Παντα ομως βαση των τελευταιων 6 αγωνων.

Η εκτιμηση ειναι σωστοτερη οταν μπορουμε πρωτιστως και διαβαζουμε σωστα τα στοιχεια που δινονται απο την φορμα των ομαδων. Τα υπολοιπα εποντε για μενα.
Το βασικοτερο μερος μιας προβλεψεις υπαρχει εκει.

Θα βρειτε ομαδες βαση φορμας που ενω ειναι τελευταιες στον πινακα εχουν καλυτερο συντελεστη αμυνας-επιθεσης απο ομαδες που βρισκονται στην 5 η 6 θεση. Αμα δειτε σε τις αποδοσεις δινονται αυτες οι ομαδες θα τρελαθειται......: semn:
 
Ultima editare:
-Μεγάλα πρωταθλήματα ή μικρές κατηγορίες;
-Στατιστικά ή απουσίες;
-Υπέρ των φορτωμένων ματς ή κόντρα σε αυτά;
-Ποντάρουμε στο μεγάλο σερί μίας ομάδας ή περιμένουμε ότι θα σπάσει;
-Επαλήθευση αποδόσεων ή αριθμολαγνεία;
-Φαβόρες ή μπόμπες;
-Στημένα ή δολώματα;

Εγώ προσωπικά προτιμώ μεγάλα πρωταθλήματα ξέρετε τώρα Ισπανία-Αγγλία κτλ. Σπάνια μικρές κατηγορίες π.χ Β Τουρκίας.
Τώρα στατιστικά ναι κοιτάω βαθμολογία φόρμα ομάδας εντός-εκτός προϊστορία τελευταίοι 6 αγώνες. Όπως επίσης κοιτάω τα σημεία που δίνει μια εφημερίδα που παίρνω όπως Λόγο προϊστορίας-Λόγο φόρμας κτλπ. Απο απουσίες δεν κοιτάω πολύ κοιτάω μια ομάδα όμως την Φενέρ άμα λείπει ο Άλεξ άστο καλύτερα αν όχι κάρφωστο γιατί δεν είναι το ίδιο για μένα να λείπει ο Ροναλντίνιο για παράδειγμα.
Τώρα εγώ απο φορτωμένα δεν γνωρίζω το ζυγίζω με το μάτι τον αγώνα και με τα παραπάνω στοιχεία και το καρφώνω.
Τώρα για τα σερί άμα περιμένω να σπάσει π.χ Τσέλσι έσπασε μετά απο 40 αναμετρήσεις τότε έχω χάσει όλα τα λεφτά άστο καλύτερα. Κυνηγάω ομάδες με καλό σερί.
Μπα δεν κοιτάω αυτό με τις αποδώσεις σχεδόν ποτέ Κίνο παίζω ή στοίχημα.
Σπάνια μπόμπες κυνηγάω φαβορί.
Ναι αν που πει κάποιος για στημένο το ρίχνω αλλιώς εκτελώ τα παραπάνω

: semn:
 
ενδιαφεροντα ερωτηματα.εγω πιστευω οτι εξαρταται τι θελεις απο την συγκεκριμενη μορφη τζογου.
θελεις να βγαλεις χοντρα φραγκα?
θελεις χαρτζιλικι?
παιζεις για την διασκεδαση σου?
προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να παιζεις ομαδες που ξερεις,δηλαδη να τις εχεισ παρακολουθησει,και μπορεις να βρεις ευκολα πληροφοριες και αξιοπιστες.
γιαυτο προτρεπω ολουσ τουσ παιχτες να παιζουν το πρωταθλημα που ξερουν καλυτερα.πχ ελληνικο.με εξαιρεση καποιες μεγαλες ομαδες του εξωτερικου.
επειδη ενας αγωνασ ποδοσφαιρου εχει παρα πολλες παραμετρουσ που κρινουν το αποτελεσμα,πιστευω οτι ολα μετρανε(στατιστικα,απουσιες ,καιρικες συνθηκες,πως ξυπνησε ο ταδε παιχτης!)
θα επανελθω με ενα συστημα προβλεψης εντος των ημερων
 
Egw exw san odigo tin proistoria..Ws gnwston i istoria epanalamvanetai kai auto kinigw san paixtis..

