Pariul și declarația fiscală

Scheff arboricola

New Member
2 Ion 2023
11
3
3
Este timpul să depun la timp prima mea declarație de impozit pe venit. Anul trecut am început arbitrajul și vreau să vă întreb ce se întâmplă cu declarația fiscală.

1. Arată ca venituri?
2. Retrageri din Skrill, revolut, se văd în AADE; Am făcut 90% din tranzacții de acolo pentru că m-am gândit că ar putea oferi mai multă acoperire. (In Revolut nu am introdus niciodata un numar de TVA pentru ca l-am deschis acum 5-6 ani. Acum intreaba si spune ca daca nu il intri pana la sfarsitul lunii iunie se vor aplica restrictii din cauza unei modificari a cadrului legislativ )

Contabilul a spus că ar trebui să solicit mișcările totale ale anului de la fiecare casă de pariuri. In general, nu am vazut-o foarte experimentata in aceasta parte..

3. Depunerile și retragerile sunt consolidate? Pentru că în arbing într-o companie poți continua să faci depuneri pentru că ea continuă să piardă, iar cealaltă câștigă și are nevoie de retrageri care sunt în esență virtuale pentru că le pui în cealaltă companie.

Oricine poate să-mi răspundă la aceste întrebări, vă voi trata cu bere pe internet

Probabil doar cei care câștigă în OPAP și trebuie să-l obțină printr-o Bancă. Și din moment ce am menționat OPAP, adresați-vă agentului o întrebare.

Cinema, joker, loto;

Ai menționat că nu le iei la bancă, de la casa de pariuri, ci în portofele. Așa că am presupus că le-ai fi primit și cărțile.
Da, folosesc revolut de unde cheltuiesc banii din câștigurile mele și îl folosesc și eu Skrill a se transfera de la unul la altul. Problema mea este că Revolut cere acum un număr de TVA și nu-mi amintesc dacă Skrill a avut-o drept condiţie pentru verificare.

In declaratia fiscala nu apar ca venit.Au cod special 781/782 si sunt preimpozitate.Adica cereti firmei cu care jucati sa va elibereze certificat de profit pe anul de exemplu 2022, iar pe certificat scrie că, de exemplu, așa și așa a jucat această sumă totală în compania noastră și profitul său brut este acesta. Suma totală a impozitelor reținute și plătite guvernului grec este aceasta, iar suma netă este aceasta.Suma netă se înscrie în codurile de mai sus 781/782.

In declaratia fiscala nu apar ca venit.Au cod special 781/782 si sunt preimpozitate.Adica cereti firmei cu care jucati sa va elibereze certificat de profit pe anul de exemplu 2022, iar pe certificat scrie că, de exemplu, așa și așa a jucat această sumă totală în compania noastră și profitul său brut este acesta. Suma totală a impozitelor reținute și plătite guvernului grec este aceasta, iar suma netă este aceasta.Suma netă se înscrie în codurile de mai sus 781/782
Dacă nu le declar deloc? Există repercusiuni?

Dacă nu le declar deloc? Există repercusiuni?
daca vorbim de sume mici nu va pasa nimanui de la fisc.Daca vorbim de o suma mare, atunci ar fi bine sa o declaram astfel incat sa justificati o eventuala achizitie viitoare cu acesti bani.Este un general regula, nu numai pentru pariuri. Nu ai, îți mai face vreodată declarația fiscală?

Este timpul să depun la timp prima mea declarație de impozit pe venit. Anul trecut am început arbitrajul și vreau să vă întreb ce se întâmplă cu declarația fiscală.

1. Arată ca venituri?
2. Retrageri din Skrill, revolut, se văd în AADE; Am făcut 90% din tranzacții de acolo pentru că m-am gândit că ar putea oferi mai multă acoperire. (In Revolut nu am introdus niciodata un numar de TVA pentru ca l-am deschis acum 5-6 ani. Acum intreaba si spune ca daca nu il intri pana la sfarsitul lunii iunie se vor aplica restrictii din cauza unei modificari a cadrului legislativ )

Contabilul a spus că ar trebui să solicit mișcările totale ale anului de la fiecare casă de pariuri. In general, nu am vazut-o foarte experimentata in aceasta parte..

3. Depunerile și retragerile sunt consolidate? Pentru că în arbing într-o companie poți continua să faci depuneri pentru că ea continuă să piardă, iar cealaltă câștigă și are nevoie de retrageri care sunt în esență virtuale pentru că le pui în cealaltă companie.

