1.
2. Săptămâna trecută ștergeți mesaje pe același subiect, pentru că cineva scria cuvântul capsoni și scrieți cuvântul m @ l @ k1s, dar nu se întâmplă nimic? Și atunci reciful meu arată agresiv? 2 metri și 2 greutăți.
3. sunt siguri că veți închide problema. Atât de închis. Nici măcar a mea. Deschid altul. Atâția și atât de mulți au fost deschiși în acest sens joc de noroc cuNu vor fi salvați nici prin închiderea ei, fie prin faptul că mă fac să interzic. Ei și-au dat seama cine este lumea. Dacă o închideți, probabil că mă veți alunga, dar va mai fi un alt mâine care se va scoate din ele. joc de noroc cu și le va rescrie
1. ai început vârfurile, nu eu.[e-mail protejat] Probabil am făcut, celălalt spune identități false și lasă implicit wi-fi, mai multe conturi etc.Nu profit de niciun forum deschis, toată lumea are dreptul să scrie și este unul dintre puținele forumuri grecești rămase pentru a-ți scrie părerile. În mod corespunzător (ieri, celălalt a intrat cu trucuri de bună dimineață și, astfel, se pare că este un chipmunk) Nu suntem influenți aici pentru a le lua de pe postări precum Instagram și YouTube
De asemenea, nu protejez niciun sponsor pentru că sunt și jucător și consumator. Desigur, puteți face reclamația dvs., dar ne veți acuza în curând că o vom primi de la companii, suntem și reprezentanți și acționari (o faceți direct)
Și tăiați acest recif cu fericire acum, pentru că nu l-am scris așa, dar îl pot întoarce ușor.
Ori de câte ori am înțeles în stilul tău că nu vrei dialog, nu vrei dispută, nu vrei nici un dezacord, crezi că ai dreptate, vrei să te plângi de defăimarea ta ori de câte ori închid problema, mergi la Fecioara Maria și poți să te uiți mai jos are, de asemenea, o zi bogată de pariuri de două zile pentru a onora.
Trimis de pe iPhone folosind aplicația Tapatalk
2. Săptămâna trecută ștergeți mesaje pe același subiect, pentru că cineva scria cuvântul capsoni și scrieți cuvântul m @ l @ k1s, dar nu se întâmplă nimic? Și atunci reciful meu arată agresiv? 2 metri și 2 greutăți.
3. sunt siguri că veți închide problema. Atât de închis. Nici măcar a mea. Deschid altul. Atâția și atât de mulți au fost deschiși în acest sens joc de noroc cuNu vor fi salvați nici prin închiderea ei, fie prin faptul că mă fac să interzic. Ei și-au dat seama cine este lumea. Dacă o închideți, probabil că mă veți alunga, dar va mai fi un alt mâine care se va scoate din ele. joc de noroc cu și le va rescrie