Exw anaptyxei mia diki mou methodo san strat kai oxi san Susținător opou mpoukarw ( kanw Lay) omades pou paizoun ektos me omades me tis opoies den exoun nikisei oute kai mia fora sto parelthon..

Me auto ton tropo exw 66% epityxia na plirwthw ( me 1 kai X) kai exw kai to atou tis proistorias mazi mou..

Vasiko omws einai na exoume kai ena orio mexri poia odds eimaste diatethimenoi na kanoume Lay alla makroprothesma pisteuw oti tha eimai kerdismenos..

Genika apofeugw mikres katigories (oxi panta) kai oudepote paizw pleon se kypella , UEFA , CL kai Internationals..

Etsi vrika tin isixia mou , apofeugwntas tin polli eidiseografia kai parapliroforisi. : semn:
 
ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ...........ΚΑΙ Ο ΧΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ............ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ 50% ΕΠΙΤΥΧΙΑ(ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ)
ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΒΟΓΑΜΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Η Ο ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΥΛΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΕΥΣΗ.
ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: semn:
 

Predictii

  • 14:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Emisiunea UEFA Youth League
  • 15:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Olympiacos - Nantes
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Emisiunea UEFA Youth League
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Al Nasr - Al Fayha
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Porto - Milano
  • 19:30
    Novasports 2HD
    • Nürnberg - Paderborn
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Genova - Lazio
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Al Ahly - Al Hilal
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Eintracht Frankfurt - Augsburg
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Palermo - Parma
  • 21:30
    Start Novasports
    • Tenerife - Leganes
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Cagliari - Juventus
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Athletic Bilbao - Granada
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Nisa - Lorient
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Rio Ave - Aruca
  • 13:35
    Acțiunea 24
    • Sirenele Grevenei - Kastoria
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Leicester - West Brom
  • 15:00
    Novasports 1HD
    • Celta - Las Palmas
  • 15:00
    Novasports 2HD
    • Asteras Tripoli - Panaitolikos
  • 16:30
    Novasports 2HD
    • Wolfsburg - Bochum
  • 16:30
    Novasports 3HD
    • Hoffenheim - Gladbach
  • 16:30
    Novasports 5HD
    • Heidenheim - Leipzig
  • 16:30
    Novasports Prime
    • Ziua live minut cu minut
  • 16:30
    Start Novasports
    • Köln - Darmstadt
  • 17:00
    Novasports 4HD
    • Luton - Brentford
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Watford - Hull
  • 17:00
    Novasports Premier League
    • Sheffield United - Burnley
  • 17:15
    Novasports 1HD
    • Vallecano - Osasuna
  • 18:00
    Novasports Extra 1
    • Nantes - Rennes
  • 18:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • OFI - Volos NPS
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Empoli - Napoli
  • 19:15
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Manchester City - Chelsea
  • 19:15
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • QPR - Preston
  • 19:30
    Novasports 1HD
    • Valencia - Betis
  • 19:30
    Novasports 3HD
    • Union Berlin-Bayern Munchen
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Atromitos - Kifissia
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Atromitos - Kifissia
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Al Etifaq - Al Wehda
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Hamburg - Holstein Kiel
  • 21:30
    Novasports Premier League
    • Lupii - Arsenal
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Hellas Verona - Udinese
  • 21:45
    Start Novasports
    • Genk - Anderlecht
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Girona - Cadiz
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Lance - Clermont
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Braga - Vizela
  • 20:15
    ERT3
    • Panathinaikos - Peristeri
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 E3326
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Baskonia - Virtus Bologna
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Fenerbahce - Darussafaka
  • 16:00
    Acțiunea 24
    • Herakles - Megarida
  • 17:15
    ERT3
    • Hoteluri Aris - Kolossos H
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA on Fire 2023-24 E25
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 21:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Cremona - Brescia
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • NBA 2023-24
  • Mâine 21-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 06:30
    ANT1 +
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Practice 1
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 10:30
    ANT1 +
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint Calificare
  • 10:40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 11:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 12:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
  • 13:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:30
    Novasports 5HD
    • WTA 250 Open Metropole
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 06:00
    ANT1 +
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint
  • 10:00
    ANT1 +
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Califying
  • 10:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Masculin - Feminin Cupa Greciei 2024
  • 12:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Masculin - Feminin Cupa Greciei 2024
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:20
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    De aceea sunt aici...să informez despre toate : bravo: : ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Utilizatorul BraShaVa8888 a început un nou subiect numit „|_ Live _|" în Fotbal Predictii.
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Ertzan:
    conform presei grecești, din câte am citit, Panathaspor a decis să cumpere Giannis Goumas din Turcia. Foarte buna miscare, bravo : smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Potrivit antrenorului Ismail Kartal, cu excepția lui Ostervolde unde a operat și Perez nu există absență. Deci, ceea ce aștept și ceea ce 99% dintre cei care urmăresc Fener așteaptă este următoarea gamă