Oricine poate să-mi răspundă la aceste întrebări, vă voi trata cu bere pe internet
1.arata ca venit. Daca le-ai luat de la o casa de pariuri greceasca totul este in regula pentru ca au fost deja impozitate.Daca ai facut-o din strainatate vei avea o problema
2 da, dar toți vorbeau cu aade.
3. fiecare casa de pariuri iti va oferi o declaratie bazata pe profitul tau net... adica ce cifra de afaceri ai realizat si cat profit

Predictii

• 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Al Tai - Al Nasr
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Hamburg - Fortuna Dusseldorf
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Al Hilal - Al Shabaab
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Hoffenheim - Dortmund
  • 21:45
    Novasports 2HD
    • Strasbourg - Lance
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Leganes - Ferol
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Sheffield Wednesday - Sunderland
    Novasports Prime
    • Barcelona - Sevilla
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Benfica - Porto
  • 17:00
    ERT3
    • Peristeri - Olympiakos
  • 20:30
    ERT3
    • PAOK - Panathinaikos
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Manresa - Real Madrid
  • Mâine 30-09-2023
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Dallas Wings - Las Vegas Aces
  • 07:10
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 07:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 08:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 08:55
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 09:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 11:00
    Novasports 6HD
    • Maria Sakkari - Caroline Garcia
  • 11:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 14:35
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • 16:25
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • Mâine 30-09-2023
  • 02:35
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 03:20
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 04:05
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 04:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    a dat în cuie....AEK 2-1....
  • Ertzan Ertzan:
    cu o penalizare
  • Ertzan Ertzan:
    jucătorul Atromitos a fost semnat
  • PANATHA PANATHA:
    Ce fază când suporterii de pe bănci fac glume și mănâncă cărți....parcă nu vor juca în meciul următor....
  • PANATHA PANATHA:
    In Live am facut ceva....dar in pre-game 0/4.....
  • Ertzan Ertzan:
    În altă ordine de idei, echipa feminină a echipei mele a învins Lyon în Supercupă cu 109-52 : smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Ceilalti s-au jucat mai putin cu mine??
  • PANATHA PANATHA:
    Azi mi-am luat ziua libera si nu am scris nimic
    ....din meciurile de seara vad Hoffenheim - Dortmund o remiza frumoasa cu scorul de 1-1, in Benfica - gol Porto - gol si cartonas rosu usor, in Strasbourg francez - Lens as merge la 1X & GG ( 1-1 goluri / 2-1) și la Barcelona - Sevilla foarte frumos „Leva să înscrie și Ramos să primească cartonaș galben” de Stoiximan în Super Enhanced Odds cu un randament de 4.65 în timp ce la un moment dat cred că Sevilla nu va pierde.....excelent X2 & Over 3,5 cu un randament de 8.75
  • Ertzan Ertzan:
    Admitere KED: Au fost introduse linii greșite în golul anulat al lui Atromitos - Papapetrou este pe „gheață”

Lucruri frumoase
  • PANATHA PANATHA:
    Da, dar apoi au spus că ar fi trebuit să intre cum trebuie, poate a fost în ofsaid... păi, ghici ce... ceva de genul puțin gravidă
  • PANATHA PANATHA:
    Pe celălalt l-ai văzut....Improbabil și totuși grecesc! In urma unui studiu TAIPED, la adapostul Calatrava a fost constatata o problema statica, in urma careia OAKA a fost incuiat.
  • Ertzan Ertzan:
    Săptămâna trecută, AOX-Kimmeria a fost fără suporteri pentru că spune că stadionul nu a avut autorizație de securitate la incendiu reînnoită, adică în toți anii anteriori pe care a avut-o, dar acum nu a avut ce este Grecia nemuritoare.
  • Ertzan Ertzan:
    Este logic că OAKA și acoperișul nu sunt întreținute, de ce ar trebui să-l întrețină când la fiecare 2500 de ani se țin jocurile olimpice
  • PANATHA PANATHA:
    Da, dar ieri s-au adunat acolo vreo 60000 de oameni... adică mai întâi au fost meciuri și apoi au fost controalele?
  • Ertzan Ertzan:
    se întâmplă mereu așa pe toate fronturile, chiar și cu inundații, mai întâi totul se scufundă și toată lumea se îneacă, apoi vedem problema
  • Ertzan Ertzan:
    Nu înțelegi că trăim din noroc? Când norocul ne părăsește, atunci murim
  • PANATHA PANATHA:
    Și printre toate acestea, Panatha va căuta și un stadion pentru Europa...
  • Ertzan Ertzan:
    De ce nu poate fi pe Avenue? Dacă îmi amintesc bine, trebuie să declarați și un stadion alternativ
  • PANATHA PANATHA:
    Da, a declarat-o....dar altul acolo cu 13.000 de bilete si altul la OAKA cu 60.000.....
  • animusbet animusbet:
    Ok, dacă nu putem juca în OAKA și nici Leoforos nu este potrivit, atunci hai să ne jucăm în casa noastră de vară: bask:
  • Ertzan Ertzan:
    care casă de ţară 54-19 te am pe tine
  • Ertzan Ertzan:
    Schalke este o cafenea grozavă
  • animusbet animusbet:
    Nu am pomenit de stadionul Ercan, dar vă înțeleg anxietatea: twis:
  • PANATHA PANATHA:
    Salke am avut-o pe cineva
    în ciuda planurilor pe termen lung de promovare... cine își poate imagina cum se va lupta să salveze...
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „IFC#20: Prima competiție" în Concursul IFC.
    Ertzan Forum Bot: Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „IFC#20: 3rd Tournament” în Concurs...