    Livakovic

    Osagi Samuel-Tsikou-Bekao-Kantioglou

    Ismail Yuksek-Fred
    Shimansky
    Kahveji-Tadic
    Jacko
    aceasta este setarea din fabrică a lui Fener aici, nici măcar nu aveți nevoie de un autocar, totul funcționează pe auto
  • PANATHA PANATHA:
    Unde ai citit asta?
  • Ertzan Ertzan:
    conform beisports Turcia este o publicație a sportime spune
  • Ertzan Ertzan:
    iubitul a fost acuzat de dopaj? probabil a exagerat cu viagra : smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Sportime a atins fundul....nu crezi niciodată...
  • PANATHA PANATHA:
    Bineînțeles că râzi, dar povestea cu Ioannidis a arătat încă o dată cât de jos au devenit rețelele de socializare....fiecare idiot scrie că este hărțuit fără consecințe firești....și bine că în câteva ore ipoteza s-a dovedit a fi o farsă...și nu a funcționat
    2-3 zile...
  • Ertzan Ertzan:
    dar situația e de râs, În ziua de azi nu mă întreb de nimic cu adevărat
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „FINALA Cupei IFC#15 (20-21/4/2024)" în Concursul IFC.
  • Ertzan Ertzan:
    În ochii mei cu cei unsprezece pe care i-a trimis Fener și este cel pe care l-am scris mai sus, Fener câștigă în mod normal cu 2-0 cel puțin pentru că mingea este o curvă, așa cum a spus și Osim că tot ceea ce vedem poate merge prost (vezi cel de ieri)
  • Ertzan Ertzan:
    Atjun a arătat încă o dată cât de mare este fan Fenerbahce și meciul va fi difuzat gratuit pe TV8 : smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    odată cu intrarea lui Zaits, Fener joacă în prezent cu 10 jucători
  • PANATHA PANATHA:
    Eu zic că se va ajunge la penalty-uri
  • Ertzan Ertzan:
    Mi-aș dori
  • Ertzan Ertzan:
    Dzikou ține apărarea
  • Ertzan Ertzan:
    în acest moment Fener joacă cu 10 jucători
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic chiar intră
  • Ertzan Ertzan:
    dacă Olympiacos poate și își înscrie cu adevărat magia, dacă pierde își merită soarta
  • Ertzan Ertzan:
    Acum antrenorul lui Fener i-a "dracu" dar iti spune ca nu vine Olympiacos ca sa ii pun eu
  • Ertzan Ertzan:
    dupa cum i-am scris unui prieten in afara de Batshuayi, nu as schimba pe nimeni si chiar daca ar trebui sa le amputeze picioarele, poate in locul lui Bekao daca s-ar fi accidentat l-as pune pe Bonucci la penalty.
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar că inutil acolo este pus incompetentului
  • Rezistent la apă Forum Bot:
    Utilizatorul Rezistent la apă a început un nou subiect numit „exista un portofel anonim?" în Portofele electronice.
    Rezistent la apă Forum Bot: Utilizatorul Waterproof a început un nou subiect numit „există un portofel anonim?” în...